Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
capern

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από capern »

paokpool έγραψε:Συγνώμη όμως όταν η Ελλάδα έχει πέσει πάνω μας να μας φάει ζωντανούς, αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη.
Την ασπίδα την βάζεις όταν όλοι σε πολεμάνε, όχι όταν έχει τελειώσει ο πόλεμος και πέρα από αυτό είναι το λιγότερο που χρωστάμε σε αυτή την οικογένεια.
Πού και πότε
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Απλά αν δεις τηλεόραση σήμερα σου έρχεται εμετός θέλω να σπάσω την τηλεόραση τον δείχνουν σαν εγκληματία πραγματικά νομίζω θα τα καταφέρουν θα τον διώξουν από τον ΠΑΟΚ και θα μας κάνουν πάλι του κλοτσου και του μπάτσου και θα είμαστε οι φουκαραδες όπως μας θελουν.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

nikolasf έγραψε:
danirifle έγραψε:
obanebane έγραψε:Επαναλαμβάνομαι το ξέρω και ζητώ συγγνώμη από όσους διαβάζουν όλο το φόρουμ,πιστεύω όμως ότι έχουν απογοητευτεί πολύ και δύσκολα να συνεχίσουν με την ίδια θέληση.
Έσπασαν,τα κατάφεραν και τους λύγισαν.
Εμένα αυτό μου δείχνουν τα γραφόμενα του Γιώργη.
Και στην τελική γιατί να συνεχίσουν να πετάνε τα λεφτά τους;
γι αυτό το λόγο μπάνε θα ήθελα από τους συνδέσμους μία δυνατή ανακοίνωση στήριξης στον ιβάν σαββίδη
να του πούνε "μάγκα πρόεδρε, είμαστε δίπλα σου"
+1926
Φωτια στα μπατζακια τους Γιωργη...Φωτια στα σαββατοβραδα...

Μην συμβιβαστειτε, μην αμυνθειτε...
Κυνηγηστε τους χωρις κανενα ελεος, μηνυσεις στο στημενο ανθρωπακι που 2η φορα λεει ψεματα, μηνυσεις στη γαυρετοπουστα..Καντε αυτο που επρεπε να γινει απ'το καλοκαιρι...

Και αν η μπασταρδοκρατια συνεχισει, ας τη χαιρονται..
Ας βυθιστουν μες στη σαπιλα τους, ας πνιγουν μεσα στα σκατα τους..
Παμε αλλου.

Μην ξενερωνετε, εχετε στο πλαι σας ενα ολοκληρο λαο..

:pano:

Υ.Γ.
Γιατι το δις και τρις εξαμαρτειν, ουκ ανδρος σοφου
[youtube]j8cg4SP_Fkc[/youtube]
Δεν μπορεί να τα έχει καλά με όλους και σίγουρα δεν τα έχει καλά με εμάς με τις διαιτησίες του. Με το φύλλο αγώνα προσπάθησε να καλύψει την πλάτη του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι δυνατόν να γίνεται σύρραξη ποδοσφαιριστών και ο διαιτητής να μπαίνει στα αποδυτήρια για να επιβάλλει τις πειθαρχικές ποινές; Το φύλλο αυτού του αγώνα πρέπει να είναι το τελευταίο επίσημο έγγραφο που υπέγραψε ως διαιτητής. Να φύγει μόνος του. Αν δεν ντρέπεται με ό,τι έγραψε και το παρέδωσε στη 1:30, δεν μπορούμε να περιμένουμε δικαιοσύνη από έναν τέτοιον άνθρωπο. Και δε μιλάω για τη διαιτησία του στο χορτάρι, αλλά μόνο γι’ αυτό».

Για το αν ο κ. Κομίνης πρέπει να τελειώσει από τη διαιτησία:
«Από ένα σημείο και μετά έγιναν όλα λάθος. Προφανώς στην ανάπαυλα κάτι πείραξε τον κ. Κομίνη και βγήκε με εκδικητική διάθεση προς τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται πως έχουμε πληρώσει με πάρα πολύ με άσχημες διαιτησίες την αμυντική μας στάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 12 Μαρ 2018, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Azrael έγραψε:το εγραψα και πιο πανω. αν αντέξουν αυτο το σκηνικο δεν μασαμε τιποτα. εχει αρχισει πάντως προσπαθεια να στραφει ο κοσμος εναντιον του Ιβαν. και καλα τετοιος υπεροχος κοσμος κριμα να εχει τετοιο προεδρο κτλ. ουστ υποκριτες και λαμογια
Στον άλφα αυτό λέγανε τώρα στοιτερ χελακης αυτό ακριβώς

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

η προπαγάνδα στα χάλια της ...χελάκη έλα Τούμπα ξεκινάει το πειρατικό
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

eorptol1 έγραψε:
Azrael έγραψε:το εγραψα και πιο πανω. αν αντέξουν αυτο το σκηνικο δεν μασαμε τιποτα. εχει αρχισει πάντως προσπαθεια να στραφει ο κοσμος εναντιον του Ιβαν. και καλα τετοιος υπεροχος κοσμος κριμα να εχει τετοιο προεδρο κτλ. ουστ υποκριτες και λαμογια
Στον άλφα αυτό λέγανε τώρα στοιτερ χελακης αυτό ακριβώς

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
προβλεψιμο φιλε.πολυ προβλεψιμο
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Συνέχισε να τους ξεβρακωνεις όλους.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε:Στην “αντεπίθεση” ο Γ. Σαββίδης!!!!
Από thessports.gr:

Ο Γιώργος Σαββίδης (με αφορμή την πολλαπλή επίθεση που δέχεται ο Π.Α.Ο.Κ. και ο Ιβάν Σαββίδης), έκανε ανάρτηση με πολλαπλές φωτογραφίες, υπενθυμίζοντας κάποια γεγονότα που σημάδεψαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το σχετικό post του μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.:

«Δική σας είναι αυτή η Μπανανία, εσείς το χαίρεστε αυτό γιατί ζείτε σε αυτό.
Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη, θα μας πει κανείς:
Τι έγιναν οι καταγγελίες για απειλές προέδρου, τύπου «Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε τινάξω στον αέρα.»?
Οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό παικτών στο «λατρεμένο» μας γήπεδο, οι καταγγελίες για επιθέσεις σε δημοσιογράφους στο ίδιο γήπεδο?
Οι μαφιόζικες επιθέσεις σε παίχτες επειδή τυχαίνει να είναι αντίπαλοι μας την επόμενη αγωνιστική?
Οι επιστολές με σφαίρες και οι εμπρησμοί σπιτιών σε προέδρους ΚΕΔ και της ΕΠΟ?

Και κάτι τελευταίο, αυτό το πλοίο με τα ναρκωτικά και τους 8 μάρτυρες νεκρούς στοιχειωμένο είναι;
Σε όλα αυτά η κοινή γνώμη, τα ΜΜΕ και ο πολιτικός Βίος της χώρας δεν σοκάρονται; Δεν αηδιάζουν;

Υ.Γ Όσο για τους επαγγελματίες συκοφάντες για δήθεν απειλές του πατέρα μου θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη με εκείνους που απειλούσαν στελέχοι της ΠΑΕ και άλλα μέλη της οικογένειας μου.

Υ.Γ 2 Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την στήριξη του στο πρόσωπο του πατέρα μου. Μάλλον αυτή τη στιγμή θα είναι το μαύρο πρόβατο εκεί κάτω!!!»

................................................................................
Τα σέβη μου σήμερα ρε Γιώργη... :nairepaok:
Αυτά είναι ποσταρίσματα με ουσία και εύχομαι να συνεχίσεις στο ίδιο μήκος κύματος...

:pano:
Γιναν τετοια πραγματα ?Και δε θα γραφαν τιποτα ρε γιωργη οι εφημεριδες κα οι τηλεορασεις?Ελα τωρα...
Πεφτω απ τα συννεφα.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ο γιωργης δεν μασαει μια και γουσταρω. ολοι μαζι σας ειμαστε :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα ερωτήματα του γιου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο «instragram» είναι συγκεκριμένα, δεν έχουν απαντηθεί εδώ και μήνες και δυστυχώς δεν έχουν προκαλέσει (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) την κρίση ευαισθησίας των μαζεμένα τις τελευταίες ώρες ηθικολόγων σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας.

Υπουργέ είστε εδώ;;; Καλημέρα!!
Ολοκληρώθηκε και η βαλλιστική εξέταση στο όπλο του Ιβάν όπου διαπιστώθηκαν τα εξής:
1. Οι 8 νεκροί του NOOR1 προήλθαν από αυτό το όπλο
2. Τα σημάδια στους παίκτες του Πλατανιά από το ξύλο στα αποδυτήρια Καραϊσκάκη ήταν από αυτό το όπλο.
3. Τα σημάδια στους διαιτητές του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, πέρυσι στο Καραϊσκάκη ήταν από αυτό το όπλο.
4. Η βόμβα στο φούρνο του Κωνσταντινέα πυροδοτήθηκε από αυτό το όπλο.
5. Η φωτοβολίδα στο πόδι του Γλύκου στο Καραϊσκάκη εκτοξεύθηκε από αυτό το όπλο.
6. Οι σφαίρες από αεροβόλο που είχε καταγγείλει ο Τζόρβας ότι είχε δεχτεί στο Καραϊσκάκη ήταν από αυτό το όπλο.
7. Οι σφαίρες στα VIP της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν από αυτό το όπλο.
8. Αυτός και όχι ο Βαρδινογιάννης κρατούσε το όπλο τότε.
9. Το όπλο χθες ήταν οφ-σάιντ.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

παντως δεν μπορειτε να πειτε!ειναι ενημερωμενος για ολα!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα ερωτήματα του γιου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο «instragram» είναι συγκεκριμένα, δεν έχουν απαντηθεί εδώ και μήνες και δυστυχώς δεν έχουν προκαλέσει (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) την κρίση ευαισθησίας των μαζεμένα τις τελευταίες ώρες ηθικολόγων σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας.

Υπουργέ είστε εδώ;;; Καλημέρα!!
Ολοκληρώθηκε και η βαλλιστική εξέταση στο όπλο του Ιβάν όπου διαπιστώθηκαν τα εξής:
1. Οι 8 νεκροί του NOOR1 προήλθαν από αυτό το όπλο
2. Τα σημάδια στους παίκτες του Πλατανιά από το ξύλο στα αποδυτήρια Καραϊσκάκη ήταν από αυτό το όπλο.
3. Τα σημάδια στους διαιτητές του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, πέρυσι στο Καραϊσκάκη ήταν από αυτό το όπλο.
4. Η βόμβα στο φούρνο του Κωνσταντινέα πυροδοτήθηκε από αυτό το όπλο.
5. Η φωτοβολίδα στο πόδι του Γλύκου στο Καραϊσκάκη εκτοξεύθηκε από αυτό το όπλο.
6. Οι σφαίρες από αεροβόλο που είχε καταγγείλει ο Τζόρβας ότι είχε δεχτεί στο Καραϊσκάκη ήταν από αυτό το όπλο.
7. Οι σφαίρες στα VIP της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν από αυτό το όπλο.
8. Αυτός και όχι ο Βαρδινογιάννης κρατούσε το όπλο τότε.
9. Το όπλο χθες ήταν οφ-σάιντ.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Κανεις ΠΑΠΑΔΕΣ.....απο τις λιγες φορες που σε χαιρομαι τοσο....συνεχισε να βομβαρδιζεις...ειμαστε μαζι σας....
Καντε τον μελος στο φορουμ βρεεεεε....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Από thessports.gr:
Νέα απάντηση από τον Γιώργο Σαββίδη στον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος σε συνέντευξή του ανέφερε: «Τι θα πω εγώ στον πιτσιρικά, όταν ο ίδιος ο πρόεδρός του κάνει την μπούκα;»

Με μια ανάρτηση με φόντο... η ζωή είναι γεμάτη ψεύτικους ανθρώπους, μην εμπιστεύεσαι κανέναν, το μέλος του ΔΣ της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, σημείωσε:

Κύριε Βασιλειάδη μου επιτρέπετε να σας βοηθήσω τι να απαντήσετε στον 18αρη που βλέπει τον πρόεδρο του να κάνει "μπούκα": Παιδί μου είσαι στην καλύτερη ηλικία της ζωής σου, στην ηλικία όπου αρχίζεις και φτιάχνεις χαρακτήρα, στην ηλικία όπου όλοι έχουν δικαίωμα στην επιτυχία και στο όνειρο και αυτά κάθε χρόνο στα γκρεμίζουν... Γιατί; Γιατί έτσι θέλουν, γιατί έτσι γουστάρουν, γιατί σε φοβούνται, σε τρέμουν!

Εσύ λοιπόν παιδί μου ή θα πάψεις να ασχολείσαι ή θα πάρεις την ομάδα σου και θα φύγεις και θα φύγεις μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση... Διαλέγεις κι παίρνεις!

Υ.Γ. Παιδί μου, επίσης μην με ρωτήσεις για τα ναρκωτικά που είναι παράνομα και για ένα πλοίο μεγάλο που είχε πολλά από αυτά μέσα, γιατί δεν έχουν βρει ακόμα τον ένοχο. Εκεί θα σε βοηθήσει ο κ. Βασιλειάδης...".

...........................................................................
Δώσε (ουσιαστικό πλέον) πόνο στους τιποτένιους κι αισχρούς προπαγανδιστές, που το παίζουν ηθικοί ρε Γιώργη...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Μπούκωσε τους γιωργαρα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”