Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- BlackBlockAttack
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Ενταξει ρεπορτερ του χανουμιου το γραφει...Τι περιμενες?
- Παλαιολόγος
Mīngus έγραψε:Το sdna μας τέλειωσε κι αυτό, που πλέον θεωρεί πρωταθλήτρια την νέα κούλα, χωρίς να μπαίνει καν στη διαδικασία να αναλύσει λίγο τα δεδομένα, τουλάχιστον για το ηθικό σκέλος.
Αυτοί απλά καίγονται να μην το πάρει ο γαύρος κι ας το πάρει όποιος να ναι, με όποιον τρόπο να ναι.
εγραφα κατι σχολια εκει τελευταιες ημερες(βασικα για την Αεκ τα περισσοτερα σε απαντηση σχολιων οπαδων της),αλλα εφαγα κοπιδι(χωρις κανενα λογο,ουτε εβριζα,ουτε προκλητικα ηταν)σε πολλα
και μου εκανε μεγαλη αισθηση!
Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η γενικότερη στάση τους. Επίσης στη σελίδα τους στο fb πανηγυρίζουν με χιουμοριστικά post, για το ότι δεν κλήθηκε και η ΑΕΚ σε απολογία.BlackBlockAttack έγραψε:Ενταξει ρεπορτερ του χανουμιου το γραφει...Τι περιμενες?
βλεπουν το ντου των χανουμιων χρηστων σε αντιθεση με τη δικη μας αποστασιοποιηση (και λογω πολλων κοψιματων),
αντιλαμβανονται οτι δε θελουν να στοχοποιηθουν και απτις βαζελες, οποτε αναδιαμορφωνουν την πολιτικη τους αναλογα...
αντιλαμβανονται οτι δε θελουν να στοχοποιηθουν και απτις βαζελες, οποτε αναδιαμορφωνουν την πολιτικη τους αναλογα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 14 Μαρ 2018, 19:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- BlackBlockAttack
Ολοι υποψιαζομαστε σε ποιον ανηκει αλλα παιζει και αεκ και παναθηναικο...Εαν θελουμε να παιζει μονο ΠΑΟΚ μακροχρονια δε θα βγεις κερδισμενος...Μακρια απο την εσωστρεφεια....
Αν στη θέση της κούλας ήταν ο γαύρος, θα είχαν τελείως διαφορετική στάση. Εγώ αυτό βλέπω.
παντως θα'ναι μλκια να περιχαρακωθουμε, να χασουμε το τελευταιο προπυργιο, και να το αφησουμε να καταντησει πρασινοκιτρινο..
Αλλα το'χουν προκαλεσει κ αυτοι με τα @ που εχουν βαλει για mods και την προκλητικα ανιση μεταχειριση χρηστων..
αφηνουν συνεχεια βαζελοχανουμα να βριζουν κ να προκαλουν, ενω μπλοκαρουν εκατονταδες δικους μας.
Δν υποτιθεται οτι ο Ιβαν εχει μετοχες εκει? αλλα τι να λεμε, εδω εχει αφησει αλλα κ αλλα στη μοιρα τους, στον ΠΑΟΚ..
Αλλα το'χουν προκαλεσει κ αυτοι με τα @ που εχουν βαλει για mods και την προκλητικα ανιση μεταχειριση χρηστων..
αφηνουν συνεχεια βαζελοχανουμα να βριζουν κ να προκαλουν, ενω μπλοκαρουν εκατονταδες δικους μας.
Δν υποτιθεται οτι ο Ιβαν εχει μετοχες εκει? αλλα τι να λεμε, εδω εχει αφησει αλλα κ αλλα στη μοιρα τους, στον ΠΑΟΚ..
- BlackBlockAttack
Να στειλουμε μυνηματα σε Κολκα Βασιλοπουλο Τζατζαρα ακομα και στον διευθυντη βαζελο Παπαθεοδωρου οτι κατι παιζει με τα παιδακια που εχουν βαλει να τσεκαρουν τα σχολια κατω απο τα αρθρα
παιδια ζητημα να μου εχει περασει 1 στα 20 σχολια που κανω!ακομα και αυτα που ειναι νορμαλ δεν περνανε.
Eίχε ξαναγίνει παλαιότερα κατι τετοιο με σχόλια δικών μας και νομίζω καποιος επικοινώνησε με βασιλόπουλο και έληξε το θεμα..Τα χανουμια πανηγυρίζουν τον χάρτινο τιτλο τους
ΡΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ,
Μήν τους δίνετε ΚΛΙΚ, μήν γράφετε, αγνοήστε τους, αφήστε τους μόνους.Μιά αποχή σε όλους καλό θα κάνει.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ!
Εάν δέν κάνουμε το αυτονόητο, να αγνοήσουμε τους λοβοτομημένους, τότε φταίμε δυό φορές.
ΑΠΟΧΗ ! -- ΤΩΡΑ !
Μήν τους δίνετε ΚΛΙΚ, μήν γράφετε, αγνοήστε τους, αφήστε τους μόνους.Μιά αποχή σε όλους καλό θα κάνει.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ!
Εάν δέν κάνουμε το αυτονόητο, να αγνοήσουμε τους λοβοτομημένους, τότε φταίμε δυό φορές.
ΑΠΟΧΗ ! -- ΤΩΡΑ !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Τετ 14 Μαρ 2018, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
παντως εγω sdna εμπαινα για αθλητικες ειδησεις και ελπιζω να μην αλλαξε σταση
ηταν αντικειμενικο,οχι δηθεν αντικειμενικο ,δηλαδη υποκριτικα
αλλα κανονικα
ηταν αντικειμενικο,οχι δηθεν αντικειμενικο ,δηλαδη υποκριτικα
αλλα κανονικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 14 Μαρ 2018, 20:03, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πω πω λυσα ο σκάι δεν έχει άλλο θέμα μόνο τον Ιβάν
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδες καλησπερα. Διαισθανομαι οτι ολο αυτο που γινεται εναντιον του ΠΑΟΚ και του προεδρου του θα μας κανει πιο δυνατους, 1 γροθια. Δε γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους εγω προσωπικα με Φουτσινι και Γιασεμακη μεγαλωσα. Παμε να στηριξουμε την ομαδαρα μας και να ασχοληθουμε με τη μπαλιτσα μας. Τι λετε για ενα like απλο στο καναλι του προεδρου, ετσι ρε παιδι μου για το καλο. Για να μεγαλωσει καπως και να μη βλεπουμε τα βοθροκαναλα. Η μαρα η ζαχαρεα μας εκανε αναλυση της συνοδειας του Ιβαν χθες. Δεν αν(τ)εχετε αυτη η αηδια. Εpsilon tv παιζςει και οταν λειπω απο το σπιτι. ΠΑΟΚ εισαι. Ιβαν παρε την ομαδα απο τη νοβα και φερτη στο καναλι σου.