ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Mīngus »

Επειδή δεν αντέχεται η φάση και στο τέλος θα αρρωστήσουμε. Με την υπόθεση πρωτάθλημα και με το αγωνιστικό παύω να ασχολούμαι. Θέλουν να μας ρίξουν -20; Πούτσα μας. Στο χορτάρι το πήραμε. Εμένα μου κάνει. 5 αγωνιστικές πριν το τέλος με αγώνα λιγότερο, σβέρκωσα το αεκάκι και πήγα πρώτος.
ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδας 2017-2018. Τέλος.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Έτσι

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Η εξυγείανση τώρα αρχίζει
...όσοι δέν αντέχουν, στα σπίτια τους.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Mīngus έγραψε:Επειδή δεν αντέχεται η φάση και στο τέλος θα αρρωστήσουμε. Με την υπόθεση πρωτάθλημα και με το αγωνιστικό παύω να ασχολούμαι. Θέλουν να μας ρίξουν -20; Πούτσα μας. Στο χορτάρι το πήραμε. Εμένα μου κάνει. 5 αγωνιστικές πριν το τέλος με αγώνα λιγότερο, σβέρκωσα το αεκάκι και πήγα πρώτος.
ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδας 2017-2018. Τέλος.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παντως χασανε ενα κυπελο απο οφσαιντ και εγινε η συντελεια

χανουμε εναν πρωταθλημα απο ακυρωθεν γκολ στο 90 και παλι συντελεια γινεται αλλα εναντιον μας :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μόνα ζυγά δικαίωμα τους

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Πολλές αναλύσεις και πολλά πολιτικά παιχνίδια...

Εγώ πάντως θα θυμάμαι πως στο 89 του αγώνα έγινε σεισμός στην Τούμπα. Η βουή ειμαι σίγουρος ακούστηκε μέχρι την Ευκαρπία.

Έπιασα τον εαυτό μου από την 5η σειρά στη 3 να βρίσκομαι στα κάγκελα του αγωνιστικού χώρου και να κλαίω σαν μωρό παιδί. Ναι, με λυγμούς... Ήταν σαν να μου έφευγε όλη η πίεση που μου φύτεψαν εδώ και 15 μέρες. Δηλαδή με το έτσι θέλω να είμαι ο θύτης...

Αυτο ρε καριολια δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Όλα μπροστά σας θα τα βρείτε και σύντομα ελπίζω... :redcard: :redcard:

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ένα άνοιγμα σε μια ξένη ομοσπονδία δεν θα ήταν κακό πάντως,έτσι να δούμε τι θα μας πουν,μακριά από Κύπρο και αυτοί Έλληνες είναι.
Κάποτε για λόγους ανταγωνισμού ήθελαν να εισχωρήσουν οι δύο μεγάλοι της Σκωτίας στην πρεμιερ,νομίζω ότι δεν τους αρνήθηκαν άλλα ζήτησαν μια φόρμουλα να μπουν απευθείας στην πρώτη κατηγορία,πράγμα που δεν τους έδωσαν οι άγγλοι.
Δε γίνεται να παίξουμε σε ξένη λίγκα παιδιά,είναι και πρακτικά και νομικά αδύνατο.
Μια ερώτηση όμως θα μπορούσαμε να κάνουμε με μια επιστολή στην ουεφα,συνοδευόμενη με ένα βίντεο με τις σφαγές χρόνων που έχουμε υποστεί από το ποκ.
Υλικό υπάρχει άφθονο.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Θα ΄ταν τελειο αυτο αλλα Σκωτια = Ηνωμενο Βασιλειο και για αυτο τους επιτραπηκε. Εμεις που να ζητησουμε να μπουμε; Βουλγαρια η Σκοπια;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κυπρο, για τον χαβαλε.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Ή Σερβία
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

με φώναξαν για καφέ και να μου εκφράσουν την σιχαμάρα που βίωσαν τις τελευταίες 2 βδομάδες ένας γάβρος κι ένα σκουλήκι σήμερα ,μέχρι και δίκιο στον πρόεδρο για την μπούκα έδωσαν ,ένας άλλος παντελώς άσχετος με μπάλα κλπ κι αυτός δικαίωσε τον πρόεδρο και δεν καταλάβαινε για ποιον λόγο τόση φασαρία για το κουμπούρι.Η μάνα μου με ρώτησε αν το είχε βγαλμένο μέσα στο γήπεδο γιατί έτσι κατάλαβε απ' αυτά που έλεγε η τηλεόραση ,έκατσα και της εξήγησα ,με κατάλαβε κι ένας χασάπης που δεν έχει σχέση απλά ρώτησε τι έγινε εχθες και φωνάζουν όλη μέρα στα κανάλια.Ο κόσμος μετά την προπαγάνδα από τα ΜΜΕ στα χρόνια των μνημονίων είναι ψιλιασμένος και δεν τρώει κουτόχορτο εκτός κι αν χορταίνει με αυτά που τον βολεύει να βάλει κεφάλι του.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Άμα μας επιτρεπόταν θα γούσταρα με χίλια. Το έγραψα και πριν, σε ΑΥΤΟ το πρωκτάθλημα, με αυτούς τους παράγοντες ΔΕΝ πρέπει να ξανά συμμετάσχουμε.

Edit: Τι γινεται με τον καιρο ρε παιδια; Εχασε το πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ και ερχεται η Δευτερα Παρουσια; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Ωραία ιδέα είναι δημιουργία ανταγωνιστικού Βαλκανικού πρωταθλήματος με βάση την Αδριατική λίγκα του μπάσκετ.Δηλαδή οι ανταγωνιστικότερες ομάδες από 7-8 πρωταθλήματα.Εννοείται οτι δεν ξέρω κατα πόσο αυτό είναι ευφικτό με το νταβατζιλίκι της ουέφα αλλά και την οργάνωση που χρειάζεται ενα τέτοιο εγχείρημα
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Τοσα και τοσα εχει τραβηξει ο Ιβαν, πιστευω αν ηταν εφικτο ενα τετοιο πλανο (ειτε αυτο που λες) ειτε να παμε σε ξενο γειτονικο Πρωταθλημα ΘΑ ΑΞΙΖΕ. Τερμα με τα σιχαματα εδω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”