Ωραίος....γηπεδο στην Πόλη να πηγαίνει να βλέπει ΠΑΟΚ ερντογαν. Ότι να ναι....capern έγραψε:Ιβάν, του χρόνου γήπεδο στην Πόλη!
Μη μασάς με το λαθρέμπορα καυσίμων που του κυνηγούσαν τα τάνκερ στον περσικό κόλπο
Μη μασάς με το λαθρέμπορα της Σαντορίνης που λήστεψε γιαγιάδες
Μη μασάς με το λαθρέμπορα ναρκωτικών
Μη μασάς με τους λαθρέμπορους συρματοπλεγμάτων στην κατοχή
Μη μασάς με το λαθρέμπορα εκλεκτό των γερμανών που λάδωσε όλη τη χώρα καταστρέφοντας ελληνικές επιχειρήσεις προς όφελος ζίμενς κ.α.
Μη μασάς με τους λαθρεμπόρους πετρελαίων που θέλουν να στείλουν το Ρωμιό να σκοτωθεί
Μη μασάς με τους ξενόδουλους επιχορηγούμενους από το εξωτερικό "επιχειρηματίες" που έχουν ΡΗΜΑΞΕΙ την κοινωνία μας. Που έχουν ξεφτιλίσει την ιστορία μας. Φαίνεται πλέον, ότι όλοι αυτοί οι "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" είναι η πραγματικοί φταίχτες για το σημερινό κατάντημα, ως πληρεξούσιοι των αφεντικών τους
Μη μασάς με το ψευτορωμέηκο που ψοφάει.
Κάνε το σταυρό σου, και εύχομαι του χρόνου η ΠΑΟΚΑΡΑ να έχει γήπεδο στην Πόλη, και στην Τούμπα τα τσικό.
Εδώ είναι τα νέα Σφακιά, η νέα Μάνη και το νέο Σούλι.
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ, Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Εγω δεν σου ειπα οτι τελειωσε ο ΠΑΟΚ,εγω σου ειπα οτι τελειωσαν οι τιτλοι φετος. Διαφωνεις καπου?goran 64 έγραψε:Έτσι νομίζεις εσύ, ο ρεαλιστής...Εγώ πάλι, ο πραγματιστής, νομίζω άλλο και μάλιστα το αντίθετο ακριβώς...Alastor έγραψε:Λοιπον ας ειμαστε ρεαλιστες. Αυτη την στιγμη το 90% των ΜΜΕ παιζουν την οπλοφορια,ηταν δεν ηταν αληθινο το οπλο
Αν η κοινη γνωμη πεισθει πως αυτα που εγιναν σημερα ειναι βαρβαρα,ο ΠΑΟΚ εχει τελειωσει φετος με τους τιτλους.Αυτα αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες.
Και αυτοι οι τρισαθλιοι αθηναιοι περιμεναν να φτασουν τον Ιβαν στο αμην για να τον "σκοτωσουν". Ε νομιζω σημερα την πατησε ο Ιβαν και δυστυχως θα δειτε πως θα επιβεβαιωθω.
Τα συνορα ειναι κοντα
Το μόνο που μπορούν να κάνουν όλοι αυτοί οι καθωσπρέπει της "κοινής γνώμης" που αναφέρεσαι, "φοβούμενος" μην τυχόν "πεισθούν" είναι να κλάσουν τ αρκίδια του Ιβάν, τα δικά μου και ενός εκατομμυρίου Π.Α.Ο.Κ.τσήδων, οι οποίοι από κει που μόνο που τους έχουμε γραμμένους στα καραπαπάρια μας, τώρα θα τους κάνουμε και τατουάζ...
Δηλαδή άμα χάσω με τέτοιον τρόπο ακόμα έναν ή δύο τίτλους θα ναι τι? Κακό, "λάθος" ή επαναστατικό?
Αν δηλαδή τον έχανα σήμερα τον τίτλο, κλέβοντας μας όμως πάλι, αυτήν την φορά ένα καθαρό γκολ, τότε τι θα ταν? Καθωσπρέπει, "σωστό" ή μήπως δουλοπρεπές, αφού τα ίδια γίνονται κατ επανάληψη, δεκαετίες τώρα?...
Ο Π.Α.Ο.Κ.τσής ρε σεις ποτέ δεν ήταν δούλος και όσο κι αν θέλησαν να τον κάνουν επί δεκαετίες δεν κατάφεραν...
Όσους τίτλους και να χάσει δεν θα προσκυνήσει και το ξέρουν καλά οι αλλόθρησκοι...Ακόμα πολύ καλά ξέρουν ότι:
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!!
Σήμερα ξέρετε μόνο τι άλλαξε? ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΜΑΣ, Ε ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΣΑΛΙΩΤΑ!!!!
![]()
Γι αυτό λοιπόν, στην δική μου γλώσσα: Γεια σαν του μάγκαρου του Ιβάν για απόψε...
Στην δικιά του πάλι, λέω να εμπιστευτώ τον Γιωρίκα τον "Λονδρέζο", συμφωνώντας μαζί του...
georgedoulk2008 έγραψε:Να λελεύω σε Πρόεδρε.
Αρα έτς.
Εσύ ξερτς. Ποίσον την δουλεία'ς.
Διαφωνώ...Λέω ότι δεν τέλειωσαν...
Αλλά ακόμα και να τέλειωσαν, όπως πιστεύεις εσύ, γι αυτό έγραψα όλα τα υπόλοιπα...
Εσύ διαφωνείς σε κάτι απ αυτά που έγραψα μετά?
Αλλά ακόμα και να τέλειωσαν, όπως πιστεύεις εσύ, γι αυτό έγραψα όλα τα υπόλοιπα...
Δηλαδή εσύ αυτό βρήκες να τονίσεις σε ολόκληρο post "για φίλημα"?gpaok έγραψε:Ωραίος....γηπεδο στην Πόλη να πηγαίνει να βλέπει ΠΑΟΚ ερντογαν. Ότι να ναι....capern έγραψε:Ιβάν, του χρόνου γήπεδο στην Πόλη!
Μη μασάς με το λαθρέμπορα καυσίμων που του κυνηγούσαν τα τάνκερ στον περσικό κόλπο
Μη μασάς με το λαθρέμπορα της Σαντορίνης που λήστεψε γιαγιάδες
Μη μασάς με το λαθρέμπορα ναρκωτικών
Μη μασάς με τους λαθρέμπορους συρματοπλεγμάτων στην κατοχή
Μη μασάς με το λαθρέμπορα εκλεκτό των γερμανών που λάδωσε όλη τη χώρα καταστρέφοντας ελληνικές επιχειρήσεις προς όφελος ζίμενς κ.α.
Μη μασάς με τους λαθρεμπόρους πετρελαίων που θέλουν να στείλουν το Ρωμιό να σκοτωθεί
Μη μασάς με τους ξενόδουλους επιχορηγούμενους από το εξωτερικό "επιχειρηματίες" που έχουν ΡΗΜΑΞΕΙ την κοινωνία μας. Που έχουν ξεφτιλίσει την ιστορία μας. Φαίνεται πλέον, ότι όλοι αυτοί οι "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" είναι η πραγματικοί φταίχτες για το σημερινό κατάντημα, ως πληρεξούσιοι των αφεντικών τους
Μη μασάς με το ψευτορωμέηκο που ψοφάει.
Κάνε το σταυρό σου, και εύχομαι του χρόνου η ΠΑΟΚΑΡΑ να έχει γήπεδο στην Πόλη, και στην Τούμπα τα τσικό.
Εδώ είναι τα νέα Σφακιά, η νέα Μάνη και το νέο Σούλι.
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ, Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Ωραία, ωραία....

οχι,αλλα εγω δεν ανοιξα θεμα για τα αυτονοητα που οριζουν εναν ΠΑΟΚτσηgoran 64 έγραψε:Διαφωνώ...Λέω ότι δεν τέλειωσαν...
Ωραία τότε...
Εγώ πάλι άνοιξα τέτοιο θέμα ως πρόλογο και κυρίως θέμα για τον επίλογο μου, που ήταν σχετικός με τον Ιβάν...
Επίσης διαφωνούμε στο ότι "σήμερα την πάτησε ο Ιβάν" που λες...Σήμερα την πάτησαν όλοι οι αλλόθρησκοι...
Όλα καλά?
Εγώ πάλι άνοιξα τέτοιο θέμα ως πρόλογο και κυρίως θέμα για τον επίλογο μου, που ήταν σχετικός με τον Ιβάν...
Επίσης διαφωνούμε στο ότι "σήμερα την πάτησε ο Ιβάν" που λες...Σήμερα την πάτησαν όλοι οι αλλόθρησκοι...
Όλα καλά?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 12 Μαρ 2018, 02:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν εξαιρεσεις οτι για ακομα μια φορα δεν θα συζητηθει ποδοσφαιρο σε αυτην την κωλοχωρα,ολα καλα ναι
Για ποδόσφαιρο συζητούσαμε και μόνο φίλε, μέχρι να παίξουμε με τους 2 απ τους 3 αέναους βρυκόλακες του...
Αν σε λέει κάτι αυτό...
Αν σε λέει κάτι αυτό...

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δεν την πάτησες .... Απλά πάτησες το κουμπί!! Και οποίος είναι μάγκας ας αντέξει!

όλα τα κοράκια όρμησαν πάνω στον ιβάν , όλα τα μμε ακόμα και η ερτ μιλάνε για όπλα και απαξιωτικά λες και είναι κάνας κακοποιός ο ιβάν , ακόμα και ο γαυρουπουργος έπεσε από τα σύννεφα και καλά... το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι προστασία στον ιβάν σε όλα τα επίπεδα αρχινώντας από εδώ μέσα απαγορεύοντας οποιοδήποτε αρνητικό σχολιασμό ...οποιος θέλει να ξεδώσει μπορεί να πάει να κάνει καμια τεχνική ανάλυση στο θέμα του προπονητή , όχι εδώ ...
+1926^1926takis4 έγραψε:όλα τα κοράκια όρμησαν πάνω στον ιβάν , όλα τα μμε ακόμα και η ερτ μιλάνε για όπλα και απαξιωτικά λες και είναι κάνας κακοποιός ο ιβάν , ακόμα και ο γαυρουπουργος έπεσε από τα σύννεφα και καλά... το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι προστασία στον ιβάν σε όλα τα επίπεδα αρχινώντας από εδώ μέσα απαγορεύοντας οποιοδήποτε αρνητικό σχολιασμό ...οποιος θέλει να ξεδώσει μπορεί να πάει να κάνει καμια τεχνική ανάλυση στο θέμα του προπονητή , όχι εδώ ...