Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
GoMaRoS

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Κυριε/α προεδρε, δεχομαι πολλες απειλες για την ζωη μου αφου οι επενδυσεις μου εχουν ενοχλησει μεγαλα επιχειρηματικα συμφεροντα στην χωρα. Το οπλο ειναι νομιμο, και το εχω παντα πανω μου. Εκεινη την στιγμη βρισκομουν εν βρασμο ψυχης, καθως ενιωσα οτι ενας διαιτητης ακομα μια φορα μας κλεβει μια επιτυχια. Μπηκα στο γηπεδο για να δωσω εντολη στην ομαδα μου να αποχωρησει, κατι που αρνηθηκαν οι παιχτες να κανουν, δεν απειλησα κανενα απο τους αντιπαλους παιχτες, μιλησα μονο στους παιχτες της δικιας μου ομαδας. Λυπαμαι για οτι εγινε και εχω μετανιωσει. Το οπλο ξεχασα οτι το εχω πανω μου, λογο της συγχυσης που ειχα περιελθει. Δεν ειχα προθεση να εκφοβισω κανεναν, πηγα να παρω την ομαδα μου για τα αποδυτηρια

Αυτα θα πει ο Ιβαν πανω/κατω, μια τιμωρια απο την αθλητικη δικαιοσυνη 50χιλ και 6 μηνες εξω (ερχεται και καλοκαιρι)
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πάρτε ραδιογωνιόμετρα, πάρτε χάρακες και μεζούρες για τη γραμμή της Νοβα και τις προθέσεις Κομίνη.

Μια είναι η ουσία:

Last year, Savvidis was part of a Franco-German consortium that won a bid for the privatisation of the Thessaloniki port authority.

But the deal was postponed after a Russian bank backing him was placed under temporary administration.

In a rare step, the US embassy in Athens later expressed concern over the issue, suggesting a lack of transparency over the funding behind the deal.

Μτφ τελευταίας παραγράφου: Σε μια σπάνια κίνηση η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Αθήνα εξέφρασε τις ανησυχίες της στο θέμα (Πώληση Λιμένα Θεσσαλονίκης), για την αδιαφάνεια της χρηματοδότησης της συμφωνίας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε συνδεσμοι ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΠΙΔΑ! ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

επιβαλλεται μια ανακοινωση
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Ιβαν . παρε θεση για την διακοπή. Εάν δεν βγει το τελικό πόρισμα για την Εγκληματική και δεν οριστεί δικάσιμος να μην ξανα-αρχίσει.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

ramolimendo έγραψε:Ιβαν . παρε θεση για την διακοπή. Εάν δεν βγει το τελικό πόρισμα για την Εγκληματική και δεν οριστεί δικάσιμος να μην ξανα-αρχίσει.

Να το ποστάρετε κάθε μέρα σε όλα τα μέσα
professor v

Δημοσίευση από professor v »

Ωντας απο τη φυση μου κυνικος να ρωτησω, και τωρα τι? Καλα οι λεονταρισμοι αλλα ο δον κιχωτισμος και το μονομερες ηθικο moral ground δε μου λενε κατι. Τι ξημερωνει στην επομενη μερα? Δεν επιθυμω να προκαλεσω/κανω το δικηγορο του διαβολου αλλα οι λεονταρισμοι και οι επαναστασεις δεν εχουν αντικτυπο. Που παμε απο δω και επειτα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

professor v έγραψε:Ωντας απο τη φυση μου κυνικος να ρωτησω, και τωρα τι? Καλα οι λεονταρισμοι αλλα ο δον κιχωτισμος και το μονομερες ηθικο moral ground δε μου λενε κατι. Τι ξημερωνει στην επομενη μερα? Δεν επιθυμω να προκαλεσω/κανω το δικηγορο του διαβολου αλλα οι λεονταρισμοι και οι επαναστασεις δεν εχουν αντικτυπο. Που παμε απο δω και επειτα.
Οπως έγραψα και στο φόρουμ του μάτς, σύμφωνα με το αρθρο 19 το βάρος (η ευθύνη) μπορεί να πέσει στους αξιωματούχους που (ας πούμε) προκάλεσαν εκφοβισμό και ΟΧΙ στην ομάδα ΠΑΟΚ. Ας το ψάξει κάποιος.

Με απλά Ελληνικά προσπαθώ να πώ ότι ο ίδιος ο Ιβάν (και είμαι σίγουρος ότι το ψάχνει νομικά) μπορεί να βάλει όλα τα μέσα ώστε ο ΠΑΟΚ να βγεί (σχεδόν) εκτός των όσων πάνε να του φορτώσουν οι από κάτω. Ο Ιβάν μπορεί να αποκλειστεί για χρόνια από τα γήπεδα (πχ) και να πληρώσει ένα πρόστιμο, σύμφωνα με το 19, και ο ΠΑΟΚ να μην βγεί στο εκτελεστικό απόσπασμα. Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έφυγε ποτέ από το γήπεδο, το αντίθετο έμεινε για να τελειώσει το 0-0 ! Αυτό είναι γεγονός. Πρέπει όλοι, ΚΑΙ ο πρόεδρος να προστατεύσουμε την ομάδα. Περιμένω εξελίξεις άμεσα από το νομικό μας επιτελείο, γιατί αυτοί ξέρουν πώς να βγάλουν την ομάδα από το απόσπασμα.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Βγήκαν τα αποτελέσματα τις βαλιστικής; Μάθαμε έστω το μοντέλο του όπλου; Ένας σοβαρός ρεπόρτερ δεν υπάρχει σε αυτή τη Χώρα; :evil:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Η επόμενη μέρα νίκη της αεκ στα χαρτιά και αφαίρεση βαθμών σε εμάς.

Μεγάλο λάθος του Ιβαν ότι και να λέτε.. και μόνο η μπούκα, είχε ακόμη 5 λεπτά το παιχνίδι και επίσης έχει άλλα 5 παιχνίδια να παιχτούν. Τώρα καταδίκασε την ίδια την ομάδα σε μια στιγμή απερισκεψίας.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

GI4NNEN4 έγραψε:Βγήκαν τα αποτελέσματα τις βαλιστικής; Μάθαμε έστω το μοντέλο του όπλου; Ένας σοβαρός ρεπόρτερ δεν υπάρχει σε αυτή τη Χώρα; :evil:
Σε ενα πρωτοσέλιδο κάτι πήρε το μάτι μου.. τσέκαρε και εσύ
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Pablito έγραψε:Η επόμενη μέρα νίκη της αεκ στα χαρτιά και αφαίρεση βαθμών σε εμάς.

Μεγάλο λάθος του Ιβαν ότι και να λέτε.. και μόνο η μπούκα, είχε ακόμη 5 λεπτά το παιχνίδι και επίσης έχει άλλα 5 παιχνίδια να παιχτούν. Τώρα καταδίκασε την ίδια την ομάδα σε μια στιγμή απερισκεψίας.
Σοβαρά μιλάς τωρα; Ήσουν μέσα στο γηπεδο;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εν τω μεταξύ, η μπούκα έγινε για να πει στους ποδοσφαιριστές του να φύγουν. Δεν μπήκε να επιτεθεί σε κανέναν!
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Pablito έγραψε:Η επόμενη μέρα νίκη της αεκ στα χαρτιά και αφαίρεση βαθμών σε εμάς.

Πες τα ρε Pablito, γιατί θα μας τρελάνουν εδώ μέσα. Δέχομαι ότι πονάει την ομάδα , δέχομαι ότι είναι θερμόαιμος , δέχομαι ότι πήγε να προστατεύσει την επένδυση του ...
Δεν δέχομαι όμως ότι ενώ έχουν συμβεί τα ίδια και τα ίδια , ενώ ξέρει ότι μας την έχουν στημένη , ενώ ο ίδιος συμμάζεψε τον κόσμο με τις δηλώσεις του την προηγούμενη μέρα , έκανε τελικά το χειρότερο κακό στην ομάδα. Επιπλέον δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ από αυτούς που είναι γύρω από την ομάδα σε Διοικητική Θέση να του πει ..."Τι κάνεις ρε πρόεδρε;" η εισβολή μόνο δεινά θα φέρει στην ομάδα και τιμωρίες. Αλλά τι περιμένεις από υπαλλήλους με παχυλό μισθό ;

Το κακό δεν θα έρθει από την Ελλάδα...αλλά από την Ευρώπη. Αύριο είναι η συνεδρίαση της Uefa και στα πρώτα θέματα είναι ο ΠΑΟΚ , η Λιλ , η Γουεστ Χαμ , η Παρί και η Μπιλμπάο(εκεί έιχαμε και νεκρό).
Και η Uefa στημένη απέναντι στον ΠΑΟΚ ε;

Κατά τα άλλα κοιτάξτε εδώ να αλληλομαχαιρώνεστε και να ανατρέχετε σε παρόμοια γεγονότα του 1980 , σε Βαρδινογιάννηδες , Ψωμιάδηδες κτλ...
Εμφανίστηκε πιστόλι ...και όλοι αυτοί που σε είχαν στο στόχαστρο βγήκαν στην αντεπίθεση. Έγινε κακό στην ομάδα;Αυτή είναι η ΟΥΣΙΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος biriba427 την Τρί 13 Μαρ 2018, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

paoki19 έγραψε:

Σοβαρά μιλάς τωρα; Ήσουν μέσα στο γηπεδο;
Ναι στην 7.. μηπως θες να ποσταρω και το ηλεκτρονικο μου εισιτηριο για να σε πεισω; δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η ερωτηση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”