Mīngus έγραψε: Υ.Γ Το έψαξα με έναν φίλο νομικό και μου είπε ότι υπάρχει νόμος στην Ελλάδα, που λέει ότι απαγορεύεται να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.
μου φτιαξες τη μέρα ρε φίλε, να σαι καλά
Mīngus έγραψε: Υ.Γ Το έψαξα με έναν φίλο νομικό και μου είπε ότι υπάρχει νόμος στην Ελλάδα, που λέει ότι απαγορεύεται να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.
Και είναι ένας δίπλα μου και φωνάζει.. "Καλά ρε Λουτσέσκου είναι δυνατόν να βγάζεις τον Βούκιτς;; Βγαίνει ο Βούκιτς απ την ομάδα;; "sn0ufel4 έγραψε:Εδώ να κάνω και μία παύση και να αναφέρω τη στιγμή του ματς όταν στην αλλαγή του Μακ με τον Λημνιο να αναφέρει για λίγα δευτερόλεπτα ο πίνακας ότι γίνεται αλλαγή ο Vukic και μπαίνει ο Jacobo![]()
Αυτό ρε φίλε...αυτό ακριβώςsn0ufel4 έγραψε:Στο προκείμενο
Σε ένα ματς γιορτή κερκίδα και ομάδα στάθηκαν στο ύψος τους κάτω από απίστευτο άγχος. Σφιγμένοι όλοι χωρίς ούτε η κερκίδα να μπορεί να βοηθήσει τρέλα την ομάδα ούτε η ομάδα να μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Και περνάει η ώρα και αρχίζουμε και ξυπνάμε.... Και έρχεται η φάση του 89'. Η φάση που ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΒΑΡΕΛΑ στέλνει ένα λαό στα ουράνια. Η φάση που μία ομάδα, ένα γήπεδο, ένας λαός γίνονται ένα κουβάρι για να πανηγυρίσουν. Και πανηγυρίζουν με τόση ΚΑΥΛΑ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ που μας έχει σηκωθεί η τρίχα όλους. Για λίγα δευτερόλεπτα....
Γιατί σιγά σιγά καταλαβαίνουμε. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι μας κλέβουν. Για άλλη μια φορά. Και μένουμε άναυδοι. Δε μπορούμε να αντιδράσουμε. Δεν είναι δυνατόν για ακόμα μια φορά να κλέβουν τη ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ.ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ.
Εμείς δεν αντιδράσαμε. Συνηθισμένοι άλλωστε. Αντέδρασε ο μόνος που δεν έπρεπε να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο. Λάθος του αλλά με όλα τα δίκαια του κόσμου να τον ακολουθούν.
Αντέδρασε στην ΚΛΟΠΗ. Ποία κλοπή όμως? Προσωπικά χεστηκα για το αν θα λένε του χρόνου ότι πέρσι το πήρε ο ΠΑΟΚ. Χεστηκα αν θα έχει δύο τρία δεκατρία η χίλια τρία βρωμοπρωταθληματα.
ΔΕ χεστηκα ΚΑΘΟΛΟΥ όμως ρε λωκοπαιδα για τη ΧΑΡΑ που μου κλέψατε. Για τη ΧΑΡΑ που έφυγε από το πρόσωπο τπ δικό μου του πατέρα μου του φίλου μου του άγνωστου αδερφού μου δίπλα που τόση ώρα φωνάζαμε μαζί. Ντροπή σας που κλέβετε τη ΧΑΡΑ και τη ΚΑΥΛΑ του κόσμου. Βάλτε στο λοκω όλα τα πρωταθλήματα και όλα τα κύπελλα του κόσμου δε τα χρειάζομαι. Με φτάνει αυτή η ΚΑΥΛΑ και αυτή η ΧΑΡΑ των λίγων δευτερολέπτων. Και αυτή δε θα την αφήσω να με την πάρετε.
ΥΓ1: ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΥΓ2: Ποια ντροπή....