Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Μια φορά κι εναν καιρο(οχι πολυ μακρινο) υπηρχε ενας ''συλλογος ευπορων ή ευκαταστατων ΠΑΟΚτσηδων''(ετσι τουλαχιστον τους ειχαν βαφτισει οι εφημεριδες) οι οποιοι ανα πασα στιγμη ηταν ετοιμοι να συνεισφερουν οικονομικα στην ομαδα.Μηπως ξερει κανεις τι απεγινε αυτος ο ''συλλογος''?Μηπως περασαν απο καμια μarfin αυτες τις μερες?
Εμεις παντως οι φτωχοι ΠΑΟΚτσηδες περασαμε.
Να εισαι καλα θοδωρη που αλλαξες σελιδα στην ομαδα μας.Σ'ευχαριστουμε για ολα.
Π Α Ο Κ 4 Λ Α Ρ Ι Σ Α
Εμεις παντως οι φτωχοι ΠΑΟΚτσηδες περασαμε.
Να εισαι καλα θοδωρη που αλλαξες σελιδα στην ομαδα μας.Σ'ευχαριστουμε για ολα.
Π Α Ο Κ 4 Λ Α Ρ Ι Σ Α
Το ξανα λεω και το εννοω.Οσες ΑΜΚ και να κανει ο Ζαγορ ειμαι μεσα.Δεν εχει σημασια ποσα θα βαλουμε.Απλα πρεπει να δειχνουμε στον σκυλο,οτι στην μεγαλη προσπαθεια που κανει,δεν ειναι μονος του.
Οι ΑΜΚ καποτε θα τελειωσουν.Τοτε πρεπει να σκεφτουμε αυτα που ειπε ο Παπαδοπουλος.Να φτιαξουμε ενα κλαμπ απο μελη,με ετησια συνδρομη.Τα λεφτα,θα τα χρησιμοποιουμε ετσι οπως θα αποφασιζουν τα ιδια τα μελη του,μεσα απο ψηφοφοριες που θα γινονται μεσω ιντερνετ.
Οι ΑΜΚ καποτε θα τελειωσουν.Τοτε πρεπει να σκεφτουμε αυτα που ειπε ο Παπαδοπουλος.Να φτιαξουμε ενα κλαμπ απο μελη,με ετησια συνδρομη.Τα λεφτα,θα τα χρησιμοποιουμε ετσι οπως θα αποφασιζουν τα ιδια τα μελη του,μεσα απο ψηφοφοριες που θα γινονται μεσω ιντερνετ.
- Mitsos_north
http://www.contra.gr/pops/news_large.aspx?date=today&paper=macedonia
Άντε οι υπόλοιποι ένα ντου ακόμα να ξεπεραστούν τα μισά.Προσπαθώ να ψήσω κανένα φιλαράκι να βάλει λεφτά.Έχω έναν Αθηναίο που ήταν βάζελος και έγινε τρελοπαόκι.
Θα πάω να βάλω κι εγώ κανένα 30άευρο επιπλέον.

Άντε οι υπόλοιποι ένα ντου ακόμα να ξεπεραστούν τα μισά.Προσπαθώ να ψήσω κανένα φιλαράκι να βάλει λεφτά.Έχω έναν Αθηναίο που ήταν βάζελος και έγινε τρελοπαόκι.

Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι ότι θα γυρίσουμε σε εποχές ηγουμενου και "μπατιρουδι" αλλα η πικρή αλήθεια είναι ότι η "λαϊκή βάση" που πολλοί ονειρευόμαστε δεν είναι εφικτή και φάνηκε από την AMK.Αυτοί που έχουν κάποια οικονομική άνεση από ότι φαίνεται απέχουν και είναι μονο για φωτογραφίες και δηλώσεις και αυτοί που δε τα έχουν και βάζουν από το υστέρημα τους δε φτάνουν από ότι φαίνεται.Μακάρι κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι έχουμε την ευκαιρία τώρα να είμαστε εμείς τα αφεντικά τις ομάδας μας που η διοίκηση αποτελείται από δικούς μας ανθρώπους και τίμιους γιατί κάποτε θα είναι αργά.

Kostas85 έγραψε:peris έγραψε:αδερφε μεσα στο 1750000 που εβαλες στο λαο ειναι και τα 100000 του ζαγορακη και τα 150000 του σαχα
Ακούστηκε την Παρασκευή ότι μαζί με Ζαγορ και Σαχπα πιασαμε τα 1.5Μ και καποιοι είπαν για 1.7Μ.
Ελπίζοντας ότι τη Δευτέρα θα πάμε στα 2Μ έβαλα 1.7Μ για ΛΑΟ (απλούς φιλάθλους, επώνυμους κτλ)
ΞΑΝΑ γιατί μπέρδεψα τον Ζαγορ με Ζαχπα
Οι υπάρχοντες μετοχές είναι σύμφωνα με το δελτίο της ΑΜΚ 12.8Μύρια.
Έστω ότι τη Δευτέρα μαζεύονται 2 εκατομύρια ευρώ που αντιστοιχούν σε 6.06Ε6 μετοχές (Το 10% πάει σε ΑΣ ΠΑΟΚ καθώς πληρώνουμε 0.33 τη μετοχή αξίας 0.3). Οι συνολικές μετοχές γίνονται 18.86Μύρια. Οπότε:
Ζαγοράκης (100000/0.33)*0.9+795000 οι παλιές = 1.067Ε6 ποσοστό 5.65% (1.067/18.86)
Σαχπα (150000/0.33)*0.9+735000 οι παλιές = 1.144Ε6 ποσοστό 6% (1.144/18.86)
Παγωνης (0/0.33)*0.9+3.975.383 οι παλιές = 3.975Ε6 ποσοστό 21% (3.975/18.86)
ΛΑΟΣ (1.75Ε6/0.33)*0.9 = 4.77Ε6 ποσοστό 25.29% (3.975/18.86)
Ηδη ο ΛΑΟΣ είναι μεγαλομέτοχος της αγαπημένης μας ομάδας.
Πολύ σωστή και εμπεριστατωμένη η διαπίστωση σου..
Ετσι αποδεικνύεται, πλέον, πως ο ΠΑΟΚ είμαστε, όντως, εμείς!!!
Εκανα και εγω σημερα -σαν κλασσικος Ελληνας της τελευταιας στιγμης- το καθηκον μου...
Εχω ομως μονο μια απορια... Τις προηγουμενες μερες διαβαζα τα απιδια που ελεγαν οτι η αιτηση τους εχει αριθμο ταδε... Εμενα μου εδωσαν μια "εκτυπωση αιτησης προεγγραφης", με τιτλο "αιτηση συμμετοχηςστην α.μ.κ. μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα... Που ομως δεν εχει πανω συμπληρωμενο αριθμο αιτησης... Εγινε κατι λαθος...?? Ή αυτη είναι η διαδικασία...??
Εχω ομως μονο μια απορια... Τις προηγουμενες μερες διαβαζα τα απιδια που ελεγαν οτι η αιτηση τους εχει αριθμο ταδε... Εμενα μου εδωσαν μια "εκτυπωση αιτησης προεγγραφης", με τιτλο "αιτηση συμμετοχηςστην α.μ.κ. μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα... Που ομως δεν εχει πανω συμπληρωμενο αριθμο αιτησης... Εγινε κατι λαθος...?? Ή αυτη είναι η διαδικασία...??
-
- toubaliban
- thanasisp04