Ιβάν Σαββίδης ΙV
- Παλαιολόγος
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
εχουν ξεπερασει τα ορια!ελεος εχει γινει του κουτρουλη ο γαμος στο ποδοσφαιρο κιχ δεν ακουγεται
και ξαφνικα κανουν λες και βρηκαμε τον υπαρχηγο της χζμπολα
και ξαφνικα κανουν λες και βρηκαμε τον υπαρχηγο της χζμπολα
- sourmenetes
- Moderator
Ηρεμα teod..
Ειναι η μοναδικη χρονια που ο σαββιδης δεν ακουστηκε καθολου.δεν υπηρξε νομιζω ουτε ανακοινωση καθολη τη σεζον.
Πραγματικα τραβηχτηκε πισω και αφησε το γιωργο να λειτουργει ως ασπιδα στον λουτσεσκου και να επιβραβευει.
Αυτη τη μαμημενη χρονια σε εκλεψαν δις μεσα στο σπιτι σου,την ωρα που ολοι οι "καφροι,ορκ" του ΠΑΟΚ πεταξαν μονο χαρτακια στα δυο ματς.
Τι σκατα;;;;τοσο λαθος τα βλεπουμε...;;;;
Ειναι η μοναδικη χρονια που ο σαββιδης δεν ακουστηκε καθολου.δεν υπηρξε νομιζω ουτε ανακοινωση καθολη τη σεζον.
Πραγματικα τραβηχτηκε πισω και αφησε το γιωργο να λειτουργει ως ασπιδα στον λουτσεσκου και να επιβραβευει.
Αυτη τη μαμημενη χρονια σε εκλεψαν δις μεσα στο σπιτι σου,την ωρα που ολοι οι "καφροι,ορκ" του ΠΑΟΚ πεταξαν μονο χαρτακια στα δυο ματς.
Τι σκατα;;;;τοσο λαθος τα βλεπουμε...;;;;
βιριβα24-7
βρε ποια ΠΑΟΚομετρα....
ειπα εγω ειμαι καποιος σπουδαιος;
μαλλον εσυ θεωρεις την παρτυ σου σημαντικο κομματι του ΠΑΟΚ
Δεν τον προστατεψε; Τι να κανουν οι υπαλληλοι ρε μπροστα του;
Μυρια χανει και την υποληψη του...
νηφαλιος να ησουν εσυ...
Πιστευεις οτι εσυ εκει διπλα του θα ησουν καλυτερος ε;
βρε ποια ΠΑΟΚομετρα....
νηφαλιος να ησουν εσυ...
Α ρε Ιβάν τι βλακεία έκανες.
Πως την πάτησες ρε γαμω τις εξάρσεις σου έτσι;
Κρεμασες τον εαυτό σου πρώτα και μετά όλους εμάς π πασχίζουμε τόσα χρόνια να αποδείξουμε τα προφανή σ αυτό το βόθρο.
Βρες τρόπο να διορθώσεις το λάθος.
Απολογησου πρώτα στους υγιείς ανθρώπους, μετά στους συνεργάτες και μετά πες τα πράγματα με το όνομα τους.
Και τελείωνε με τις γελοίες συμμαχίες που μόνο κακό σου κάνουν χρόνια τώρα.
Πως την πάτησες ρε γαμω τις εξάρσεις σου έτσι;
Κρεμασες τον εαυτό σου πρώτα και μετά όλους εμάς π πασχίζουμε τόσα χρόνια να αποδείξουμε τα προφανή σ αυτό το βόθρο.
Βρες τρόπο να διορθώσεις το λάθος.
Απολογησου πρώτα στους υγιείς ανθρώπους, μετά στους συνεργάτες και μετά πες τα πράγματα με το όνομα τους.
Και τελείωνε με τις γελοίες συμμαχίες που μόνο κακό σου κάνουν χρόνια τώρα.
Τι ηρεμα ρε σουρμε
Ρε βροχοποιε τι να απολογηθει...
Παλι τα ιδια θα λεμε...παλι θα ειμαστε οι καθωςπρεπει...
ουτε καν σε εμας δε πρεπει να λογοδοτησει...
ξερεις ποσα παιδακια γλυτωσαν τη μπουζου προχθες;
η πιστευεις ολα μελι γαλα θα ηταν μολις μαθαιναν και οι δικοι μας απο τα ραδια τι εγινε και δεν ηταν εκει ο ιβαν...
Ρε βροχοποιε τι να απολογηθει...
Παλι τα ιδια θα λεμε...παλι θα ειμαστε οι καθωςπρεπει...
ουτε καν σε εμας δε πρεπει να λογοδοτησει...
ξερεις ποσα παιδακια γλυτωσαν τη μπουζου προχθες;
η πιστευεις ολα μελι γαλα θα ηταν μολις μαθαιναν και οι δικοι μας απο τα ραδια τι εγινε και δεν ηταν εκει ο ιβαν...
Μιλάμε για τον Ιβάν όχι για εμένα. Επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν;teod1980 έγραψε:βιριβα24-7
βρε ποια ΠΑΟΚομετρα....
νηφαλιος να ησουν εσυ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος biriba427 την Τρί 13 Μαρ 2018, 11:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καμιά σχέση.
Όταν πρεσβεύεις αξίες πρέπει να τις τηρεις ΠΑΝΤΟΥ.
Έχει αξίωμα ως αρχηγός του ΠΑΟΚ . Έστω και ένα παιδί να είδε όπλο στην οθόνη, είναι πλήγμα για τον ίδιο και για τον ΠΑΟΚ.
Και επίσης επικοινωνιακά κατέστρεψε τη θέση του ίδιου του εαυτού του.
Γι αυτό πρέπει να πει ότι αναγνωρίσει το μέγα λάθος και να τιμωρηθεί για αυτό με φυσιολογικό τρόπο.
Και ΑΦΟΥ το πει αυτό, τότε να ξεμπροστιασει όλη τη σαπιλα.
Έχει αξίωμα ως αρχηγός του ΠΑΟΚ . Έστω και ένα παιδί να είδε όπλο στην οθόνη, είναι πλήγμα για τον ίδιο και για τον ΠΑΟΚ.
Γι αυτό πρέπει να πει ότι αναγνωρίσει το μέγα λάθος και να τιμωρηθεί για αυτό με φυσιολογικό τρόπο.
Δε πέρασε το προηγούμενο μήνυμα μου. Ήθελα να σου πω biriba ότι την πιθάνη τιμωρία από την ουεφα την ευαγγελίζονται αυτάρεσκα οι οπαδοί του ποκ οι οποίοι δυστυχώς έχουν χάσει το όποιο επίπεδο κριτικής σκέψης. Επίσης οτάν λές απέναντι του δεν μπορώ να σε καταλάβω...biriba427 έγραψε:Μιλάμε για τον Ιβάν όχι για εμένα. Επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν; Γιατί μου κάνετε προσωπική επίθεση;teod1980 έγραψε:βιριβα24-7
βρε ποια ΠΑΟΚομετρα....
νηφαλιος να ησουν εσυ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DV_L9 την Τρί 13 Μαρ 2018, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
οτι εκανε βλακεια λογω παρορμητισμου εκανε
βασικα δυο ηταν τα λαθη του φετος
το ενα που δεν εβαλε διχτυα στα ντερμπι γι ανα προστατευσει την ομαδα μη τυχον βρουν αφορμες
και το δευτερο μεγαλυτερο που ενω κατεβηκε και ηταν νευριασμενος βγαζει και το μπουφαν δειχνοντας σε δημοσια θεα το πιστολι(για το οποιο προφανως εχει αδεια οπλοφοριας,αλλα η εικονα δεν ηταν καλη)δινοντας νεα πασα για να μας ξεσκισουν.
αλλα αυτο δεν μπορει να αποτελεσει κολυμβηθρα του σιλωαμ για οσα ειδαμε και φετος,ολα τα προηγουμενα χρονια(κιχ δεν ακουγοταν σχεδον) και για την προπαγανδα ενος ετους.μην τρελαθουμε.
αγωνιστικα μολις ενα λαθος φετος,αφησε την ομαδα χωρις μεσοαμυντικα χαφ επιπεδου,πιστευω αν τα ειχαμε θα καθαριζαμε το ντερμπι απο το πρωτο ημιχρονο(αν και πιστευω θα μας αφαιρουσαν βαθμους καπου αλλου,κατι θα βρισκοταν)
βεβαια θα πει καποιος μα παλι νικησαμε στους αγωνιστικους χωρους και τον τιτλο και την ΑΕΚ στο κρισιμο ματς
σωστο.
βασικα δυο ηταν τα λαθη του φετος
το ενα που δεν εβαλε διχτυα στα ντερμπι γι ανα προστατευσει την ομαδα μη τυχον βρουν αφορμες
και το δευτερο μεγαλυτερο που ενω κατεβηκε και ηταν νευριασμενος βγαζει και το μπουφαν δειχνοντας σε δημοσια θεα το πιστολι(για το οποιο προφανως εχει αδεια οπλοφοριας,αλλα η εικονα δεν ηταν καλη)δινοντας νεα πασα για να μας ξεσκισουν.
αλλα αυτο δεν μπορει να αποτελεσει κολυμβηθρα του σιλωαμ για οσα ειδαμε και φετος,ολα τα προηγουμενα χρονια(κιχ δεν ακουγοταν σχεδον) και για την προπαγανδα ενος ετους.μην τρελαθουμε.
αγωνιστικα μολις ενα λαθος φετος,αφησε την ομαδα χωρις μεσοαμυντικα χαφ επιπεδου,πιστευω αν τα ειχαμε θα καθαριζαμε το ντερμπι απο το πρωτο ημιχρονο(αν και πιστευω θα μας αφαιρουσαν βαθμους καπου αλλου,κατι θα βρισκοταν)
βεβαια θα πει καποιος μα παλι νικησαμε στους αγωνιστικους χωρους και τον τιτλο και την ΑΕΚ στο κρισιμο ματς
σωστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 13 Μαρ 2018, 11:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΑΞΙΕΣrainmaker έγραψε:Καμιά σχέση.
Μάλιστα.
Ξερεις τι αξία έχουν οι ΑΞΙΕΣ στην ελλάδα;
Σταματώ γιατί μάλλον όλοι χριστιανοί είστε και γυρίζετε και το άλλο μάγουλο.
Την άλλη φορά που θα πάμε ΟΑΚΑ και καραισκακη να μιλησετε για αξιες και ποσο επηρεαζουν τα παιδια.
Και δεν το εκανε ηθελημενα ρε παιδια....Ας σας απειλούν εσάς και μετά να σας δω καθωσπρεπει και με ψιλοτακουνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 13 Μαρ 2018, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
συμφωνώrainmaker έγραψε:Καμιά σχέση.
Τεοντ αγορίνα καταλαβαίνω τα νεύρα .
Μη βιάζεσαι να κρίνεις όμως έτσι.
Πίστεψέ με κι εγώ από προχθές κλείνομαι στο γραφείο μ και κλειδώνω την πόρτα μη μπεί κανείς γιατί απλά δαγκώνω άνθρωπο στην κατάσταση π είμαι .
Όλοι όμως ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να είσαι ΠΑΟΚ .
Γιατί θέλει κοχονες να πας κόντρα στη σκατιλα ενός ολόκληρου πλανήτη .
Γι αυτό είμαστε και περήφανοι όμως.
Δε θα το χάσουμε αυτό επειδή έκανε βλακεία ο Ιβάν και έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του.
Πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα ο ίδιος ότι είναι μαλακια αυτο π έγινε. Αλλιώς εξομοιωνομαστε με τα σκατα. Άσχετα αν όλοι ξέρουμε ότι είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει.
Μη βιάζεσαι να κρίνεις όμως έτσι.
Πίστεψέ με κι εγώ από προχθές κλείνομαι στο γραφείο μ και κλειδώνω την πόρτα μη μπεί κανείς γιατί απλά δαγκώνω άνθρωπο στην κατάσταση π είμαι .
Όλοι όμως ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να είσαι ΠΑΟΚ .
Γιατί θέλει κοχονες να πας κόντρα στη σκατιλα ενός ολόκληρου πλανήτη .
Γι αυτό είμαστε και περήφανοι όμως.
Δε θα το χάσουμε αυτό επειδή έκανε βλακεία ο Ιβάν και έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του.
Πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα ο ίδιος ότι είναι μαλακια αυτο π έγινε. Αλλιώς εξομοιωνομαστε με τα σκατα. Άσχετα αν όλοι ξέρουμε ότι είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει.
- Παλαιολόγος
παντως στην νοβα εγω σαββιδη χωρις μπουφαν δεν ειδα
με το μπουφαν ολη την ωρα ηταν οταν μπουκαρε μαινομενος
μονο στο τελος φευγοντας το εβγαλε και αυτο το προσεξα πολυ μετα απο μακρινο πλανο και στο ιντερνετ,δεν το προσεξα στην νοβα
το λεω γιατι αν καποιος νομιζει πως μπηκε απειλωντας με το οπλο λεει στον αγωνιστικο χωρο(κατι τετοιο δεν ακουσαμε;) απλουστατα δεν ισχυει
αλλο εκανε βλακεια,που εκανε
και αλλο τι πραγματικα εγινε
γνωριζε πως τον περιμεναν στην γωνια πολλοι,επρεπε να ειναι προσεκτικοτερος
με το μπουφαν ολη την ωρα ηταν οταν μπουκαρε μαινομενος
μονο στο τελος φευγοντας το εβγαλε και αυτο το προσεξα πολυ μετα απο μακρινο πλανο και στο ιντερνετ,δεν το προσεξα στην νοβα
το λεω γιατι αν καποιος νομιζει πως μπηκε απειλωντας με το οπλο λεει στον αγωνιστικο χωρο(κατι τετοιο δεν ακουσαμε;) απλουστατα δεν ισχυει
αλλο εκανε βλακεια,που εκανε
και αλλο τι πραγματικα εγινε
γνωριζε πως τον περιμεναν στην γωνια πολλοι,επρεπε να ειναι προσεκτικοτερος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 13 Μαρ 2018, 12:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- navigator11
Μα τι "παραμύθια" είναι αυτά; Όλη η ... γελλαδα είδε τη "βίαιη απώθηση στον δημητριαδη". Τόσες φωτογραφίες, τόσα βιδεος, το γράφει κι ο κομπινης στο φύλλο μπακλαβά! Πώς; Τι εννοείτε ότι δεν υπάρχει ούτε μισή φώτο ή βιδεο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο; Δηλαδή ο διαιτητής του αγώνα έχει γράψει ψέματα;GI4NNEN4 έγραψε:Εν τω μεταξύ, η μπούκα έγινε για να πει στους ποδοσφαιριστές του να φύγουν. Δεν μπήκε να επιτεθεί σε κανέναν!

Βασικά john1971 για εκεί μπορεί να πάει η δουλειά! Για τις μετοχές του ΠΑΟΚ δεν ξέρω αλλά για τις λοιπές δραστηριότητες μπορεί να το κάνει. Και στην τελική καλά θα κάνει! Κάποιοι δε σέβονται ότι στη Βόρειο Ελλάδα υπάρχει ένας άνθρωπος που πληρώνει από την τσέπη του για να ζούνε αξιοπρεπώς οικογένειες σε αυτόν τον μπουρδελότοπο. Ας λογοδοτήσουν λοιπόν οι μιζαδόροι πολιτικοί, δημοσιοκάφροι και λοιπά αποβράσματα σε αυτούς τους ανθρώπους.
Γιάννη, προσωπικά θα συμφωνήσω με τον Θοδωρή. Φτάνει! Χέστηκα για τον κατευθυνόμενο αντίκτυπο που είχε το ξέσπασμά του! Τον κλέβουν μέσα στα μούτρα του, αισχρά και τιποτένια, για δεύτερη φορά μέσα σε 3 βδομάδες. Τον λασπολογούν αδιάκριτα εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο μόνο για τα "ποδοσφαιρικά". Πέρα από όλα τα άλλα. Δεν απαντάει, δεν αντιδράει, κάνει πράξεις, μιλάει με τα λεφτά του. Δεν αντιλέγω ότι η κίνησή του δεν ήταν επωφελής για τον ίδιο. Τον ΠΑΟΚ κι όλους εμάς ούτε καν τον / μας βάζω στο κάδρο. Αλλά γίνεται "συζήτηση" όχι για την ουσία αλλά για τις "εντυπώσεις" που προκάλεσε ένα μπουφάν! Προσωπικά, όσο και να θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν αυτή τη "συζήτηση", αρνούμαι να συμμετέχω. Επειδή ξέρω ποιοί είναι που το κάνουν. Να τιμωρηθεί κατά τα προβλεπόμενα ο Ιβάν και τέλος το παραμυθάκι για μενα.
Μήπως λεω πρέπει να βγάλουν καμια ανακοίνωση οι σύνδεσμοι ή να βγούμε ολοι στο δρομο να στηρίξουμε τον Πρόεδρο μας? Ειναι δύσκολες στιγμές και εδω πρέπει να φανούμε ολοι ενωμένοι.