ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Τι λέει
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πω ρε file δεν το πιστεύω ο υπουργός μιλάει για παράγοντες που οπλοφορούν .... απίστευτα πράματα ο αλητάκος
- Dimitris_L4
διαβαστε δηλωσεις βασιλειαδη...τα πραγματα ειναι σκουρα...καταμαυρα ..
Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».
Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».
- Παλαιολόγος
η κυβερνηση δια στοματος βασιλειαδη κατακεραυνωσε τον σαββιδη και τον ΠΑΟΚ
μα ειναι δυνατον;
μα ειναι δυνατον;
ΓΑΥΡΟΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.
Εγώ το έκοψα από περσι, γιατί ενώ με έβριζαν, δεν ανέβαζε κανένα σχόλιό μου, που δεν περιείχε ίχνος βρισιάς!!!efthimis_paok έγραψε:Να πάνε και τις δηλώσεις που θα έστελνε τον Δελφάκη να σφυράει στα τρένα.
Σχολιο που κόβει το εσντιενέι σε όλα τα άρθρα με όλες τις διατυπώσεις. Μάγκες το παίζει με το κωλοσαιτ. Τελευταία δεν με αφήνει να απαντήσω σε κανένα χανουμι.
Αυτός ο Βασιλειάδης έχει βαλθεί να καταστρέψει τον Συριζα. Ούτε 5% δε θα πάρετε ρε πεταμένοι. Όλοι εναντίον μας.
Τελειωσαν αυτοι.
Συμβολαιο εκτελει ο υπουργος
Συμβολαιο εκτελει ο υπουργος
Γιατί τολμήσαμε να αντισταθούμε στην Κωλοαθήνα. Εγώ είδα αξιωματούχους και από τις δύο πλευρές να μπαίνουν στο γήπεδο, όσο για το όπλο τού Ιβάν και να είναι, έχει άδεια, είναι νόμιμος και δεν το χρησιμοποίησε, δεν το έβγαλε από τη θήκη του, ούτε απείλησε κανέναν με αυτό. Αλήθεια με τι απόδειξη είναι όπλο, επειδή είναι έτσι η λαβή; Κι άμα ήταν νεροπίστολο; Στα δικαστήρια χρειάζονται αποδείξεις.desperando έγραψε:Για ποιο λόγο μπορεί ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί?
Η μια κατηγορία είναι πιο γελοία από την άλλη. Την έπεσε λέει στον δημητριάδη. Από 40 μέτρα με 50 άτομα μεταξύ τους, φραστικά. Και φοβήθηκε ο δημητριάδης, που έχει δυο φορές το ύψος τού Ιβάν και 3 φορές το βάρος του και κλείστηκε στα αποδυτήρια.
Μόνο για τα σχόλια στον διαιτητή Μίχελ και Ιβάν, αν κι αυτά είναι αλήθεια μπορεί να υπάρξει κάτι αλλά δηλαδή η ΑΕΚ τού Χιμένεθ και τού Μελισσανίδη είναι εκκλησία; Όλη τη χρονιά την βγάλανε φωνάζοντας εντός και εκτός γηπέδου.
Την ΕΟ πάντως την βολεύει μηδενισμός ήττα/-3 για κούλα και τιμωρία στον ΠΑΟΚ για να πάρει αυτός το σκατάθλημα.
- navigator11
Να κάνουν ό,τι θέλουν. Έχουν ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Δεν έχει υπάρξει άλλη φορά στην ιστορία, δεδομένου ότι στα σκοτεινά χρόνια άλλων δεκαετιών που σφαγιαζόταν ο ΠΑΟΚ, υποθέτω, η προπαγάνδα ήταν ακόμα αισχρότερη αλλά αδύνατο σχεδόν να διακριβωθεί, που υποχρεώνονται να ρεζιλευτούν χωρίς την παραμικρή πισινή. Και για αυτό, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, αξίζουν χιλιάδες μπράβο και συγχαρητήρια στον Ιβάν Σαββίδη! Έστω και ... "κουμπουροφόρο".
Β@σιλει@δη, γ@μιέται το σπιτ@κι σου. Π@υστ@γ@υρε.
Εγώ γέμισα με περηφάνια, πάντως! Μ@υν@π@ν@.
Β@σιλει@δη, γ@μιέται το σπιτ@κι σου. Π@υστ@γ@υρε.
Εγώ γέμισα με περηφάνια, πάντως! Μ@υν@π@ν@.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 12 Μαρ 2018, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρετο @ρχιδι ανακοινωση που εβγαλε...στον Πειραιά εκλέγεται είπαμε; όντως;
- desperando
- Επικοινωνία:
Βασιλιάδη τσιμπά τα @@ σου ρε σκατογαυρε που μου έβγαζες αποφάσεις για ένα ρόλο χαρτί.
Εγώ ξαναρωτάω για ποιο λόγο να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ?
Πρώτον ποίο όπλο?
Ας αποδείξει κάποιος ότι ο Ιβάν είχε όπλο.
Τόσοι μπάτσοι εκεί, γιατί δεν τον συλλάβανε?
Αλλά και να είχε αφού δεν το επέδειξε για να απηλησε η ομάδα για ποιον λόγο να τιμωρηθεί?
Εγώ ξαναρωτάω για ποιο λόγο να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ?
Πρώτον ποίο όπλο?
Ας αποδείξει κάποιος ότι ο Ιβάν είχε όπλο.
Τόσοι μπάτσοι εκεί, γιατί δεν τον συλλάβανε?
Αλλά και να είχε αφού δεν το επέδειξε για να απηλησε η ομάδα για ποιον λόγο να τιμωρηθεί?
Στην ερα ειπαν για υποβιβασμο του ΠΑΟΚ λογω των απειλων του Σαββιδη στους διαιτητες.
Ειπαμε φοβουνται την ομαδα αγωνιστικα κ δε θελουν να παιζουν τα παιχνιδια. Ειναι μικρες ομαδες