Όχι φίλε μου...Απλά δεν θέλω να τρέφω φρούδες ελπιπδες και όταν βγει η απόφαση να χαλαστώ, πράγμα που έχει συμβεί τόσες φορες στο παρελθον...Παλαιολόγος έγραψε:προεδρε ρε παλικαρι μου,οι δημοσιευσεις σου οι τελευταιες ειναι σαν απολογια της Αεκ
ελεος
ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- Παλαιολόγος
την δηλωση κονε την ανεφεραν στο δικαστηριο;
οκομινης δηλαδη προσπαθει να μην πει αυτο που ολοι ξερουνε; πως τους ειπε να βγουν και δεν βγηκαν;
για αυτο κρυβεται;
οκομινης δηλαδη προσπαθει να μην πει αυτο που ολοι ξερουνε; πως τους ειπε να βγουν και δεν βγηκαν;
για αυτο κρυβεται;
Αυτό το βιντεακι το έχει βγάλει από την Κυριακή το βραδυ αυτος που το τραβηξε....
https://www.facebook.com/gotsidis/video ... 4631261760
https://www.facebook.com/gotsidis/video ... 4631261760
- Παλαιολόγος
paoki19 έγραψε:Και ανεβασμένο από τον χρήστη olympiakos Greece! Εεε ρε τι ζούμε.. .Petros1988 έγραψε:https://youtu.be/ZTZ3yGvo2co

Θυμάμαι ότι τη διάβασα. Δεν είμαι σίγουρος ποιος το είπε, όμως.Παλαιολόγος έγραψε:την δηλωση κονε την ανεφεραν στο δικαστηριο;
- Παλαιολόγος
εντωμεταξυ διαβαζω διωξη στον σκουτερη γιατι εβγαλε λεει αποφαση στις μια!
πονοψυχος, ο σκουτερης παντως, εδωσε κατι νεο (μετα το ανοιγμα τραπεζας) να λενε τα σκουληκια για επομενα 10 χρονια..
Σχόλιο από Αρκαδοπόντιο: Με βαση το άρθρο 10 παρ 12 του Ν.2168/1993 προβλεπεται ότι :proedros έγραψε:Επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω για το όπλο να σημειώσω ότι ο νόμος λέει καθαρά πως απαγορευεται σε δημόσιες αυναθροίσεις...δεν αναφερει γήπεδα αλλά εικάζω πως το γηπεδο θεωρειται δημοσια συνάθροιση...Το χαρτι που φερεται να εχει ο Ιβάν ειπναι σημαντικό αλλά μου φαίνεται δύσκολο να έχει μεγαλύτερη ισχύ από έναν νόμο του κράτουςz
12. Δεν επιτρέπεται σε όσους οπλοφορούν νόμιμα να φέρουν τα όπλα τους σε ελεγχόμενους κατά τον κανονισμό της Πολιτικής Αεροποριας χώρους των αεροδρομίων, εκτός των αστυνομικών και τελωνειακών υπαλλήλων κατά το χρόνο εκτέλεσης της υπηρεσίας τους στους χώρους αυτούς" .
Αρα ΜΟΝΟ στα αεροδρομια δεν επιτρεπεται η ΝΟΜΙΜΗ οπλοφορια.
- SePuLtUrA_4_
Καλα αυτος εβγαλε και τιμωρια....-3, 0-3, 5-7 κεκλεισμενων και 5-7 απαγορευση για ιβαν..mbison έγραψε:Και ο Γεωργιου ειπε στηριζομενος στο φα κ απο "ιαματικες πηγες'' οτι απο τη στιγμη που δεν γραφει στο φα οτι καλεσε τις ομαδες να βγουν, θα τιμωρηθουμε μονο εμεις.
Πρεπει οπωσδηποτε να πεισθει ο π@υστοκομπινης να απαντησει κ να συμπληρωσει οτι τους ειπε να βγουν.
MONO ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. Noμιζω κατι ειπωθηκε γι αυτο
Αυτος τον ιανουαριο ελεγε ποσο παιχτουρα ειναι ο χατσεριδι και οτι ειναι μπαμ μπουμ παταγος και ενα μηνα μετα στα ματς με την κουλα ελεγε οτι αν παρει ο ΠΑΟΚ το ντυμενο ξυλο θα γελαει ολη η ελλαδα....
Γεωργιου speaking
- Παλαιολόγος
- SePuLtUrA_4_
Ναι το ειπαν αδερφε. Και για χιμενεθ ειπαν....Παλαιολόγος έγραψε:την δηλωση κονε την ανεφεραν στο δικαστηριο;
για αυτο κρυβεται;
- Παλαιολόγος
ε τοτε ο κομινης περισσευει,μονοι τους ομολογουν 
τελος παντων το λογικο ειναι να κατακυρωθει εις βαρος της ΑΕΚ το ματς και μειον 3
(αν ακουει κανεις παντελονατος οπαδος της οριτζιναλ τον δημητριαδη και τον βρανιες και θεωρουν πως λενε την αληθεια τοτε να το παρει το ματς!κυριολεκτω)
αλλα να φαει και καποιους βαθμους και ο ΠΑΟΚ
αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις
αλλα τωρα με τοση πιεση και σπεκουλα απο κατω ποιος ξερει

τελος παντων το λογικο ειναι να κατακυρωθει εις βαρος της ΑΕΚ το ματς και μειον 3
(αν ακουει κανεις παντελονατος οπαδος της οριτζιναλ τον δημητριαδη και τον βρανιες και θεωρουν πως λενε την αληθεια τοτε να το παρει το ματς!κυριολεκτω)
αλλα να φαει και καποιους βαθμους και ο ΠΑΟΚ
αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις
αλλα τωρα με τοση πιεση και σπεκουλα απο κατω ποιος ξερει
Το μόνο πρόβλημα που εγω βλέπω στην όλη ιστορία είναι οτι η φωτογραφία έγινε viral παγκοσμίως και έχει εμπλακεί η FIFA. Με βάση τον ΚΑΠ αφου δεν υπάρχει απειλή δε μπορουν να μας τιμωρησουν για το όπλο. Πρέπει να σκαρφιστουν τρόπο ειτε να μας τιμωρησουν και μάλιστα παραδειγματικα είτε να γυρισουν το κλιμα εντελώς και να προβαλουν την αλήθεια (οτι απλα εβγαλε το μπουφαν) αλλιώς η FIFA θα σουτάρει την ΕΠΟ.
Αυτη τη στιγμή όλοι παγκοσμίως εχουν καταλαβει οτι ο Ιβαν μπηκε και απειλουσε το διαιτητή φεροντας και οπλο και οχι οτι μπήκε να παρει την ομαδα να φυγει και να διαμαρτυρηθει στους refuse to play to lose και απλα συγχηστηκε και έβγαλε το μπουφαν.
Εκει σε θελω Τσιπρα να δω πως θα τα ξεμπλεξεις. Εδω δεν είναι δημοψήφισμα, καναμε το ΟΧΙ ΝΑΙ και τα πρόβατα μας ξαναψηφισαν μετά απο 3 μηνες. Από οτι φαίνεται ο Ιβαν τους κρατάει νε κάτι από τα @ρχιδια (και ολα τα άλλα περι στήριξης εγω τα ακουω βερεσε) και αυτή ειναι η δύναμη που δεν εχει χρησιμοποιησει
Αυτη τη στιγμή όλοι παγκοσμίως εχουν καταλαβει οτι ο Ιβαν μπηκε και απειλουσε το διαιτητή φεροντας και οπλο και οχι οτι μπήκε να παρει την ομαδα να φυγει και να διαμαρτυρηθει στους refuse to play to lose και απλα συγχηστηκε και έβγαλε το μπουφαν.
Εκει σε θελω Τσιπρα να δω πως θα τα ξεμπλεξεις. Εδω δεν είναι δημοψήφισμα, καναμε το ΟΧΙ ΝΑΙ και τα πρόβατα μας ξαναψηφισαν μετά απο 3 μηνες. Από οτι φαίνεται ο Ιβαν τους κρατάει νε κάτι από τα @ρχιδια (και ολα τα άλλα περι στήριξης εγω τα ακουω βερεσε) και αυτή ειναι η δύναμη που δεν εχει χρησιμοποιησει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Παρ 16 Μαρ 2018, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SePuLtUrA_4_
Εγω δεν καταλαβαινω κατι τοσο απλο....σε ενα τοσο σοβαρο ζητημα οταν μια ομαδα σου λεει ανοιχτε κυριε δικαστα τις καμερες να δουμε τι εγινε στα αποδυτηρια ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΑΣΤΑ πως στον πουτσο λες επιφυλασσομαι????
- SePuLtUrA_4_
Δηλαδη βασιζεσαι σε καταθεσεις και δεν θες να βασιστεις σε οπτικοακουστικο υλικο????