ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- PAOK_NORTH_ARMY
- Disharmonic
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Εμένα ίδια με το Φ.Α. μου φαίνεται η συμπληρωματική. Ας ελπίσουμε να ανοίξει τις κάμερες ο δικαστής.
Ήλπιζα ρε φίλε να γράψει καθαρά τουλάχιστον ότι έδωσε εντολή να ξεκινήσει το ματς αλλά δεν ήρθανε οι ξαδέρφες.
Αυτό ήταν το νόημα της διευκρινιστικής - συμπληρωματικής έκθεσης.
Επίσης πάλι μένει στα ψέμματα ότι αρχικά ακύρωσε το γκολ και ήθελε να το μετρήσει αλλά μπήκε ο Σαββίδης.
Αυτό ήταν το νόημα της διευκρινιστικής - συμπληρωματικής έκθεσης.
Επίσης πάλι μένει στα ψέμματα ότι αρχικά ακύρωσε το γκολ και ήθελε να το μετρήσει αλλά μπήκε ο Σαββίδης.
- navigator11
Ρε σεις, το φύλλο μπακλαβά δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, όταν το κάθε λαμόγιο, εσκεμμένα καταφανώς, μπορεί να γράφει ψέματα; Θα παρανοήσουμε. Εξ αυτού και μόνο του γεγονότος, τι να καθόμαστε να συζητήσουμε; Ακόμα και τα αληθή γεγονότα να περιελάμβανε στην ... συμπληρωματική του, που λεει ο γιαπας, πώς να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 19 Μαρ 2018, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παιδια πειτε μου λιγο γιατι δεν θυμαμαι ακριβως...
Στην αναμπουμπουλα, πριν μπουκαρει ο Σαββιδης, δεν ειχαν ηδη μπουκαρει οι δυο παγκοι μεσα στον αγωνιστικο χωρο; Τετοια εντυπωση εχω, μηπως κανω λαθος, δεν θυμαμαι καλα.
Αν ειναι ετσι, ειναι σκανδαλωδες να αναφερεται "Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας"
Δηλαδη μπηκε η σαρα και η μαρα μεσα και αυτος το μονο που αναφερει ειναι οτι μπηκε ο Σαββιδης?
Στην αναμπουμπουλα, πριν μπουκαρει ο Σαββιδης, δεν ειχαν ηδη μπουκαρει οι δυο παγκοι μεσα στον αγωνιστικο χωρο; Τετοια εντυπωση εχω, μηπως κανω λαθος, δεν θυμαμαι καλα.
Αν ειναι ετσι, ειναι σκανδαλωδες να αναφερεται "Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας"
Δηλαδη μπηκε η σαρα και η μαρα μεσα και αυτος το μονο που αναφερει ειναι οτι μπηκε ο Σαββιδης?
Αυτό λέω ρε ναβι , μας τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί. Είναι γεμάτο ψέμματα και ανακρίβειες.
- navigator11
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ΕΥΤΥΧΩΣ που μπήκε μέσα ο Σαββίδης, ο οποίος απέτρεψε πολύ χειρότερες καταστάσεις για τον ΠΑΟΚ. Πρώτιστα. Και για τα δυο ποντίκια, ξώφαλτσα.
- Sick Bastard
Ψεύτες
Καριόλες
Υποκριτές
Γαμημένα μουνόπανα του κερατά.
Φιλικά πάντα.
Καριόλες
Υποκριτές
Γαμημένα μουνόπανα του κερατά.
Φιλικά πάντα.
Μου αρεσει που καθεστε και βριζετε ακομη
. Περιμενατε να πει κατι διαφορετικο; Δεν εχει νοημα να ασχοληθεις. Να δουμε τωρα ποσους βαθμους μειον θα φαμε.. Και ας τα δωσουν ολα για το κυπελλο.. δεν περισσευει κανενας τιτλος
. Περιμενατε να πει κατι διαφορετικο; Δεν εχει νοημα να ασχοληθεις. Να δουμε τωρα ποσους βαθμους μειον θα φαμε.. Και ας τα δωσουν ολα για το κυπελλο.. δεν περισσευει κανενας τιτλος
- navigator11
Ποιό κύπελλο; Δεν υπάρχει κύπελλο. Δε θα διεξαχθεί αγώνας. Αμφιβάλλω δε έντονα ότι θα τελειώσει το πρωκτάθλημα.
πάμε παρακάτω τόσο εύκολα ? όχι ρε φιλε ,μετά την ληστεία η εμείς η κανεις....Pablito έγραψε:Μου αρεσει που καθεστε και βριζετε ακομη
- BlackMagicPAOK
Τα ίδια ξαναλέει.. Τώρα κατάλαβα οτι κατά τον κομινη, "σημειώθηκε τέρμα, (δεν αναφέρει οτι έδειξε σέντρα), μετά από συνεννόηση με τον βοηθο εδειξα οφ σαιντ. Τελικά όμως το κατακυρωσα!! Επίσης λέει οτι επειδή ο Λυσσανδρου του είπε "εμείς φοβόμαστε" αποφάσισε την οριστική διακοπή του ματς!!
Ξεφτίλα και εμπαιγμός..
Ξεφτίλα και εμπαιγμός..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackMagicPAOK την Δευ 19 Μαρ 2018, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ έχω την πληροφορία, ότι ο παρατηρητής του αγώνα έχει γράψει ότι ο Κομίνης ζήτησε από τις ομάδες να βγουν. Η έκθεσή του, γιατί δεν υπάρχει πουθενά;
- navigator11
Θα έχει, φαίνεται, αρκετά ... ορθογραφικοσυντακτικά "λάθη".
ο κομίνης δεν θα ξανασφυρίξει και αποφάσισε να κάνει ηρωική έξοδο δίνοντας ουσιαστικά την κυριακή και τυπικά σήμερα ένα πρωτάθλημα στον μελισσανίδη.
είναι ξεκάθαρο ότι έδωσε εντολή για συνέχιση του ματς.
είναι ξεκάθαρο ότι οι κούλες αρνήθηκαν.
είναι ξεκάθαρο ότι το αποκρύπτει για να πάρει το ματς πρωτάθλημα η κούλα.
για άλλη μια φορά ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης είναι ο συνηθισμένος.
ο λαός του ΠΑΟΚ.
υγ. η κούλα σήμερα εξασφαλίζει πρωτάθλημα και πολύ πιθανή είσοδο στο τσου λού και οι δικοί μας με τόσες νίκες εξασφαλίζουν ένα αχρίδι. όσο και κράζω ανέκαθεν τους παίχτες που δεν αποδίδουν στην προκειμένη δυστυχώς δεν θα έχουν άδικι. έχουν ταπεινωθεί, έχουν αδειάσει, έχουν βιαστεί από παντού.
είναι ξεκάθαρο ότι έδωσε εντολή για συνέχιση του ματς.
είναι ξεκάθαρο ότι οι κούλες αρνήθηκαν.
είναι ξεκάθαρο ότι το αποκρύπτει για να πάρει το ματς πρωτάθλημα η κούλα.
για άλλη μια φορά ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης είναι ο συνηθισμένος.
ο λαός του ΠΑΟΚ.
υγ. η κούλα σήμερα εξασφαλίζει πρωτάθλημα και πολύ πιθανή είσοδο στο τσου λού και οι δικοί μας με τόσες νίκες εξασφαλίζουν ένα αχρίδι. όσο και κράζω ανέκαθεν τους παίχτες που δεν αποδίδουν στην προκειμένη δυστυχώς δεν θα έχουν άδικι. έχουν ταπεινωθεί, έχουν αδειάσει, έχουν βιαστεί από παντού.