ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Γιατι δεν καλεσε τον Στυλιαρα, Ποντικη, Αλεξεα ο δικαστης? (Αφου ο Κομινης δηλωσε αδυναμια)
-
@navigator
1ον: Θεωρεις οτι θα γίνουν όλα τα υπόλοιπα και κόλλησες σε αυτά τα δύο?
2ον: Κάποιοι κάναμε συνολικά 6000χλμ για να δούμε τον ΠΑΟΚ να δίνει αγωνιστικά αυτό που αξίζουν τα σουργελα. Άλλοι μπορεί και περισσότερα. Προσωπική επιθυμία εκφράζω για το τι θέλω να δω. Ούτε νομικά το πάω ούτε πολιτικά ούτε με τεχνικούς όρους το θέτω. Ειναί καθαρά από οπαδική σκοπιά.Ουτε καν μεγαθυμια που λες. Θέλω να ζήσω τη στιγμή που τους λιώνουμε.
3ον: Αν η νοημοσύνη σου προσβάλλεται από συνοπαδό σου που έχει χάσει τον ύπνο του εδώ και τρεις βδομάδες κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν, τι να πω...δεν γράφω τακτικά και μάλλον καλά κάνω. Σόρυ για την προσβολή λοιπόν, καλή καρδιά
2ον: Κάποιοι κάναμε συνολικά 6000χλμ για να δούμε τον ΠΑΟΚ να δίνει αγωνιστικά αυτό που αξίζουν τα σουργελα. Άλλοι μπορεί και περισσότερα. Προσωπική επιθυμία εκφράζω για το τι θέλω να δω. Ούτε νομικά το πάω ούτε πολιτικά ούτε με τεχνικούς όρους το θέτω. Ειναί καθαρά από οπαδική σκοπιά.Ουτε καν μεγαθυμια που λες. Θέλω να ζήσω τη στιγμή που τους λιώνουμε.
3ον: Αν η νοημοσύνη σου προσβάλλεται από συνοπαδό σου που έχει χάσει τον ύπνο του εδώ και τρεις βδομάδες κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν, τι να πω...δεν γράφω τακτικά και μάλλον καλά κάνω. Σόρυ για την προσβολή λοιπόν, καλή καρδιά
- sourmenetes
- Moderator
- navigator11
Εν πάση περιπτώσει, να σου ζητήσω συγγνώμη. Δεν έχω θέμα. Λόγω τεταμένων νεύρων τα εξέλαβα αλλιώς όσα έγραψες. ΠΑΟΚ είμαστε. Δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.PAOKhead έγραψε:@navigator
Το ότι κάτι δημοσιογραφίσκοι όπως ο βούβαλος ο Κετσετζόγλου, έχουν βάλει ως φώτο εξωφύλλου τον Κομίνη να σηκώνει offside, δείχνει το πόσο τους αξίζει ένα χάρτινο πρωτάθλημα.
- john4serres
Κατατοπιστικότατο το βίντεο.
Πρέπει να κληθεί από το δικαστήριο ο παρατηρητής της λίγκας. Το γράφω ακόμη μια φορά, ότι αν βγει και μιλήσει, οι κούλες θα τρέχουν. Αφού δεν έχει τα αρχίδια ο Κομίνης, ας τα πει αυτός. Δεν ξέρω τι γίνεται με την έκθεσή του. Έχει κρυφτεί από προσώπου γης. Τι σκατά.
Πρέπει να κληθεί από το δικαστήριο ο παρατηρητής της λίγκας. Το γράφω ακόμη μια φορά, ότι αν βγει και μιλήσει, οι κούλες θα τρέχουν. Αφού δεν έχει τα αρχίδια ο Κομίνης, ας τα πει αυτός. Δεν ξέρω τι γίνεται με την έκθεσή του. Έχει κρυφτεί από προσώπου γης. Τι σκατά.
-
στο ράδιο που άκουγα ,νομικοί ανέφεραν πως δεν έχει καμία ισχύ το τι λένε οι ρεπόρτερ της νοβα
Προφανώς, αλλά από το μυαλό τους δεν τα βγάλανε. Είναι η αλήθεια, την οποία έχουν αναστρέψει με την εξαιρετική τους προπαγάνδα οι κάτω και κατάφεραν τελικά να κάνουν τον ΠΑΟΚ κατηγορούμενο, παρότι δεν προκύπτει από πουθενά, εκτός από τα media και τους πολιτικούς.
- giwrgos04dex
Να ανοίξει το βίντεο από τα αποδυτήρια των διαιτητών
- navigator11
Είσαι κομπλεχααααχαχαχαχαααχαχαMīngus έγραψε:Προφανώς, αλλά από το μυαλό τους δεν τα βγάλανε. Είναι η αλήθεια, την οποία έχουν αναστρέψει με την εξαιρετική τους προπαγάνδα οι κάτω και κατάφεραν τελικά να κάνουν τον ΠΑΟΚ κατηγορούμενο, παρότι δεν προκύπτει από πουθενά, εκτός από τα media και τους πολιτικούς.
Ξεκάθαρα είναι μυθομανείς οι εν λόγω ρεπορτερς. Καθώς κι ο παναγιωτης ο κοκομπινέ.
Κομπίνης εναντίον όλων, λέμε.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... ima-o-paoknavigator11 έγραψε:Άσχετο με το νήμα, απλά μου ήρθε ξαφνικά η σκέψη του. Εκείνος ο Αντώναρος ο φιλοΠΑΟΚτσής έχει δώσει κανένα σημείο ζωής όλο αυτό το διάστημα που χτυπιέται από παντού ο ΠΑΟΚ; Δεν παρακολουθώ τίποτα, πλην παοκμανια. Οπότε δε γνωρίζω. Αλλά ούτε και διάβασα να γίνεται από κανέναν εδώ κάποια μνεία σε κείμενό του το διάστημα αυτό. Τόσο άντεξε η φιλοΠΑΟΚτσύνη του;
- Παλαιολόγος
μιλαμε για τον απολυτο χαρτινο τιτλο,τον πιο ξεφτιλισμενο που χει βγαλει η ιστορια
δεν εχει ξαναγινει τετοια αρπαγη
δεν εχει ξαναγινει τετοια αρπαγη
- navigator11
Τονίζω εξ αρχής ότι το σχόλιο είναι πιο πολύ χαβαλετζίδικο και πολύ λιγότερο κακοπροαίρετο.
Είναι που ενσωματώθηκε ρε Παλαιολόγε κι ο μασουντ στην κούλα κι αγωνιστικά της έδωσε την αναγκαία ώθηση! Αν τον είχαμε προλάβει εμείς ...

Είναι που ενσωματώθηκε ρε Παλαιολόγε κι ο μασουντ στην κούλα κι αγωνιστικά της έδωσε την αναγκαία ώθηση! Αν τον είχαμε προλάβει εμείς ...