ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Rexaris »

Στάχτη στα μάτια είναι αυτά για κανονικό γκολ (που φυσικά ήτανε) και καρατόμηση Κομίνη-Ποντίκη.

Όχι μόνο μας έκλεψαν με τους καμικάζι (σιγά που θα σκάσουν που θα κάνουν διακοπές, και μετά μια ωραία θεσούλα, παρατηρητές, σεμιναρίστες διαιτησίας κλπ θυμάστε τους παλιούς καμικάζι τής Τούμπας, κανένας δεν χάθηκε).

Αλλά τάαααχαμου το σύστημα είναι - ξαφνικά - άψογο. Όλα τα βλέπει. Να σου λέει, εμείς είμαστε κύριοι και υπογραμμοί, κρίμα για σένα που πέταξε ο οπαδόις το ρολό και μπήκε ο Ιβάν στο γήπεδο, αλλιώς θα το παίρνατε.

Φυσικά, αν δεν είχε μπει ο Ιβάν μέσα, ούτε το γκολ θα μέτραγε, ούτε ο παρατηρητής θα έστελνε στην πειθαρχική τον Κομίνη και τον Ποντίκη. Θα γράφανε και τις μαλακίες τους οτι η ΟΥΕΦΑ τάχαμου έβγαλε άκυρο το γκολ κι όλα καλά.

Φυσικά, τώρα θα μας ξεσκίσουν. Θα παριστάνουν τους κυρίους που τάχαμου δεν θα έκλεβαν ποτέ τον ΠΑΟΚ, αλλά θα τον ξεσκίσουν στα χαρτιά. Και αν είναι δυνατόν να περιμένει κανείς τίποτε άλλο από την δικαιοσύνη που δεν κάλεσε σε απολογία γάβρο, γκαρθία, κούλα και τον πάγκο της. Μιλάμε για όργια. Τουρκία-Ελλάδα να έπαιζε και να ήταν διαιτητής ο Ερντογάν, θα ήταν πιο αντικειμενικός.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν εκεί κάτω οτι αυτή η αντιμετώπιση σηκώνει Μακεδονικό θέμα, και δεν μιλάω για τα σκόπια και τέτοιες μαλακίες, αλλά μιλάμε για την μια και μοναδική Μακεδονία που είναι ελληνική, να σηκωθεί πάνω και να ζητήσει αυτοδιοίκηση, τουλάχιστον στα αθλητικά. Δεν αντέχονται άλλο οι παλιοπουστιές τους.
paok2003

Δημοσίευση από paok2003 »

μαλλον θα παρει η αεκ -3 για να περασει πρωτος ο γαυρος :pano:
paok2003

Δημοσίευση από paok2003 »

το θεμα ειναι να παρουμε τους 3 βαθμους που χασαμε με οσφπ
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Κάθισα και σκέφτηκα αν και πόσο αξίζει να παίζεις σε ένα στημένο πρωτάθλημα που με το έτσι θέλω έχουν ορίσει πρωταθλητή δευτεραθλητή και πάει λέγοντας και κατέληξα στα παρακάτω.
Θέλω να βλέπω ΠΑΟΚ (είναι η ομάδα που για μένα δίνει νόημα στο άθλημα) 2 ώρες πριν 2 ώρες του ματς και 2 ώρες μετά υφίσταμε μια μετάλλαξη(ασχέτος αντιπάλου και θεσμού) που ούτε το Λιβερπούλ(ομάδα που μου αρέσει αγγλία) με Ρεαλ στον τελικό cl δεν καταφέρνει καν να την ξεκινήση.

Είμαι στην τσίτα ξεκινάνε να πονάνε στομαχια πριν την ώρα του αγώνα είμαι σχεδόν ποδοσφαιριστοπροπονητοιδιοκτήτης και ανάλογα με το αποτέλεσμα η επόμενες ώρες είναι οι καλύτερες ή η χειρότερες και σπάνια Οκ δεν πειράζει καλά πήγαμε.

Αυτό μου συμβαίνει είτε πάμε για πρωτάθλημα είτε όχι.

Ξέρω ότι δεν πρόκειτε να μας αφησούν να γίνουμε η πρώτη ομάδα της χωράς γιατί τα 30 μύρια του cl είναι υπερδιπλάσια ακόμα και από το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (Εισητίρια - Φανέλες - Χορηγίες - Διαφημίσεις - Τηλεοπτικά)
ξεφεύγεις σαν ομάδα (άσχετα αν οι λιμανίσιοι τους έλαχε αυτός που τους έλαχε και μόνο ποδοσφαιρικά δεν σκέφτετε)

Ξέρω όμως ότι για μένα ο ΠΑΟΚ πάντα είναι πρώτος γιατί απλά παίζει σε ένα πρωτάθλημα που σε κάθε ματς ξεκινάει με 20-30 κατοχές λιγότερες από τους ανταγωνιστές του (λογό του διαχρονικού στατιστικού να είμαστε η ομάδα που κερδίζει τα λιγότερα και κάνει τα περισσότερα φάουλ)
Ξερω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει 20 μεγάλα σφυρίγματα κατά 5 υπερ και θα με ξεσκίσουν την ψυχολογία όλο το σύστημα τους για το πόσο ευνοούμε και το πόσο χαλίφης έγινα και όλο αυτό θα μεταφερθει και στην ομάδα μας.
Δεν είναι τυχαίο πως για κάθε ένα σφύριγμα που θεωρούν ότι μας ευννοεί ανταπαντούμε με 2-3 σφυρίγματα στον ίδιο αγώνα και λίγο πριν το λάθος υπέρ μας γιατί περί τέτοιου πρόκειτε.

Οπότε παίζω σε ένα αλλιωμένο πρωτάθλημα και η βαθμολογική συγκομιδή είναι μόνο για τους κάτω.

Το θέμα είναι εάν δεν παιζω σε αυτό το πρωτάθλημα που θα παίζω ? που θα βλέπω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου ? που θα ζω αυτήν την μετάλλαξη ? και όταν δεν έχω απάντηση σε αυτά από μέσα μου αρνούμε να δεχτώ πως θα πρέπει να χάσω και αυτήν την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ δυνατότητα διαφυγής - μετάλλαξης (από 50ρης οικογενειάρχης και πατέρας με ένα σακί προβλήματα οικονομικά και υγείας σε παθιασμενος ΠΑΟΚΤΣΗΣ)

Ο Ιβαν πρέπει να μείνει και να κρατήση το όνειρο για έναν ΠΑΟΚ που θα πέρνει αυτό που του αξίζει αλλά κυρίως πρέπει να βρεί έναν τρόπο να συνεχίσουμε να βλέπουμε ΠΑΟΚ μην τους αφήσει να μας διαλύσουν η φράση «όταν δεν μπορείς να νικήσης κοιτάς να μην χάσεις» ισχύει και εδώ.
Δεν κάνουμε πίσω στις αρχές μας αλλά όσες φορές και εάν πέσουμε(μας ρίξουν) επιβάλετε να σηκωθούμε όπως ΚΑΝΟΥΜΕ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ και να τους ΞΑΝΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ γιαυτές.
Δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη να μας δουν διαλυμένους και να νιώσουν νικητές.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ(μας ενώνουν και μας δυναμώνουν και δεν το έχουν καταλάβει)
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

μια βδομάδα πριν τέτοια ώρα έπεφτα για ύπνο και ήξερα ότι θα σηκωθώ λίγες ώρες πριν το ματς του αιώνα. έιχα πίστη ότι θα διαλύσουμε την ύπουλη κούλα και ότι ως τραίνο θα συνεχίσουμε έως την κατάκτηση του 1ου πρωταθλήματος που θα δούνε τα μάτια μου από τον ΠΑΟΚ.
μια βδομάδα μετά πέφτω για ύπνο εντελώς διαφορετικά.
ναι συσπειρωμένος, οργισμένος κτλ.
αλλά μέσα υπάρχει και ένα κρίμα, ένα γιατί.
δεν μπορώ να το χωνέψω ότι οι ζητιάνοι του ΠΟΚ, οι νεοφώτιστοι, οι πορόμ πομ πομ θα πανηγυρίσουν πρωτάθλημα νωρίτερα από εμάς.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ολοι αυτα τραβαμε ...εκει που βλεπαμε την ομαδα να σπαει τα ρεκορ σ ελλαδα και ευρωπη βρεθηκε στο σκαμνι απο ομαδες οι οποιες μας την ειχαν στημενη...
το δικαιο της ομαδας μονο ο ιδιος ο λαος μπορει να το υποστηριξει, ουτε νομικοι ουτε κανενας αλλος
kos

Δημοσίευση από kos »

Demir έγραψε:δηλαδη τι περιμενουμε ακριβως να καταθεσει ο κομινης το λαμογιο.. θα πει οτι δεν σφυριξα αλλα ενημερωσα να ερθουν και εκρινα οτι επειδη δηλωνανε τρομοκρατημενοι να μην το ξεκινησω... η διακοπη εγινε λογω εισβολης σαββιδη...
οπλο δεν ειδα αλλα το ενημερωθηκα ,δεν με απειλησε ο ιβαν μονο ο μιχελ ειπε '' εχεις τελειωσει'' αλλα δεν καταλαβα αν ηταν απο διατησια η γενικα ..
περιμενω απο τον κομινη να πει οτι πριν μπει στο γηπεδο ο ιβαν ειπε οτι το γκολ μετραει και οτι ταυτοχρονα σφυριξε την ληξη του αγωνα. επειδη εγινε το ντου δεν το πηρε κανεις χαμπαρι. και επειδη ενημερωθηκε για το οπλο τα εχασε και σκεφτοταν συνεχως το αγεννητο παιδι του. αποτελεσμα να γραψει στο φυλλο αγωνα πραγματα που δεν εχουν σχεση με την παραπανω πραγματικοτητα. υπαρχει γκολ, δεν υπαρχει διακοπη. το παιχνιδι εληξε κανονικα και οτι ακολουθησε ηταν μετα την ληξη.

δεν καταλαβα δηλαδη? οταν γραφουν μαλακιες στα φ.α και στις συμπληρωματικες γιατι να ειναι παντα κατα του ΠΑΟΚ? ολους τρελα σας πουλαμε....
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Λογικά μέχρι σήμερα το βράδυ θα ξέρει και ο δικαστής αλλά και όλοι ομάδες το υπόμνημα του Κομινη! Μακάρι μέχρι το βράδυ να βγει για να ξέρουμε τι απάντησε στο υπόμνημα ο Κομινης! Έχω πολύ περίεργα!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Petros1988 έγραψε:Λογικά μέχρι σήμερα το βράδυ θα ξέρει και ο δικαστής αλλά και όλοι ομάδες το υπόμνημα του Κομινη! Μακάρι μέχρι το βράδυ να βγει για να ξέρουμε τι απάντησε στο υπόμνημα ο Κομινης! Έχω πολύ περίεργα!
το mail λογικα στον δικαστη θα παει και δεν θα διαρευσει...ειναι απορρητο εγγραφο που θα βοηθησει τον δικαστη να παρει την αποφαση του οχι να διαρευσει και να κανονισουν οι ομαδες τα υπομνηματα τους αναλογως
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ναι αλλά δεν πρέπει να ξέρουν πριν βγει η απόφαση τι γράφει στο υπόμνημα?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μετα το κομινομειλ θα ακολουθήσουν μειλ απο τις ομάδες με ερωτήσεις στην κότα εεεε στον κομουνι
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

η ατιμωρησια του γαβρου οταν εφυγε χωρις την αποφαση του αρετοπουλου εφερε την φυγη της αεκ χωρις την αποφαση του κομινη γι αυτο πρεπει να τιμωρηθει και η αεκ με την ποινη....
βεβαια ετσι ισως καταληξει το πρωταθλημα στον γαβρο αλλα ετσι οπως γινανε τα πραγματα προτιμω τον γαβρο παρα την κουλα...
θα παρει ενα ακομη διεφθαρμενο και χαρτινο πρωταθλημα...ε και? τι ειχαμε τι χασαμε?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

tsou έγραψε:μια βδομάδα πριν τέτοια ώρα έπεφτα για ύπνο και ήξερα ότι θα σηκωθώ λίγες ώρες πριν το ματς του αιώνα. έιχα πίστη ότι θα διαλύσουμε την ύπουλη κούλα και ότι ως τραίνο θα συνεχίσουμε έως την κατάκτηση του 1ου πρωταθλήματος που θα δούνε τα μάτια μου από τον ΠΑΟΚ.
μια βδομάδα μετά πέφτω για ύπνο εντελώς διαφορετικά.
ναι συσπειρωμένος, οργισμένος κτλ.
αλλά μέσα υπάρχει και ένα κρίμα, ένα γιατί.
δεν μπορώ να το χωνέψω ότι οι ζητιάνοι του ΠΟΚ, οι νεοφώτιστοι, οι πορόμ πομ πομ θα πανηγυρίσουν πρωτάθλημα νωρίτερα από εμάς.
Το έχουν ήδη κάνει, οταν πήραν το πρωτάθλημα της Β εθνικής. :lol:
dam

Δημοσίευση από dam »

Petros1988 έγραψε:Λογικά μέχρι σήμερα το βράδυ θα ξέρει και ο δικαστής αλλά και όλοι ομάδες το υπόμνημα του Κομινη! Μακάρι μέχρι το βράδυ να βγει για να ξέρουμε τι απάντησε στο υπόμνημα ο Κομινης! Έχω πολύ περίεργα!
Κι εγώ έχω πολύ μεγάλη περιέργεια... Σ' αυτή τη χώρα που όλα είναι ΚΑΘΑΡΑ & ΞΑΣΤΕΡΑ και τα πάντα λειτουργούν με διαφάνεια, είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι ο κομπίνης θα πει την ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ και θα δικαιωθούμε. Είμαι βέβαιος γι' αυτό

Υ.Γ. Φίλε Πέτρο, χωρίς απολύτως καμιά ειρωνεία προς το πρόσωπό σου. Απλά πήρα αφορμή από το σχόλιό σου.
:pano: :pano: :nairepaok: :nairepaok:
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Καλυφθειτε ! θεαθηκε οπλο,ναι οπλο , ,σηκωμενο ,ετοιμο να πυροβολησει ... στην ερτ ! παρτε τα παιδια απο την τηλεοραση! ....α, η εκκινηση του ημιμαραθωνιου ειναι ,ακυρο ....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”