ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από tsou »

είναι προφανές ότι στο ζύγι φοβήθηκε περισσότερο τον νιάου και για αυτό γράφει αλλοπρόσαλλα πράγματα και όχι καθαρά και ξάστερα ότι: διέταξα τις ομάδες να μπούνε μέσα και η ομάδα κούλα αρνήθηκε να εισέλθει.
οπότε λέει ας τα κάνω όλα τάναπου αρκεί να μην βγάζω την κούλα ως υπαίτια και ας βγάλουν άκρη οι δικαστές.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Maniaq@Deepwood έγραψε:ρε σεις δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να γράφει τόσο αλλοπρόσαλα πράγματα στο Φ.Α. είναι οφθαλμοφανές από παντού πως φάσκει κι αντιφάσκει
Καλο ειναι αυτο. Υπαρχει επισημο υλικο που τον διαψευδει οποτε πατησε την ιδια του την μπανανοφλουδα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μετα την επιστολη του προσκυνημενου χοντρου στον επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA,
δε θα ηταν μια καλη ιδεα, να στειλουμε και εμεις ενα (politically correct) κειμενο που θα ξεκαθαριζει ολη την αληθεια για τα χθεσινα (και με βιδεο) αλλα θα παρουσιαζει και ολη τη διαπλοκη των τελευταιων χρονων (πορισμα εο, νουρ, επιθεσεις σε γραμμενο-δημοσιογραφους-διαιτητες, γεγονοτα με πλατανια, πολιτικες κοντρες μεγαλοπαραγοντων, διαιτησια, πειθαρχικες αποφασεις)?
https://www.facebook.com/bjorn.vassallo

Ακομα καλυτερα βεβαια θα ηταν να στειλει η ΠΑΕ, μεσω του Μιχελ που εχει κυρος στους κυκλους αυτους. Και να ζητησει συναντηση ξερωγω..Με μεσαζοντα το Γραμμενο, αν παψει να κανει τη γλαστρα κ το δημοσιοσχετιστα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Το μόνο παρήγορο του όλου σκηνικού είναι πως όλοι κατάλαβαν ότι αυτό το σιχαμένο σωματείο είναι εφάμιλλο του γαύρου για να μη πω και χειρότερη. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου από παιδάκι, παίζαμε με γαύρο και ήταν το γεγονός ολόκληρης της βδομάδας. Σχεδόν πάντα sold out, γαμιέται ο Θρύλος κι ο Πειραιάς, θρύλε θυμήσου εδώ είναι Βορράς και χίλια μύρια ακόμα. Παίζαμε με το κίτρινο σίχαμα, 15000 μέσο όρο στην Τούμπα, σε ξεφτίλισε και με τεσσάρα και εσύ φώναζες Ντούσαν, Ντούσαν, γαμιέται Ο θρύλος κι ο Πειραιάς από την 4, γαμιέται ο παο και η Αθήνα από την 4Α. Παίζαμε με την αεκ και βρίζαμε γαυροβάζελους. Αυτό πάντα μου την έδινε επειδή στα μέρη μου έχει αρκετά χανούμια και ήξερα από πρώτο χέρι πόσο ύπουλα φίδια ήταν, είναι και θα είναι. ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
kinis

Δημοσίευση από kinis »

Λοιπόν ως ένας γεννημένος στην Αθήνα ΠΑΟΚτσης που τώρα βρίσκεται στο εξωτερικό έχω να πω τα εξής:

- Η χώρα αυτή δεν γουστάρει να παλέβει κάποιος δίκαια και τίμια, το βλέπουμε στην καθημερινότητα μας το βλέπουμε τόσα χρόνια και στον αθλητισμό
- Μεγάλωσα με τα αθηναικα ΜΜΕ και την προπαγανδα που ρίχνουν τοσα χρόνια στον ΠΑΟΚ (Sportime, Sportday, Sportfm). Ψωμάκι τρώνε ρε όλοι... Ανθρωπάκια της σειράς με μηδεν αξιοπρέπεια...
- Οι τύποι είναι επιστήμονες στην προπαγάνδα, δεν κάνω πλάκα.
- Έχω σταματήσει να δίνω κλικς και να διαβαζω αυτα τα @@ πολύ καιρό αλλά γιατι δεν λέμε ονόματα ρε παιδια. Δεν μιλάω για τους οπαδους δημοσιογραφους αλλά για τα αντικειμενικα υπαλληλακια.
- Όσουν κραζετε τον Ιβαν σκεφτείτε ρε να πηγαινατε σε μια τελειωμενη χωρα να βαζετε τα λεφτακια σας να πληρωνετε το σκατο δημοσιο και να σε δουλευουνε στην μαπα σου ρε.Οχι μια ουτε δυο αλλα δεκαδες φορες. Τι περιμενετε ρε να μην κανει ντου? Εδω ο αλλος αλητης γραφει ότι είχε κατακυρώσει το γκολ υπερ του ΠΑΟΚ και δεν μιλαει κανενας.
- Μιλανε για το οπλο και κανενας δεν λεει οτι πριν 2 βδομαδες βγαλαν οπλο στον Ουαρντα. Γιατι δεν μιλατε ρε αντικειμενικοι? Δεν έχουμε εικόνα ε υποκριτές????
- Υποκριτικα υποκείμενα όλοι...Σιχαμενοι...Προβατα...Αεκτσηδες τολματε ρε να μιλατε για τον ΠΑΟΚ ρε? Θα σας γλενταγε ο Μαρινακης ρε αν δεν υπηρχε ο Ιβαν, προβατα
- Όλοι στο εξωτερικο μου λενε για τον Ιβαν λες και ειναι ο μεγαλυτερος εγκληματιας του κοσμου. Μορη κοταρα Χιμενεθ σουπε ο αλλος να βγαλεις βρωμες κατευθειαν στα Ισπανικα μεσα.
- Ποιος ριχνει τα δηλητηρια και δεν μιλαει τοσο καιρο ρε? Ο κυρ Σαββας? Ο οριτζιναλ δημοσιογραφος της ΑΕΚ? Σιχαματα ρε σιχαματα

Ουτε ενας απο εμάς ρε δεν κάνει πίσω υποκριτικα προβατα. Σας βαρεθηκε η ψυχη μου ρε...Παρτάκηδες ολοι

ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ιβαν ένας απο εμάς

ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

παλαιότερα στα νότια τουλάχιστον δεν έδειχναν τόσο εμπάθεια και μικρότητα οι κούλες.
είχαν την ασφάλεια του καρπαζοεισπράκτορα ΠΑΟΚ.
όταν ο ΠΑΟΚ άρχισε να συσπειρώνεται και να μεγαλώνει ξανά επικίνδυνα άρχισαν να χαλιούνται.
και όταν αποδέχτηκαν την υπέρτατη ξεφτίλα των χωραφιών της Γ, και μικρύνανε ακόμα περισσότερο ως δυναμική και μέγεθος εκεί βγάλανε το προσωπείο της συμπαθητικής ξαδέρφης και έδειξαν την ανυπαρξία και την μικρότητα τους.

και επίσης σκέψου κάτι άλλο, σκέψου να έχεις σχεδόν 4πλάσιους τίτλους από μια ομάδα και αυτή η ομάδα να έχει σαφώς μεγάλυτερη και ταχύτερα αυξανόμενη οπαδική βάση και δυσανάλογη δυναμική οργανισμού, είναι να μην κάνεις σαν κακιασμένη αδερφούλα;
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

simba έγραψε:Maxmad, πλεον (με τους νεους κανονισμους) παθητικο οφσαιντ ειναι αν ο παικτης εχει καθαρη προθεση να παιξει την μπαλα, βρισκεται κοντα της και αν επηρεαζει ή εμποδιζει την προσπαθεια του αντιπαλου (εστω και ως κινηση).

Το χθεσινο δε λογιζεται ως παθητικο ("προσπερνωντας" το οτι καλυπτεται), γιατι ο Μαου και δεν εχει προθεση να παιξει με τη μπαλα και απεχει 2+ μετρα απ'το χανουμι το οποιο κανει πληρη εκτιναξη καταληγοντας μπροστα απ'τον Μαου. Ο οποιος δεν τον επηρεασε καθολου.
Κατι που φαινεται και απ'την αντιδραση του χανουμιου.

Αν δν ηταν στην ακρη αλλα πιο κεντρικα και μπροστα του, θα ηταν οφσαιντ.

To 1o παραδειγμα που εβαλες δν ειναι οφσαιντ γιατι δν επηρεαζει κανενα αντιπαλο.
Το 2ο ομως ειναι γιατι παροτι δεν επηρεαζει την αντιδραση του αμυντικου, τρεχει προς τη μπαλα, με αποτελεσμα να προσφερει βοηθει

http://www.skysports.com/football/news/ ... ule-change
http://www.law-11.com/attempt-to-play-the-ball

Υ.Γ.
Το παρακατω ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει στους κανονισμους...
http://www.law-11.com/delib-play--deflection

https://vimeo.com/253616855 (οχι offside!!)
Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 1000% ΚΑΘΑΡΗ Ο ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ
ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΛΛΙΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ Ο ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΦΙΚΤΟΣ
Αλήθεια το πρόβλημα είναι αν ήταν η όχι offside ?
Πιστευεί κανείς πως αν δεν ήταν ο Μαουρίσιο με μισό πόδι ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ offside δεν θα συνέβαινε το ίδιο ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ
Ο ένας βρείκε το ρολό με τα 8μέτρα ουρά για να μας τυλίξει σε μια κόλα χαρτί ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ
Ο άλλος ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ μια φάση που δεν τον έπαιρνε να την αφήσει ως έχει στο 90 ΤΟΥ ΜΑΤΣ
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ Ο ΙΒΑΝ εβγαλε το μπουφάν και φάνηκε το όπλο και έδωσε πάτημα ΑΠΟ ΘΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Το μόνο παρήγορο του όλου σκηνικού είναι πως όλοι κατάλαβαν ότι αυτό το σιχαμένο σωματείο είναι εφάμιλλο του γαύρου για να μη πω και χειρότερη. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου από παιδάκι, παίζαμε με γαύρο και ήταν το γεγονός ολόκληρης της βδομάδας. Σχεδόν πάντα sold out, γαμιέται ο Θρύλος κι ο Πειραιάς, θρύλε θυμήσου εδώ είναι Βορράς και χίλια μύρια ακόμα. Παίζαμε με το κίτρινο σίχαμα, 15000 μέσο όρο στην Τούμπα, σε ξεφτίλισε και με τεσσάρα και εσύ φώναζες Ντούσαν, Ντούσαν, γαμιέται Ο θρύλος κι ο Πειραιάς από την 4, γαμιέται ο παο και η Αθήνα από την 4Α. Παίζαμε με την αεκ και βρίζαμε γαυροβάζελους. Αυτό πάντα μου την έδινε επειδή στα μέρη μου έχει αρκετά χανούμια και ήξερα από πρώτο χέρι πόσο ύπουλα φίδια ήταν, είναι και θα είναι. ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

Πες τα ρε φίλε,να ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!! Άκου να συμπάθεια στις μουλάς,ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Υποκρισια ,μποχα και κλεψιμο... Δυστηχως ο ΠΑΟΚ για να παρει πρωταθλημα πρεπει να κανει 30 νικες. Κομινης πρεπει να βγει και να πει σταματαω την διαιτησια γιατι ειμαι αχρηστος οχι φοβαμαι για την ζωη μου και το παιδι μου ,οπως βγηκε ο Καλφοπουλος και ειπε εκανα λαθος τα παραταω δεν κανω.Ο Κομινης επρεπε να σταματησει την διατησια απο τον αγωνα με τον Παναθηναικο ,με τον τραυματισμο του Ιβιτς ,εχει κανει εγκληματα στο α ημιχρονο,δεν αποβαλλει Βλαχοδημο ,δινει κοκκινη στον Ουαρντα ενω του εχει κανει φαουλ ο Βιγιαφανες και μετα αφου εχεις υποστει ολο αυτο ο Ιβιτς τρωει το αντικειμενο στο κεφαλι και λεει εγω δεν βγαινω ξανα.Πως εμεινε ομως αυτο το παιχνιδι ?οτι ο Ιβιτς εκανε θεατρο για να ερχονται φετος να σου βιαχουν την λογικη δου ολα τα πιθηκια... Συγνωμη στην συμπαθιτικη ταξη των πιθηκιων που εχουν καλυτερους νομους απο εμας. Τα ιδια με την αεκ γκολ οφσαιντ στον τελικο ενω υπαρχει πεναλτυ πιο πριν και ενα παιχνιδι που η αεκ εχει κανει ολο και ολο ενα σουτ απο τα 40 μετρα και το πνιγει ο Γλυκος . 7αγωνιστικες στον ΠΑΟΚ οταν τα χανουμια εχουν καταστρεψει μια πολη απο το πρωι. Σου ερχεται λοιπον ο ανθρωπακος και στην πρωτη φαση ο Πελκας τρωει σφαλισρα στον σβερκο απο τον Σιμοες μπροστα στα ματια του και αντι να κιτρινιστει ο Σιμοες καπακι δινει κιτρινη καρτα στον Ματος σε φαση που κανει θεατρο ο Λιβαγια ,δεν υπαρχει αγκωνια του Ματος.Τρως το πρωτο ντου.Ο Ματος δεν μπορει να παει με δυναμη στις φασεις πια.Χανεται ενα τεταρτο απο το παιχνιδι αφου απο τα καραγκιοζιλικια της αεκ δεν βρισκει ρυθμο το παιχνιδι. Και ερχεται η φαδη του Μαουριτσιο στο κορνερ ,δεν υπαρχει πιο καθαρο πεναλτυ μπροστα στα ματια του . Στο δευτερο δεν μπαινει η πουτανα μεσα και ερχεται η φαση του 89 ,καθαρο γκολ ο Κομινης δειχνει γκολ ο εποπτης το ιδιο , ο οποιος εποπτης απο την οπτικη που ειναι βλεπει οτι καλυπτεται ο Μαουριτσιο αφου ο Μπακασετας ειναι μπροστα του,πεφτει το σημα απο τον ρεπορτερ της νοβα στον παγκο της αεκ κανουνε τον ντου στον Στυλιαρα ,ο Στυλιαρας ειδοποιει και ο Κομινης στον μυαλο του εχει τον φοβο του Μελισσανιδη.Εσεις τι νομιζετε απο τα περσινα δεν εχει παρει το μηνυμα ; Την εχει γλιτωσει γιατι το κριμα το εχει παρει ο εποπτης του. Χεστηκε στην ιδεα οτι μπορει να εχει κανει λαθος ,η φαδη ειναι πεντακαθαρη την ευθυνη εχει εκεινος .Ο Μαουριτσιο δεν επηρεαζει αλλα ο τυπος εχει χεστει πανω του.Και μετα αρχιζουν τα παραλογα ,τα πουστικα της αεκ . Ο Κομινης εχει αργησει πρεπει να βγει και να παραιτηθει ,να το πει καθαρα ΔΕΝ ΚΑΝΩ ,οχι να βγεο και να πει την αληθεια αδικησα τον ΠΑΟΚ ,τον νιωθω κινδυνευει οντως η ζωη του.ΝΑ ΒΓΕΙ και να πει ΔΕΝ ΚΑΝΩ ,θα τον συγχωρεσουμε. Το μονο οπλο που εχει βγει ηταν αυτο στον κροταφο του Ουαρντα.

Υ.Γ Συγνωμη παιδια για τα ορθογραφικα λαθη ,γραφω απο το κινητο ,μολθς εχθες καταφερα να κοιμηθω κανονικα ,νιωθω οτι μας εχουν βιασει την λογικη μας .Μακαρι ο Ιβαν να δειξει υπομονη και ολοι μαζι ενωμενοι να κρατησουμε ψηλα τον ΠΑΟΚ .Δεν εχει τελειωσει η χρονια εχουμε να δωσουμε μαχες ο πολεμος δεν τελειωσε ,δεν αποδεχομαδτε την "ηττα".
trouman

Δημοσίευση από trouman »

simba έγραψε:Μετα την επιστολη του προσκυνημενου χοντρου στον επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA,
δε θα ηταν μια καλη ιδεα, να στειλουμε και εμεις ενα (politically correct) κειμενο που θα ξεκαθαριζει ολη την αληθεια για τα χθεσινα (και με βιδεο) αλλα θα παρουσιαζει και ολη τη διαπλοκη των τελευταιων χρονων (πορισμα εο, νουρ, επιθεσεις σε γραμμενο-δημοσιογραφους-διαιτητες, γεγονοτα με πλατανια, πολιτικες κοντρες μεγαλοπαραγοντων, διαιτησια, πειθαρχικες αποφασεις)?
https://www.facebook.com/bjorn.vassallo

Ακομα καλυτερα βεβαια θα ηταν να στειλει η ΠΑΕ, μεσω του Μιχελ που εχει κυρος στους κυκλους αυτους. Και να ζητησει συναντηση ξερωγω..Με μεσαζοντα το Γραμμενο, αν παψει να κανει τη γλαστρα κ το δημοσιοσχετιστα.
Είναι δυνατόν να μη γίνει κάτι τέτοιο?? Αυτονόητο θεωρούνταν βέβαια ότι πχ θα είχαμε 10 κάμερες στον πάγκο της εο ή ανάλογα μέτρα. Δεν ξέρω αν και γιατί δεν έγινε αλλά όταν σε πνίγει το δίκιο πρέπει να εξαντλεί κάθε μέσο. Δεν μπορεί να περάσει η προπαγάνδα που καταπίνουν τα πρόβατα κάθε χρώματος στα επίσημα όργανα. Δεν απειλήθηκε κανείς με όπλο. Τέλος.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Maniaq@Deepwood έγραψε:ρε σεις δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να γράφει τόσο αλλοπρόσαλα πράγματα στο Φ.Α. είναι οφθαλμοφανές από παντού πως φάσκει κι αντιφάσκει

Θα λυθούν οι αντιφάσεις με καμία συμπληρωματική. Είναι και ένας τρόπος να την επιδιώξεις
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως ο πειθαρχικός κώδικας διαχωρίζει την ομάδα από κάποιον που απειλεί αξιωματούχους (πχ πρόεδρος). Είναι το αρθρο 19, ας το ψάξει κάποιος. Δηλαδή εάν δεν θεωρηθεί ο ΠΑΟΚ υπαίτιος αλλά μόνο (πχ) ο Ιβάν και ο Μιχελ, τότε υπάρχει τιμωρία μόνον για τα πρόσωπα. Φυσικά αυτό λέει ο νόμος, αλλά οι στημένοι δεν το έχουν σε τίποτα να τα ρίξουν όλα στην ομάδα. Το ΦΑ ΔΕΝ τα ρίχνει στον ΠΑΟΚ, αλλά στον Σαββίδη και Μίχελ.

Εδώ θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από Σαββίδη και νομικούς, γιατί πραγματικά θα είναι απαράδεκτο να στήσουν στο απόσπασμα την ομάδα. Δεν υπήρξε καμία βιαιοπραγία από οπαδούς ή παίκτες (το αντίθετο μάλιστα οι παίκτες προσπαθούσαν να παίξουν ακόμα και με την ακύρωση).

Τέλος, όσο απογοήτευση και αν υπάρχει, νομίζω ότι πρέπει ο λαός του ΠΑΟΚ να κινητοποιηθεί για να αποτρέψει πιθανές τιμωρίες που ζητάνε οι στημένοι του συστήματος. Ας σταματήσει το πρωτάθλημα ΔΕΝ μας νοιάζει, αλλά όχι και να σφαγιαστεί η ομάδα (μιλάω και για του χρόνου με τιμωρίες έδρας, αφαιρέσεις βαθμών κλπ). Πρέπει να προστατευσουμε τον σύλλογο ενωμένοι. Τα συμφεροντα των από κάτω είναι μεγάλα και δεν θα σταματήσουν να κυνηγάνε την ομάδα. Μόνο από κινητοποιήσεις καταλαβαίνουν αυτοί γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι οι ψήφοι...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Τα ΠΟΚεμον ζητάνε αποβολή του ΠΑΟΚ απ'το πρωτάθλημα και δε συμμαζεύεται... Η πλάκα είναι πως το ζήτημα έχει πάει και παραέξω... Τα έχουν κάνει έτσι οι στημένοι ΑΡΔ,που τελείως άσχετοι,ξένοι,ζητάν τιμωρία του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ... Δυστυχώς,είναι τόσο εγκάθετοι,τόσο βρώμικοι,που δεν κόβω να τη γλιτώνουμε φτηνά. Μακάρι να διαψευστώ,θα είμαι ο πρώτος που θα ακυρώσω τον εαυτό μου εάν συμβεί...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

pirate_salonica έγραψε:Τα ΠΟΚεμον ζητάνε αποβολή του ΠΑΟΚ απ'το πρωτάθλημα και δε συμμαζεύεται... Η πλάκα είναι πως το ζήτημα έχει πάει και παραέξω... Τα έχουν κάνει έτσι οι στημένοι ΑΡΔ,που τελείως άσχετοι,ξένοι,ζητάν τιμωρία του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ... Δυστυχώς,είναι τόσο εγκάθετοι,τόσο βρώμικοι,που δεν κόβω να τη γλιτώνουμε φτηνά. Μακάρι να διαψευστώ,θα είμαι ο πρώτος που θα ακυρώσω τον εαυτό μου εάν συμβεί...
Δυστυχώς ή ευτυχώς η μόνη λύση είναι να πέσει ο πέλεκυς μόνο (ή κυρίως) στον Ιβάν. Βάση του Πειθ. Κώδικα. Αυτό πρέπει να κοιτάνε αυτή την στιγμή στην διοίκηση πώς θα ξεχωρίσουν αυτά τα δύο και πώς βάση νόμου η ομάδα ΠΑΟΚ δέν φέρει την ευθύνη που προσπαθούν οι στημένοι να του φορέσουν. Κάπως πρέπει ο ίδιος ο Ιβάν να προστατεύσει την ομάδα (και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει).
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

Υπάρχουν κάπου οι φάσεις με τα 2 πέναλντι σε Μαου και Πριγιοβιτς?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”