Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από navigator11 »

Τον έκανε και πλοκ ο Βλαντ στο Facebook. Για το ότι δεν πυροβόλησε ... :lol: :lol:
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

tasso85 έγραψε:τον συγκεκριμενο δεν μπορω να πω οτι τον ειχα σε υποληψη αλλα σα να τα λεει καλα εδω

Ο «ΡΩΣΟΣ» ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΠΕΣ!
Πιστεύει κανείς ότι στην Ελλάδα ασχολούνται με το τόπι ανιδιοτελείς παράγοντες που μέλημά τους είναι η προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος;

Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Εμετικά όσα διάβασα αυτές τις ημέρες, τόσα κοσμητικά για τον Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του, τους Ποντίους και τη βόρεια Ελλάδα. Τόσο χολερικό ανθελληνικό μίσος για Ρωσοπόντιους, μέχρι που μερικοί θα προτιμούσαν τη ΣΕΚΑΠ σε χέρια μεμέτηδων. Αν ο Ιβάν που, εικάζω, έχει άδεια οπλοφορίας απλά φορούσε το μπουφάν του, η συζήτηση θα έμενε στο οφσάιντ και σε ακόμη ένα οργισμένο ντου διοίκησης στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είχα όμως αντιληφθεί την άκρως επικίνδυνη πραγματικότητα, τη βεβήλωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον ζοχαδιακό Πόντιο. Ως γνωστόν, στην Ελλάδα με το τόπι ασχολούνται βίγκαν λάτρεις του fair play, ανιδιοτελείς οικονομικοί παράγοντες που μόνο τους μέλημα είναι η προαγωγή του φιλάθλου πνεύματος. Ουδείς εξ αυτών και των σωματοφυλάκων τους με σβέρκο βοδίσιο οπλοφορεί. Κάνα ματσάκι άνηθο, λουκουμόσκονη για να τη φυσήξουν στα μάτια κι άιντε κάνα νυχοκόπτη με λίμα, από το μπουντουάρ της κυράς τους.

Οταν δεν μελετούν Κομφούκιο και Πλάτωνα, διοικούν, δίκαιοι σαν τον Αριστείδη, τις ομάδες τους. Ούτε αγώνες στήνουν ούτε μαγαζιά ανατινάζουν ούτε διαιτητές και παίκτες δέρνουν ή εξαγοράζουν ούτε μάρτυρες τα κακαρώνουν από την «κακιά την ώρα». Με τον σταυρό στο χέρι. Στη χώρα όπου δίδαξαν αθλητικό βουδισμό και πασιφισμό άντρες σαν τον Μάκαρο, Ουρσουλίνες αδαμαντωρύχοι σαν τον Σαλιαρέλη και εν γένει παράγοντες που καθόσαντε στον πάγκο σαν κορίτσια στον γυναικωνίτη κατά τον όρθρο, δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά. Δεκαετίες τώρα αγνοί λάτρεις της μπάλας, χωρίς σχέσεις με κόμματα και κυβέρνηση, διαχέουν το περίσσευμα της αρετής τους στις θύρες για να αναβαπτισθούν στα νάματα του ευ αγωνίζεσθαι οπαδοί και κομματικές ηγεσίες.

Ως την έλευση του «Ρώσου» οι επιχειρηματίες δεν επιδίωκαν την ανοχή ή εύνοια της εξουσίας, στη χειρότερη να έχουν την ευμενή ουδετερότητά της. Κανένας επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ομάδων και ΜΜΕ, δεν έχει αφανείς εταίρους πολιτικά σόγια, δεν διανοήθηκε να εκβιάσει την εξουσία, να χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης για ποινικές εμπλοκές ή επιχειρηματικά νιτερέσα τον στρατό των οπαδών. Δεν έχουμε ομάδες, κυρίες και κύριοι, δεν έχουμε καν Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες. Ιεραποστολές και μοναστήρια έχουμε. Διακονία είναι και όχι μπάλα, φράγκα κι εξουσία. Πλην του ΠΑΟΚ.

Ως λάτρης των όπλων μόνο μια απορία έχω, πώς στο κέρατο θα τράβαγε, άμα ποτέ χρειαζόταν και του την έπεφτε καμιά από τις Εστιάδες, τις Παρθενόπες του νότιου ποδοσφαίρου και των κουλομάχων, με τη θήκη ανάποδα και δεξιά; Μόνο σε ένα σπαγγέτι γουέστερν, νομίζω, ο Λι Βαν Κλιφ τραβούσε έτσι, ανάποδα από τα δεξιά το όπλο και με το αριστερό χέρι το τράβηγμα.

πηγη http://www.dimokratianews.gr/content/84 ... arthenopes
ο λάτρης των όπλων ...που δεν γνωρίζει από εκπαίδευση σε περίστροφα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παντελονατη αναρτηση ο φαηλος(που συχνα πυκνα δεν μασαει τα λογια του ξεσηκωνοντας αντιδρασεις )
και καθολου δημοφιλη αυτες τις στιγμες κατω στο λεκανοπεδιο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο ο Φαήλος! Ξαφνικά ανέβηκε στην εκτίμησή μου.
(το πολιτικό πουλέν μου, τον Άδωνι, δεν θα τον φτάσει ποτέ, όμως)
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

o φαηλος απο κατω παιρνει θεση και τα λεει χυμα χωνοντας τα στην υποκρισια

και οι δικοι μας οι πολιτικοι τουμπεκι!

να μας εξηγησουν πως το καταφερνουν; χαρισμα;
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

'νταξει ακούστηκες ,επιστροφή στην πηγάδα τώρα καλά κρυβόσουν τα τελευταία χρόνια
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μιλάμε για εμετικά μ@λ@κ@, ασχέτως του τι γράφει. Διαγεγραμμένος από τη συνείδησή μου σαν ύπαρξη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ακου 1,6 δις :o
Εδώ όλους μαζί τους κολοσσούς της χωράς αν τους βάλεις να προσθέσουν τους λογαριασμούς τους,τόσα δε μαζεύουν.
Ρε το Ιβάν με τα αγνώστου προελεύσεως χρήματα.
Ελλαδάρα ολε,ουστ ρετάλια.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ βράζω μέσα μου με την φετινή κλοπή ενός (ή και δύο) πεντακάθαρων τίτλων. Επειδή είμαι και καρδιακός προσπαθώ να μείνω στα δικά μας σάιτ. Ούτε το SDNA δεν αντέχω πια, ειδικά όταν σου κόβει απαντήσεις σε προκλητικά σχόλια εναντίον τού ΠΑΟΚ. Μας αντιμετωπίζει ο κάθε μη ΠΑΟΚτζής ως ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας και όλόκληρο το λεκανοπέδιο ως ομάδα εχθρικής χώρας. Δεν αντέχονται άλλο αυτές οι αδικίες αλλά νομίζω οι οι άδικες επιθέσεις τους στον Ιβάν ήταν και το μεγάλο τους λάθος. Αυτή η άκρως διεφθαρμένη χώρα είναι ταυτόχρονα και χρεωκοπημένη και τα βρωμοκυκλώματά της δεν θα αντέξουν το τσουνάμι τεραστίων διαστάσεων από τον πληγωμένο μεγιστάνα. Αυτόν δεν τον λένε ούτε Βουλινό, ούτε Γούμενο. Όταν σήμερα ήταν θέμα ανά την υφήλιο τη πώληση μιας των επιχειρήσεών του για 1,6 δις ευρώ, είμαι σίγουρος ότι ΠΟΛΛΑ κωλαράκια τα κάνανε απάνω τους στη χώρα μας.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

obanebane έγραψε:Ακου 1,6 δις :o
Εδώ όλους μαζί τους κολοσσούς της χωράς αν τους βάλεις να προσθέσουν τους λογαριασμούς τους,τόσα δε μαζεύουν.
Ρε το Ιβάν με τα αγνώστου προελεύσεως χρήματα.
Ελλαδάρα ολε,ουστ ρετάλια.
1,6 δις πηρε επειδή πούλησε το μαγαζί της γυναικας του!!!
Η δικη του κυρια δραστηριοτητα είναι η AGROCOM, που κανείς μας δεν υποψιάζεται τι αξία εχει....
Τελικά δεν ήταν τρελός όταν έλεγε για κούπα τσουλου στο Μακεδονία Παλλάς και γέλαγαν όλοι, τρελό Παοκτσακι ήταν.
Ρε τι μας επιφυλασσε η μοίρα μετά από Γουμενους, Βουλινους και Μπατατουδηδες......
Ρε τι παθανε εκεί στη χαβουζα..... Θα παρακαλανε για καμια επένδυση να βρουνε κανενα μεροκάματο τα ζωα που τώρα έχουν πέσει να τον φανε για να σωσουν τους υποδικους και εγκληματιες που έχουν για αφεντικά.

Υ. Γ.1 Αλέξη να εύχεσαι να μην χρησιμοποιήσει ότι εχει εναντίον σου, γιατί από ότι φαίνεται κάτι έχει και είσαι νεος για να αποσυρθεις από την πολιτική. Κανόνισε να δεις πως θα τα μπαλωσεις στη FIFA. Απο κωλοτουμπες ξέρεις εσυ....
ΥΓ2 Κουλη.... καλά εσένα σε έχει για τα @ρχιδια του, όπως και τον κουμπάρο σου ναρκεμπορα
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Τεράστια πρόκληση της κοινωνίας εν μέσω κρίσης.Τσεπωσε 1.6 δις ενω ο κόσμος πεινάει.Εσχως.
Γρηγοριάδη βγες και πες.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οσο περναει η ωρα τοσο ποιο πολυ μου καθετε στο μυαλο οτι αυτο το βουνο που εχω για προεδρο

δεν υπαρχει περιπτωση να εβγαλε το μπουφαν επιδη ξεχαστηκε ζεσταθηκε ιδρωσε,,,,

μια φωτο .. και το προβλημα του ελληνικου ποδοσφαιρου με τα προβατοποιημενα και κατευθυνομενα μμε σε μια

στιγμη εγινε διεθνως κατανοητο...

αυτο εχει τιμημα??

ισως και να εχει αλλα

τωρα εαν ...ανοιξει το αυλακι... οποιος βγει εξω την εκατσε

το βουνο που εχω για προεδρο ευτυχως για...εμενα...και δυστυχως για τους αλλους εχει μυαλο που στροφαρει

με 1000

περιμενω με αγωνια τον κουλη τον αδωνη και τον λοβερδο την στιγμη που θα απαιτησουν απο τους ...σαμουραι...

το προστιμο απο τα λαθραια

:lol: :lol: :lol: :lol: ρε τα καιημενα της πασοκονουδουλας τι παθανε...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό,εμφανίζομαι για να πω ένα πράγμα.Ιβάν σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου,είμαι μαζί σου! :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

navigator11 έγραψε:Μιλάμε για εμετικά μ@λ@κ@, ασχέτως του τι γράφει. Διαγεγραμμένος από τη συνείδησή μου σαν ύπαρξη.
+ 1,6 δίς...

Πιθηκοϋπάνθρωπος, φωτοαντίγραφο χρυσαύγουλου... :twisted: :x :redcard:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ανοίξτε ρε το Κοινωνία Ώρα Μηδέν να κάνουμε ένα ντιμπέιτ για τον παλιό μου συναγωνιστή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”