kataramenos5 έγραψε:..........τι παραπανω εχει δηλαδη ο μελ κι ο χοντρος θα τρελαθουμε?..............
Ρε καταραμενε τι ερωτηση ειναι αυτη; Δεν ξερεις τι παραπανω εχουν αυτοι; 200 χρονια χαμουτζιδικης μαφιας που ελεγχει το κρατος εχουν.
kataramenos5 έγραψε:..........τι παραπανω εχει δηλαδη ο μελ κι ο χοντρος θα τρελαθουμε?..............
Θα θελατε πολυ καποιοι αλλα δυστυχως για καποιους ο ΙΒΑΝ ισχυροποιηθηκε χθες.gia panta paok... έγραψε:Μετά τα χθεσινά, ο Ιβάν έχει τελειώσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουμποροφόρος πρόεδρος που κόβει βόλτες στο γήπεδο εν έτει 2018 απλά δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη, και σίγουρα όχι για αυτήν την κυβέρνηση (δε λέω για τη χώρα της π@στι@ς). Ο Ιβάν διέπραξε τη μεγαλύτερη "προβοκάτσια" σε βάρος πρώτα του εαυτού του αλλά και σε βάρος του Συλλόγου που αγάπησε. Αυτή είναι η δυσάρεστη αλήθεια για όποιον θέλει να καταλάβει. Δυστυχώς.
Αυτό ακριβώς είναι το κοινωνικό. Εσένα ποιος σου είπε ότι τα συμφέροντα του ΣΚΑΙ συμπίπτουν με του βάζελου; Ποιος σου είπε ότι τα κριτήρια με τα οποία συμπεριφέρονται οι κάτω είναι αθλητικά; Ο ΣΚΑΙ εξυπηρετεί συμφέροντα πολιτικά (βλέπε σχέσεις Μαρινάκη, ΝΔ, Αλαφούζου και οικογένειας Μητσοτάκη). Προφανώς και αν ο Σαββίδης ήταν επιχειρηματία στην Αθήνα όλα θα ήταν διαφορετικά ως προς την αποτελεσματικότητά του. Θυμήσου τα εμπόδια που βρήκε μπροστά του σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια που έκανε. Και πως ενώ όλοι συμπεριφέρονταν απαξιωτικά αρχικά όταν είδαν τη δύναμη του άρχισαν τον πόλεμο. Εγώ δε θα υπερασπιστώ κανέναν επιχειρηματία αλλά όταν αυτός είναι ο αρχηγός στην ομάδα που αγαπάω και μου έχει αποδείξει την αγάπη του για το σύλλογο (τα προσωπικά συμφέροντα είναι θεμιτά τουλάχιστον μέχρι στιγμής) ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ. Υπάρχουν τόσο υπέροχες αναρτήσεις εδώ μέσα. Ανεβάστε τις στo facebook, tweet και ας μην αφήσουμε την επικοινωνιακή λαίλαπα των άλλων να μας καταπιεί.kataramenos5 έγραψε:Τι κοινωνικο μωρε?Εδω το ζελοκαναλο εγινε η φωνη του Σαββα τι λεμε τωρα.
Money talks and bulshit walks τη σημερον ημερα.
Κλαιν αυτοφωρο. Αν ηθελαν να τον πιασουν εκει μπροστα τον ειχαν. ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝgpap έγραψε:Σοβαρά τώρα, για ποιό λόγο δεν πάει ο Ιβάν στο κοντινότερο τμήμα να δηλώσει παρών;
Δηλαδή, τι θα τον κάνουν;
Να πάει εκεί, να πει ''ναι ρε, αν θεωρείτε πως παραφέρθηκα, εδώ είμαι, τιμωρείστε με''.
Δηλαδή τι θα τον κάνουν;
Θα τον βάλουν φυλακή;
Απλά θα οριστεί πιο σύντομα το δικαστήριο (αύριο πρωί).
Εκεί θα πάει ούτως ή άλλως, εφόσον έγινε κλήτευση.
Ποιός ο λόγος να πάει αύριο ή όταν λήγει το αυτόφορο;
Πας εκεί, λες ''εδώ είμαι'', και ξεκινάς τον αγώνα σου, που ούτως ή άλλως πρέπει να κάνεις.
Τι θα του κάνουν δηλαδή ρε φίλε που θεωρείς τελειωμένο τον ΙΒΑΝ ?Dimg4 έγραψε:Θα θελατε πολυ καποιοι αλλα δυστυχως για καποιους ο ΙΒΑΝ ισχυροποιηθηκε χθες.gia panta paok... έγραψε:Μετά τα χθεσινά, ο Ιβάν έχει τελειώσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουμποροφόρος πρόεδρος που κόβει βόλτες στο γήπεδο εν έτει 2018 απλά δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη, και σίγουρα όχι για αυτήν την κυβέρνηση (δε λέω για τη χώρα της π@στι@ς). Ο Ιβάν διέπραξε τη μεγαλύτερη "προβοκάτσια" σε βάρος πρώτα του εαυτού του αλλά και σε βάρος του Συλλόγου που αγάπησε. Αυτή είναι η δυσάρεστη αλήθεια για όποιον θέλει να καταλάβει. Δυστυχώς.
Μπααα, ισα που εναρμονιστηκε με τους υπολοιπους της λιγδας.gia panta paok... έγραψε:Μετά τα χθεσινά, ο Ιβάν έχει τελειώσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουμποροφόρος πρόεδρος που κόβει βόλτες στο γήπεδο εν έτει 2018 απλά δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη.
Ελπίζω από αύριο ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ απέναντι σε όλους εκείνους που τον διασύρουν εδώ και 24 ώρες ανελέητα. Εκείνους που με τα βοθροκάναλά τους δηλητηριάζουν τη ζωή των ζώων που τα παρακολουθούν.Dimg4 έγραψε:Κλαιν αυτοφωρο. Αν ηθελαν να τον πιασουν εκει μπροστα τον ειχαν. ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝgpap έγραψε:Σοβαρά τώρα, για ποιό λόγο δεν πάει ο Ιβάν στο κοντινότερο τμήμα να δηλώσει παρών;
Δηλαδή, τι θα τον κάνουν;
Να πάει εκεί, να πει ''ναι ρε, αν θεωρείτε πως παραφέρθηκα, εδώ είμαι, τιμωρείστε με''.
Δηλαδή τι θα τον κάνουν;
Θα τον βάλουν φυλακή;
Απλά θα οριστεί πιο σύντομα το δικαστήριο (αύριο πρωί).
Εκεί θα πάει ούτως ή άλλως, εφόσον έγινε κλήτευση.
Ποιός ο λόγος να πάει αύριο ή όταν λήγει το αυτόφορο;
Πας εκεί, λες ''εδώ είμαι'', και ξεκινάς τον αγώνα σου, που ούτως ή άλλως πρέπει να κάνεις.
Ρε συ "για πάντα παοκ", σε ποιά άλλη χώρα του κόσμου γίνονται αυτά που γίνονται ειδικά φέτος στη μπανανία των ζώων ? Σε ποιά άλλη χώρα είναι στημένοι διαιτητές, δικαστές, πολιτικοί ? Αυτό είναι το ζήτημα.kataramenos5 έγραψε:Μπααα, ισα που εναρμονιστηκε με τους υπολοιπους της λιγδας.gia panta paok... έγραψε:Μετά τα χθεσινά, ο Ιβάν έχει τελειώσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουμποροφόρος πρόεδρος που κόβει βόλτες στο γήπεδο εν έτει 2018 απλά δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη.