Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από nikolasf »

:pano: :nairepaok:
thomkat έγραψε:Μαζί σου μέχρι το τέλος του δρόμου, όποιο κι αν είναι αυτό
:nairepaok: :pano:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΦΑΝΤΟ ΙΒΑΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ"

ΔΥΟ ΤΟΝΟΙ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΟΧΤΩ ΝΕΚΡΟΙ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΚΟ.

ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 12 Μαρ 2018, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

teod1980 έγραψε:αριστεροι, δεξιοι, ακραιοι, κεντρωοι, φλωροι, μαγκες
όλοι τώρα σου την πεφτουν.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

Και τότε μακάρι να είναι λίγα όσα λένε για τον ποντιακό εγωισμό σου.
+1926
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

DimitrisS έγραψε:ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΦΑΝΤΟ ΙΒΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ"

ΔΥΟ ΤΟΝΟΙ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΟΧΤΩ ΝΕΚΡΟΙ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΚΟ.

ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

revolution1976 έγραψε:Κανονικά χρειάζεται πρώτα απ όλα μια συγκέντρωση στήριξης προς τον πρόεδρο στο Μακεδονία Παλάς
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ ξέρω ότι κάποιος χοντρός πρόεδρος ομάδας έχει κατηγορηθεί για κακουργήματα, του έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και κάθε 15 πάει στο τμήμα και κάποια κανάλια (όχι όλα), αφιέρωσαν δεν αφιέρωσαν 1 λεπτό να το παίξουν στο ρεπορτάζ. Ούτε σχολιασμός, ούτε τίποτα.
Ο ίδιος ευτραφής κύριος ερευνάται από εισαγγελείς για την υπόθεση του NOOR1 και αν δεν κάνω λάθος κανένα κανάλι δεν έχει πει το παραμικρό ποτέ. Για την μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών στην Ελλάδα ever, δεν έχουν ξοδέψει σάλιο.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν είναι ηλίθιος. Με τις πρακτικές σας έχετε κάνει ακόμη και τους μέχρι πρότινος δύσπιστους να στηρίζουν απόλυτα τον Σαββίδη. Τα ίδια που κάνατε με τα δημοψηφίσματα και είχαν τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα. Μυαλό δε βάζετε. Ρίχτε μας λάσπη. Ρίχτε μας και μείον. Πάρτε τα τρόπαια τα χάρτινα και χώστε τα βαθιά στον πάτο σας. Δε χαμπαριάζουμε ρε βρωμιάρηδες.
Όσο γι' αυτούς που και καλά θέλουν να εξαλείψουν τη βία, ας κοιτάξουν να δουν ποιος τη δημιουργεί. Και δε μιλάω για χθες που δεν υπήρξε καμία βία. Μιλάω για αυτή που θα ακολουθήσει. Γιατί αν νομίζετε ότι μπορεί να υπάρξει υγιές ποδόσφαιρο μ' αυτά που κάνετε γελιέστε. Το γαλατικό χωριό δεν ξεχνά.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Τσαλάκωσες τον ευατό σου και την προσωπικότητα σου όχι μόνο σαν πρόεδρος ομάδας αλλά και σαν άνθρωπος για το χατήρι του ΠΑΟΚ.
Πρέπει να είσαι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση απ όλους εμάς βλέποντας να σε διασύρουν παγκοσμίως τα ελέγχόμενα από τους ίδιους σε όλο τον πλανήτη μέσα μαζικού επηρεασμού.
Εκτέθηκες ανεπανόρθωτα όσο ποτέ κανείς άλλος οπαδός του ΠΑΟΚ.
Οταν φτάσεις στο απροχώρητο και βλέπεις αδιέξοδο θυμήσου μόνο κάτι....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ

Υ.Γ 1 Μπορεί σε σχέση με το μέγεθος όλου του πλανήτη το μέγεθος μας να φαντάζει μικρό αλλά κι ο Λεωνίδας 300 είχε...Θα πολεμήσουμε λοιπόν...
Υ.Γ 2 ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τιτλους ούτε για την νίκη.Γίναμε για την μάχη...
Υ.Γ 3 ΜΑΖΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agios την Δευ 12 Μαρ 2018, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Και μην ξεχνας Ιβαν,ο τελικος κυπελλου στην εδρα της αεκ :lol:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

dim-cyprous-paok έγραψε:Περήφανε ΛΑΕ του ΠΑΟΚ,εσυ που διατυμπανίζεις ότι όμοιος σου δεν υπάρχει πουθενά στη υφήλιο,ΕΣΥ που πιστεύεις ότι είσαι τόσο παντελονατος, που όλλοι οι αλλοι απλά τα φοράνε για μην κρυώνουν τα μπούτια τους.ΕΣΥ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ που σαν αυτά οικόσιτα δίποδα των Αθηνών, θες δέκα στην καθισια.ΕΣΥ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ που είσαι μαθημένος στα δύσκολα, και γεννημένος επαναστάτης, ΝΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ που όλα τα προηγούμενα χρόνια,ο καημός σου ήταν ποτέ θα βρεθεί ένας ηγέτης αντάξιος σου,με οικονομική δύναμη,που θα σε πάρει κ θα σε οδηγήσει στην νίκη ενάντια στο κάθεστιμενο,έναν ηγέτη που θα σου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστείς στα ίσα,κ εσυ θα του σταθείς κ θα τον υπερασπιστείς με όλη την ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.
Να λοιπόν η ώρα που πρέπει να αποδείξεις αν όλα αυτά τα έλεγες γιατί τα εννοείς,κ δεν είσαι μόνο για τα πανηγύρια,
για τις selfies,για στραβοστομιασματα,κ τηλέφωνα στον Ραπτόπουλο,κ για να κανείς κρητική κάθε φορά που σε έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ να βγεις στους δρόμους να περιμένεις να πάνε οι άλλοι,γιατί εσυ δεν μπορείς έχεις άλλες δουλειές.
ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ .Αλλιως κρύψου στο χρονοντούλαπο της μίζερης γεμάτης βιασμούς της συνείδησης σου ιστορία.
Για να μη χαθεί
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Παμε παλι

Sekeris4 έγραψε:
Για καθε τρυπημα υπαρχουν συγκεκριμενα προσωπα που ευθυνονται.Αν αυτα τα προσωπα δεν αντιμετωπισουν κανενα προβλημα στη ζωη τους μετα την 100% συνειδητη πραξη τους,θα βρισκονται συνεχως εθελοντες να σε τρυπανε.
Αφηστε τα συλλαλητηρια και τα κλεισιματα των δρομων.Ειναι εντελως ανουσια και προσφερονται μόνο για λαικη καταναλωση και να ξεθυμανει η οργη ολων μεχρι να εμφανιστει η επομενη,κοκ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΖΩΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.Διαφορετικα,δωστε τους και τα λιπαντικα να μη χαλανε και σαλιο.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Σοβαρά τώρα, για ποιό λόγο δεν πάει ο Ιβάν στο κοντινότερο τμήμα να δηλώσει παρών;
Δηλαδή, τι θα τον κάνουν;
Να πάει εκεί, να πει ''ναι ρε, αν θεωρείτε πως παραφέρθηκα, εδώ είμαι, τιμωρείστε με''.
Δηλαδή τι θα τον κάνουν;
Θα τον βάλουν φυλακή;
Απλά θα οριστεί πιο σύντομα το δικαστήριο (αύριο πρωί).
Εκεί θα πάει ούτως ή άλλως, εφόσον έγινε κλήτευση.
Ποιός ο λόγος να πάει αύριο ή όταν λήγει το αυτόφορο;

Πας εκεί, λες ''εδώ είμαι'', και ξεκινάς τον αγώνα σου, που ούτως ή άλλως πρέπει να κάνεις.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε:Κατ,αφήνεις υπονοούμενα για τις προθέσεις του Σαββίδη,και μάλιστα σε μόνιμη βάση.
Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου μέχρι πριν αρχίσει η φετινή σεζόν.
Ο άνθρωπος μόλις ένιωσε ότι καθάρισε τη βρώμα έριξε ένα τσουβάλι λεφτά για τη φετινή ομάδα.
Αν και αυτό δεν μας πείθει για τις προθέσεις του και φανταζόμαστε δημιουργίες κομμάτων και δεν ξερω εγώ τι αλλο (το γράφω πολυ κομψά) εγώ αρνούμαι να ζω με θεωρίες συνωμοσίας,ειδικά όταν αφορούν έναν άνθρωπο που είναι μπροστάρης με όλη τη σημασία της λέξης της ομάδα που αγαπάω απο παιδι.
Νομιζω εχω το δικαιωμα να εχω τις αμφιβολιες μου για καποια πραγματα και να τις εκφραζω σ ενα φορουμ οπως αυτο.Εν αντιθεση με πολλους που αλλαζουν αποψη αναλογα με το αν κερδιζει η οχι η ομαδα η δικια μου ειναι στο ιδιο μηκος κυματος.
Πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ μ εναν επιχειρηματια του μεγεθους του Σαββιδη στο τιμονι ,επρεπε να ναι πρωτος με διαφορα απ το 2ο (αντε 3ο)χρονο κιολας.Δε περιμενα οτι θα εβλεπα εναν ικανοτατο επιχειρηματια του να κανει και να ξανακανει τα ιδια ακριβως λαθη.Λαθη που δε κανει στις αλλες επιχειρησεις του. Εσυ οπως και οι περισσοτεροι μου λετε οτι ο Σαββιδης δε μπορει να ανταγωνιστει ουτε τον γατουλη της κουλας ακομα και σε επικοινωνιακο επιπεδο.Εγω διαφωνω.
Η κουλα απ τη β' καταφερε σε 2 χρονια να σκισει το γαυρο ,να εχει ολα τα σφυριγματα ,να σου ακυρωνει ακομα και καθαρο γκολ στο 90 μεσα στη Τουμπα και να προβαλεται απ ολα τα ΜΜΕ σαν το θυμα.Θα τρελαθουμε δηλαδη.Κι ο ΠΑΟΚ που χει ολα τα δικια με το μερος του ειναι παλι με τη πλατη στο τοιχο.Πως γινεται αυτο ρε παλικαρια?Ποιος ειναι αυτος ο γατουλης και τι σκατα παραπανω εχει που ολα τα μμε τον εχουν στα ωπα ωπα?
Ποσο μικροτερος ειναι ο Σαββιδης της agrocom του 1 δις ευρω απ αυτον τον ολιγο απο τιποτα?Ο ανθρωπος που μιλαει προσωπικα με τον ιδιο τον Πουτιν?Ο εκλεκτος της σημερινης ελληνικης κυβερνησης?τι παραπανω εχει δηλαδη ο μελ κι ο χοντρος θα τρελαθουμε?Αυτους δε τους πηρε πανω απο 2 χρονια να ελεγξουν τα παντα εμεις γιατι ειμαστε 6 χρονια στη καρπαζια?
Πολλα καλα εκανε για τον ΠΑΟΚ ,τον μεγαλωσε και τον ευχαριστουμε αλλα θα επρεπε να τον εχει αλλου αυτη τη στιγμη κι οχι να τρεμει το φυλοκαρδι μας για το τι σφαλιαρα θα φαμε παλι.Το ποσα εχει βαλει μ αφηνει παγερα αδιαφορο.Ο τζιρος που εκανε ειναι τεραστιος το κερδος ομως για την ομαδα αναντιστοιχα μικρο.Σαββιδης δεν ημουνα ποτε ,ΠΑΟΚ ειμαι και το δικο του αυριο με νοιαζει.Εσεις χειροκροτηστε αν θελετε ,εγω δε μπορω.

ΥΓ Περα απ τα παραπανω εγω αν ημουν στη θεση του δε θα το δειχνα μονο το κουμπουρι

ΥΓ2 Λευτερια στο προεδρο :lol:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

απλη απαντηση. δεν εισαι αθηνα για να τα κανεις σε 2 χρονια.ποσες φορες θα πουμε οτι ειναι κοινωνικο το ζητημα;
aetos1926

Δημοσίευση από aetos1926 »

Λοιπόν είδατε τι έγραψε ο κομίνης?
Ότι πρώτα ακύρωσε το γκολ και μετά το κατακύρωσε και πριν πάρει την απόφαση μπούκαρε ο ιβαν.
Μας παίρναν για ηλίθιους και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε για την κίνηση ιβαν?
Δεν μπήκε κανένας ιβαν μέσα ρε ΞΥΠΝΑΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Είδατε σήμερα τα Π@@@καναλια που τον παρουσίαζαν σαν την καταστροφή του Ελλαδίσταν.
Ρε έχουμε πόλεμο το έχετε καταλάβει?
Ρε σας θεωρούν ζώα ρε
Ρε είστε Βούλγαροι αυτό θέλουν.
Ρε δεν μας θέλουν ρε.
Όποια ομάδα από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να ήταν το ίδιο θα έκαναν.
Αυτό που θέλουν είναι να στραφούμε εναντίον του.
Θα γυρίσει μπούμερανγκ για αυτούς να το θυμάστε.
ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ,
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι κοινωνικο μωρε?Εδω το ζελοκαναλο εγινε η φωνη του Σαββα τι λεμε τωρα.
Money talks and bulshit walks τη σημερον ημερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”