ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό. Πραγματικά, πρέπει να είστε ήρωες όσοι ζείτε στο πορνειο και δεν έχετε επιχειρήσει ξυλίκι στον κάθε προκλητικό μαλάκα, ανεξαρτήτως ομάδας των 3, που δηλαδή είναι μια αλλά λέμε τώρα!
Έλα προς Καπανδρίτι. Είμαστε πολλοί του ΠΑΟΚ εδώ.
Σοβαρά τώρα, έχω σβήσει όλους τους σταθμούς "ενημέρωσης" από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου.

Σοβαρά τώρα, έχω σβήσει όλους τους σταθμούς "ενημέρωσης" από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου.
δεν είναι μόνο θέμα των σταθμών αδερφέ.
δουλειές, σούπερ μάρκετ, τυχαία στο δρόμο, γενικά στην καθημερινότητα ακούς παντού γαύρους, βάζελους και κούλες να βγάζουνε αγαπημένοι τον εμετό τους για τον ΠΑΟΚ.
για αυτό σου λέω ότι έχω τρομάξει με το πόσο μίσος έχει φωλιάσει μέσα μου αυτήν την περίοδο.
δουλειές, σούπερ μάρκετ, τυχαία στο δρόμο, γενικά στην καθημερινότητα ακούς παντού γαύρους, βάζελους και κούλες να βγάζουνε αγαπημένοι τον εμετό τους για τον ΠΑΟΚ.
για αυτό σου λέω ότι έχω τρομάξει με το πόσο μίσος έχει φωλιάσει μέσα μου αυτήν την περίοδο.
-
αντιμετώπισε τους φίλε μου με ένα χαμόγελο ,σαν το χαμόγελο του Νέρωνα όταν έκαιγε την Ρώμη ζεστό και λαμπερόtsou έγραψε:δεν είναι μόνο θέμα των σταθμών αδερφέ.

- PAOK_NORTH_ARMY
Εκτός από μουνόπανα είναι και κωλόφαρδοι. Πέρασαν στους 16 στο μπάσκετ από την κλειδαρότρυπα αφού με τρίποντο στο τέλος πέρασαν και έγινε και ακριβώς το ίδιο σήμερα στην Τσεχία. Η τύχη πάει με τους πούστηδες.
40κατι χρονια διαγω βιο εντιμο, αξιοπρεπη κ φιλησυχο. Δεν εχω προκαλεσει ποτε, αν και πολλακις εχω προκληθει. Μετα απο τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων, μπορω να σας διαβεβαιωσω εσας τους λαθραναγνωστες, τσογλανοκεραταδες που ερχεστε να παρετε κλιμα και εσας τους προπαγανδιστες δημοσιοκαφρους που τους καθοδηγειτε, οτι την επομενη φορα που θα με συναντησετε ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ. Κι αυτο ειναι υποσχεση.
- giwrgos04dex
ανεκαθεν, και εναντιον μας παντα κοιτα ναντ, κοιτα γαμημενη αθηνα σεφ πολλα παραδειγματα..PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εκτός από μουνόπανα είναι και κωλόφαρδοι. Πέρασαν στους 16 στο μπάσκετ από την κλειδαρότρυπα αφού με τρίποντο στο τέλος πέρασαν και έγινε και ακριβώς το ίδιο σήμερα στην Τσεχία. Η τύχη πάει με τους πούστηδες.
γιατι που πετυχαν τον γαυρο στο χειροτερο ντεφορμαρισμα της ιστοριας του στον τελικο? που οταν παιξαμε μαζι τους κρυψαμε την μπαλαPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εκτός από μουνόπανα είναι και κωλόφαρδοι. Πέρασαν στους 16 στο μπάσκετ από την κλειδαρότρυπα αφού με τρίποντο στο τέλος πέρασαν και έγινε και ακριβώς το ίδιο σήμερα στην Τσεχία. Η τύχη πάει με τους πούστηδες.
Ας κάνει σας παρακαλώ ένας (simba, για σένα πρώτα χτυπάει η καμπάνα) τον κόπο να συμπληρώσει αυτήν την φωτογραφία που ανέβασε ο Μακ στο νταλαβέρι του, με τα γραφόμενα του Κομ(π)ίνη στο Φύλλο Αγώνος, ήτοι...
"Αρχικά υπέδειξα off side στο γκολ του Π.Α.Ο.Κ., αλλά μετά από συνεννόηση με τον βοηθό μου........."...
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1409 ... rt-mak-pic
Κατόπιν όλοι όσοι έχετε φουμπού, μουμπού και τα λοιπά νταλαβέρια, ανεβάστε την για να την δει όλος ο πλανήτης...
Πουτ@νας γιοι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι γ@μιέστε όλοι...

"Αρχικά υπέδειξα off side στο γκολ του Π.Α.Ο.Κ., αλλά μετά από συνεννόηση με τον βοηθό μου........."...

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1409 ... rt-mak-pic
Κατόπιν όλοι όσοι έχετε φουμπού, μουμπού και τα λοιπά νταλαβέρια, ανεβάστε την για να την δει όλος ο πλανήτης...

Πουτ@νας γιοι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι γ@μιέστε όλοι...

- giwrgos04dex
ετσι ακριβως.. δεν εχουμε καμια ειρηνη.denyparxeisalio έγραψε:++++++++++++++makispaspartou έγραψε:Μετά από 33 χρόνια... Πρώτη φορά φέτος να εξαρτάται από τη δική μας τύχη το πρωτάθλημα αλλά να έχουμε προκριθεί και στον τελικό κυπέλλου... Και περιμένεις εκείνα τα τρία παιχνίδια για να κλειδώσεις το πρωτάθλημα.. Και πάει τρένο η ομάδα όπως ακριβώς το θέλαμε μέχρι τα τρία συγκεκριμένα παιχνίδια.. Και ξαφνικά έρχονται όλα Τούμπα... γιατί ΠΑΟΚ είσαι δε δικαιούσαι να χαρείς... Με σενάριο μάλιστα επιστημονικής φαντασίας... Αλήθεια αυτός ο Θεός ρε σεις πόσο αντι ΠΑΟΚ είναι... Κι εκεί που είσαι μέσα στην αγωνία και την τρελή χαρά ανυπομονώντας να τελειώσεις τους εχθρούς στο ΝΑΟ, σε τελειώνουν αυτοί...
Πραγματικά αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες δεν έχει προηγούμενο.. Αποτελεί απλά την απάντηση στο πως και γιατί αυτή η χώρα έχει περιέλθει σε αυτήν την κατάσταση... Σου κουνάνε το δάκτυλο πληρωμένοι ρουφιάνοι αλήτες δημοσιογράφοι, ναρκέμποροι, λαθρέμποροι, απατεώνες τζαμπατζήδες καναλάρχες, πολιτικοί που σε έχουν όμηρο με μνημόνια γιατί είναι λαμόγια... Και πάντα για την ταμπακέρα τίποτα..
Ειλικρινά το μόνο που με στεναχωρεί είναι πώς περίμενα από τους οπαδούς των υπολοίπων ομάδων πλην εγκηματικής πιο σωστές κρίσεις... αλλά μάλλον ο μανδύας του ποκ δεν έφυγε ποτέ...
Αυτό που κάνει ο αντέννα, το σκάι, ο άλφα είναι άνω ποταμών.. δεν αντέχεται..
Η μόνη αντίδραση είναι μαύρο στα τσοντοκάναλα και τις φυλλάδες...
Μαύρο στη νέα δημοκρατία... όποιος ψηφίσει μητσοτάκη για μένα δεν είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ.. και σας στο λέω εγώ που έχω ψηφίσει το πουστροκόμμα..
Δεν γίνεται να δεχόμαστε τον βιασμό αυτόν...
Αν πειράξετε τον ΠΑΟΚ ρε μουνιά θα γίνει εμφύλιος....
Αντίδραση παντού...
Παραίτηση εδώ και τώρα του λαμογιού του Βασιλειάδη..
Ντου παντού εκεί που πρέπει...
Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη...
Μουνιά!
Αυτα υπαρχουν ηδη...και μ'αυτον κ με το ποντικι!
μαλλον ο διαολος ειναι αντι-ΠΑΟΚ και αυτες ειναι οι δοκιμασιες που πρεπει να περασουμε για να φτασουμε στην θεωση ως ανθρωποιmakispaspartou έγραψε:Μετά από 33 χρόνια... Πρώτη φορά φέτος να εξαρτάται από τη δική μας τύχη το πρωτάθλημα αλλά να έχουμε προκριθεί και στον τελικό κυπέλλου... Και περιμένεις εκείνα τα τρία παιχνίδια για να κλειδώσεις το πρωτάθλημα.. Και πάει τρένο η ομάδα όπως ακριβώς το θέλαμε μέχρι τα τρία συγκεκριμένα παιχνίδια.. Και ξαφνικά έρχονται όλα Τούμπα... γιατί ΠΑΟΚ είσαι δε δικαιούσαι να χαρείς... Με σενάριο μάλιστα επιστημονικής φαντασίας... Αλήθεια αυτός ο Θεός ρε σεις πόσο αντι ΠΑΟΚ είναι... Κι εκεί που είσαι μέσα στην αγωνία και την τρελή χαρά ανυπομονώντας να τελειώσεις τους εχθρούς στο ΝΑΟ, σε τελειώνουν αυτοί...
Πραγματικά αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες δεν έχει προηγούμενο.. Αποτελεί απλά την απάντηση στο πως και γιατί αυτή η χώρα έχει περιέλθει σε αυτήν την κατάσταση... Σου κουνάνε το δάκτυλο πληρωμένοι ρουφιάνοι αλήτες δημοσιογράφοι, ναρκέμποροι, λαθρέμποροι, απατεώνες τζαμπατζήδες καναλάρχες, πολιτικοί που σε έχουν όμηρο με μνημόνια γιατί είναι λαμόγια... Και πάντα για την ταμπακέρα τίποτα..
Ειλικρινά το μόνο που με στεναχωρεί είναι πώς περίμενα από τους οπαδούς των υπολοίπων ομάδων πλην εγκηματικής πιο σωστές κρίσεις... αλλά μάλλον ο μανδύας του ποκ δεν έφυγε ποτέ...
Αυτό που κάνει ο αντέννα, το σκάι, ο άλφα είναι άνω ποταμών.. δεν αντέχεται..
Η μόνη αντίδραση είναι μαύρο στα τσοντοκάναλα και τις φυλλάδες...
Μαύρο στη νέα δημοκρατία... όποιος ψηφίσει μητσοτάκη για μένα δεν είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ.. και σας στο λέω εγώ που έχω ψηφίσει το πουστροκόμμα..
Δεν γίνεται να δεχόμαστε τον βιασμό αυτόν...
Αν πειράξετε τον ΠΑΟΚ ρε μουνιά θα γίνει εμφύλιος....
Αντίδραση παντού...
Παραίτηση εδώ και τώρα του λαμογιού του Βασιλειάδη..
Ντου παντού εκεί που πρέπει...
Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη...
Μουνιά!
- kataramenos5
Ουδεις πιο αχαριστος ευεργετηθεντος.Βγαινετε ρε μυξοπαρθενες της κουλας και λετε χιλιες δυο πιπες για το βανια αντι γι αυτο που πραγματικα επρεπε να πειτε.Ενα τεραστιο ευχαριστω ρε παλιοπστες που μπηκε και σας εσωσε απ του χαρου τα δοντια.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΝΙΑΣ 25.000 ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ. ΟΛΟΥΣ.
ΟΚ...Δεν τα χω δει, ούτε καν εδώ μέσα...Thanks πάντως...simba έγραψε:Αυτα υπαρχουν ηδη...και μ'αυτον κ με το ποντικι!

Τι να πρωτοπιασεις ομως..
Κατ, εγραψες!