Πανθεσσαλονι έγραψε:Τι ειναι αυτο το φρουτο παλι ρε Ζηση?
Παιρνεις παικτη απο ενα αστειο ερασιτεχνικο πρωταθλημα ο οποιος προερχεται απο χωρα που ειναι τσακωμενη με τον ομαδικο αθλητισμο?Ειναι παγκοσμιως αγνωστος και αμφιβαλω αν τον εχεις δει σε κατι αλλο εκτος απο τα 3 βιντεο που εβαλαν τα παιδια στην πρωτη σελιδα.Μη μου πεις οτι τον παρακολουθουσες ή οτι τον ηξερες γιατι θα χασεις οποια εκτιμηση σου εχω.
Εχω συμπερανει και απο τις τωρινες κινησεις οτι σχεδιασμος για την ομαδα δεν υπηρξε ποτε.Γυρνας ολο τον κοσμο εδω και μηνες για να καταληξεις τελικα σε 2 παρομοιους παικτες και σαν τελικη πινελια ειναι ενας ουρανοκατεβατος που το ονειρο του ποδοσφαιρικα ολοκληρωνεται με το να προπονηθει σε γηπεδο της Ελλαδας.
Αν οντως πιστευες οτι η ομαδα ποναει απο τα δεξια (που ποναει και απο εκει) θα επρεπε να ειχες κινηθει ΠΟΛΥ νωριτερα και μαλιστα για καποιον αξιολογο και οχι εναν που επαιζε καλα στο χωριο του.Αν δεν ειχες λεφτα ας εδιωχνες τον Λακη ή τον Κονσεισαο για να παρεις εναν καλο.Δυστυχως κρατας και τους 2 και μαλλον θα φερεις και αυτον.
Μοιραια λοιπον αρχιζουν οι σκεψεις.Ποιος ειναι ο προγραμματισμος?Με Δαρλα σβουρα Βιειρινια και Γεωργιου απο αριστερα κρινεις οτι αυτος που πρεπει να φυγει ειναι ο Γεωργιου?Μαλιστα φερνοντας αλλους 2 απο εκεινη την πλευρα.Ο Δαρλας δεν ειναι παικτης του ΠΑΟΚ(ειναι δανεικος) ο σβουρας δεν ειναι για μπαλα και ο Βιερινια τελειωνει το καλοκαιρι.Με αυτα τα δεδομενα διωχνεις τον μικρο???
Η ομαδα στον οργανωτικο τομεα εχει χοντρο προβλημα και συνεχιζουμε με τον ελαχιστο Ιβιτς?Υποβαθμισες το προβλημα της δεξιας πτερυγας και ξαφνικα θυμηθηκες να πειραματιστεις παλι στου ΚΑΣΙΔΙ το κεφαλι?
Περσι εφερες τον απιθανο Φρουνζα και τωρα τον Καφου της Αρμενιας?Ελεος καπου ρε ζηση.Αν δεν εχουμε λεφτα μη παιρνεις κανενα.Κρατησε τα παιδια που το πρωταθλημα ως νεοι και δωσε τους την ευκαιρια.Μη τους τελειωνεις με δανεισμους απο 'δω και απο εκει.Ποσο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ειναι απο τους,Μπιζερα, Φρουνζα,Ιβιτς, Λακη, σβουρα, αρμενιους κτλ.Οχι αλλα πειραματα που κοστιζουν ακριβα.
Δεν ηθελα να ασχοληθω καθολου μαζι σου αλλα δυστυχως δεν αντεξα.
Οπως ο καθε παντογνωστης ............................το μετανιωσα , τελικα ολοι εσεις οι τυχαρπαστοι ειστε αναξιοι σχολιασμου και οτιδηποτε γραψω θα σας δωσει αξια. ΜΥΑΛΟΠΩΛΗΔΕΣ ...................ΜΑΚΑΚΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ.