Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Ελα ρε Ναβι τωρα...εδω εχουν προεδρο και αντιπρόεδρο υποπροιντα ανδρεικελων
στα σχόλια θα μασησουν;
στα σχόλια θα μασησουν;
Snufel μπράβο για το άρθρο.
Για την συμμετοχή σε ξένο πρωτάθλημα, ειδικά σε προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, αν γίνεται ποτέ αυτό, συμφωνώ με την άποψη του Despe. Δεν μετακομίζει η ομάδα, ούτε εγκαταλείπει την έδρα ή την πατρίδα, απλά αλλάζει διοργάνωση, στην Τούμπα θα παίζουμε,.με.ξένες ομάδες. Και άσε τους βοθρολιμανισιους ή όπως αλλιώς τους χώνει ο Γκοραν να σαπίζουν στην σουπαλιγκ.
Ακόμα καλύτερη πρόταση βέβαια έκανε ένας αδερφός ενωρίτερα, δεν θυμάμαι ποιος, ο Σαββίδης να μαζέψει κι άλλα σωματεία στην Ελλάδα και να απειλήσει δημιουργία παράλληλης, υγιούς Λίγκας. Αυτό, αν ήταν εφικτό, χωρίς κυρώσεις και αναγνωριζόταν από τους Ευρωπεους, θα τούς αποτελείωνε τους εκεί χάμου.
Για την συμμετοχή σε ξένο πρωτάθλημα, ειδικά σε προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, αν γίνεται ποτέ αυτό, συμφωνώ με την άποψη του Despe. Δεν μετακομίζει η ομάδα, ούτε εγκαταλείπει την έδρα ή την πατρίδα, απλά αλλάζει διοργάνωση, στην Τούμπα θα παίζουμε,.με.ξένες ομάδες. Και άσε τους βοθρολιμανισιους ή όπως αλλιώς τους χώνει ο Γκοραν να σαπίζουν στην σουπαλιγκ.
Ακόμα καλύτερη πρόταση βέβαια έκανε ένας αδερφός ενωρίτερα, δεν θυμάμαι ποιος, ο Σαββίδης να μαζέψει κι άλλα σωματεία στην Ελλάδα και να απειλήσει δημιουργία παράλληλης, υγιούς Λίγκας. Αυτό, αν ήταν εφικτό, χωρίς κυρώσεις και αναγνωριζόταν από τους Ευρωπεους, θα τούς αποτελείωνε τους εκεί χάμου.
-
Ακου ρε τι λεει το εξωγαμο......παλι με τον ΠΑΟΚ και τον ΙΒΑΝ ασχολειται ο μπουφος....
.... γ@μω τα παντα σου ρε ζαβλακα....
..και ενας Μακεδονας απο το κομμα του δεν εχει τα αρκιδια να τον φτυσει τον μπινε...
Καλα σας λεω γιουσουφακια...
.... γ@μω τα παντα σου ρε ζαβλακα....
..και ενας Μακεδονας απο το κομμα του δεν εχει τα αρκιδια να τον φτυσει τον μπινε...
Καλα σας λεω γιουσουφακια...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Θα τα πω γιατι θα σκασω....
Ποσο προσκυνημενοι...ποσο ραγιαδες. ....ποσο γιουσουφακια. ....
.....μπορει να ειστε ολοι εσεις οι ντεμεκ εκπροσωποι της Μακεδονιας...ποσο;
Λιγη ντροπη ρε....λιγη τσιπα ρε .
......φτουσας ρε πεταμενοι,...γ@μω τι φυτρα σας κοπροσκυλα...
- loukas karadimos
Ιβαν, για σενα, γιατι θα σκασω....
Για τις παλιες αγαπες, μη μιλας.
Κυριακή βράδυ, γυρω 9 η ωρα καπου στην Ευρωπη, και ανοιγω το παραθυρο. Ψαχνω ενα συννεφο να πεσω,που κουβαλαει πανω του οπλο ο Ιβαν, και δε βρισκω.
Το σκεφτομαι το ξανασκεφτομαι, θα σκασω, με κλεβουν μεσα στο σπιτι μου εναν ολοκληρο μηνα. Χρονια ολοκληρα. Ο ΠΑΟΚ, μια ζωη γεματη, κλοπη, πουστια, αδικια, στησιματα και αρπαγες. Οσοι ειναι απο Β.Ελλαδα ξερουν πολυ καλα για τι μιλαω γιατι τραβηξανε τα ιδια. Ο ΠΑΟΚ, μικρογραφια μιας ζωης γεματη βολεμενους, παιδια και αποπαιδια. Εμεις, μια ζωη τα αποπαιδια, βουλγαροι, ποντιοι και ρωσοποντιοι, σκουπιδια και ζητιανοι, παιδια ενος κατωτερου Θεου.
Και βρεθηκα τυχερος που ενας ανθρωπος πιο δυνατος επιχειρηματικα απ οτι θα μπορουσα ποτε να φανταστω εμαθε τον ΠΑΟΚ, αγαπησε τον ΠΑΟΚ, εγινε ΠΑΟΚ ακομα και αν οταν ηρθε, ηρθε για τα φραγκα.
Ηρθαν τα αστρα, και τον κανανε ΠΑΟΚ. Και ειδε πως ξυπνουσαμε ολοι εμεις καθε Δευτερα που ακολουθουσε μια Κυριακη με προσδοκιες, αλλα αυτος δεν ειμαι εγω.
Εγω αποφασισα οτι δε με χωραει ο τοπος, αποφασισα οτι η θεση μου δεν ειναι σε αυτο το μπουρδελο, που αν δε κλεβουν την αγαπημενη μου ομαδα, κλεβουν την μανα μου και τον πατερα μου οποιον ξερω και οποιον συναναστρεφομαι και εμενα τον ιδιο. Αποφασισα να φυγω, να ερθω εδω, να παω παραπερα, και αποφασισα να φυγω για να σωσω το μυαλο μου και οτι ελπιδα εχω για να σταματησω να υποφερω, με καθε κοστος.
Αυτος ομως δεν ειναι εγω, αυτος ειναι καποιος αλλος. Αυτος καταλαβε αυτο που εχω δει εγω με τα ιδια μου τα ματια. Αυτος καταλαβε τι θα πει οπαδος του ΠΑΟΚ, ειδε τη δυναμη, ειδε τη σπιθα.
Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο τον ΠΑΟΚ, δεν υπαρχει τιποτα που να αναπληρωνει τις Κυριακες με το βρωμικο, το συνθημα, την παγωνια στο πεταλλο, την αγκαλια στο γκολ, τα κυνηγητα με τους τσεους, την απολυτη ελευθερια. Δεν υπαρχει υποκαταστατο, οσο και αν ψαξεις, δεν θα βρεις.
Ειναι η ταυτοτητα μας. Το ειδε, το ενιωσε, την εκανε δικη του.
Αυτος, εβγαλε απλα το μπουφαν του. Οπως λεμε και εμεις οι ποντιοι, ειχε τα σεκλετια του.
Αυτος επισης ξερει, οτι η Κυριακη πρεπει να ειναι ομορφη, γιατι εχει δει και την αλλη πλευρα, και μπηκε μπροστα για να προλαβει. Εικονες που δεν θα χωρουσε ο νους σας.
Αφηστε τον ησυχο, αφηστε μας ησυχους. Δεν εχετε ιδεα πως μαθαμε να αγαπαμε αυτην την ομαδα. Δεν το χωραει το μυαλο σας. Βαλτε τα τροπαια στον πατο σας και αδειαστε μας τη γωνια.
Σε ευχαριστω, μαζι σου, ανοιχτα!!
Κυριακή βράδυ, γυρω 9 η ωρα καπου στην Ευρωπη, και ανοιγω το παραθυρο. Ψαχνω ενα συννεφο να πεσω,που κουβαλαει πανω του οπλο ο Ιβαν, και δε βρισκω.
Το σκεφτομαι το ξανασκεφτομαι, θα σκασω, με κλεβουν μεσα στο σπιτι μου εναν ολοκληρο μηνα. Χρονια ολοκληρα. Ο ΠΑΟΚ, μια ζωη γεματη, κλοπη, πουστια, αδικια, στησιματα και αρπαγες. Οσοι ειναι απο Β.Ελλαδα ξερουν πολυ καλα για τι μιλαω γιατι τραβηξανε τα ιδια. Ο ΠΑΟΚ, μικρογραφια μιας ζωης γεματη βολεμενους, παιδια και αποπαιδια. Εμεις, μια ζωη τα αποπαιδια, βουλγαροι, ποντιοι και ρωσοποντιοι, σκουπιδια και ζητιανοι, παιδια ενος κατωτερου Θεου.
Και βρεθηκα τυχερος που ενας ανθρωπος πιο δυνατος επιχειρηματικα απ οτι θα μπορουσα ποτε να φανταστω εμαθε τον ΠΑΟΚ, αγαπησε τον ΠΑΟΚ, εγινε ΠΑΟΚ ακομα και αν οταν ηρθε, ηρθε για τα φραγκα.
Ηρθαν τα αστρα, και τον κανανε ΠΑΟΚ. Και ειδε πως ξυπνουσαμε ολοι εμεις καθε Δευτερα που ακολουθουσε μια Κυριακη με προσδοκιες, αλλα αυτος δεν ειμαι εγω.
Εγω αποφασισα οτι δε με χωραει ο τοπος, αποφασισα οτι η θεση μου δεν ειναι σε αυτο το μπουρδελο, που αν δε κλεβουν την αγαπημενη μου ομαδα, κλεβουν την μανα μου και τον πατερα μου οποιον ξερω και οποιον συναναστρεφομαι και εμενα τον ιδιο. Αποφασισα να φυγω, να ερθω εδω, να παω παραπερα, και αποφασισα να φυγω για να σωσω το μυαλο μου και οτι ελπιδα εχω για να σταματησω να υποφερω, με καθε κοστος.
Αυτος ομως δεν ειναι εγω, αυτος ειναι καποιος αλλος. Αυτος καταλαβε αυτο που εχω δει εγω με τα ιδια μου τα ματια. Αυτος καταλαβε τι θα πει οπαδος του ΠΑΟΚ, ειδε τη δυναμη, ειδε τη σπιθα.
Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο τον ΠΑΟΚ, δεν υπαρχει τιποτα που να αναπληρωνει τις Κυριακες με το βρωμικο, το συνθημα, την παγωνια στο πεταλλο, την αγκαλια στο γκολ, τα κυνηγητα με τους τσεους, την απολυτη ελευθερια. Δεν υπαρχει υποκαταστατο, οσο και αν ψαξεις, δεν θα βρεις.
Αυτος, εβγαλε απλα το μπουφαν του. Οπως λεμε και εμεις οι ποντιοι, ειχε τα σεκλετια του.
Αυτος επισης ξερει, οτι η Κυριακη πρεπει να ειναι ομορφη, γιατι εχει δει και την αλλη πλευρα, και μπηκε μπροστα για να προλαβει. Εικονες που δεν θα χωρουσε ο νους σας.
Αφηστε τον ησυχο, αφηστε μας ησυχους. Δεν εχετε ιδεα πως μαθαμε να αγαπαμε αυτην την ομαδα. Δεν το χωραει το μυαλο σας. Βαλτε τα τροπαια στον πατο σας και αδειαστε μας τη γωνια.
1926 +loukas karadimos έγραψε:Ιβαν, για σενα, γιατι θα σκασω....
http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... ous-milaneHeartOfDarkness έγραψε:Συγχωρέστε μου αν δεν ειναι το καταλληλο τοπικ εδώ αλλά παρακολουθώ
σε διαφορα social media (facebook σελίδες, αθλητικά σαιτς) να αναφέρονται οπαδοι του ΠΑΟΚ
και πολυ σωστά σε οσα εχουν γινει κατα καιρους απο τις ομάδες του ποκ : ξυλο, απειλές, ανατιναξεις φουρνων κλπ.
Μου κανει ομως πολυ εντυπωση πως δεν γινονται προσωπικές αναφορες κατά των ιδιων των μεγαλομετόχων
των ομάδων του ποκ (οκ πλην του πρεζέμπορα) και εξηγουμαι. Tα αφεντικά τους αυτά, νυν και πρωην ειναι
αυτοι που α) κανουν λαθρεμποριο καυσιμων απο το οποιο χανει το κρατος περι τα 2 δις το χρονο(τωρα με την κριση πρεπει να χει πεσει αυτο το ποσο), β) κανουν υπερτιμολογησεις φαρμάκων για να πουλαν στο μονιμο προμηθευτη τους
το κρατος (και αν καποιος υ[πουργος εφαρμοσει μια ευρωπαικη οδηγια τοτε τον απειλουν και του "τρωνε" τη θεση αμεσως), γ) εκβιαζουν τις κυβερνησεις και παιρνουν μεγαλα έργα και εχουν προνομιακη μεταχειριση δ) εχουν διαγράψει χρεη ξανα και ξανα και ακομα εχουν χρεοκοπησει και τραπεζες (με λεφτά του ελληνικου λαου μεσα ) για να αγοράζουν παικτες για τις ομαδες τους .
Απο ολα αυτα που ο ελληνας φορολογουμενος πληρώνει απο το υστέρημα του αυτοι ριχνουν ενα μικρο ποσο στις ομαδες τους για να χουν ακομα μεγαλυτερη επιρροή.
Οι νταβατζηδες μιντιάρχες μαζι με το κόμμα της ΝΔ χτυπαν τον Ιβαν κυριως στο πεδιο της ηθικης. ΔΕιχνουν ξανα και ξανα την εικονα με το οπλο ώστε να μεινει καλα στο μυαλο του ελληνα τηλεθεατη η ασχημη αυτη εικονα και να ταυτιστει ο Ιβαν με το κακο. Ετσι αργότερα οταν θα προχωρησουν τα σχεδια τους θα χουν και την υποστηριξη της Κοινης Γνωμης (καλα του καναν αφου ηταν κακος ανθρωπος).
Η γνωμη μου ειναι πως οπως μπορουμε (έστω και μεσω ποστς) θα πρεπε να χτυπαμε αυτά τα συγκεκριμενα ατομα και τις ομαδες τους στο ηθικο επιπεδο. Εμεις πληρωσαμε τα χρεη μας ενώ εξαιτιας σας κλεισαν επιχειρησεις και πηγε κοσμάκης στην ανεργία. Ο πρόεδρος μας ριχνει λεφτά στην αγορά ενω οι δικοι σας μας εχουν κοστίσει πολλά δις ολα αυτα τα χρονια. κλπ κλπ.
Σιγουρα για να γινει κατι τετοιο χρειαζεται να αγοράσει media ο Ιβαν. Ενδεχομενως να χαρτζιλικώσει και κανα λιμασμένο της κρατικης τηλεόρασης.
Εξαλλου ολοι αυτοι εκει κάτω για πουλημα ειναι. Ιβαν αγόρασε τους!
- BlackMagicPAOK
Το να φύγει η ομάδα από την σκουπρολιγκα είναι σχετικά εύκολο αλλά το να επανελθει θα ειναι σχεδόν αδύνατο.
Μπορούμε να έχουμε έναν "ΠΑΟΚ Β" στην Ελλαδα (πχ την Κ20!) μέχρι να δουμε πραγματκες αλλαγες (.. τρέχα γύρευε..). Και την κανονική ομάδα έξω (πχ στις ΗΠΑ, Βουλγαρια, ..)
Μπορούμε να έχουμε έναν "ΠΑΟΚ Β" στην Ελλαδα (πχ την Κ20!) μέχρι να δουμε πραγματκες αλλαγες (.. τρέχα γύρευε..). Και την κανονική ομάδα έξω (πχ στις ΗΠΑ, Βουλγαρια, ..)
- Παλαιολόγος
μα ειναι εφικτο αυτο; νομικα γινεται;και αμερικη μαλιστα!
αν ειναι να παιξεις μπαλα στην ευρωπη θα παιζεις
π.χ κυπρο ως εναλλακτικη ειναι η καλυτερη.αλλα και παλι πιστευω πως το να τους αδειαζουμε την γωνια ειναι ηττα για μας
εξαλλου σιγα μην μας δεχτουν στην κυπρο,ποιος θα θελει μια τοσο δυνατη ομαδα;και γιατι θα παλευουν μετα; για τις θεσεις στο europa;οταν μαλιστα η προσπαθεια τους στην ευρωπη εφερε την θεση στο τσ.λιγκ
ααναλογικα θα ναι σαν αυτο που κανει η ΑΕΚ,δεν κερδισε τιτλο στους αγωνιστικους χωρους αλλα παλευε να το παρει στα χαρτια.
στην σουπερλιγδα εχει γινει το ελα να δεις αλλα δεν βλεπω εναλλακτικη
αν ειναι να παιξεις μπαλα στην ευρωπη θα παιζεις
π.χ κυπρο ως εναλλακτικη ειναι η καλυτερη.αλλα και παλι πιστευω πως το να τους αδειαζουμε την γωνια ειναι ηττα για μας
εξαλλου σιγα μην μας δεχτουν στην κυπρο,ποιος θα θελει μια τοσο δυνατη ομαδα;και γιατι θα παλευουν μετα; για τις θεσεις στο europa;οταν μαλιστα η προσπαθεια τους στην ευρωπη εφερε την θεση στο τσ.λιγκ
ααναλογικα θα ναι σαν αυτο που κανει η ΑΕΚ,δεν κερδισε τιτλο στους αγωνιστικους χωρους αλλα παλευε να το παρει στα χαρτια.
στην σουπερλιγδα εχει γινει το ελα να δεις αλλα δεν βλεπω εναλλακτικη
- BlackMagicPAOK
Στις ΗΠΑ με "νεο όνομα" πχ ΠΑΟΚ Ομογένειας!!
Και στην Ελλάδα απλα για να κρατάμε την "θέση" και να τους ξευτελιζουμε ταυτόχρονα...
Και στην Ελλάδα απλα για να κρατάμε την "θέση" και να τους ξευτελιζουμε ταυτόχρονα...
- navigator11
3 όρους θέτει, λέει, ο σαπιοκοιλιάς υφυπουργός, οπαδός της πρεζομάδας! Για λόγους αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού, αφού ούτως ή άλλως στιγματισμένοι του κερατά είμαστε, μην τυχόν και δώσουμε συγκατάθεση για τίποτα! Άστους, Ιβάν, να σκούζουν. Ούτε μισό βήμα πίσω! Να χάσουν λεφτουδάκια, να δούμε τη ... μαγκιά μικρών, μεσαίων και "μεγάλων". Ούτε μισό βήμα πίσω. Να πάνε να κόψουν το σβέρκο τους. Να μην τελειώσει το μπουρδελοπρωκτάθλημα των ποτών ποτέ! Φτάνει!!!
οπως η αεκ περιμενε να δει την αποφαση του διαιτητη για το γκολ για να δει αν τρομαξε η οχι,ετσι θα περιμενουμε και εμεις την αποφαση των δικαστηριων για να δουμε αν συμφωνουμε η οχι σε αυτα που λεει ο βασιλειαδης
- navigator11
Όχι, δε θα συμφωνήσουμε εκ των προτέρων. Όποια κι αν είναι η απόφαση! Και πανηγυρικά δικαιωτική να είναι για τον ΠΑΟΚ. Που δεν πρόκειται. Πλήρης άρνηση. Και να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Μέχρι να στρώσουν χαρακτήρα.
αφου τους επιασε νταλγκας να κλεισουν οι δικαστικες υποθεσεις,εγω περιμενω και μεχρι τον αυγουστο για να κλεισουν τα noor 1,οι εγκληματικες κλπ. Εχω απλετο χρονο
Αυτες οι βλακειες που ειπε αυτος ο παιδοβουβαλος με IQ μπριζολας ειναι η αφορμη που χρειαζεται ο Ιβαν για αντεπιθεση. Τωρα που μας ζητανε να υποκυψουμε σε ορους που ειναι αλλος ενας φερετζες νομιμοτητας την οποια ασκουν μονο σε εμας (ως γνωστον οι νομοι ειναι αστειοι για τους παρανομους αφου θα τους παραβουν ετσι κι αλλιως) ιδου η ευκαιρια να πει ο ΠΑΟΚ και να ακουστει ανοιχτα οτι δεν σας εμπιστευομαστε, οτι υπαρχει συστηματικη και ευκολα αποδεικνυομενη εχθρικη συμπεριφορα απεναντι στον ΠΑΟΚ, οτι ολο αυτο το καραγκιοζιλικι εγινε για το χατηρι της αεκ (διακοπη) και του γαβρου ωστε να σταματησουν τον ΠΑΟΚ παση θυσια. Οτι καθε φορα που ο ΠΑΟΚ αντιδραει στους βιασμους οι "αρχες" βρισκουν αφορμη και σφιγγουν τα λουρια εις βαρος των αδικημενων ενω οι εγκληματιες θα παρανομησουν και παλι οντας καλυμενοι απο το συστημα. Οτι ειναι ψευτες και υποκριτες οσοι πολιτικαντηδες λενε οτι θελουν ανταγωνιστικο πρωταθλημα αλλα αντι να προστατευουν τον ανταγωνιστη που εχει κανει ολα οσα του ζητησαν συν ενα πακτωλο απο χρημα και πρωτοβουλιες, αυτοι τον χτυπανε τον στηνουν τον κλεβουν και τον συκοφαντουν. Οτι οχι μονο δεν ειναι εις θεση να βαζουν ορους αλλα θα πρεπε ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ μπροστα στην ανικανοτητα τους να υποστηριξουν την ισονομια στο ποδοσφαιρο και αν τυχον ο ΠΑΟΚ τους συρει σε δικαστηρια με τα στοιχεια που υπαρχουν θα τους παρει και τα σωβρακα.
Ευθεια αντιπαραθεση λοιπον. Ξεμπροστιασμα. Καταγγελια του συνεταιρισμου και αμεσα αιχμες για νεα λιγκα. Η λιγκα ειναι συνεταιρισμος, ειναι ιδιωτικη μπιζνα. Οπως στηθηκε ετσι ξεστηνεται η αποκταει ανταγωνισμο η υποτιμαται. Εχει αρκετο κοσμο και ρευμα ο Ιβαν ωστε αρχικα να απειλησει με νεα λιγκα. Εαν λοιπον θελουν να συνεχιστει το πρωταθλημα πρωτα να αναγνωρισουν πληρως το δικαιο του ΠΑΟΚ, να γινει το ματς με γαβρο, να κατοχυρωθει το ματς με την αεκ οπως το δικαιουμαστε και να ανακριθουν οι Αρετοπουλος-Κομινης για τα αιτια των παραλογισμων τους. Να δοθουν γραπτες εγγυησεις απο την πολιτικη ηγεσια οτι δεν θα ξαναχουμε φαινομενα Κομινηδων που προκαλουν βια, αδικια και χασουρες εκατομυριων. Επιπλεον ορος οτι δεν ξεκιναει το επομενο πρωταθλημα αν δεν ξεκαθαρισουν οι νομικες εκρεμοτητες οσων εμπλεκονται στην μπαλα. Και επειδη οι ομαδες ειναι ανωνυμες εταιριες, οπως κληθηκε ο Γκαρσια να μυνηθουν και οι Αρετοπουλος και Κομινης για διαφυγοντα κερδη. Να βγει ο διευθυντης του ΠΑΟΚ να πει τι ειδους επενδυση ηταν η φετινη, ποσο ζημιωθηκε απο ολα αυτα και ποσα θα ειναι κατα προσεγγιση τα ποσα που θα διεκδικησει ο ΠΑΟΚ απο καθε εμπλεκομενο σε περιπτωση που δεν δικαιωθει.Το πλεονεκτημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι δεν εχει να χασει τιποτα και αν θελουν να τα κανουν γιαμπαλο εμεις θα τα κανουμε χειροτερα. Ο απατεωνας ειναι εκεινος που θελει να κρυβεται και να την περναει στο ντουκου. Ο τιμιος που αδικειται δεν εχει να χασει τιποτα με το ξηλωμα. Ακομα κι αν οδηγηθουμε σε γκρεξιτ εμεις πλεον ειμαστε απο πανω, αυτοι ειναι αφραγκοι, χρεωμενοι και με σοβαροτατες κατηγοριες να τους περιμενουν.
Ευθεια αντιπαραθεση λοιπον. Ξεμπροστιασμα. Καταγγελια του συνεταιρισμου και αμεσα αιχμες για νεα λιγκα. Η λιγκα ειναι συνεταιρισμος, ειναι ιδιωτικη μπιζνα. Οπως στηθηκε ετσι ξεστηνεται η αποκταει ανταγωνισμο η υποτιμαται. Εχει αρκετο κοσμο και ρευμα ο Ιβαν ωστε αρχικα να απειλησει με νεα λιγκα. Εαν λοιπον θελουν να συνεχιστει το πρωταθλημα πρωτα να αναγνωρισουν πληρως το δικαιο του ΠΑΟΚ, να γινει το ματς με γαβρο, να κατοχυρωθει το ματς με την αεκ οπως το δικαιουμαστε και να ανακριθουν οι Αρετοπουλος-Κομινης για τα αιτια των παραλογισμων τους. Να δοθουν γραπτες εγγυησεις απο την πολιτικη ηγεσια οτι δεν θα ξαναχουμε φαινομενα Κομινηδων που προκαλουν βια, αδικια και χασουρες εκατομυριων. Επιπλεον ορος οτι δεν ξεκιναει το επομενο πρωταθλημα αν δεν ξεκαθαρισουν οι νομικες εκρεμοτητες οσων εμπλεκονται στην μπαλα. Και επειδη οι ομαδες ειναι ανωνυμες εταιριες, οπως κληθηκε ο Γκαρσια να μυνηθουν και οι Αρετοπουλος και Κομινης για διαφυγοντα κερδη. Να βγει ο διευθυντης του ΠΑΟΚ να πει τι ειδους επενδυση ηταν η φετινη, ποσο ζημιωθηκε απο ολα αυτα και ποσα θα ειναι κατα προσεγγιση τα ποσα που θα διεκδικησει ο ΠΑΟΚ απο καθε εμπλεκομενο σε περιπτωση που δεν δικαιωθει.Το πλεονεκτημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι δεν εχει να χασει τιποτα και αν θελουν να τα κανουν γιαμπαλο εμεις θα τα κανουμε χειροτερα. Ο απατεωνας ειναι εκεινος που θελει να κρυβεται και να την περναει στο ντουκου. Ο τιμιος που αδικειται δεν εχει να χασει τιποτα με το ξηλωμα. Ακομα κι αν οδηγηθουμε σε γκρεξιτ εμεις πλεον ειμαστε απο πανω, αυτοι ειναι αφραγκοι, χρεωμενοι και με σοβαροτατες κατηγοριες να τους περιμενουν.