η ποδοσφαιρικη ιστορια δειχνει πως οσες ομαδες εμειναν συσπειρωμενες μετα απο τετοια γεγονοτα, πεισμωσαν τους παιχτες και βγηκαν πιο δυνατες. αντιθετα οσες δεν αντεξαν σκορπισαν...navigator11 έγραψε:Δεν ξέρω, ειλικρινά. Δεν ξέρω πόσο διαχειρίσιμο είναι πλέον αυτό το πράγμα. Βασικά, τέτοιο σκηνικό αμφιβάλλω αν έχει παιχτεί σε βάρος ομάδας ανά τον πλανήτη τα τελευταία 40 χρόνια! Δεν είμαι φανατικός εν γένει με το ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχουν γίνει και χειρότερα. Δε γίνεται να μην επηρεάζονται οι παίχτες κι ο προπονητής! Όταν προσπαθούν να τους κλέψουν τον κόπο τους μέσα στο γήπεδο.
ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- milhouse777
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- revolution1976
ήταν μαθηματικά βέβαιο οτι θα ερχόταν η στιγμή που όλοι μας θα διαλέγαμε πλευρά.Φαινόταν εδώ και χρόνια.Προσωπικά εγώ υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και σε προέκταση την οικογένεια Σαββίδη διοτί είμαι 1000% σίγουρος οτι θέλουν το καλό της ομάδας.Λιγόψυχοι και δήθεν δεν χωράνε πλέον αυτό είναι σίγουρο.Περιμένω τις πολιτικές αποφάσεις ,αν και δείγμα είναι το ένταλμα σύλληψης (αν ισχύει).
Εγώ σε πρωτάθλημα με δαύτους θα έπαιζα ΜΟΝΟ με διαιτητές ξένους (επιπέδου Τσου Λου μετά απο συνεννόηση με ΟΥΕΦΑ) και VAR.Εννοείται οτι δεν γίνεται αποδεκτή ΚΑΜΜΙΑ τιμωρία της ομάδας,διοτί είναι αποτέλεσμα στημένης-ανίκανης διαιτησίας Δεκτή γίνεται μόνο ,και υπό προυποθέσεις ,η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ του πρωταθλήματος συνολικά και του κυπέλλου και ΧΩΡΙΣ συμμετοχή ομάδων στα ευρωπαικά πρωταθλήματα
Εγώ σε πρωτάθλημα με δαύτους θα έπαιζα ΜΟΝΟ με διαιτητές ξένους (επιπέδου Τσου Λου μετά απο συνεννόηση με ΟΥΕΦΑ) και VAR.Εννοείται οτι δεν γίνεται αποδεκτή ΚΑΜΜΙΑ τιμωρία της ομάδας,διοτί είναι αποτέλεσμα στημένης-ανίκανης διαιτησίας Δεκτή γίνεται μόνο ,και υπό προυποθέσεις ,η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ του πρωταθλήματος συνολικά και του κυπέλλου και ΧΩΡΙΣ συμμετοχή ομάδων στα ευρωπαικά πρωταθλήματα
Με το φύλλο αγώνα τι στο διάολο γίνεται; Δεν έπρεπε να έχει ανοίξει;
-
Asimos
Γουστάρω να υποβιβάσουνε ομάδα για απειλές με όπλο (sic) όταν δεν έχουν υποβιβάσει εδώ και 5 χρόνια για στημένα, κόκες, πρέζες, ανατινάξεις, εμπρησμούς, χρέη, ξυλοδαρμούς και ότι παράγει ο ποδοσφαιρικός τους μπαχτσές. Αν δεν ήσουν πρώτος δεν θα άνοιγε ρουθούνι.
Και όπως λέει και ο ποιητής,
ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΦΛΩΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
Και όπως λέει και ο ποιητής,
ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΦΛΩΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
- revolution1976
Το έχουν πάρει το ΦΑ και βγάζει συνεχώς διαρροές ΜΟΝΟ η Νέα αεκMīngus έγραψε:Με το φύλλο αγώνα τι στο διάολο γίνεται; Δεν έπρεπε να έχει ανοίξει;
- BlackMagicPAOK
Αίτιο και αιτιατό. Σωστά τα λέτε. Την πρωτοφανή ακύρωση γκολ μετα από το πέσιμο των αεκτσηδων το εχουν κάνει γαργάρα.. Για διακωμώδηση έπρεπε να τον κυνηγανε τον κομινη και το ποντικι ..
-
Μπαρκαρούτσος
Λοιπόν.
Τώρα είναι που πρέπει να μετρηθούμε.
Σε κάθε στροφή αδικίας πρέπει εμείς να μένουμε εδώ, κοντά στην ομάδα και δίπλα ο ένας στον άλλον. Έτσι μόνο προστατεύουμε οι ίδιοι την ομάδα. Έχουμε χρέος απέναντι στους ΠΑΟΚτσήδες που μας άφησαν τον Π.Α.Ο.Κ. και στους ΠΑΟΚτσήδες που έρχονται.
Δηλαδή μπήκαν σπίτι, μας έκλεψαν, μας γάμησαν τη γυναίκα και επειδή εμείς τους βρίσαμε βρισκόμαστε σε θέση υπόλογου από το κράτος των Αθηνών.
Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ όμως είναι ότι όλο αυτό σιγοντάρεται από μέλη του φόρουμ εδώ μέσα.
Ε ΟΧΙ!! Όσο είμαι εγώ εδώ, δεν θα επιτρέψω την αλλοτρίωση του ΠΑΟΚτσή και το να παραβλέπεται αβασάνιστα η αδικία εις βάρος μας!
Το παίρνουμε πάνω μας ως mod team και θέτουμε ένα όριο. Όποιος παίζει το παιχνίδι των, ας πάει να το παίξει αλλού. Τόσες "αντικεινενικές" σελίδες έχει.
Τώρα είναι που πρέπει να μετρηθούμε.
Σε κάθε στροφή αδικίας πρέπει εμείς να μένουμε εδώ, κοντά στην ομάδα και δίπλα ο ένας στον άλλον. Έτσι μόνο προστατεύουμε οι ίδιοι την ομάδα. Έχουμε χρέος απέναντι στους ΠΑΟΚτσήδες που μας άφησαν τον Π.Α.Ο.Κ. και στους ΠΑΟΚτσήδες που έρχονται.
Δηλαδή μπήκαν σπίτι, μας έκλεψαν, μας γάμησαν τη γυναίκα και επειδή εμείς τους βρίσαμε βρισκόμαστε σε θέση υπόλογου από το κράτος των Αθηνών.
Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ όμως είναι ότι όλο αυτό σιγοντάρεται από μέλη του φόρουμ εδώ μέσα.
Ε ΟΧΙ!! Όσο είμαι εγώ εδώ, δεν θα επιτρέψω την αλλοτρίωση του ΠΑΟΚτσή και το να παραβλέπεται αβασάνιστα η αδικία εις βάρος μας!
Το παίρνουμε πάνω μας ως mod team και θέτουμε ένα όριο. Όποιος παίζει το παιχνίδι των, ας πάει να το παίξει αλλού. Τόσες "αντικεινενικές" σελίδες έχει.
Παιδια εχετε συνειδητοποιήσει οτι αν ο κομινης γραψει οτι το παιχνιδι διεκοπει επειδη μπηκε ο ιβαν και δεν γραψει πουθενα πως δεν βγηκε η κουλιτσα να παιξει το παιχνιδι το χανουμε εμεις κλπ κλπ??????????????
- revolution1976
pyrgioths έγραψε:Παιδια εχετε συνειδητοποιήσει οτι αν ο κομινης γραψει οτι το παιχνιδι διεκοπει επειδη μπηκε ο ιβαν και δεν γραψει πουθενα πως δεν βγηκε η κουλιτσα να παιξει το παιχνιδι το χανουμε εμεις κλπ κλπ??????????????
Ελάχιστη σημασία φίλε.Το πρωτάθλημα θα διακοπεί.Αν δεν διακοπεί το τινάζεις στον αέρα.Τρόποι υπάρχουν πολλοί...
-
Ksenitemenos4
επισης το 'you are finished today' που αποτι λενε ειπε ο μιχελ, δεν ειναι δυνατον σε κανενα δικαστηριο να θεωρηθει απειλη, μπορει πολυ ανετα να εννοουσε ο μιχελ οτι τελειωνει το ματς, εκανε και την αντιστοιχη κινηση με τα χερια και ηταν εξαλλου και ο λογος που μπηκε με το σαββιδη, για να παρει την ομαδα και να σταματησει το ματς....
- revolution1976
Διαφωνώ.όχι αυτό είναι ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ γιατί είσαι στημένος θές,ανίκανος θες ΤΕΛΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.Δεν θα παίζεις εσύ με τα εκατομμύρια και τη ψυχική υγεία όσων εμπλέκονται στον ΠΑΟΚ.Τ Ε Λ Ο ΣKsenitemenos4 έγραψε:επισης το 'you are finished today' που αποτι λενε ειπε ο μιχελ, δεν ειναι δυνατον σε κανενα δικαστηριο να θεωρηθει απειλη, μπορει πολυ ανετα να εννοουσε ο μιχελ οτι τελειωνει το ματς, εκανε και την αντιστοιχη κινηση με τα χερια και ηταν εξαλλου και ο λογος που μπηκε με το σαββιδη, για να παρει την ομαδα και να σταματησει το ματς....
Το μήνυμα του μικρού Σαββίδη δείχνει ότι εγκαταλείπουν,τον ΠΑΟΚ ίσως όχι,τον πόλεμο όμως ναι.
Και πολύ άργησαν θα πω εγώ,δε γίνεται να τα βάζεις με όλους,υπάρχει και ένα όριο.
Κατά τα λοιπά,μπράβο στον Γιαννακόπουλο δεν του το είχα.
Και πολύ άργησαν θα πω εγώ,δε γίνεται να τα βάζεις με όλους,υπάρχει και ένα όριο.
Κατά τα λοιπά,μπράβο στον Γιαννακόπουλο δεν του το είχα.
Λενε πως η διακοπη εγινε λογω βιαιης εισβολης στον αγωνιστικο χωρο. Αν ισχυει αυτο,τα συνορα πλησιαζουν
Η σημασια εγκειται στο γεγονος οτι παλι μας την φερνουν....Παλι απροκάλυπτα....revolution1976 έγραψε:pyrgioths έγραψε:Παιδια εχετε συνειδητοποιήσει οτι αν ο κομινης γραψει οτι το παιχνιδι διεκοπει επειδη μπηκε ο ιβαν και δεν γραψει πουθενα πως δεν βγηκε η κουλιτσα να παιξει το παιχνιδι το χανουμε εμεις κλπ κλπ??????????????
Ελάχιστη σημασία φίλε.Το πρωτάθλημα θα διακοπεί.Αν δεν διακοπεί το τινάζεις στον αέρα.Τρόποι υπάρχουν πολλοί...
Τροποι υπαρχουν!Ποιος θα το κανει???
-
Ksenitemenos4