ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Ksenitemenos4

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Μην ανησυχείς η συμπληρωματική θα είναι πιο λεπτομερής. Μόλις του όρμησαν οι της ΑΕΚ σε δύο λεπτά άλλαξε γνώμη μετά ήθελε κάνα μισάωρο να αλλάξει ξανά.

Πάντως θυμάμαι ότι σε μια φάση είπε ο Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ότι ο Βιεϊρίνια είπε ότι ο διαιτητής θα το μετρούσε η κάπως έτσι δεν είμαι σίγουρος. Είναι το μόνο που συνάδει κάπως με την ιστορία του κόμινη Αλλά ίσως δεν θυμάμαι καλά
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Πολύ ωραία τα λες φίλε!

Να προσθέσω μια εικόνα, πριν 5 λεπτά, σε ένα πεζοδρόμιο στο Παλαιό Φάληρο για να δείτε πώς σκέφτονται...

Δυο μεσήλικες σχολιάζοντας μεγαλόφωνα καταλήγουν: "άσε την πάτησαν, τους έφυγε η μαγκιά τώρα" και γέλια...
Και κάποιοι εδώ κάθεστε και κάνετε αυτοκριτική...[/quote]

Trou, σε ευχαριστώ. Οι εντός Αθηνών κάθε μέρα βλέπουμε όλους αυτους τους απίθανους! Γράψτε τους γενικά, είναι όλοι για λύπηση ανεξαρτήτου ηλικίας.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

teod1980 έγραψε:Μιλώντας ψυχραιμα πρεπει να πω οτι paokpool είσαι εκτός τόπου και χρόνου
+++++++
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αγανακτισμένη με όσα συμβαίνουν για πολλοστή φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίζεται η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο, πέρα από έντονη δυσαρέσκεια, για σκέψεις των ανθρώπων της UEFA να “διαλύσουν” την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και να φέρουν δικούς της ανθρώπους να διοικήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης, γίνεται λόγο για διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πλην της Εθνικής ομάδας, η οποία θα μπορεί να παίζει κανονικά στα προκριματικά των διοργανώσεων της FIFA και της UEFA.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ας βγει να πει ότι είναι replica γκάνι συμβολικό δώρο από την Άννα Κορακάκη και το έχει πάντα μαζί του λόγω πίστης στα ολυμπιακά ιδεώδη.

Αν δεν παιχτεί αθώωση, να με τρυπήσετε τη μύτη.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

DimitrisS έγραψε:
Αγανακτισμένη με όσα συμβαίνουν για πολλοστή φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίζεται η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο, πέρα από έντονη δυσαρέσκεια, για σκέψεις των ανθρώπων της UEFA να “διαλύσουν” την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και να φέρουν δικούς της ανθρώπους να διοικήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης, γίνεται λόγο για διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πλην της Εθνικής ομάδας, η οποία θα μπορεί να παίζει κανονικά στα προκριματικά των διοργανώσεων της FIFA και της UEFA.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτοί που τόσα χρόνια κρυβόντουσαν και θυμήθηκαν όλως τυχαίως να παρέμβουν, όταν έπεσε η Ε.Ο.
Τρίβει τα χέρια του ο γαύρος. Μια χαρά τα κατάφερες κούλα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Ζαντός έγραψε:Ας βγει να πει ότι είναι replica γκάνι συμβολικό δώρο από την Άννα Κορακάκη και το έχει πάντα μαζί του λόγω πίστης στα ολυμπιακά ιδεώδη.

Αν δεν παιχτεί αθώωση, να με τρυπήσετε τη μύτη.
:lol:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Οπως καταλαβαινουμε ολοι οι αεκ δεν βγηκε επειδη πιστευε πως σε 5 λεπτα που εμεναν δεν μπορουσε να ισοφαρισει....
Και ετσι οπως βλεπω το φυλλο αγωνα εχει πολλες ελπιδες να κερδισει τον αγωνα εξωαγωνιστικά..Εχει σημασια τι θα πει και ο παρατηρητης,που νομιζω μια απο τα ιδια θα πει..
Παλι μας την εφεραν..Αν τιμωρηθούμε και δεν αποχωρησουμε απο αυτη την λιγδα να παμε σε μια αλλη,οπως η κυπριακη (κι εκει σφαγες λενε πως γινονται βεβαια),θα ειμαστε λακαμαδες!Αυτα!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ksenitemenos4 έγραψε:Μην ανησυχείς η συμπληρωματική θα είναι πιο λεπτομερής. Μόλις του όρμησαν οι της ΑΕΚ σε δύο λεπτά άλλαξε γνώμη μετά ήθελε κάνα μισάωρο να αλλάξει ξανά.

Πάντως θυμάμαι ότι σε μια φάση είπε ο Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ότι ο Βιεϊρίνια είπε ότι ο διαιτητής θα το μετρούσε η κάπως έτσι δεν είμαι σίγουρος. Είναι το μόνο που συνάδει κάπως με την ιστορία του κόμινη Αλλά ίσως δεν θυμάμαι καλά
Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ έγραψε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ψέματα. Τερατώδη! Τελικά, όντως, και οι ... μουγγοί μίλησαν.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ξαφνικά αγάπησαν τον Βιεϊρίνια. Και το ''αντικειμενικό'' sdna. Δηλαδή, σου λέει κάτσε να σε γαμάνε και παίξε μπάλα. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουν. Για τον διαιτητή που άλλαξε 3 αποφάσεις, δε βλέπω μεγάλη κουβέντα. Αν κάποιος τίναξε το πρωτάθλημα στον αέρα ήταν ο ψευταράς Κομίνης.
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Σημερα πηγα για δουλεια εδω στη χαβουζια σα να χα σηκωσει το μουντιαλ.
Τετοια περηφανια αδερφια.

Περηφανος για τον Ιβαν και την ΠΑΟΚαρα μας.

Φωναζα οτι ειμαι στο +1 και με παιχνιδι λιγοτερο, αλλα δε γουσταρω να παρω πρωταθλημα.

Ειμαι στα 38 και εχω πανηγυρισει 3 κυπελα (το 85 δεν ηξερα οτι ειχα γεννηθει ΠΑΟΚτσης)

Δεν εγινα ΠΑΟΚ για τους τιτλους, βασικα δεν ξερω γιατι εγινα ΠΑΟΚ.

Νιωθω ομως τον ΠΑΟΚ σαν το παιδι μου, σαν τον γονιο μου, τον αγαπαω δηλαδη οπως και να χει, οτι και να γινει.

Τα τελευταια χρονια ο συλλογος βαλλεται ακομα περισσοτερο εξαιτιας της παρουσιας του Ιβαν, τους χαλαει τη μανεστρα και αυτο τους συσπειρωνει αλλα συναμα με πορωνει να συστρατευτω με οποιο μεσο διαθετω διπλα σε καθε αδερφο ο οποιος τιμαει με τον τροπο ζωης του πρωτιστα, τα 4 ιερα γραμματα.

Γιατι αδερφια αυτο που πολεμουν ειναι το διαφορετικο, το ανατρεπτικο, το αντιδραστικο και θα το πολεμουν μεχρι να νικησουν, αλλα δεν...
...γιατι χθες ο Ιβαν εδειξε οτι ειναι ανθρωπος με αδυναμιες και παθη αρα βαπτιστηκε ενας απο μας
βαπτιστηκε πρωτος αναμεσα στους ισους...

Τωρα πλεον δε φοβαμαι τιποτα, αρκει να εχουμε την υγεια μας.

υγ. το οπλο δεν ηταν νεροπιστολο, ηταν πιστολη ρηψης ρολων ταμειακης για νασκουπιζονται οι χεστηδες και οι κλαψιαρηδες
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Καληνύχτα και σε εσένα. Δε θα μου λείψεις. Συνέχισε να ασχολείσαι με την μπιριμπα και τα του ΠΑΟΚ άστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 12 Μαρ 2018, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

biriba427 έγραψε:Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα με κράξετε, ούτε και με νοιάζει. Αυτή είναι άποψη μου.

Ο Σαββίδης έκανε κακό στην ομάδα. Η είσοδος του την ώρα που βαυκαλίζεται την εξυγίανση του ελλ.ποδοσφαίρου και την προμήθεια VAR κτλ...σταμάτησε την πορεία μας προς μια καθαρή νίκη είτε κατοχυρωνόταν είτε όχι το γκολ. Χαίρομαι που υπήρξε αυτή η τεράστια μορφή που λέγεται Αντελίνο Βιερίνια και του είπε ΌΧΙ. Δεν υπήρξε ούτε ένας από τους συμβούλους του Προέδρου , μέλος της Διοίκησης να τον σταματήσει; Γλυφτράκια όλοι ε; Mην την πούμε στον πρόεδρο και χάσουμε τον παχυλό μισθό;

Όποιος κάνει κακό στην ομάδα , με βρίσκει απέναντι του , είτε είναι παίκτης , προπονητής , πρόεδρος , φίλαθλος κτλ...

Για μπάλα ούτε λόγος. Βγάλτε όλοι το μίσος σας και την σαπίλα σας. Καληνύχτα
σε ποιον τα πουλας αυτα ρε φιλε;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

biriba427 έγραψε:Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα με κράξετε, ούτε και με νοιάζει. Αυτή είναι άποψη μου.

Ο Σαββίδης έκανε κακό στην ομάδα. Η είσοδος του την ώρα που βαυκαλίζεται την εξυγίανση του ελλ.ποδοσφαίρου και την προμήθεια VAR κτλ...σταμάτησε την πορεία μας προς μια καθαρή νίκη είτε κατοχυρωνόταν είτε όχι το γκολ. Χαίρομαι που υπήρξε αυτή η τεράστια μορφή που λέγεται Αντελίνο Βιερίνια και του είπε ΌΧΙ. Δεν υπήρξε ούτε ένας από τους συμβούλους του Προέδρου , μέλος της Διοίκησης να τον σταματήσει; Γλυφτράκια όλοι ε; Mην την πούμε στον πρόεδρο και χάσουμε τον παχυλό μισθό;

Όποιος κάνει κακό στην ομάδα , με βρίσκει απέναντι του , είτε είναι παίκτης , προπονητής , πρόεδρος , φίλαθλος κτλ...

Για μπάλα ούτε λόγος. Βγάλτε όλοι το μίσος σας και την σαπίλα σας. Καληνύχτα
Καληνύχτα και μη μας γράφεις
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

grg80 έγραψε:Σημερα πηγα για δουλεια εδω στη χαβουζια σα να χα σηκωσει το μουντιαλ.
Τετοια περηφανια αδερφια.

Περηφανος για τον Ιβαν και την ΠΑΟΚαρα μας.

Φωναζα οτι ειμαι στο +1 και με παιχνιδι λιγοτερο, αλλα δε γουσταρω να παρω πρωταθλημα.

Ειμαι στα 38 και εχω πανηγυρισει 3 κυπελα (το 85 δεν ηξερα οτι ειχα γεννηθει ΠΑΟΚτσης)

Δεν εγινα ΠΑΟΚ για τους τιτλους, βασικα δεν ξερω γιατι εγινα ΠΑΟΚ.

Νιωθω ομως τον ΠΑΟΚ σαν το παιδι μου, σαν τον γονιο μου, τον αγαπαω δηλαδη οπως και να χει, οτι και να γινει.

Τα τελευταια χρονια ο συλλογος βαλλεται ακομα περισσοτερο εξαιτιας της παρουσιας του Ιβαν, τους χαλαει τη μανεστρα και αυτο τους συσπειρωνει αλλα συναμα με πορωνει να συστρατευτω με οποιο μεσο διαθετω διπλα σε καθε αδερφο ο οποιος τιμαει με τον τροπο ζωης του πρωτιστα, τα 4 ιερα γραμματα.

Γιατι αδερφια αυτο που πολεμουν ειναι το διαφορετικο, το ανατρεπτικο, το αντιδραστικο και θα το πολεμουν μεχρι να νικησουν, αλλα δεν...
...γιατι χθες ο Ιβαν εδειξε οτι ειναι ανθρωπος με αδυναμιες και παθη αρα βαπτιστηκε ενας απο μας
βαπτιστηκε πρωτος αναμεσα στους ισους...

Τωρα πλεον δε φοβαμαι τιποτα, αρκει να εχουμε την υγεια μας.

υγ. το οπλο δεν ηταν νεροπιστολο, ηταν πιστολη ρηψης ρολων ταμειακης για νασκουπιζονται οι χεστηδες και οι κλαψιαρηδες

+1000. Ολόσωστος ο φίλος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”