Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από sic-4 »

kataramenos5 έγραψε:..........τι παραπανω εχει δηλαδη ο μελ κι ο χοντρος θα τρελαθουμε?..............

Ρε καταραμενε τι ερωτηση ειναι αυτη; Δεν ξερεις τι παραπανω εχουν αυτοι; 200 χρονια χαμουτζιδικης μαφιας που ελεγχει το κρατος εχουν.
aetos1926

Δημοσίευση από aetos1926 »

Τέτοια επίθεση δεν έχει ξαναγίνει από την νδ.
Θα το βρουν μπροστά τους όμως.
Αυτοί προσκυνούν τον δικό τους ¨Άγιο¨.
Βαθύ Mαύρο

Δημοσίευση από Βαθύ Mαύρο »

Είμαστε σε κρίσιμο, κομβικό σημείο.
Είναι βέβαιο ότι ποτέ δεν θα παιχτεί πρωτάθλημα με όρους ισονομίας και δικαιοσύνης στην μπουρδελοχώρα τους.
Συνεπώς θα συνεχίσει το βρώμικο σύστημα του κρατιδίου αθήνας να βιάζει τη λογική και τη νοημοσύνη μας.
Δύο επιλογές
1. Συμμετέχουμε σε αυτή την κωμωδία ως κομπάρσοι στη θέση που μας θέλουν δηλαδή τριτοτέταρτου χωρίς να τους απειλούμε όσο καλή ομάδα και να φτιάξουμε. Πρώτοι ποτέ γιατί η θέση αυτή ΑΝΗΚΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ στο κρατιδίο και στους απατεώνες του
2. Κάνουμε ρήξη με το βρωμερό αυτό κρατίδιο σε όλα τα επίπεδα. Με ποιό τρόπο και ποιές μεθόδους είναι το ερώτημα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gia panta paok... έγραψε:Μετά τα χθεσινά, ο Ιβάν έχει τελειώσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουμποροφόρος πρόεδρος που κόβει βόλτες στο γήπεδο εν έτει 2018 απλά δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη, και σίγουρα όχι για αυτήν την κυβέρνηση (δε λέω για τη χώρα της π@στι@ς). Ο Ιβάν διέπραξε τη μεγαλύτερη "προβοκάτσια" σε βάρος πρώτα του εαυτού του αλλά και σε βάρος του Συλλόγου που αγάπησε. Αυτή είναι η δυσάρεστη αλήθεια για όποιον θέλει να καταλάβει. Δυστυχώς.
Θα θελατε πολυ καποιοι αλλα δυστυχως για καποιους ο ΙΒΑΝ ισχυροποιηθηκε χθες.
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

kataramenos5 έγραψε:Τι κοινωνικο μωρε?Εδω το ζελοκαναλο εγινε η φωνη του Σαββα τι λεμε τωρα.
Money talks and bulshit walks τη σημερον ημερα.
Αυτό ακριβώς είναι το κοινωνικό. Εσένα ποιος σου είπε ότι τα συμφέροντα του ΣΚΑΙ συμπίπτουν με του βάζελου; Ποιος σου είπε ότι τα κριτήρια με τα οποία συμπεριφέρονται οι κάτω είναι αθλητικά; Ο ΣΚΑΙ εξυπηρετεί συμφέροντα πολιτικά (βλέπε σχέσεις Μαρινάκη, ΝΔ, Αλαφούζου και οικογένειας Μητσοτάκη). Προφανώς και αν ο Σαββίδης ήταν επιχειρηματία στην Αθήνα όλα θα ήταν διαφορετικά ως προς την αποτελεσματικότητά του. Θυμήσου τα εμπόδια που βρήκε μπροστά του σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια που έκανε. Και πως ενώ όλοι συμπεριφέρονταν απαξιωτικά αρχικά όταν είδαν τη δύναμη του άρχισαν τον πόλεμο. Εγώ δε θα υπερασπιστώ κανέναν επιχειρηματία αλλά όταν αυτός είναι ο αρχηγός στην ομάδα που αγαπάω και μου έχει αποδείξει την αγάπη του για το σύλλογο (τα προσωπικά συμφέροντα είναι θεμιτά τουλάχιστον μέχρι στιγμής) ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ. Υπάρχουν τόσο υπέροχες αναρτήσεις εδώ μέσα. Ανεβάστε τις στo facebook, tweet και ας μην αφήσουμε την επικοινωνιακή λαίλαπα των άλλων να μας καταπιεί.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gpap έγραψε:Σοβαρά τώρα, για ποιό λόγο δεν πάει ο Ιβάν στο κοντινότερο τμήμα να δηλώσει παρών;
Δηλαδή, τι θα τον κάνουν;
Να πάει εκεί, να πει ''ναι ρε, αν θεωρείτε πως παραφέρθηκα, εδώ είμαι, τιμωρείστε με''.
Δηλαδή τι θα τον κάνουν;
Θα τον βάλουν φυλακή;
Απλά θα οριστεί πιο σύντομα το δικαστήριο (αύριο πρωί).
Εκεί θα πάει ούτως ή άλλως, εφόσον έγινε κλήτευση.
Ποιός ο λόγος να πάει αύριο ή όταν λήγει το αυτόφορο;

Πας εκεί, λες ''εδώ είμαι'', και ξεκινάς τον αγώνα σου, που ούτως ή άλλως πρέπει να κάνεις.
Κλαιν αυτοφωρο. Αν ηθελαν να τον πιασουν εκει μπροστα τον ειχαν. ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ
Βαθύ Mαύρο

Dimg4 έγραψε:
gia panta paok... έγραψε:Μετά τα χθεσινά, ο Ιβάν έχει τελειώσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουμποροφόρος πρόεδρος που κόβει βόλτες στο γήπεδο εν έτει 2018 απλά δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη, και σίγουρα όχι για αυτήν την κυβέρνηση (δε λέω για τη χώρα της π@στι@ς). Ο Ιβάν διέπραξε τη μεγαλύτερη "προβοκάτσια" σε βάρος πρώτα του εαυτού του αλλά και σε βάρος του Συλλόγου που αγάπησε. Αυτή είναι η δυσάρεστη αλήθεια για όποιον θέλει να καταλάβει. Δυστυχώς.
Θα θελατε πολυ καποιοι αλλα δυστυχως για καποιους ο ΙΒΑΝ ισχυροποιηθηκε χθες.
Τι θα του κάνουν δηλαδή ρε φίλε που θεωρείς τελειωμένο τον ΙΒΑΝ ?
Η ΠΑΕ είναι ανώνυμη εταιρεία.
Θα τον διώξουν από τη μπανανία τους ?
Θα του απαγορεύσουν να εισέρχεται στους αγωνιστικούς χώρας ?
Ξέρουμε ότι θα πέσει πάνω του όλο το σύστημα.
Θα τον τελειώσει ? Δεν πρόκειται!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σκαταααααααα Θ φαμε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gia panta paok... έγραψε:Μετά τα χθεσινά, ο Ιβάν έχει τελειώσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουμποροφόρος πρόεδρος που κόβει βόλτες στο γήπεδο εν έτει 2018 απλά δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη.
Μπααα, ισα που εναρμονιστηκε με τους υπολοιπους της λιγδας. :mrgreen:
Βαθύ Mαύρο

Dimg4 έγραψε:
gpap έγραψε:Σοβαρά τώρα, για ποιό λόγο δεν πάει ο Ιβάν στο κοντινότερο τμήμα να δηλώσει παρών;
Δηλαδή, τι θα τον κάνουν;
Να πάει εκεί, να πει ''ναι ρε, αν θεωρείτε πως παραφέρθηκα, εδώ είμαι, τιμωρείστε με''.
Δηλαδή τι θα τον κάνουν;
Θα τον βάλουν φυλακή;
Απλά θα οριστεί πιο σύντομα το δικαστήριο (αύριο πρωί).
Εκεί θα πάει ούτως ή άλλως, εφόσον έγινε κλήτευση.
Ποιός ο λόγος να πάει αύριο ή όταν λήγει το αυτόφορο;

Πας εκεί, λες ''εδώ είμαι'', και ξεκινάς τον αγώνα σου, που ούτως ή άλλως πρέπει να κάνεις.
Κλαιν αυτοφωρο. Αν ηθελαν να τον πιασουν εκει μπροστα τον ειχαν. ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ
Ελπίζω από αύριο ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ απέναντι σε όλους εκείνους που τον διασύρουν εδώ και 24 ώρες ανελέητα. Εκείνους που με τα βοθροκάναλά τους δηλητηριάζουν τη ζωή των ζώων που τα παρακολουθούν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σεβαστή η άποψή σου, κατ. Διαφωνώ ως προς τις τόσο ξερές συγκρίσεις που κάνεις με τους άλλους δυο. Όταν γνωρίζεις πολύ καλά ποιό έχει υπάρξει το παρελθόν τους στο ''ποδόσφαιρο''. Σε σχέση με τον Σαββίδη, που μπορεί με την όποια Αγκροκομ να γαμάει και να δέρνει, αλλά ο χώρος αυτός, χωρίς να το γνωρίζω, βέβαια, κιόλας, δεν ξέρω κατά πόσο σε πρακτικές και τακτικές έχει ιδιαίτερη σχέση με το βούρκο του ποδοσφαίρου. Ο Σαββίδης, μέσα από παλινωδίες, λάθη, συγκρούσεις με την ψυχρή λογική και το κρύο αίμα αρκετές φορές, κατάφερε, αργότερα από όσο θα θέλαμε όλοι και πιθανώς πιο καθυστερημένα σε σχέση με άλλα μη ποδοσφαρικά εγχειρήματά του, αλλά εν τέλει ΠΕΤΥΧΕ να "χτίσει". Γερά και στέρεα. Παρά και τα καλοκαιρινά λάθη. Με εμφανώς καλύτερα υλικά σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Και με την προοπτική της επίτευξης του στόχου εύλογα να αναγνωρίζεται πως ανήκει στην ομάδα του βάσει αποτελεσμάτων και εμφανίσεων. Και μετά από όσα έχουν συμβεί μέσα σε ούτε μήνα τι ακριβώς συζητάμε δεν έχω καταλάβει. Το αν είναι "κέντα" του Σαββίδη και τα χθεσινά μπας και τον ψηφίσω εγώ, ο ριζλα, ο γκοραν και ο μινγκους από αγανάκτηση;
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

θα αναλαβει ο Γιώργης 8-)
Βαθύ Mαύρο

kataramenos5 έγραψε:
gia panta paok... έγραψε:Μετά τα χθεσινά, ο Ιβάν έχει τελειώσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουμποροφόρος πρόεδρος που κόβει βόλτες στο γήπεδο εν έτει 2018 απλά δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη.
Μπααα, ισα που εναρμονιστηκε με τους υπολοιπους της λιγδας. :mrgreen:
Ρε συ "για πάντα παοκ", σε ποιά άλλη χώρα του κόσμου γίνονται αυτά που γίνονται ειδικά φέτος στη μπανανία των ζώων ? Σε ποιά άλλη χώρα είναι στημένοι διαιτητές, δικαστές, πολιτικοί ? Αυτό είναι το ζήτημα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγω αυτο που λεω ειναι οτι δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα.

Κι οχι δεν θελω τους πισω τροπους των αλλων(μελ-μαρ-κλπ),για να φτασω εκει που πρεπει,αλλα με οποιον τροπο καθαρο να γινει αυτο.

Και τελος

ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

ΥΓ .

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Προσπαθω να ξεχαστω αλλα δε μπορω ρε γαμωτο. Με χει παρει πολυ απο κατω η στεναχωρια. Καταθλιψη απο τα 20 μας θα παθουμε με ολη αυτη τη σαπιλα και τη πουστια που επικρατει γυρω μας. Ο καθενας οπως τον συμφερει λεει τα δικα του. Ακομη δε μπορω να χωνεψω ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ βρισκομαστε σε θεση κατηγορημενου εμεις και οχι το υπολοιπο 90% αυτου του μπουρδελοκρατους.

Να τελειωσω τις γαμωσπουδες μου να φυγω απο αυτο το σιχαμερο μερος, τη χωρα οπου παντα θα νικαει η πουστια και η βρωμια

Παρτε την ελλαδα σας και βαλτε την εκει που ξερετε

Συγγνωμη για τις βρισιες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”