Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Ιβάν δίπλα σου ως το τέλος! Τα χρόνια που σφάζαν τον ΠΑΟΚ και δεν ίδρωνε αυτί πέρασαν ανεπιστρεπτί...
Θα μας βρείτε μπροστά σας.
Θα μας βρείτε μπροστά σας.
- kataramenos5
Ναβι σορυ δε ξερω και που μενεις αλλα ολη η πολη ξερει οτι αν δεν ηταν ο Ματος εκει κατα τον Οκτωμβρη ο Ραζαβαν θα μας ειχε χαιρετησει,Τι γερα και στερεα λεμε...καθαρη τυχη που δε τον σουταρε κι αυτον.navigator11 έγραψε:Σεβαστή η άποψή σου, κατ. Διαφωνώ ως προς τις τόσο ξερές συγκρίσεις που κάνεις με τους άλλους δυο. Όταν γνωρίζεις πολύ καλά ποιό έχει υπάρξει το παρελθόν τους στο ''ποδόσφαιρο''. Σε σχέση με τον Σαββίδη, που μπορεί με την όποια Αγκροκομ να γαμάει και να δέρνει, αλλά ο χώρος αυτός, χωρίς να το γνωρίζω, βέβαια, κιόλας, δεν ξέρω κατά πόσο σε πρακτικές και τακτικές έχει ιδιαίτερη σχέση με το βούρκο του ποδοσφαίρου. Ο Σαββίδης, μέσα από παλινωδίες, λάθη, συγκρούσεις με την ψυχρή λογική και το κρύο αίμα αρκετές φορές, κατάφερε, αργότερα από όσο θα θέλαμε όλοι και πιθανώς πιο καθυστερημένα σε σχέση με άλλα μη ποδοσφαρικά εγχειρήματά του, αλλά εν τέλει ΠΕΤΥΧΕ να "χτίσει". Γερά και στέρεα. Παρά και τα καλοκαιρινά λάθη.
.................
Εκει ειναι και η διαφωνια μου Σιμπα.Περιγραφετε ενα τελειως διαφορετικο ανθρωπο απ το σκληρο επιχειρηματια Ιβαν Σαββιδη.Αν πιστευετε οτι ενας καπνεργατης με τα χαρακτηριστικα που λες, αφελης, αγαθος,που δε θελει να λερωσει τα χερια του καταφερε να γινει ηγετης μιας επιχειρησης που τζιραει 1δις( ΔΙΣ οχι μυριο) χωρις να πατησει επι πτωματων τοτε σορυ αλλα ζειτε σε αλλο κοσμο απ αυτον που ξερω.Εγω λεω οτι αυτος δεν ειναι ο πραγματικος επιχ. Σαββιδης ,εδω μας δειχνει ενα αλλο προσωπο.Το γιατι το εγραψα σε προηγουμεν ποστ.Οποιος διαβαζει καταλαβαινει.Και δε το λεω μονο εγω.Το ειπε κι ο ιδιος την πρωτοχρονια "Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω όλη μου την δύναμη..." .Εδω μας ξεσκιζουν κανονικα σαν ΠΑΟΚ κι αυτος ενδιαφερεται για το τι προσωπο θα δειξει.Αυτο πληρωνουμε μεχρι τωρα.simba έγραψε:......Και επειδη εισαι αφελης, αγλαος, αγαθος ή απλα λογω ηθικης δε θες να λερωσεις τα χερια σου,
αφησες τα πραγματα στη μοιρα τους, με εμπιστοσυνες, καλες προθεσεις, ανωτεροτητες, μηδενικη επιθετικη τακτικη (προς την κεδ για τους στημενους που επετρεψαν στους πινακες ή εστω που τοποθετουνται στα παιχνιδια σου) και ανυπαρκτη προληψη......
ΥΓ Και να χαρειτε κοψτε(δε παει προσωπικα) αυτα τα επαναστατικα τα "ολοι μαζι" και "θα μας βρουν μπροστα τους" και αλλα γραφικα.Ουτε 5.000 δεν ηταν στο συλλαλητηριο απο μια πολη του ενος εκατομμυριου.
Bisimki (Μπιζίμ )ΠΑΟΚ είναι εκείνη η ρομαντική βεβαιότητα, που σου πέρασαν οι ιστορίες των γιαγιάδων σου, ότι είσαι από κάπου αλλού (εσύ βέβαια και κάποιες άλλες χιλιάδες άνθρωποι), από κάποια ανατολική γη της Επαγγελίας και πως προσωρινά είσαι εδώ. Το μέρος σου, η γωνιά σου, η ρίζα σου αλλού είναι και κάπου στο χρόνο θα βρεθεί ο δρόμος της επιστροφής, αρκεί να κρατάς επαφή με τους άλλους της ομάδας των ρομαντικών.
Bizimki (Μπιζίμ) ΠΑΟΚ είναι τα μαστόρια, οι χωματουργοί κι οι οικοδόμοι στα τέλη της δεκαετίας του πενήντα κι αρχές του εξήντα, που, μετά το οκτάωρο στην οικοδομή, ανηφόριζαν στην Τούμπα, για να δώσουν μέχρι να νυχτώσει, ένα χεράκι στην ανέγερση του γηπέδου-έπρεπε να υπάρξει η νέα Εστία, οπότε τι είναι άλλες τέσσερις – πέντε ώρες τζάμπα δουλειά;
Bizimki (Μπιζίμ) ΠΑΟΚ: έκφραση των παλαιών, ομιλούντων την τουρκική Παοκτσήδων, που σημαίνει «ο δικός μας ΠΑΟΚ»
....και σήμερα ενωμένοι όσοι νιώθουν το «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚ»
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Bizimki (Μπιζίμ) ΠΑΟΚ είναι τα μαστόρια, οι χωματουργοί κι οι οικοδόμοι στα τέλη της δεκαετίας του πενήντα κι αρχές του εξήντα, που, μετά το οκτάωρο στην οικοδομή, ανηφόριζαν στην Τούμπα, για να δώσουν μέχρι να νυχτώσει, ένα χεράκι στην ανέγερση του γηπέδου-έπρεπε να υπάρξει η νέα Εστία, οπότε τι είναι άλλες τέσσερις – πέντε ώρες τζάμπα δουλειά;
Bizimki (Μπιζίμ) ΠΑΟΚ: έκφραση των παλαιών, ομιλούντων την τουρκική Παοκτσήδων, που σημαίνει «ο δικός μας ΠΑΟΚ»
....και σήμερα ενωμένοι όσοι νιώθουν το «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚ»
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Στον ΙΒΑΝ χρωστάω το ότι δεν έπεσα επαίτης στην Γ' Εθνική. Χρωστάω την επιβίωσή μου σαν ΠΑΕ και την διατήρηση της περηφάνιας μου. Χρωστάω την γιγάντωση του ΠΑΟΚ. Αλλά και τίποτα να μην χρωστούσα αν στην προσπάθειά τους οι όποιοι να βλάψουν τον ΙΒΑΝ βλάπτουν τον ΠΑΟΚ τότε θα είμαι δίπλα στον ΙΒΑΝ ότι και να γίνει!

Περιμένοντας μία επίσημη ανακοίνωση συμπαράστασης και υποστήριξης των συνδέσμων για τον Ιβάν. Κατά τα άλλα είμαστε η ασπίδα...
Εγώ θα ξαναγράψω πως τις ασπίδες τις βγάζεις εν μέσω πολέμου και όχι όταν μαζεύονται τα πτώματα.
Θα έπρεπε ήδη να έχει βγει μία ανακοίνωση, κατεμέ εντελώς αδικαιολόγητο!
Εγώ θα ξαναγράψω πως τις ασπίδες τις βγάζεις εν μέσω πολέμου και όχι όταν μαζεύονται τα πτώματα.
Θα έπρεπε ήδη να έχει βγει μία ανακοίνωση, κατεμέ εντελώς αδικαιολόγητο!
Καταραμενε ειναι η πρωτη φορα που διαφωνω σε κατι που γραφεις. Με ποιυς συγκρίνεις τον Ιβαν ;; με αυτον που διελυσε-εκκαθαρισε κ αλλαξε ονομα στην ομαδα της καρδιας του;; ενας αεκτζης με ελεγε προχθες απο που κι ως που συγκρινω την ιστορια του ΠΑΟΚ με την ιστορια της ομαδουλας του. Μα του λεω εισαι ομαδα με 2 χρονια ιστορια. Η αλλη που ηξερες πεθανε κ την ταφοπλακα την εβαλε ο δικος σας.kataramenos5 έγραψε:Νομιζω εχω το δικαιωμα να εχω τις αμφιβολιες μου για καποια πραγματα και να τις εκφραζω σ ενα φορουμ οπως αυτο.Εν αντιθεση με πολλους που αλλαζουν αποψη αναλογα με το αν κερδιζει η οχι η ομαδα η δικια μου ειναι στο ιδιο μηκος κυματος.obanebane έγραψε:Κατ,αφήνεις υπονοούμενα για τις προθέσεις του Σαββίδη,και μάλιστα σε μόνιμη βάση.
Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου μέχρι πριν αρχίσει η φετινή σεζόν.
Ο άνθρωπος μόλις ένιωσε ότι καθάρισε τη βρώμα έριξε ένα τσουβάλι λεφτά για τη φετινή ομάδα.
Αν και αυτό δεν μας πείθει για τις προθέσεις του και φανταζόμαστε δημιουργίες κομμάτων και δεν ξερω εγώ τι αλλο (το γράφω πολυ κομψά) εγώ αρνούμαι να ζω με θεωρίες συνωμοσίας,ειδικά όταν αφορούν έναν άνθρωπο που είναι μπροστάρης με όλη τη σημασία της λέξης της ομάδα που αγαπάω απο παιδι.
Πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ μ εναν επιχειρηματια του μεγεθους του Σαββιδη στο τιμονι ,επρεπε να ναι πρωτος με διαφορα απ το 2ο (αντε 3ο)χρονο κιολας.Δε περιμενα οτι θα εβλεπα εναν ικανοτατο επιχειρηματια του να κανει και να ξανακανει τα ιδια ακριβως λαθη.Λαθη που δε κανει στις αλλες επιχειρησεις του. Εσυ οπως και οι περισσοτεροι μου λετε οτι ο Σαββιδης δε μπορει να ανταγωνιστει ουτε τον γατουλη της κουλας ακομα και σε επικοινωνιακο επιπεδο.Εγω διαφωνω.
Η κουλα απ τη β' καταφερε σε 2 χρονια να σκισει το γαυρο ,να εχει ολα τα σφυριγματα ,να σου ακυρωνει ακομα και καθαρο γκολ στο 90 μεσα στη Τουμπα και να προβαλεται απ ολα τα ΜΜΕ σαν το θυμα.Θα τρελαθουμε δηλαδη.Κι ο ΠΑΟΚ που χει ολα τα δικια με το μερος του ειναι παλι με τη πλατη στο τοιχο.Πως γινεται αυτο ρε παλικαρια?Ποιος ειναι αυτος ο γατουλης και τι σκατα παραπανω εχει που ολα τα μμε τον εχουν στα ωπα ωπα?
Ποσο μικροτερος ειναι ο Σαββιδης της agrocom του 1 δις ευρω απ αυτον τον ολιγο απο τιποτα?Ο ανθρωπος που μιλαει προσωπικα με τον ιδιο τον Πουτιν?Ο εκλεκτος της σημερινης ελληνικης κυβερνησης?τι παραπανω εχει δηλαδη ο μελ κι ο χοντρος θα τρελαθουμε?Αυτους δε τους πηρε πανω απο 2 χρονια να ελεγξουν τα παντα εμεις γιατι ειμαστε 6 χρονια στη καρπαζια?
Πολλα καλα εκανε για τον ΠΑΟΚ ,τον μεγαλωσε και τον ευχαριστουμε αλλα θα επρεπε να τον εχει αλλου αυτη τη στιγμη κι οχι να τρεμει το φυλοκαρδι μας για το τι σφαλιαρα θα φαμε παλι.Το ποσα εχει βαλει μ αφηνει παγερα αδιαφορο.Ο τζιρος που εκανε ειναι τεραστιος το κερδος ομως για την ομαδα αναντιστοιχα μικρο.Σαββιδης δεν ημουνα ποτε ,ΠΑΟΚ ειμαι και το δικο του αυριο με νοιαζει.Εσεις χειροκροτηστε αν θελετε ,εγω δε μπορω.
ΥΓ Περα απ τα παραπανω εγω αν ημουν στη θεση του δε θα το δειχνα μονο το κουμπουρι
ΥΓ2 Λευτερια στο προεδρο
Να πουμε λοιπον για τα χρέη. Παμε τώρα στο γήπεδο, δεν έγινε ακόμη αλλα δν νομίζω να αμφισβητεί κανεις, οτι ειναι θέμα χρόνου ένα στολίδι για την ομαδα μας.
Οι αλλοι παρακαλανε να τα κανουν ολα ΤΖΑΜΠΑ.
Τι μας έμεινε ;; το αγωνιστικό;; Ενταξει δεν είναι εύκολο αυτό, όμως φέτος νομίζω ότι τα καταφερε κι εκει.
Δεν είναι εύκολο να τα βάλεις με όλη την σαπιλα, που ανεξαρτήτως προέδρων κ ηγεσιών βρίσκεται παντού. Το βλεπουμε αυτο αλλωστε καλα και στα ΜΜΕ κ στα δικαστηρια κ στην αστυνομια κ στη βουλη κ στη διαιτησια κ οπου κι αν κοιταξεις.
Πηραμε περυσι τον πρωτο τιτλο μετα απο χρονια. Η συνεχεια ειναι το πρωταθλημα φετος.
Εεε καθιστε βρε παιδια, που επρεπε να μας ειχε δηλαδη, με ολες αυτες τις παραμετρους που αναφερα και με ολες αυτες τις επενδυσεις σε εργα ζωης κ πνοης για τον ΠΑΟΚ;;;
- navigator11
Είμαι ιδιαίτερα φορτισμένος για να συζητήσω ακόμα και με άτομα που εκτιμώ εδώ μέσα. Όχι τόσο επειδή διαφωνώ. Που ισχύει. Αλλά επειδή έχουν κλονιστεί τα νεύρα μου από το μέγεθος της βρόμας, που δέρνει φίλους και γνωστούς μη ΠΑΟΚ. Είναι απίστευτο το πώς "συντονίζονται'' σε επίπεδο επιχειρηματολογίας, έστω και με άλλου ύφους λόγο, με υποκείμενα τύπου τσουκαλαδων και καρ@ρχιδιών. Απίστευτο ξενέρωμα.
-