ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- BlackMagicPAOK
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Σωστος, θα καταθέσει ο κομινης ενω θα γνωρίζει όλα οσα ειπώθηκαν!! Βιασμός της δικαιοσύνης..
Είναι αυτη ερώτηση δικαστή;"Αν δείτε καραμπίνα θα τρομάξετε;"
η χαρακτηριστικη χειρονομια που κανουν οι διαιτητες με τα χερια για τη ληξη του αγωνα βαφτιζεται ως ενδεικτικη του "τελειωσες"
Αρχίζει και "λύνεται" ο Δημητριάδης και ξεχύνεται σιγά-σιγά ο εμετός!
Πραγματικα αστειοτητες. Αν δεις το πουλι μας θα τρομαξεις μωρη γκιοσσα?teod1980 έγραψε:Είναι αυτη ερώτηση δικαστή;"Αν δείτε καραμπίνα θα τρομάξετε;"
Δεν δικάζει η Σκουλίκη. Ο Καποδίστριας δικάζει.
Συνεχίζονται τα ψέματα«Δεν ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μία ώρα στον αγ. χώρο. 21:30 έγινε η διακοπή και στις 23:30 μας ενημέρωσαν... Δεν είδα να πιάνει το όπλο του του ο κ. Σαββίδης. Κάποιοι παίκτες το είχαν δει που ήταν στον πάγκο και το μετέφεραν και στους άλλους. Υπήρξε ανησυχία και δέχτηκαν παίκτες τηλεφωνήματα από τους δικούς τους ανθρώπους για το αν είναι καλά. Υπήρχε αναμονή για να δούμε τι θα γίνει. Εγώ ήμουν στα αποδυτήρια της ομάδας γιατί αυτό που με ενδιέφερε ήταν η ασφάλεια των παικτών. Στα αποδυτήρια των διαιτητών ήταν ο κ. Λυσάνδρου με τον κ. Γκαγκάτση. Κάποιες φορές έβγαινε ο κ. Λυσάνδρου για το τί θα γίνει». Τι ενημέρωση είχατε; «Εμένα προτεραιότητά μου ήταν να είναι ήρεμοι οι παίκτες και να είναι ασφαλείς όλοι. Ξέρετε, υπήρχε αναβρασμός, αυτός υπήρχε και μέσα στα αποδυτήρια. Κάποια στιγμή είδαμε ότι έβγαιναν ΜΑΤ από τα αποδυτήρια προς τον αγ. χώρο μετά από 45' με μία ώρα».
Έχω πέσει κάτω. Τι ζούμε θε μουΤους τηλεφωνούσαν δικά τους πρόσωπα, από τις οικογένειές τους, για να τους ρωτήσουν αν ήταν καλά.
Φαινεται να γνωριζει ο δικαστης οτι ο ιβαν εφυγε νωρις απο το γηπεδο της τουμπας
ενω και εμμενει στο οτι δεν βγηκε το οπλο...
οπως και οτι δεν απειλησε στα ελληνικα κανεναν
ενω και εμμενει στο οτι δεν βγηκε το οπλο...
οπως και οτι δεν απειλησε στα ελληνικα κανεναν
- navigator11

Γαμώ την γελλαδα σας, ρε πουσταρες. Τι αναγκαζόμαστε να υποστούμε για οχτακοσιοστή φορά.
μ@λ@κες, σοβαρά τώρα, θα μας αναγκάσουν να κάνουμε καμιά ηλιθιότητα πάνω στο φόρτωμα.
Τους έπαιρναν τηλέφωνο για να δουν αν ... ζούνε!

- BlackMagicPAOK
Ο παρατηρητης διαιτησιας και της ΔΕΑΒ τι εχει γραψει;
Τελικά ήταν στα αποδυτήρια η στον αγωνιστικό χώρο οι παικτες της κουλας? Τα κινητά μαζι τους τα ειχαν?
Αν έχω καταλάβει καλά από τα λεγόμενα του κυρίου Δημητριάδη η ΑΕΚ ήταν στο Μπατακλάν το βράδυ της Κυριακής.
Nα φερουν τα κινητα τους τη Δευτερα για να διαπιστωθει.Mīngus έγραψε:Έχω πέσει κάτω. Τι ζούμε θε μουΤους τηλεφωνούσαν δικά τους πρόσωπα, από τις οικογένειές τους, για να τους ρωτήσουν αν ήταν καλά.