ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
εχει ωρες που το μονο που συζητιεται ειναι "μπηκε ο Σαββιδης;", "εκανε καλα που μπηκε ο Σαββιδης;", "ειχε οπλο ο Σαββιδης;", "εβγαλε το οπλο ο Σαββιδης;", "ειχε μπουφαν ο Σαββιδης;", "εβγαλε το μπουφαν ο Σαββιδης;". Φανταζομαι ολα πανε βασει σχεδιου του νομικου μας επιτελειου.
ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΣΚΟΥΦΟ!
ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΣΚΟΥΦΟ!
-
ποιες απαιτησεις ακριβως, αν δεν κανω λαθος εμεις ειμαστε οι απολογουμενοι εδω...επισης δεν νομιζω οτι εχει καμια θεση στο συγκεκριμενο δικαστηριο η αναφορα σε γενικοτερα πραματα, παικτες της αεκ γιατι δεν αποβληθηκαν κτλ νομιζω ειναι ασχετα την παρουσα στιγμηsic-4 έγραψε:αυτο που λεει ο klainmein
μεχρι στιγμης στη δικη ο ΠΑΟΚ το μονο που κανει ειναι να απανταει σε οτιδηποτε γεννα η φαντασια των αλλων. Δεν εχουν διατυπωθει οι δικες μας ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ουτε για αστειο. Ελπιζω να γινει στη συνεχεια της διαδικασιας αν και για να συμβει αυτο θα πρεπει να παει μεχρι τις 8 το βραδυ αν αναλογιστουμε οτι τοσες ωρες εχουν ειπωθει μονο οσα εχουν ειπωθει
Bιντεοσκοπούνται τα αποδυτήρια και δεν έχουν βγάλει ακόμη το βίντεο που ξεφτυλίζεται ο Γκαρσια (για Οσκαρ)
?

ε ενταξει τοτε ας λεμε "Ο κ. Σαββίδης ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση." και μετα να πουμε οτι εβγαλε το μπουφαν γιατι ηταν σε συγυχη....
Αν δν κατεστρεψαν το υλικο οι μπατσοι
,
προφανως θα ειναι απτο διαδρομο και το χωρο εξω απτα αποδυτηρια biriba

προφανως θα ειναι απτο διαδρομο και το χωρο εξω απτα αποδυτηρια biriba
Ο πρόεδρος τονίζει ότι η κυρία Ρίζου κάνει υποθετικές ερωτήσεις και τελείωσε έτσι η κατάθεση του μάρτυρα.
ρε π@υστη μου θα τρελαθω... τι ειναι αυτα που λεει ο μαρτυρας μας;;;;
"Όποιος έχει νόμιμη άδεια, μπορεί να φέρει το όπλο παντού. Και στις κερκίδες και παντού!"
Δηλαδη τα κερματα που κατασχονται ειναι γιατι δεν εχουν νομιμη αδεια να τα φερουν; Και δηλαδη θα με αφησουν να μπω στην 4 με την νομιμη κυνηγετικη καραμπινα ή το περιστροφο μου (αν ειχα);; Τι να πω.. νομικος δεν ειμαι αλλα μου φαινεται αστειο να ειναι τοσο απροετοιμαστος ο μαρτυρας και να λεει οτι να ναι
"Όποιος έχει νόμιμη άδεια, μπορεί να φέρει το όπλο παντού. Και στις κερκίδες και παντού!"
Δηλαδη τα κερματα που κατασχονται ειναι γιατι δεν εχουν νομιμη αδεια να τα φερουν; Και δηλαδη θα με αφησουν να μπω στην 4 με την νομιμη κυνηγετικη καραμπινα ή το περιστροφο μου (αν ειχα);; Τι να πω.. νομικος δεν ειμαι αλλα μου φαινεται αστειο να ειναι τοσο απροετοιμαστος ο μαρτυρας και να λεει οτι να ναι
- Dimitris_L4
- navigator11
Φίλοι μου, ο,τι κι αν λέμε εμείς, καλώς ή κακώς, η διαδικασία υπονομεύεται από τη μη παρουσία του αλήτη! Αυτό που γίνεται είναι απλά για τις εντυπώσεις. Κάτι του στυλ "Σφύρα, να φύγουμε", που θυμόμαστε όλοι. Δε νοείται να μην είναι παρών ο μόνος υπαίτιος του χάους. Εκεί είναι όλο το παραμύθι.Μπορούμε να γράφουμε σελίδες επί σελίδων δημοσιεύσεις που να κράζουμε για πράγματα που (δεν) ειπώθηκαν, ρωτήθηκαν κοκ. Το πουτανάκι όμως δραπέτευσε. Χωρίς να δοθεί αναβολή.
Δν καταλαβαινω παντως γτ δε φεραμε Ιβαν. Μην τους τρομοκρατησει ή ξερωγω εντενει το ptsd της δημητριαδου?
Να μιλησει πχ για τις απειλες που τον αναγκασαν να φέρει οπλο τελευταια οπως ειπε ο γεροντιδης.
Να μιλησει πχ για τις απειλες που τον αναγκασαν να φέρει οπλο τελευταια οπως ειπε ο γεροντιδης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 16 Μαρ 2018, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Για την είσοδο του Σαββίδη τι θα πείτε;
"Ο κύριος Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αγανακτισμένος από την απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει το γκολ. Μπήκε για να πει στους παίκτες να αποχωρήσουν. Δεν είχε δικαίωμα να μπει στον αγωνιστικό χώρο αλλά ήταν αγανακτισμένος. Ως πρόεδρος της ομάδαας αγανακτισμένος ένιωσε την ανάγκη να αποχωρήσει η ομάδα. Βαρέλα και Βιερϊρίνια διαφώνησαν και έμεινε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο
Γκαγκατσης: κ. Σαββίδης μπήκε αγανακτισμένος αμέσως μετά.
αυτο που ειπα πριν λιγο... ο ενας μαρτυρας μας ειπε οτι ο Σαββιδης ηταν σε πληρη ψυχικη ηρεμια και ο δευτερος οτι ηταν αγανακτισμενος ενω ολη η γραμμη μας ολο αυτο το διαστημα ηταν οτι ο Σαββιδης θολωσε και ξεχαστηκε οτι ειχε το οπλο... αλλα ηταν σε πληρη ψυχικη ηρεμια ο ..θολωμενος.
Ενταξει navi, δικιο εχεις για το ποιον της διαδικασιας, αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να βαζουμε το ενα αυτογκολ μετα το αλλο. Με τετοιες τοποθετησεις χανουμε το ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ σε αυτην την υποθεση: ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
αυτο που ειπα πριν λιγο... ο ενας μαρτυρας μας ειπε οτι ο Σαββιδης ηταν σε πληρη ψυχικη ηρεμια και ο δευτερος οτι ηταν αγανακτισμενος ενω ολη η γραμμη μας ολο αυτο το διαστημα ηταν οτι ο Σαββιδης θολωσε και ξεχαστηκε οτι ειχε το οπλο... αλλα ηταν σε πληρη ψυχικη ηρεμια ο ..θολωμενος.
Ενταξει navi, δικιο εχεις για το ποιον της διαδικασιας, αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να βαζουμε το ενα αυτογκολ μετα το αλλο. Με τετοιες τοποθετησεις χανουμε το ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ σε αυτην την υποθεση: ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
- navigator11
Η ίδια η διαδικασία στερείται σοβαρότητας. Οπότε ουδόλως προσωπικά με νοιάζει. Η δημητριαδου απεδείχθη πεντασόβαρη και ακλόνητη στις θέσεις της.
ακομα και το "you are finished" θα ηταν πολυ ευκολο απο την αρχη να το κανουμε "its finished"
Π@υστια θα μου πεις. Ναι, οκ, ας κανουμε κι εμεις καμμια ευκολη π@υστια που θα πιασει τοπο. Οι αλλοι με το screw you μιλουσαν για κατσαβιδια.
Π@υστια θα μου πεις. Ναι, οκ, ας κανουμε κι εμεις καμμια ευκολη π@υστια που θα πιασει τοπο. Οι αλλοι με το screw you μιλουσαν για κατσαβιδια.