Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
δεν εννοουσα να περιοριστει η ελευθερια της αποψης,αλλα η μαλακια και η προσβολη ατομων που στελεχωνουν την ομαδα μας.δεν καταλαβαινω γιατι αυτο να ειναι το μοναδικο οπαδικο φορουμ που ο καθενας μπορει να βριζει ελευθερα παικτες,προπονητες,προεδρους(δεν μιλαω για δροσο) που εχουν προσφερει τοσα πολλα και που μας εχουν φερει σε ενα χρονο τοσο ψηλα..κριτικη οση θελει ο καθενας αλλα σοβαρη..
μαζι σου ειμαι σε αυτα που λες..σορυ αν δεν το εθεσα σωστα..
μαζι σου ειμαι σε αυτα που λες..σορυ αν δεν το εθεσα σωστα..
Αφήστε όλοι τις μακακίες και πάτε να δείτε κανα σινεμαδάκι να χαλαρώσετε... Και εγώ αυτό θα κάνω... Και μέτα μια βότα μπουζούκια, Σαββατόβραδο είναι, αντε...!! Η σε κανα κλαμπάκι, να δουμε κανα νιμου να ξαλαμπικάρουμε...
Όσο για τον Αρμένιο, εγώ είδα τις ετοιμόροπες πολυκατοικίες πίσω απο το τέρμα και δεν έκατσα μετά να δω τα βιντεάκια...
ΟΜΩΣ ειναι δεδομένο ότι δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα απο βιντεάκια... Μόνο εντελώς χοντρικά! Ειδικά απο τέτοια βιντεακια που λόγω περιβάλλοντος σε προδιαθετουν αρνητικα, εγω πχ δεν έκατσα καν να τα δώ... Θα τα δω όταν θα γυρίσω το βράδυ που θα είμα σουρωμένος και δεν θα νιώθω...
Κάντε λίγο υπομονή, θα τον δούμε σε μερικά ματσάκια και θα μπορούμε όλοι να κρίνουμε!! Οχι τίποτε άλλο, για να μην εκτεθουμε το λέω, ειτε με αρνητικές, ειτε με θετικες κρισεις...
Μια υποσημειωση που ειναι ολη η ουσία...
Μπειτε στο τοπικ για το Μπακαγιοκο και σε αυτο για το Δάρλα... Εβγαιναν όλα τα λιμα του φορουμ και τους εκραζαν ανηλεως και μαζι και το Βρυζα με το Ζαγορακη που τους έφεραν... Και ως εκ θαυματος, μετα απο μερικες αγωνιστικες οι ιδιοι ανθρωποι τους αποθεωναν και τωρα κραζουν το Σαντος που δεμ δινει αρκετο χρόνο συμμετοχης στο Μπακαγιοκο... Τρελες κωλοτουμπες δηλαδη... Και μιλαμε για παικτες γνωστους μας, που τους βλεπουμε χρόνια, ποσο μάλλον για καποιον που τον βλεπουμε σε 2-3 βιντεακια οπως τον Πατσαδενξερωκαιγωτι... Οποτε υπομονη για να μην γινετε ρομπα, ειτε οι μεν, ειτε οι δε...
Όσο για τον Αρμένιο, εγώ είδα τις ετοιμόροπες πολυκατοικίες πίσω απο το τέρμα και δεν έκατσα μετά να δω τα βιντεάκια...

ΟΜΩΣ ειναι δεδομένο ότι δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα απο βιντεάκια... Μόνο εντελώς χοντρικά! Ειδικά απο τέτοια βιντεακια που λόγω περιβάλλοντος σε προδιαθετουν αρνητικα, εγω πχ δεν έκατσα καν να τα δώ... Θα τα δω όταν θα γυρίσω το βράδυ που θα είμα σουρωμένος και δεν θα νιώθω...

Κάντε λίγο υπομονή, θα τον δούμε σε μερικά ματσάκια και θα μπορούμε όλοι να κρίνουμε!! Οχι τίποτε άλλο, για να μην εκτεθουμε το λέω, ειτε με αρνητικές, ειτε με θετικες κρισεις...
Μια υποσημειωση που ειναι ολη η ουσία...
Μπειτε στο τοπικ για το Μπακαγιοκο και σε αυτο για το Δάρλα... Εβγαιναν όλα τα λιμα του φορουμ και τους εκραζαν ανηλεως και μαζι και το Βρυζα με το Ζαγορακη που τους έφεραν... Και ως εκ θαυματος, μετα απο μερικες αγωνιστικες οι ιδιοι ανθρωποι τους αποθεωναν και τωρα κραζουν το Σαντος που δεμ δινει αρκετο χρόνο συμμετοχης στο Μπακαγιοκο... Τρελες κωλοτουμπες δηλαδη... Και μιλαμε για παικτες γνωστους μας, που τους βλεπουμε χρόνια, ποσο μάλλον για καποιον που τον βλεπουμε σε 2-3 βιντεακια οπως τον Πατσαδενξερωκαιγωτι... Οποτε υπομονη για να μην γινετε ρομπα, ειτε οι μεν, ειτε οι δε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Σάβ 24 Ιαν 2009, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
συμφωνουμε φιλε..Where Eagles Dare έγραψε:Κατα τ' άλλα διαφωνω καθετα με την αποψη που ακουστηκε, γιατι ειναι ακραια, μηδενιστικη, αδικη και κυριως διοτι δεν εχουμε τα πειστηρια για να αφορισουμε η να επιδοκιμασουμε τον παιχτη. Κυριως ομως γιατι οπως ειπε και καποιος φιλος νωριτερα, δεν εχουμε δει ανακοινωση στο site της ΠΑΕ.gagas έγραψε:μου φαινεται οτι καποιοι εχουν καταχραστει την ελευθερια που τους δινεται ..
δεν ειπα σε κανεναν να λιβανισει τον βρυζα..αλλα οχι να τον βριζει..ο καθενας δικαιουται να κανει ανθρωπινα λαθη και εδω ειμαστε για να του τα επισημανουμε.στην προκειμενη περιπτωση ποιο ειναι το λαθος..εχουμε μαθει να αφοριζουμε με την πρωτη πριν καν δουμε κατι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gagas την Σάβ 24 Ιαν 2009, 21:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PABLO GARCIA2
Είμαι ο τελευταίος που θα πει σε κάποιον να μη λέει τη γνώμη του ή και την κριτική του γιατί "κάνει κακό στην ομάδα" ή γιατί "πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον Βρύζα" αλλά νομίζω ότι κάποιοι το παράκαναν.
Ο Αρμένης μπορεί να έρχεται από υπανάπτυκτη χώρα αλλά για να τον πάρουν οι Σουηδοί οι οποίοι γενικά "έχουν μάτι" κάτι θα ξέρουν.Επιπλέον κάτι ονόματα σαν τον Καλάτζε και τον Κετσπάγια από κείνη την υπανάπτυκτη γειτονιά ήταν αλλά όλοι ξέρουμε τι καριέρα είχαν.Για να μην αναφέρω πολά άλλα ονόματα Ιρανών,Λευκορώσων και Κορεατών που έκαναν αξιόλογες καριέρες.
Αλλά ότι και να ναι ΑΣ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.Αυτό το "δεν κάνει για μας γιατί είναι Αρμένιος" να με συγχωρεί ο φίλος αλλά δεν είναι σοβαρό....
Και τεσπα ο παίκτης δανεικός έρχεται με λίγα λεφτά και με χαμηλή οψιόν οπότε δεν βλέπω που είναι το κακό και ο πειραματισμός.Αν δεν πείσει θα πάρει το δρόμο του γυρισμού.
Οσο για τον Βρύζα νομίζω ότι έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές με βάση και τα λεφτά που έχει να διαχειριστεί.Και αμφιβάλλω πολύ ότι είχε και αυτός συμμετοχή στο δανεισμό του Γεωργίου με τον οποίο και γω διαφωνώ.
Και νομίζω ότι όλοι μας στον ΠΑΟΚ θα θέλαμε ακριβές και ηχηρές μεταγραφές αλλά δυστυχώς για μας αυτός ο τρόπος είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Παίκτες φθηνοί που μπορεί να βγούν αξιόλογοι.Και ο δανεισμός δείχνει ότι η διοίκηση είναι προσεκτική και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι....
Τα παραδείματα Χουανφράν,Αρουραμπαρένα,Φλ.Κονσεισάο είναι πολύ διδακτικά.Και αν ο Βάζελος έχει λεφτά και σκορπάει,όλοι βλέπουμε την κατάσταση που έχει φτάσει η ΑΕΚ λόγω λανθασμένων και ακριβών μεταγραφών.
Και sorry αλλά εγώ και πολλοί άλλοι νομίζω ότι αυτήν την κατάσταση την έχουμε φάει στη μάπα πολλά χρόνια και δεν θέλουμε να την ξαναζήσουμε....
Ο Αρμένης μπορεί να έρχεται από υπανάπτυκτη χώρα αλλά για να τον πάρουν οι Σουηδοί οι οποίοι γενικά "έχουν μάτι" κάτι θα ξέρουν.Επιπλέον κάτι ονόματα σαν τον Καλάτζε και τον Κετσπάγια από κείνη την υπανάπτυκτη γειτονιά ήταν αλλά όλοι ξέρουμε τι καριέρα είχαν.Για να μην αναφέρω πολά άλλα ονόματα Ιρανών,Λευκορώσων και Κορεατών που έκαναν αξιόλογες καριέρες.
Αλλά ότι και να ναι ΑΣ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.Αυτό το "δεν κάνει για μας γιατί είναι Αρμένιος" να με συγχωρεί ο φίλος αλλά δεν είναι σοβαρό....
Και τεσπα ο παίκτης δανεικός έρχεται με λίγα λεφτά και με χαμηλή οψιόν οπότε δεν βλέπω που είναι το κακό και ο πειραματισμός.Αν δεν πείσει θα πάρει το δρόμο του γυρισμού.
Οσο για τον Βρύζα νομίζω ότι έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές με βάση και τα λεφτά που έχει να διαχειριστεί.Και αμφιβάλλω πολύ ότι είχε και αυτός συμμετοχή στο δανεισμό του Γεωργίου με τον οποίο και γω διαφωνώ.
Και νομίζω ότι όλοι μας στον ΠΑΟΚ θα θέλαμε ακριβές και ηχηρές μεταγραφές αλλά δυστυχώς για μας αυτός ο τρόπος είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Παίκτες φθηνοί που μπορεί να βγούν αξιόλογοι.Και ο δανεισμός δείχνει ότι η διοίκηση είναι προσεκτική και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι....
Τα παραδείματα Χουανφράν,Αρουραμπαρένα,Φλ.Κονσεισάο είναι πολύ διδακτικά.Και αν ο Βάζελος έχει λεφτά και σκορπάει,όλοι βλέπουμε την κατάσταση που έχει φτάσει η ΑΕΚ λόγω λανθασμένων και ακριβών μεταγραφών.
Και sorry αλλά εγώ και πολλοί άλλοι νομίζω ότι αυτήν την κατάσταση την έχουμε φάει στη μάπα πολλά χρόνια και δεν θέλουμε να την ξαναζήσουμε....
-
Σωστός, παίρνουμε ένα δημοσίευμα και τα μεγενθύνουμε!!
Είπαμε, κλεισμένη μεταγραφή είναι μόνο αυτή πουτ έχει ανακοινωθεί στο www.paokfc.gr!!
Είπαμε, κλεισμένη μεταγραφή είναι μόνο αυτή πουτ έχει ανακοινωθεί στο www.paokfc.gr!!
- PAOKfanAthens
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 28505.htmlscorpio4 έγραψε:παιδια εμενα μου κανει εντυπωση που δεν εχει αναπαραχθει απο καμια σχεδον ιστιοσελιδα το θεμα...
γεια σας φιλοι παοκτσακια!!!εγω μια ειδηση απο ενα αρωστο σκουλικακι κ οχι μονο,ειναι κ αρκετα τηεματα τοιδ δοιηκισεις τοθ αροθλι μεσα.κ μοθ ειπε οτι ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ τα εχει βρει σε ολα με τον παοκ κ το καλοκαιρι τηα μετακομισει στο ναο μας!!!απλα περιμενοθν ν μινει ελευθερος,γιαθτο δεν τον θπολογιζουν πλεςν στον αρουλι κ να μοθ το θυμιθειτε δεν θα ξανα παιξει στον αρουλι.
υ.γ μιν με κραξετε ποθ το εβα΄λα σε αυτο το τοπικ
υ.γ2 συγουρα δεν ειναι παππας!!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ3 μιν με κραξετε απλα καντε υπομονη κ θα δειτε το καλοκαιρι
εισαι 
υ.γ μιν με κραξετε ποθ το εβα΄λα σε αυτο το τοπικ
υ.γ2 συγουρα δεν ειναι παππας!!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ3 μιν με κραξετε απλα καντε υπομονη κ θα δειτε το καλοκαιρι