obanebane έγραψε:Κατ,αφήνεις υπονοούμενα για τις προθέσεις του Σαββίδη,και μάλιστα σε μόνιμη βάση.
Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου μέχρι πριν αρχίσει η φετινή σεζόν.
Ο άνθρωπος μόλις ένιωσε ότι καθάρισε τη βρώμα έριξε ένα τσουβάλι λεφτά για τη φετινή ομάδα.
Αν και αυτό δεν μας πείθει για τις προθέσεις του και φανταζόμαστε δημιουργίες κομμάτων και δεν ξερω εγώ τι αλλο (το γράφω πολυ κομψά) εγώ αρνούμαι να ζω με θεωρίες συνωμοσίας,ειδικά όταν αφορούν έναν άνθρωπο που είναι μπροστάρης με όλη τη σημασία της λέξης της ομάδα που αγαπάω απο παιδι.
Νομιζω εχω το δικαιωμα να εχω τις αμφιβολιες μου για καποια πραγματα και να τις εκφραζω σ ενα φορουμ οπως αυτο.Εν αντιθεση με πολλους που αλλαζουν αποψη αναλογα με το αν κερδιζει η οχι η ομαδα η δικια μου ειναι στο ιδιο μηκος κυματος.
Πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ μ εναν επιχειρηματια του μεγεθους του Σαββιδη στο τιμονι ,επρεπε να ναι πρωτος με διαφορα απ το 2ο (αντε 3ο)χρονο κιολας.Δε περιμενα οτι θα εβλεπα εναν ικανοτατο επιχειρηματια του να κανει και να ξανακανει τα ιδια ακριβως λαθη.Λαθη που δε κανει στις αλλες επιχειρησεις του. Εσυ οπως και οι περισσοτεροι μου λετε οτι ο Σαββιδης δε μπορει να ανταγωνιστει ουτε τον γατουλη της κουλας ακομα και σε επικοινωνιακο επιπεδο.Εγω διαφωνω.
Η κουλα απ τη β' καταφερε σε 2 χρονια να σκισει το γαυρο ,να εχει ολα τα σφυριγματα ,να σου ακυρωνει ακομα και καθαρο γκολ στο 90 μεσα στη Τουμπα και να προβαλεται απ ολα τα ΜΜΕ σαν το θυμα.Θα τρελαθουμε δηλαδη.Κι ο ΠΑΟΚ που χει ολα τα δικια με το μερος του ειναι παλι με τη πλατη στο τοιχο.Πως γινεται αυτο ρε παλικαρια?Ποιος ειναι αυτος ο γατουλης και τι σκατα παραπανω εχει που ολα τα μμε τον εχουν στα ωπα ωπα?
Ποσο μικροτερος ειναι ο Σαββιδης της agrocom του 1 δις ευρω απ αυτον τον ολιγο απο τιποτα?Ο ανθρωπος που μιλαει προσωπικα με τον ιδιο τον Πουτιν?Ο εκλεκτος της σημερινης ελληνικης κυβερνησης?τι παραπανω εχει δηλαδη ο μελ κι ο χοντρος θα τρελαθουμε?Αυτους δε τους πηρε πανω απο 2 χρονια να ελεγξουν τα παντα εμεις γιατι ειμαστε 6 χρονια στη καρπαζια?
Πολλα καλα εκανε για τον ΠΑΟΚ ,τον μεγαλωσε και τον ευχαριστουμε αλλα θα επρεπε να τον εχει αλλου αυτη τη στιγμη κι οχι να τρεμει το φυλοκαρδι μας για το τι σφαλιαρα θα φαμε παλι.Το ποσα εχει βαλει μ αφηνει παγερα αδιαφορο.Ο τζιρος που εκανε ειναι τεραστιος το κερδος ομως για την ομαδα αναντιστοιχα μικρο.Σαββιδης δεν ημουνα ποτε ,ΠΑΟΚ ειμαι και το δικο του αυριο με νοιαζει.Εσεις χειροκροτηστε αν θελετε ,εγω δε μπορω.
ΥΓ Περα απ τα παραπανω εγω αν ημουν στη θεση του δε θα το δειχνα μονο το κουμπουρι
ΥΓ2 Λευτερια στο προεδρο