ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Δεν νομίζω ότι "απαγορεύεται" από τίποτα.
Μάλλον όμως υπάρχουν πολλά διαδικαστικά προβλήματα.
Στη Σκωτία η Σέλτικ με τη Ρέιντζερ ήθελαν για να αποκτήσουν πρεστίζ, χρήματα και δυναμικότητα.
Βαρέθηκαν να παίζουν με παντελώς αδύναμους αντιπάλους από τα χωριά της Σκωτίας, από τη στιγμή που το αγγλικο πρωτάθλημα απογειώθηκε οικονομικά.
Έλα όμως που οι Άγγλοι δεν τους ήθελαν, και του δεχόταν μόνον με την προϋπόθεση να ξεκινήσουν από τις χαμηλές κατηγορίες.
Τώρα στην περίπτωσή μας, εκτιμώ ότι για λόγους πολιτικούς, και η Βουργαρία και η Τουρκία θα μας δεχόταν. Για τη Σερβία (καλή περίπτωση) δεν είμαι σίγουρος.
Σε μία τέτοια περίπτωση πάντως, θεωρώ ότι θα γινόταν σεισμός μεγατόνων στην πολιτική ζωή της ελλάδας.
Στη Σκωτία η Σέλτικ με τη Ρέιντζερ ήθελαν για να αποκτήσουν πρεστίζ, χρήματα και δυναμικότητα.
Βαρέθηκαν να παίζουν με παντελώς αδύναμους αντιπάλους από τα χωριά της Σκωτίας, από τη στιγμή που το αγγλικο πρωτάθλημα απογειώθηκε οικονομικά.
Έλα όμως που οι Άγγλοι δεν τους ήθελαν, και του δεχόταν μόνον με την προϋπόθεση να ξεκινήσουν από τις χαμηλές κατηγορίες.
Τώρα στην περίπτωσή μας, εκτιμώ ότι για λόγους πολιτικούς, και η Βουργαρία και η Τουρκία θα μας δεχόταν. Για τη Σερβία (καλή περίπτωση) δεν είμαι σίγουρος.
Σε μία τέτοια περίπτωση πάντως, θεωρώ ότι θα γινόταν σεισμός μεγατόνων στην πολιτική ζωή της ελλάδας.
Μαγκες,δεν αρκει πλεον να ειμαστε ηθικα πρωταθλητες. Νισαφι με τα ηθικα μας πρωταθληματα που σημειωνουμε στο χαρτακι για δικια μας καταναλωση. Πρεπει πλεον η ιστορια να μας γραψει κανονικα και με την βουλα ως πρωταθλητες 2017-2018.
Ετσι και χασει ο ΠΑΟΚ το παιχνιδι στα χαρτια και φαει και -3,η χωρα πρεπει να χωριστει στα δυο. Δεν μας επετρεψαν να τελειωσουμε τα 2 ντερμπι τιτλου μεσα στο σπιτι μας. Αυτο δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα. Και φυσικα ολα αυτα ειναι τα επιφανειακα. Ενα γαμημενο αθηναικο κρατος ζει εις βαρος της υπολοιπης Ελλαδος χρονια. 20 χρονια και ακομα δεν εχει φτιαχτει το μετρο,το λιμανι μας να υπολειτουργει,αν θελω να παω Κρητη με πλοιο,να πρεπει να ταξιδεψε 6 ωρες στο βρωμολιμανο της χαβουζας με το ετσι θελω,λες και ερχομαι απτα Ιμαλαια που δεν υπαρχει θαλασσα.Οτι περισσεψει απτον κρατικο υπολογισμο σαν ξεροκομματο το πετανε στην επαρχια.
Για μενα 2 εκβασεις πρεπει να εχει η ολη υποθεση.
1) Να χασει η αεκ το ματς με δικη της υπαιτιοτητα
2)να διακοπει το πρωταθλημα οριστικα,να εχουμε grexit και να γινει ολικο restart στα παντα οπως τοτε στην Αγγλια.
Το να συνεχισθει το πρωταθλημα και να συμμετεχουμε στο πανηγυρακι που μας στησαν οι χαβουζαιοι και εμεις να λεμε μεταξυ μας οτι ειμαστε ηθικοι πρωταθλητες,δεν θα το αντεξω να ξαναγινει. Αν το επιτρεψουμε,θα ειμαστε οι αιωνιοι μαλακες. Μπουρλοτο στα παντα και οποιον παρει ο χαρος σε περιπτωση που στεφθει αλλος πρωταθλητης.Αυτη ειναι η αποψη μου
Ετσι και χασει ο ΠΑΟΚ το παιχνιδι στα χαρτια και φαει και -3,η χωρα πρεπει να χωριστει στα δυο. Δεν μας επετρεψαν να τελειωσουμε τα 2 ντερμπι τιτλου μεσα στο σπιτι μας. Αυτο δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα. Και φυσικα ολα αυτα ειναι τα επιφανειακα. Ενα γαμημενο αθηναικο κρατος ζει εις βαρος της υπολοιπης Ελλαδος χρονια. 20 χρονια και ακομα δεν εχει φτιαχτει το μετρο,το λιμανι μας να υπολειτουργει,αν θελω να παω Κρητη με πλοιο,να πρεπει να ταξιδεψε 6 ωρες στο βρωμολιμανο της χαβουζας με το ετσι θελω,λες και ερχομαι απτα Ιμαλαια που δεν υπαρχει θαλασσα.Οτι περισσεψει απτον κρατικο υπολογισμο σαν ξεροκομματο το πετανε στην επαρχια.
Για μενα 2 εκβασεις πρεπει να εχει η ολη υποθεση.
1) Να χασει η αεκ το ματς με δικη της υπαιτιοτητα
2)να διακοπει το πρωταθλημα οριστικα,να εχουμε grexit και να γινει ολικο restart στα παντα οπως τοτε στην Αγγλια.
Το να συνεχισθει το πρωταθλημα και να συμμετεχουμε στο πανηγυρακι που μας στησαν οι χαβουζαιοι και εμεις να λεμε μεταξυ μας οτι ειμαστε ηθικοι πρωταθλητες,δεν θα το αντεξω να ξαναγινει. Αν το επιτρεψουμε,θα ειμαστε οι αιωνιοι μαλακες. Μπουρλοτο στα παντα και οποιον παρει ο χαρος σε περιπτωση που στεφθει αλλος πρωταθλητης.Αυτη ειναι η αποψη μου
Να γινει ρε, καιρος να αλλαξει κατι σε αυτον τον τοπο προς το καλυτερο. Καλα για βουλγαριες δε το συζηταμε, ειναι τερμα για κλαμματα. Αλλα Σερβια κατι γινεται. Η να δημιουργηθει οπως ειπε ο φιλος λιγκα βαλκανιων.
Alastor και ρισταρτ να γινει δε φτανει. Πρεπει τα σκουπιδια να παρουν ποδι και αυτο θελει χρονο και μεγαλο κοστος στις τσεπες τους.
Alastor και ρισταρτ να γινει δε φτανει. Πρεπει τα σκουπιδια να παρουν ποδι και αυτο θελει χρονο και μεγαλο κοστος στις τσεπες τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Τρί 13 Μαρ 2018, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σημερα με αντιμετώπισαν λουφαγμένοι γιατί όλοι ξέρουμε τι έγινε. Οι πιο κοντινοι μου με βρηκανε μετα και με ρωτησαν τι εγινε.. "Οτι ειδατε παιδια, ότι καταλαβατε". Η ηρεμια μου στην ολη συζήτηση ειχε αντικατασταθει απο τα νευρα για τα παλιοτερα κι αυτο τους έφερε σε αδιεξοδο ως προς τα επιχειρήματα. "Είμαι πρώτος, νικησα, τιμωρήστε με, στα παπάρια μου".
Το ΠΑΟΚακι δεν μπορεσανε να το κανουνε καλα και το να στρεψω τη κουβεντα στο οτι φυγανε και οι δυο (!) ώστε να τα βρουνε (χαχαχαχ) μεταξυ τους ηταν απολαυστικο.
Κανεις δεν τολμησε να αμφισβητήσει το γκολ καθως πηραν και οι δυο τετοια σφυρίγματα.
Όσο για τον ΙΣ η απαντηση ηταν απλη: Και λιγα εκανε.
Το ΠΑΟΚακι δεν μπορεσανε να το κανουνε καλα και το να στρεψω τη κουβεντα στο οτι φυγανε και οι δυο (!) ώστε να τα βρουνε (χαχαχαχ) μεταξυ τους ηταν απολαυστικο.
Κανεις δεν τολμησε να αμφισβητήσει το γκολ καθως πηραν και οι δυο τετοια σφυρίγματα.
Όσο για τον ΙΣ η απαντηση ηταν απλη: Και λιγα εκανε.
- revolution1976
Συμφωνώ και να πώ την αμαρτία μου το πρωτάθλημα της Τουρκίας το γουστάρω απο άποψη ανταγωνιστικότηταςskalon έγραψε:Δεν νομίζω ότι "απαγορεύεται" από τίποτα.
Με τη Τουρκια αλλα θεματα υπαρχουν ομως αλλα εννοειται ειναι πολυ ποιοτικη λυση απο αποψη επιπεδου.
-
το είχαν επιχειρήσει στην Σκανδιναβία με συμμετοχή και από Δανία με την royal league πριν χρόνια ,δεν ευδοκίμησε κι ας έριξαν αρκετά λεφτάrevolution1976 έγραψε:Ωραία ιδέα είναι δημιουργία ανταγωνιστικού Βαλκανικού πρωταθλήματος με βάση την Αδριατική λίγκα του μπάσκετ.Δηλαδή οι ανταγωνιστικότερες ομάδες από 7-8 πρωταθλήματα.Εννοείται οτι δεν ξέρω κατα πόσο αυτό είναι ευφικτό με το νταβατζιλίκι της ουέφα αλλά και την οργάνωση που χρειάζεται ενα τέτοιο εγχείρημα
Εκει ομως ειναι και της πλακας πρωταθληματα(χειροτερα και απ΄το ελλαντα). Δεν ειναι θερμοι λαοι, που να ευδοκιμησει;
Ο "παρεμποδισμενος" Μπαρκας ουτε καν το πηρε χαμπαρι και ο μονος που αντεδρασε μετα το γκολ ηταν το @ ο λαμπροπουλος..εψησε τους υπολοιπους και την πεσαν στο ανθρωπακι..obanebane έγραψε:Θέλει και ρώτημα;ο ρεπόρτερ της νοβα Βογιατζακης.
Όλο ξεκινάει από τον πάγκο της κούλας και μεταφέρεται στον αγωνιστικό χώρο.
Ομως αυτος και ο κομινης απ'ο,τι φανηκε στο βιδεο, στην αρχη ηταν ανενδοτοι.
2-3 χανουμια ομως (κονε, λαζαρος,μπακακης νομιζω) πηγαν στο παγκο για να μαθουν, (ο δημητριαδης θα τους σφυριξε να ριξουν καμια απειλη εκ μερους τιγρη) και ετρεξαν σαν τρελοι πισω για να "πεισουν" μαινομενοι τα ανθρωπακια.
Τους εβλεπα απ'την 4 και ειχα ασπρισει, ουρλιαζα να φωναξουμε "κατσε καλα τανας γιε" μπας κ φοβηθει, μπας κ τρεξουν οι παικτες μας να απωθησουν τα χανουμια (btw, πολυ μαστουρα οι δικοι μας σ'ολο το ματς, ουτε ενα καροτσακι δεν πηγαν τον κομινη σε κατι μαρκαρισματα και αφηναν τα @δακια να προκαλουν κ να τον επηρεαζουν)..
Να τρως τετοιο τραμπουκικο στησιμο και να τρεμεις απ'τα νευρα..
Θα'ρθει η στιγμη που τα ανηθικα πουστρακια, οι ντροπες της προσφυγιας θα λουστουν τις αλητειες τους και παλι θα κλαινε..
- revolution1976
Το θυμάμαι αλλα είχε συμπέσει με την αγωνιστική κάμψη της άλλοτε κραταιάς Γκέτεμποργκ και δεν έπιασεManiaq@Deepwood έγραψε:το είχαν επιχειρήσει στην Σκανδιναβία με συμμετοχή και από Δανία με την royal league πριν χρόνια ,δεν ευδοκίμησε κι ας έριξαν αρκετά λεφτάrevolution1976 έγραψε:Ωραία ιδέα είναι δημιουργία ανταγωνιστικού Βαλκανικού πρωταθλήματος με βάση την Αδριατική λίγκα του μπάσκετ.Δηλαδή οι ανταγωνιστικότερες ομάδες από 7-8 πρωταθλήματα.Εννοείται οτι δεν ξέρω κατα πόσο αυτό είναι ευφικτό με το νταβατζιλίκι της ουέφα αλλά και την οργάνωση που χρειάζεται ενα τέτοιο εγχείρημα
-
Αν θέλουμε να τους τρολάρουμε μπορούμε να τραβηχτούμε προς Γευγελή μεριά ,θα πάθουν ζημιά 

Και γαμω τα ντέρμπυ το λιτεξ λοβετς-ΠΑΟΚ...για την Τουρκία δε....τι να πω....παντα ονειρευόμουν να παίξω με τη μπουρσασπορ. Στ αλήθεια δεν μπορώ να παρακολουθήσω το οτι συζητατε στα σοβαρα τέτοιες προτάσεις.skalon έγραψε:Δεν νομίζω ότι "απαγορεύεται" από τίποτα.
Η Βουλγαρια και η Τουρκια σιγουρα θα μας δεχοντουσαν για πολιτικους λογους,το θεμα ειναι πως δεν το θελουμε εμεις για κανεναν λογο. Η μονη κινηση αν θελουμε να μιλαμε σοβαρα για μεταγραφη σε αλλο πρωταθλημα, θα ηταν να παμε στο πρωταθλημα της Κυπρου και ας ξεκινουσαμε και απτις χαμηλες κατηγοριες.skalon έγραψε:Δεν νομίζω ότι "απαγορεύεται" από τίποτα.
Δεν τους προλαβαινουμε παντως. Δεν υπαρχει χρονος να αφιερωσουμε σε ολα αυτα που γινοντε, εχουμε αναγκαστει να βαλουμε τη κλοπη των τριων βαθμων απο τον Ολυμπιακο στο πισω του μυαλου μας
- revolution1976
Μη πιάνεις λίτεξ και μπουρσασπορ.Πιασε όμως παρτίζαν,ερυθρο αστερα,τσσκα σόφια,μπεσικτας,φενερ,γαλατά και κρίνε.
Πιστευεις οτι έχεις τύχη ποτέ να κατακτήσεις κάτι στα ίσια εδώ μ αυτούς τους αλήτες? Έχω 23 παιχνίδια στον βαθμολογικό πίνακα και ακόμα δεν πιστευω ΠΩΣ μας έστησαν...
Πιστευεις οτι έχεις τύχη ποτέ να κατακτήσεις κάτι στα ίσια εδώ μ αυτούς τους αλήτες? Έχω 23 παιχνίδια στον βαθμολογικό πίνακα και ακόμα δεν πιστευω ΠΩΣ μας έστησαν...