Άρθρα-Απόψεις για το Paokmania.gr

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Άρθρα-Απόψεις για το Paokmania.gr

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον τόπικ έρχεται στο paokmania forum. To paokmania.gr δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του φόρουμ να τοποθετηθούν με δικά τους άρθρα και απόψεις στην κεντρική σελίδα του. Η διαφορετικότητα της άποψης και η ιδιαίτερη έκφραση του καθενός θα μπορέσει να γίνει πρωτοσέλιδο στο paokmania.gr.

Είναι μια νέα πρωτοβουλία του site και νομίζω θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή.Επιπλέον μπορούμε να βάζουμε και κείμενα που θεωρείτε ότι αξίζουν της δημόσιας προβολής ασχέτως αν είναι δικά σας ή άλλου μέλους.

Να τονίσουμε τα εξής:
1)Τα κείμενα θα πρέπει να έχουν περιεχόμενο μη υβριστικού χαρακτήρα(αν ταιριάζει κανένα ψιλό κομμάτια να γινει :D )
2)Καλό θα είναι να μην προβαίνετε σε κείμενα άπειρων σελίδων, ώστε να μην κουράζουν.
3)Τα κείμενα θα ελέγχονται τυπικώς,για ορθογραφικά λάθη αλλά και για πιθανές παρερμηνεύσεις.

Αυτά για αρχή και στη συνέχεια θα δούμε πως θα εξελιχθεί το πράγμα. Επειδή είναι κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά, να έχουμε όλοι υπομονή και καλή διάθεση. Τα κείμενα πολύ πιθανόν να ανεβαίνουν με μια σταθερή ροή,όχι 5 κείμενα την ημέρα(ίσως ένα κείμενο την ημέρα ή τις 2 μέρες), σε συνδυασμό και με την επικαιρότητα.

Καλή αρχή εύχομαι και ακονίστε τις πένες σας...

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Άρθρα-Απόψεις για το Paokmania.gr

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωραία πρωτοβουλία...Καλοτάξιδο το νέο topic-πρωτοπορία του PAOKmania!!!! :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Θέλω εδώ και καιρό να γράψω σ αυτό το topic αλλά θαρρώ ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή να το κάνω...

Τώρα που ο αχός των μεταγραφών ησύχασε...Σέντερ φορ δεν πήραμε μα δεν με πειράζει διόλου...Έχουμε τρία!!!!
Τώρα που ήρθε η ώρα του νέου Π.Α.Ο.Κ. να ξεκινήσει να αποδεικνύει μέρα με την μέρα και αγώνα με τον αγώνα πόσο άλλαξε μέσα σε 14-15 μήνες κι ακόμα περισσότερο στους τελευταίους 4-5, σε οργάνωση και στρατηγική...
Τώρα που ήρθε η ώρα των παιχτών & του προπονητή μας να δείξουν "Ready to fight and win Π.Α.Ο.Κ."!!!!

Τώρα ήρθε κι η δικιά μας ώρα, η ώρα του λαού του Π.Α.Ο.Κ. να δείξει ότι μπορεί, ότι αντέχει, ότι στηρίζει τυφλά, ότι θέλει να βοηθήσει τα μέγιστα στην πραγμάτωση όλων των στόχων ενός ρεαλιστικά ΕΝΩΜΕΝΟΥ, ΑΡΑ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΟΥ, ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΕΟΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Τώρα ας αφήσουμε όλοι πίσω μας κάθε ειρωνεία και απαξίωση του οποιουδήποτε κομματιού του που συνθέτει το παζλ του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Τώρα ας αφήσουμε όλοι πίσω μας κάθε μικροσυμφέρον μας απ την ομάδα, κάθε εγωκεντρισμό και κάθε ηλιθιότητα που μπορεί να μας διακρίνει!!!!
Τώρα ας αφήσουμε όλοι πίσω μας ακόμα και κάθε καλοπροαίρετη κριτική προς τον οποιονδήποτε μέσα στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. μέχρι να τελειώσει αυτό που αρχίζει αύριο...Ο μαραθώνιος του Πρωταθλήματος!!!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκινάει για το θαύμα κι εμείς οφείλουμε να είμαστε μόνο μαζί του, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!! Έτσι θα πετύχουμε!!!!

Λάθη και παραλείψεις γίνονταν, γίνονται και θα εξακολουθήσουν να γίνονται πάντα αφού ενεργούν άνθρωποι και όχι προγραμματισμένοι υπολογιστές υψηλής τεχνολογίας!!!!

Θέλω να αφιερώσω στον Π.Α.Ο.Κ. μας, σε όλους εμάς δηλαδή αλλά και σε όσους έφυγαν, είτε νωρίς και άδικα, είτε ακόμα και λόγω γήρατος ή άλλων λόγων και στήριζαν τον Π.Α.Ο.Κ., το άσμα Δ' από την ποιητική συλλογή του βραβευμένου με Νόμπελ ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη ", απ το Άξιον εστί"...Γιατί "άξιος εστί ο Π.Α.Ο.Κ. μας"!!!!

Την έγραψε στα χρόνια της Κατοχής της χώρας μας απ τους Γερμανούς δίνοντας το σύνθημα για την λευτεριά!!!!

Μελοποιήθηκε απ τον επίσης παγκόσμιας εμβέλειας, αποδοχής και θαυμασμού μουσικοσυνθέτη μας Μίκη Θεοδωράκη και (πρωτο)τραγουδήθηκε από έναν απ τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές που έχουν υπάρξει, τον συχωρεμένο Γρηγόρη Μπιθικώτση, στα χρόνια της χούντας των Συνταγματαρχών, κατά της ολιγαρχίας τους και υπέρ της ελευθερίας όλων των Ελλήνων, αλλά και από εκατομμύρια ακόμα στόματα Ελλήνων που είδαν μέσα σ αυτό το ποίημα-τραγούδι να γεννιέται η ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο αύριο, όπως κάνουμε τώρα κι εμείς όλοι!!!!

Τα συμβολικά νοήματα του θαρρώ ότι ταιριάζουν απόλυτα στις μέρες μας (μέχρι πρακτικά και το ασπρόμαυρο χρώμα του χελιδονιού), στον "σκλαβωμένο" Π.Α.Ο.Κ. και τον περήφανο και αγωνιστή λαό του, αυτόν που δεν έπαψε στιγμή να ελπίζει στην λευτεριά ενός (και όχι μόνο) Πρωταθλήματος εδώ και 31 ολόκληρα χρόνια!!!!

Ας τραγουδήσουμε λοιπόν από αύριο το απόγευμα όλοι μαζί...Ας ενώσουμε τις φωνές μας μεταμορφώνοντας τες σε τρανό Βαρδάρη που θα στείλει τον ασπρόμαυρο Δικέφαλο Αετό στα ουράνια, εκεί που του αξίζει να πετάει για όλους εμάς κάνοντας μας ξανά και ξανά υπερήφανους, όλους εμάς που τον υποστηρίζουμε άοκνα και άδολα!!!!

" Ένα το χελιδόνι κι άνοιξη ακριβή,
για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή...
Θέλει νεκροί χιλιάδες να ναι στους τροχούς,
θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους..."

Θε μου Πρωτομάστορα με έχτισες μέσα στα βουνά,
Θε μου Πρωτομάστορα με έκλεισες μες στην θάλασσα..."

Δεν το βάζω ολόκληρο για οικονομία χώρου, βρείτε το όμως και διαβάστε ολόκληρο το υπόλοιπο του μέχρι και το τέλος του, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, την ώρα που μοσχοβολάει ο Άδης από λευτεριά όπως και το ελληνικό ποδόσφαιρο από Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ταιριάζει γάντι σε όλους μας, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, είμαι βέβαιος!!!!
Ανατριχιάζω σύγκορμος και μόνο που σκέφτομαι ένα εκατομμύριο+ Π.Α.Ο.Κ.τσήδες να το ξεκινάνε σιγοτραγουδώντας το ταυτόχρονα σε όλα τα πέρατα της Γης που είναι απλωμένοι και το τέλος του να το φωνάζουν σαν ιαχή πολέμου ενάντια σε κάθε αλλόθρησκο!!!!

Όπως λέει για το μελοποιημένο αυτό ποίημα ο Μίκης Θεοδωράκης..."Ας βγει η ψυχή της μουσικής (κι η δική μας λοιπόν) ακέραιη, ντυμένη με πάχνη και δροσοσταλίδες, χορεύοντας με το Ρωμαίϊκο (Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο για εμάς) νταούλι!!!! Ας αφήσουμε τις επιδείξεις για τους λαούς που έχασαν την ψυχή τους (εμείς οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες δεν το πάθαμε ποτέ) κι ας τραγουδήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ απλά τους καημούς και τις ελπίδες της Ρωμιοσύνης..."...
Τους καημούς και τις ελπίδες του Π.Α.Ο.Κ. όλοι εμείς!!!!

Ας κάνουμε κι εμείς επιτέλους το ίδιο για τον Π.Α.Ο.Κ. μας αδέρφια...
Ας τον τραγουδήσουμε, ας τον αγαπήσουμε, ας τον ελευθερώσουμε επιτέλους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...
Ας διώξουμε από μέσα μας την μιζέρια και την εσωστρέφεια κι ας βάλουμε στην θέση τους την ελπίδα και το τραγούδι του αγώνα για την λευτεριά και την πλήρη καταξίωση του Π.Α.Ο.Κ., άρα και όλων μας, μέχρι τα πέρατα όλης της Οικουμένης που υπάρχουμε...

:pano: :nairepaok:

Ήρθε η ώρα μας, γιατί ήρθε επιτέλους η ώρα του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ας μαζευτούμε όλοι να βοηθήσουμε όσο μας αντιστοιχεί κι εμάς για να γίνουν τα όνειρα μας ξανά επιτέλους πραγματικότητα...
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Καλησπέρα σας.
Έχω ένα παράπονο να εκφράσω.

Πρόσφατα, δικό μου σχόλιο προκάλεσε την μήνη και την οργή διαφόρων σχολιαστών και διαχειριστών.
Το αποτέλεσμα ήταν ο αποκλεισμός μου για ένα χρονικό διάστημα, ως τιμωρία.
Ποια τιμωρία όμως;

Κάποιος διαχειριστής, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο οποίο μου ζητούσε εξηγήσεις εντός ''μισής ώρας'', αλλιώς θα έθετε τον αποκλεισμό.

Εξηγήσεις δεν έστειλα, και ήρθε ο αποκλεισμός μου.

Εξηγήσεις όμως δεν έστειλα, διότι δεν ήμουν εντός του διαδικτύου.
Ήμουν εκτός σύνδεσης.

Την επόμενη ημέρα, διάβασα το σχόλιο του διαχειριστή, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε πλέον περίπτωση να απαντήσω σχετικώς. Έτσι, έμεινα αποκλεισμένος για το χρονικό διάστημα που έθεσε ο διαχειριστής, χωρίς να μου δοθεί δικαίωμα αντιλόγου.

Ως εκ τούτου, θέλω να σας θέσω τα εξής, προς αποφυγή μελλοντικών παρόμοιων προβλημάτων:
α) θεωρώ πως οι διαχειριστές έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν αν κάποιο μέλος είναι συνδεδεμένος ή όχι στο Paokmania
β) θεωρώ πως θα πρέπει να δίνεται η δυνατότητα έστω και σε προσωπικά pm προς διαχειριστές σε κάποιον που κατηγορείται για κάτι να απαντήσει
γ) το χρονικό όριο της ''μισής ώρας'', όταν δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε πως αυτό θα γνωστοποιηθεί στον ''κατηγορούμενο'', θεωρώ πως είναι παντελώς άδικο.

Δείτε τα παραπάνω και σκεφθείτε την περίπτωση πως δεν μπορούμε όλοι μας να είμαστε συνεχώς online.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πρώτο ημίχρονο: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ - Δεύτερο ημίχρονο: ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ!!!!

"ΤΙ ΕΙΧΕΣ Κ Ο Μ Ι Ν Η" ??? ... "Ο,ΤΙ ΕΙΧΑ Π Α Ν Τ Α" !!!!

Συμπαθάτε με ρε αδέρφια αλλά, όντας πια στα 53 μου δεν μπορώ άλλο, πάω να σκάσω πλέον με όλους & με όλα:

Δεν αντέχω άλλο να βλέπω τις κατάπτυστες σφαγές και ληστείες τους και την ανελέητη πλέον προπαγάνδα τους...
Δεν αντέχω άλλο τις πουστιές τους, ούτε όμως και τα παπαγαλάκια τους να τις βαφτίζουν "αντικειμενικότητα"...
Δεν αντέχω την υποκρισία τους απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. και τον λαό του, ούτε τα αλά καρτ κλειστά μάτια τους...
Δεν αντέχω να βλέπω εντεταλμένα πειθήνια όργανα σε διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος των ψυχών μας...
Δεν αντέχω να με βαφτίζουν το άσπρο μαύρο (χρώματα της ομαδάρας μας μεν, αλλά...) μπροστά στα μάτια μου...
Δεν αντέχω άλλους Βαβμβακόπουλους, Μίχες, Ζλατάνους, Φακήδες, Τσουκαλαδέληδες, Λίτσες, Φινοκαλιώτηδες, Ψυχομάνηδες, Καραμάνηδες, Κασναφέρηδες, Παπαπέτρου, Σπάθες, Μάνταλους, Κουκουλάκηδες, Καλογερόπουλους, Αρετόπουλους, Τζήλους, "Μήλους, Γύλους, Σπύλους" και όσα ακόμα "παραδείσια πτηνά" ξεχνάω...
Δεν αντέχω άλλους Κομίνηδες, Τάτσηδες, Σπυρόπουλους, Σιμιτζόγλου!!!!
Δεν αντέχω πια άλλους Καραμανλήδες, Παπανδρέηδες, Ράληδες, Μητσοτακαίους, Τζανετάκηδες, Σημίτες, Σαμαράδες, Καρατζαφέρηδες, Καμένους, Αδώνιδες, Ντόρες, Κούληδες κι Αλέξηδες του ΟΧΙ--->ΝΑΙ !!!!

Δεν αντέχω άλλο το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω", ούτε το "κάντε ομάδα και μετά μιλάτε για διαιτησία"...
Δεν αντέχω άλλο Περικλήδες Βασιλάκηδες και Βαρουχοκαθηγητάδες της πουστιάς και της βρωμιάς τους, "βλέπετε"...
Δεν αντέχω διοικήσεις, προπονητές και παίχτες του Π.Α.Ο.Κ. να σκύβουν ευλαβικά ή να με τρυπάνε εκ των έσω...
Δεν αντέχω "της πούτσ@ς R E V O L U T I O N" και υπαλλήλους της ΠΕΟ, υπεύθυνους για την διοργάνωση Κυπέλλου...
Δεν αντέχω όλους τους παραπάνω να μου γ@μάνε τις Κυριακές, τις Τετάρτες, τις Πέμπτες και την ζωή μου ολάκερη...
Δεν αντέχω άπραγος να με "τραγουδάνε" εν χορώ τα πιθηκοειδή υπανθρωπάρια του χαβουζοβοθρολίμανου "ΒΟΥ-ΒΟΥ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ", να μην το καταγράφει έστω κανένας και να αλλάζουν τους "νόμους" για να τους απαλλάσσουν...
Δεν αντέχω να γίνονται ξανά και ξανά δολοφονικές επιθέσεις κατά συνοπαδών μου, παιχτών, προπονητών και παραγόντων μου και να μην κουνιέται απ την βολική πολυθρονάρα του κανένας εισαγγελέας επειδή δεν είχα θύμα...
Δεν αντέχω να διαβάζω-ακούω συνοπαδούς μου, ξεπερνώντας με ευκολία τον κίνδυνο απώλειας ανθρώπινης ζωής, να κάνουν ποδοσφαιρική κριτική ή ακόμα χειρότερα να κατηγορούν τον προπονητή μας για "υπερβολή"-θέατρο...
Δεν αντέχω να βλέπω-ακούω-διαβάζω σε όλη την επικράτεια, αλλοτριωμένα απ την overdose προπαγάνδα, φοβισμένα ανθρωπάκια να λένε ότι είναι Π.Α.Ο.Κ., δίχως να ξέρουν ότι Π.Α.Ο.Κ. μόνο με μάχες, κόπο, πόνο, και ιδρώτα πορεύεσαι στην ζωή σου, δίχως μιζέρια, φοβίες, παραίτηση, απιστία αλλά και μισαλλοδοξία!!!!
Δεν αντέχω να βιάζεται η λογική, ούτε οι αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά των 4άρων Ιερών Γραμμάτων από κανέναν...
Δεν αντέχω κανέναν μα κανέναν, ούτε Πρόεδρο, ούτε προπονητή, ούτε παίχτη, ούτε συνοπαδό, ούτε εισαγγελέα, δικαστή, υφυπουργό, υπουργό, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο Δημοκρατίας (τους), πάνω απ τον "μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ."!!!!
Δεν αντέχω πλείστοι όσοι των παραπάνω να με κρατάνε δούλο, ενώ θέλω να σπάσω τα δεσμά μου με όσες δυνάμεις μου απέμειναν, "κάλιο αργά..."!!!
Δεν αντέχω, χρειάζομαι κι άλλους συνοδοιπόρους στον δρόμο του Π.Α.Ο.Κ.

Είμαι στα 53 σας έγραψα...Δεν αντέχω πολλά πια αλλά ΑΝΤΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ:

ΠΑΛΕΥΩ ασταμάτητα και πάντα με όλες μου τις δυνάμεις, δίχως ποτέ να τα παρατάω, ειδικά στα δύσκολα...
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ με δύναμη και παρρησία στην αδικία, στην ατιμία και στην αλλοτριωτική προπαγάνδα τους...
ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ με υπομονή κι επιμονή για ανθρωπιά, αλληλεγγύη, αξιοκρατία, ισονομία, ισοτιμία και τίτλους...
ΚΑΤΑΚΤΑΩ τα πάντα αλλά και πάντα τίμια, παραμένοντας περήφανος μεν, αλλά ηθικός και ταπεινός για πάντα...

Π.Α.Ο.Κ. = Μόνοι μας και όλοι τους...Μην "μασάτε"!!!!
Το ποδόσφαιρο είναι μονάχα η αφορμή, να θυμάστε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Πού πας καραβάκι με τέτοιον καιρό"?

Η εσωστρέφεια στον Π.Α.Ο.Κ. δημιουργείται διαχρονικά από λάθος-άκυρες αποφάσεις και μάλιστα σημαντικές για τον δρόμο που τραβάει η ομάδα, από λάθος άτομα σε λάθος θέσεις, όπως ακριβώς είναι τώρα αυτή η συγκεκριμένη απόφαση του Γιωργάκη για επίμονη, μα εντελώς αναίτια στήριξη στον Lucescu, που είναι ανίκανος για κάτι καλό!!

Το ιδεατό του Τζο του Νάγκμπε, συμφορουμίτη μας με άποψη τεκμηριωμένη κι αποδεκτή με τα κριτήρια μου:
"Αν η ομάδα είναι στημένη καλά, με σαφείς ρόλους και ικανούς ανθρώπους, προχωράς",
στον σημερινό οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. δείχνει πια να είναι ένα μακρινό όνειρο, όχι όμως μόνο εξ αιτίας του Ρουμάνου:

1...Ποιος διοικεί την ομάδα πλέον, απ το καλοκαίρι? Ο Πρόεδρος ή ο 26άχρονος γιος του, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ?

2...Ποιος είναι ο Τεχνικός της Διευθυντής? Ο παραιτημένος λόγω του καλοκαιρινού καταστροφικού φιάσκου, αλλά παραμένων για αδιευκρίνιστους λόγους Μίχελ, ο οποίος δεν συμμετείχε, ούτε καν σαν γλάστρα, στην φωτογράφιση των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων, έχοντας απαξιωθεί στα μάτια μας απ αυτούς που τον κρατάνε?

3...Τι δουλειά έχει να "έχει καθημερινή σχέση με το αγωνιστικό", με δημόσιες δηλώσεις-ποστάρισμα στα μέσα μαζικής δικτύωσης του μάλιστα, ο "βουβός", όποτε πρέπει να μιλήσει για ουσιώδη θέματα, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου?

4...Πώς διαφυλάττει τα συμφέροντα του Π.Α.Ο.Κ. ο Γενικός Διευθυντής, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. μας, όταν ο πατέρας του, ως Διευθύνων σύμβουλος της Super League, τολμάει και ζητάει από "την δικιά μας" την ΕΠΟ να περάσει τροποποίηση κανόνων για να μην αφαιρείται η άδεια συμμετοχής όποιας ομάδας "χρωστάει της Μιχαλούς" ή για άλλον σοβαρό λόγο, όσο παίζεται το ΠρωΚτάθλημα τους και δεν "ανοίγει μύτη", τουλάχιστον απ την πλευρά μας, αφήνοντας μας να καταλάβουμε ότι "τείνουμε χέρι βοηθείας" στον βρωμοβ@ζελο του γλίτσα αλαφιασμένου ούζου?

Τον Τζο τον Νάγκμπε προσωπικά τον βρίσκω σχεδόν πάντα εύστοχο στα γραφόμενα του, μιας και την ίδια "γραφικότητα" μ αυτόν έχω χρόνια, δεκαετίες, σαν οπαδός και προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμος σαν εκείνον...
Φτάσαμε τόσο κοντά "στο όνειρο" την περσινή σεζόν, που ήμουν ενθουσιασμένος για το μέλλον του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Τώρα όμως που ο Π.Α.Ο.Κ. δείχνει να χει πάρει στραβό δρόμο σε σχέση μ αυτόν που μπορεί, επειδή κάτι τέτοιο με στεναχωρεί πάνω απ όλα και όσο επαναλαμβάνεται (για 6η χρονιά) με εξοργίζει, πεντακάθαρα διαφοροποιούμαι!!!!

Ειδικότερα δε, επειδή πέρσι η ομάδα, τουλάχιστον στον αγωνιστικό τομέα, με έναν σοβαρό, αν και όχι ακόμα ολοκληρωτικά έτοιμο προπονητή, έδειξε να κάνει μεγάλα βήματα προόδου, να τερματίζει μόλις 3 βαθμούς πίσω απ τον κίβδηλο (και πάλι) ΠρωΚΚΚταθλητή και να μας φέρνει και ένα Κύπελλο μετά από 14 χρόνια, σαν οπαδός, θέλω, ΑΠΑΙΤΩ, να απομακρυνθούν ΑΜΕΣΑ απ αυτήν, όσα και όποια άτομα ευθύνονται για την διάλυση αυτής της καλής προσπάθειας που έγινε, ενώ θα πρεπε να την στηρίξουν παραπάνω, όσο δεν πάει, για να συνεχιστεί, αποδίδοντας, σύντομα νομοτελιακά, μεγαλύτερους και γλυκύτερους καρπούς, γιατί τα θεωρώ προσωπικά τους πρώτιστους λόγους για τους οποίους έγινε ένα τεράστιο πισωγύρισμα, ξαναρίχνοντας τον Π.Α.Ο.Κ. σε ανυποληψία και σε εσωστρέφεια!!

Το να στρουθοκαμηλίζω ή να κρύβω τα σκουπίδια κάτω απ το χαλί, αδιαφορώντας, δεν είναι του χαρακτήρα μου!
Το να παρακολουθώ τις όποιες εξελίξεις, φοβικά, βλέποντας δίπλα μου "πού βρίσκονται οι συμπολίτες", ε αυτό πια δεν ήταν ποτέ στο Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο D.N.A. μου και συμπαθάτε με που αυτό δεν θα αλλάξει πια ποτέ!!!!
:pano:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

παιδες δωστε λιγο βαση.

Σαν σαιτ εχουμε παρει αποφαση, αρθρα απο αρδοσαιτ τυπου sport24,gazzeta(εκτος καποιου συγκεκριμενου αξιολογοτατου ρεπορτερ), contra,novasports και λοιπα φλουδια να τα κοψουμε. Στα μμε θα εχουμε απο σαιτ κυριως θεσ/νικης και οτι αξιολογο βγαινει απο καποια αλλα.

Αυτους που πολεμουν τον ΠΑΟΚ εμεις δεν τους στηριζουμε.Τελος!

Απο δω και περα θελω ομως να δραστηριοποιηθειτε και σεις. Θελουμε γνησια ΠΑΟΚτσηδικη φωνη, θελουμε σταρατα καθαρα λογια οπως πολλοι μπορειτε να πειτε.
Πλεον ο ΠΑΟΚ ειναι σε "πολεμο" με ολους και μονο μεσα απο το λαο του θα σωθει και απο τους ιθυνοντες του(ΠΑΕ,ΑΣ,ΚΑΕ κτλ).

Υπαρχουν εξαιρετικα κειμενα και εδω και στο τσατ που μενουν στα ματια 20-30 ατομων.Εμεις θελουμε να τα βλεπουν χιλιαδες.Το σαιτ εχει αυτη τη δυνατοτητα γιατι εχει μεγαλη απηχηση σε κοσμο. Πλεον ειμαστε πιο ενωμενοι απο καθε φορα και δεν πρεπει να μπει κανεις αναμεσα μας.

Οτι θελετε με σοβαρο τροπο καλογραμμενο, εδω! Η σελιδα θελει τα κειμενα του απλου ΠΑΟΚτση που νοιωθει.

Αυτα και περιμενουμε συμμετοχες.
Επισης μπορει κατι να βλεπετε ή να εχετε αντιληφθει κατι που ακομη και τα πιο υψηλα στελεχη εντος ΠΑΟΚ δεν εχουν δει.

Γραφτε το εδω!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Προσυπογράφω.

Να προσθέσω ότι αν έχετε κάτι που δεν θέλετε να δημοσιευθεί πρώτα εδώ, αλλά απ'ευθείας στη κεντρική, στέλνετε e-mail στο articles@paokmania.gr !
Άβαταρ μέλους
goran 64

Π.Α.Ο.Κ.τσή συνοπαδέ, εσύ που νιώθεις τις αξίες και τα ιδανικά των 4 Ιερών γραμμάτων, απευθύνομαι σε σένα...

Μετά τις δύο τελευταίες θεατρικές παραστάσεις απέναντι στους αντίστοιχους "συνδιεκδικητές" του φετινού τίτλου θιάσους, τις οποίες είχα την τιμή να τις παρακολουθήσω ζωντανά, έχω 2-3 μέρες πλέον μια αφύσικη ηρεμία...
Αναρωτήθηκα γιατί, έκατσα σκεπτόμενος κι έβαλα κάποια γεγονότα σε λογική σειρά...Θα δεις το γιατί στο τέλος...

Η σημερινή δίκη, δεύτερη συνεχόμενη εντός δύο εβδομάδων απέναντι στους χαβουζοβοθρολιμανίσιους βρυκόλακες, είναι αυτή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνοπαδών μας, μα όχι το δικό μου...
Η εκδίκαση εκτιμώ δεν έχει να μας προσφέρει τίποτε παραπάνω απ αυτά που ήδη ξέρουμε ότι γίνονται δεκαετίες...
Είναι απλά μια διαφορετική version των ίδιων εγκλημάτων, των ληστειών, των κυνηγητών και των βιασμών της λογικής σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και του λαού μας, απ τα γνωστά σε όλους μας κέντρα των αποφάσεων τους...
Τζάμπα χαλιόμαστε λοιπόν, αφού ξέρουμε ποια θα είναι πάνω κάτω η τακτική της/τους και η ετυμηγορία της/τους...

Μετά όμως την απόφαση σε δεύτερο βαθμό της προηγούμενης δίκης, αυτής με αντίδικους τα υβρίδια αμερικανών κοτοπουστόγαυρων, η οποία είχε μια ιδιαίτερη οσμή "πωλητικής" χροιάς, το ίδιο ακριβώς αναμένω να υπάρξει και για την συγκεκριμένη, "μοιράζοντας τα κουκιά" κατά την αλέξια λογική του "να τα χουμε με όλους τους λίγο πολύ καλά κι ας είναι και οι τρεις λίγο πολύ δυσαρεστημένοι αλλά ταυτόχρονα και λίγο πολύ ευχαριστημένοι, δεν γαμείς"!

Τώρα με την σειρά σου εσύ, ίσως να με πεις και θα χεις και δίκιο, ότι αυτή δεν είναι λογική αλλά μπορντέλο...Ίσως να με πεις ακόμα και ότι εμείς θα κυνηγήσουμε τις υποθέσεις σε όλους τους βαθμούς, ακόμα και σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης, επειδή μας κλέβουν ολοφάνερα το δίκιο μας και έναν δικό μας τίτλο...
Τότε κι εγώ βέβαια θα συμφωνήσω ότι κάτι τέτοιο θα κάνουμε, επειδή το δίκαιο είναι με το μέρος μας και το φετινό Πρωτάθλημα το δικαιούμαστε, δίχως όμως να περιμένω να δικαιωθούμε, εξ αιτίας πολλών άλλων πολιτικών παραγόντων, τους οποίους πολλοί από εμάς γνωρίζουμε από καιρό, ίσως δεκαετίες τώρα, "but sta arxidia mou"...
Όχι γιατί αδιαφόρησα ποτέ για όλα αυτά τα κακώς κείμενα αλλά, γιατί παραμένοντας εμείς ο αντίθετος πόλος τους και επιμένοντας να τα αντιπαλεύουμε με νόμιμους και ηθικούς τρόπους, ε πού θα πάει? Κάποτε θα τα αλλάξουμε!!!!
Αρκεί μόνο να είμαστε ενωμένοι, μαζικοί, μαχητικοί και να μας δει όλος ο κόσμος επαναλαμβανόμενα επίμονους...

Για τους πιο πολλούς, τους προπαγανδισμένους φελλούς, τα αδίστακτα λαμόγια και το τεράστιο πλήθος των αδιάφορων (αυτή είναι η προσωπική μου κατηγοριοποίηση του 99% πληθυσμού, αν θυμάσαι), η εικόνα είναι αυτή που μένει βαθιά και η εικόνα από κάτι σπάνιο ή πρωτόγνωρο ακόμα βαθύτερα...Ο λαός στους δρόμους λοιπόν...
Αυτή είναι η εικόνα που χρειάζονται να βλέπουν όλοι οι παραπάνω, ώστε να αφυπνισθούν-αναρωτηθούν τι έγινε!!!!

Όμως η μεγάλη εικόνα, αυτή των Π.Α.Ο.Κ.τσήδων, είτε μέσα στα γήπεδα, είτε πολύ επίμονα στους δρόμους, είναι:

Ο μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. είναι (όπως πέρσι, 2016-2017) για εμάς Πρωταθλητής Ελλάδας 2017-2018, με την διαφορά ότι, με τον φετινό "back to back" τίτλο κατάφερε να διδάξει πάλι τις αξίες του...Να μην σκύψει, να μην γονατίσει!!!! Είναι ακόμα εδώ, άτρωτος, "ζει ανάμεσα τους", παραμένει το "κακό σπυρί στον κώλο τους" κι ο εφιάλτης στις μέρες τους!!

Κατάφερε να στέκεται ολόρθος μπροστά τους, να τους κοιτάζει ίσια μέσα στα μάτια με χαλύβδινη επιμονή κι αυτοί να ναι σκυφτοί (έστω και μέσα τους, σαν γνήσια ανδρείκελα) τόσο χαμηλά, μην τολμώντας καν να τον κοιτάξουν! Κατάφερε να παραμείνει η μοναδική ομάδα-φαινόμενο του πλανήτη Γη, που με λίγους τίτλους γεννάει οπαδούς!!!!

Αυτήν την μεγάλη εικόνα οφείλουμε να επικοινωνήσουμε δημόσια στους δρόμους, μαζικά κι επαναλαμβανόμενα...
Γιατί? Επειδή για εμάς "η μπάλα είναι μόνο η αφορμή και ο δικός μας, ο μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ., δεν χάνει ποτέ ρε!!!!

Μετά τιμής: Goran 64

Edit: Ευχαριστώ την admin-mod team, που μου έγινε η τιμή να ανέβει στην κεντρική σελίδα του PAOKmania.gr...

Εικόνα

:nairepaok:
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

ωραία τα κείμενα παιδιά μπράβο σε όλους ,ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Να σαι καλά... ;)
Ο Αγιατολάχ Χομεϊνί μαζί σου... :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Maniaq@Deepwood έγραψε:ωραία τα κείμενα παιδιά μπράβο σε όλους ,ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ!!!

Όπως είπαμε και στη μετάδοση της Κυριακής: Το PAOKmania είναι βήμα για τον ανώνυμο ΠΑΟΚτσή. Οι φωνές εδώ μέσα ακούγονται..εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να ακουστούν.

Ειδικά τώρα, σε μία τέτοια περίοδο που ο Π.Α.Ο.Κ. βάλλεται, η φωνή μας μπορεί να γίνει ασπίδα που θα προστατέψει την ομάδα, αλλά και τη λογική...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπραβο παιδια.Αντε και οι υπολοιποι .Υπαρχουν κατι πενες απ τα παλια εκει εξω....Αντε παλικαρια.

ΥΓ Federation μ ακους?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν με λένε Federation.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πρώτο ημίχρονο: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ - Δεύτερο ημίχρονο: ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ!!!!

"ΤΙ ΕΙΧΕΣ Κ Ο Μ Ι Ν Η" ??? ... "Ο,ΤΙ ΕΙΧΑ Π Α Ν Τ Α" !!!!

Συμπαθάτε με ρε αδέρφια αλλά, όντας πια στα 53 μου δεν μπορώ άλλο, πάω να σκάσω πλέον με όλους & με όλα:

Δεν αντέχω άλλο να βλέπω τις κατάπτυστες σφαγές και ληστείες τους και την ανελέητη πλέον προπαγάνδα τους...
Δεν αντέχω άλλο τις πουστιές τους, ούτε όμως και τα παπαγαλάκια τους να τις βαφτίζουν "αντικειμενικότητα"...
Δεν αντέχω την υποκρισία τους απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. και τον λαό του, ούτε τα αλά καρτ κλειστά μάτια τους...
Δεν αντέχω να βλέπω εντεταλμένα, πειθήνια όργανα σε διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος των ψυχών μας...
Δεν αντέχω να με βαφτίζουν το άσπρο μαύρο (χρώματα της ομαδάρας μας μεν, αλλά...) μπροστά στα μάτια μου...
Δεν αντέχω άλλους Βαβμβακόπουλους, Μίχες, Ζλατάνους, Φακήδες, Τσουκαλαδέληδες, Λίτσες, Φινοκαλιώτηδες, Ψυχομάνηδες, Καραμάνηδες, Κασναφέρηδες, Παπαπέτρου, Σπάθες, Μάνταλους, Κουκουλάκηδες, Καλογερόπουλους, Αρετόπουλους, Τζήλους, "Μήλους, Γύλους, Σπύλους" και όσα ακόμα "παραδείσια πτηνά" ξεχνάω...
Δεν αντέχω άλλους Κομίνηδες, Τάτσηδες, Σπυρόπουλους, Σιμιτζόγλου!!!!
Δεν αντέχω πια άλλους Καραμανλήδες, Παπανδρέηδες, Ράληδες, Μητσοτακαίους, Τζανετάκηδες, Σημίτες, Σαμαράδες, Καρατζαφέρηδες, Καμένους, Αδώνιδες, Ντόρες, Κούληδες κι Αλέξηδες του ΟΧΙ--->ΝΑΙ !!!!

Δεν αντέχω άλλο το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω", ούτε το "κάντε ομάδα και μετά μιλάτε για διαιτησία"...
Δεν αντέχω άλλο Περικλήδες Βασιλάκηδες και Βαρουχοκαθηγητάδες της πουστιάς και της βρωμιάς τους, "βλέπετε"...
Δεν αντέχω διοικήσεις, προπονητές και παίχτες του Π.Α.Ο.Κ. να σκύβουν ευλαβικά ή να με τρυπάνε εκ των έσω...
Δεν αντέχω "της πούτσ@ς R E V O L U T I O N" και υπαλλήλους της ΠΕΟ, υπεύθυνους για την διοργάνωση Κυπέλλου...
Δεν αντέχω όλους τους παραπάνω να μου γ@μάνε τις Κυριακές, τις Τετάρτες, τις Πέμπτες και την ζωή μου ολάκερη...
Δεν αντέχω άπραγος να με "τραγουδάνε" εν χορώ τα πιθηκοειδή υπανθρωπάρια του χαβουζοβοθρολίμανου "ΒΟΥ-ΒΟΥ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ", να μην το καταγράφει έστω κανένας και να αλλάζουν τους "νόμους" για να τους απαλλάσσουν...
Δεν αντέχω να γίνονται ξανά και ξανά δολοφονικές επιθέσεις κατά συνοπαδών μου, παιχτών, προπονητών και παραγόντων μου και να μην κουνιέται απ την βολική πολυθρονάρα του κανένας εισαγγελέας επειδή δεν είχα θύμα...
Δεν αντέχω να διαβάζω-ακούω συνοπαδούς μου, ξεπερνώντας με ευκολία τον κίνδυνο απώλειας ανθρώπινης ζωής, να κάνουν ποδοσφαιρική κριτική ή ακόμα χειρότερα να κατηγορούν τον προπονητή μας για "υπερβολή"-θέατρο...
Δεν αντέχω να βλέπω-ακούω-διαβάζω σε όλη την επικράτεια, αλλοτριωμένα απ την overdose προπαγάνδα, φοβισμένα ανθρωπάκια να λένε ότι είναι Π.Α.Ο.Κ., δίχως να ξέρουν ότι Π.Α.Ο.Κ. μόνο με μάχες, κόπο, πόνο, και ιδρώτα πορεύεσαι στην ζωή σου, δίχως μιζέρια, φοβίες, παραίτηση, απιστία αλλά και μισαλλοδοξία!!!!
Δεν αντέχω να βιάζεται η λογική, ούτε οι αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά των 4άρων Ιερών Γραμμάτων από κανέναν...
Δεν αντέχω κανέναν μα κανέναν, ούτε Πρόεδρο, ούτε προπονητή, ούτε παίχτη, ούτε συνοπαδό, ούτε εισαγγελέα, δικαστή, υφυπουργό, υπουργό, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο Δημοκρατίας (τους), πάνω απ τον "μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ."!!!!
Δεν αντέχω πλείστοι όσοι των παραπάνω να με κρατάνε δούλο, ενώ θέλω να σπάσω τα δεσμά μου, με όσες δυνάμεις μου απέμειναν, "κάλιο αργά, παρά ποτέ"!!!!
Δεν αντέχω, χρειάζομαι κι άλλους συνοδοιπόρους στον δρόμο του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Είμαι στα 53 σας έγραψα...Δεν αντέχω πολλά πια αλλά ΑΝΤΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ:

ΠΑΛΕΥΩ ασταμάτητα και πάντα με όλες μου τις δυνάμεις, δίχως ποτέ να τα παρατάω, ειδικά στα δύσκολα...
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ με δύναμη και παρρησία στην αδικία, στην ατιμία και στην αλλοτριωτική προπαγάνδα τους...
ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ με υπομονή κι επιμονή για ανθρωπιά, αλληλεγγύη, αξιοκρατία, ισονομία, ισοτιμία και τίτλους...
ΚΑΤΑΚΤΑΩ τα πάντα αλλά και πάντα τίμια, παραμένοντας περήφανος μεν, αλλά ηθικός και ταπεινός για πάντα...

Π.Α.Ο.Κ. = Μόνοι μας και όλοι τους...Μην "μασάτε"!!!!
Το ποδόσφαιρο είναι μονάχα η αφορμή, να θυμάστε...

Το παραπάνω κείμενο το έγραψα αγανακτισμένος πέρσι, στις 18 Μάη και μου έγινε η τιμή να ανέβει στην Κεντρική...
Το βρίσκω όμως και σήμερα να με εκφράζει εξ ίσου, τόσο διαχρονικό, που θα μπορούσε να ξανανέβει άνετα τώρα...
Δίχως μάλιστα να προσθέσω στις ατελείωτες λίστες των σφαγέων μας, ποντίκια σκουλαρίκια ή/και σκουτεράκια!!!!

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 04 Απρ 2018, 09:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”