Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Η ίδια σας η προπαγάνδα και η βρωμια θα σας πνίξει ρεντίκολα
- Sick Bastard
ή όπως σωστά εδώ και 2 βδομάδες μας υπενθυμίζει ο αδερφός Sekeris4giapas έγραψε:Δε νομίζω να έχουν ουσιαστικό αντίκρυσμα τέτοιου είδους καταγγελίες.
Δηλαδή τους καταγγείλαμε σε ποιo όργανο που θα κάνει τι ; Θα τους επιπλήξει ;
Ένα απλό googlαρισμα στο ποιος είναι αυτός ο Σταραμόπουλος που έβγαλε την είδηση , μας δίνει και την απάντηση πώς σε χρόνο dt οι φωτο του Ιβαν έκαναν το γύρο της Ευρώπης.
Και θα καταγγείλουμε ποιον και σε ποιον και να τον κάνει τι;
Σούτια που λέει κι ο αγιος.
Sekeris4 έγραψε:Παμε παλι
Sekeris4 έγραψε:
Για καθε τρυπημα υπαρχουν συγκεκριμενα προσωπα που ευθυνονται.Αν αυτα τα προσωπα δεν αντιμετωπισουν κανενα προβλημα στη ζωη τους μετα την 100% συνειδητη πραξη τους,θα βρισκονται συνεχως εθελοντες να σε τρυπανε.
Αφηστε τα συλλαλητηρια και τα κλεισιματα των δρομων.Ειναι εντελως ανουσια και προσφερονται μόνο για λαικη καταναλωση και να ξεθυμανει η οργη ολων μεχρι να εμφανιστει η επομενη,κοκ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΖΩΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.Διαφορετικα,δωστε τους και τα λιπαντικα να μη χαλανε και σαλιο.
-
Με ομορφα σχολια ,οπαδος της ΑΕΚ είναι ρε τον "αντικειμενικο"Sick Bastard έγραψε:https://www.facebook.com/ioannis.santorinaios
μπείτε και σκίστε
Έσκασε μύτη πάλι ο φλώρος ο γιος του Τέρυ Χρυσού
Καταγγελίες μέχρι εκεί να δεν πάει . Ας μην στεναχωριεται ο κ. Σταραμόπουλος, σε περίπτωση που τον διώξουν, που δεν, θα τον πάρουν για σοβατισμα στην Αγια Σοφια τον στόκο. Ρουφιανακια, σας στήριξε ο κόσμος για να ανοίξετε και μεταφέρετε την προπαγάνδα των λαμογιων.
- hasio_john
Έτσι ακριβώς! ΚΑΝΕΝΑ αντίκρυσμα δεν έχουν οι καταγγελίες αυτές μιας και τα ίδια τα όργανα αυτά είναι εναντίον μας. Καταλάβετε το ρε σεις, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, εμείς και όλοι οι άλλοι. Άνιση μάχη που θα κερδηθεί μόνο με αντιγραφή της σειράς Peaky Blinders. Αν τις αρπάξουν μερικά κατακάθια, τότε θα βάλουν μυαλό. Μου έγιναν όλες οι μουχρίτσες οσίες Μαρίες και έπεσαν από τα σύννεφα που κάποιος πρόεδρος θέλησε να προστατέψει την ομάδα του. ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΕΙΣ...giapas έγραψε:Δε νομίζω να έχουν ουσιαστικό αντίκρυσμα τέτοιου είδους καταγγελίες.
Δηλαδή τους καταγγείλαμε σε ποιo όργανο που θα κάνει τι ; Θα τους επιπλήξει ;
Ένα απλό googlαρισμα στο ποιος είναι αυτός ο Σταραμόπουλος που έβγαλε την είδηση , μας δίνει και την απάντηση πώς σε χρόνο dt οι φωτο του Ιβαν έκαναν το γύρο της Ευρώπης.
Και θα καταγγείλουμε ποιον και σε ποιον και να τον κάνει τι;
Σούτια που λέει κι ο αγιος.

Το μ***ι ο σαντοριναιος έσβησε στο facebook το post που κάτω από αυτό τον κραζανε σε σχόλια αλλά από Κω*******Ες τι να περιμενεις

- navigator11
Χααχαχαχαχαχα. Πέφτω από τα σύννεφα! Ο είναι διαφΘορετικό να είσαι κουλιτσα; Δεν αντέχει να εισπράττει εξωαεκτσηδικη "αγάπη";
Έγινε ... αόρατη η αεκοτα.

Έγινε ... αόρατη η αεκοτα.

Δεν έχω χρόνο να διαβάζω τι γράφεται. Προσθέτω απλά πως ο Πορτοσάλτε την Τρίτη το πρωί έλεγε στο ράδιο του ΣΚΑΙ πως ο Σαββίδης έψαχνε το όπλο του στην ζώνη και πως δεν το τράβηξε επειδή τον πρόλαβαν οι μπράβοι.
Εάν ήμουν Σαββίδης θα του έκανα μήνυση και θα τον κυνηγούσα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Εάν ήμουν Σαββίδης θα του έκανα μήνυση και θα τον κυνηγούσα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- revolution1976
Παιδιά μέσω φβ ζητήστε όλοι να παραιτηθεί αυτό το σκουπίδι απ την ερα και να ξεκινήσει πειθαρχική τιμωρία
- revolution1976
όλοι παιδιά.Μην τ αφήσετε έτσι.όπου τους βρίσκουμεBanksy έγραψε:https://m.facebook.com/erasportofficial/
Reviews μεχρι να τις φραξουν