ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Ρε πατάτε καλά?.... Ποιος δεν θα έμπαινε στο γήπεδο σήμερα αν ήταν στην θέση του σαββίδη όταν σου κλέβουν τον ιδρώτα σου ρε!!!!!!!!! Πάτε καλά ρε σας ψεκάζουν??? Ο Ιβαν ζήτησε από τον κοσμο να είμαστε κύριοι και ήμασταν και καθάρισε αυτός γι εμάς... Ηγέτης κ Πρόεδρος τι άλλο θέλουμε γαμω τα μυαλά μου που πονάνε!
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν είμαι καλά μας γαμάνε μες την Τουμπα κομινης και ποντικης γαμωτην μανα τους...
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν είμαι καλά μας γαμάνε μες την Τουμπα κομινης και ποντικης γαμωτην μανα τους...
- BlackBlockAttack
- BlackMagicPAOK
από ΝΟΒΑ ο Κομίνης έγραψε οτι το ματς διεκόπη στο 1-0 και η ΑΕΚ αρνήθηκε να βγεί !!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Ζαντός έγραψε:Το γκολ το μέτρησε. Γι'αυτό δεν βγήκαν τα πουστοχάνουμα.
Έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνος.
- Καπετάνιος
Η ΑΕΚ λέει οτι δε βγαίνει σε ματς με πιστολια και μπράβους.
Ρε ελεος με το οπλο πια... Εδω και δυο εβδομαδες διεξάγεται ένας πόλεμος εναντίων του σωματείου μας!!!!
Θέλει αντοχή και γερο στομάχι θα προσπαθήσουν, ήδη το κάνουν, να μας βγάλουν τρελούς, ΌΧΙ ΡΕ εμείς θα σας τρελάνουμε και θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα!!!
Όλους τρέλα σας πουλάμε και θα σας πεθάνουμε, θα σας γονατίσουμε, είτε σας αρέσει είτε όχι τα πράγματα θα ΑΛΛΑΞΟΥΝ έτσι με το στανιό!!!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!!
Θέλει αντοχή και γερο στομάχι θα προσπαθήσουν, ήδη το κάνουν, να μας βγάλουν τρελούς, ΌΧΙ ΡΕ εμείς θα σας τρελάνουμε και θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα!!!
Όλους τρέλα σας πουλάμε και θα σας πεθάνουμε, θα σας γονατίσουμε, είτε σας αρέσει είτε όχι τα πράγματα θα ΑΛΛΑΞΟΥΝ έτσι με το στανιό!!!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!!
Ο Ιβάν ήταν περίπου 5 λεπτά στον αγωνηστικό χώρο. Όταν έκανε ντου φορούσε μπουφάν. Όταν τελείωσε όλο το πάνε έλα, φορούσε απλά ενα λεπτό πουλεβεράκι.
Δεν λέω πως ισχύει, αλλά προφανώς θα ισχύει γιατί έχουνε αναίβει φώτο από διαφορετικές όψεις όπου φένεται το μπιστόλι. Δεν γίνεται να έκανε κάποιος 45 φώτοσοπ απλά για να μας την φέρει...
Από την άλλη, φυσικά και είναι ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να υπάρχουν όπλα, όμως πιστεύω πως οπλοφωρεί κανονικά και με τον νόμο ο Ιβάν Σαββίδης απλά πάνω στα νεύρα του όταν έβγαλε το μπουφάν ξέχασε πως οπλοφωρεί! Εγώ αυτό πιστεύω και νομίζω πως όσο αφορά αυτό ο Ιβάν θα αναλάβει τις ευθηνες του.
Δεν λέω πως ισχύει, αλλά προφανώς θα ισχύει γιατί έχουνε αναίβει φώτο από διαφορετικές όψεις όπου φένεται το μπιστόλι. Δεν γίνεται να έκανε κάποιος 45 φώτοσοπ απλά για να μας την φέρει...
Από την άλλη, φυσικά και είναι ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να υπάρχουν όπλα, όμως πιστεύω πως οπλοφωρεί κανονικά και με τον νόμο ο Ιβάν Σαββίδης απλά πάνω στα νεύρα του όταν έβγαλε το μπουφάν ξέχασε πως οπλοφωρεί! Εγώ αυτό πιστεύω και νομίζω πως όσο αφορά αυτό ο Ιβάν θα αναλάβει τις ευθηνες του.
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλ
- V-olakiotis
Χαχαχα! Λυμπερόπουλοι όλοι...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Για να παμε καθαρα στα ποδοσφαιρικα στο ημιχρονο εγραψα πρεπει να εκμεταλευτουμε τα κορνερ και γκολ Βαρελα.ΠΑΟΚ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2017-18
Δεν μπορούν όταν χάνουν τα πουστρακια. Οι άλλοι δεν μπήκαν καν να παίξουν και τα άλλα τα πουστρακια μόλις κατάλαβαν ότι πάνε για ήττα αποφάσισαν να μιμηθούν τα προηγούμενα.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Απιστευτο!Μας μετρησαν το καθαρο γκολ....
Παιδια η κουλα θα μας κυνηγήσει δικαστικα λογω της εισβολης Ιβαν...Παλι στα δικαστηρια θα παιχτει το παιχνιδι....Να δουμε και το φυλλο αγωνα....
Παιδια η κουλα θα μας κυνηγήσει δικαστικα λογω της εισβολης Ιβαν...Παλι στα δικαστηρια θα παιχτει το παιχνιδι....Να δουμε και το φυλλο αγωνα....
-
Σταμάτα να ποστάρεις τέτοια και θα χαλαρώσει. Έλα, τόσα ποστ εξηγούν οτι η φωτό είναι κάλπικη, δεν είδες τίποτε;[/quote]
το έθεσα λάθος το ερώτημα αδερφέ και απολογούμαι .
το έθεσα λάθος το ερώτημα αδερφέ και απολογούμαι .
- BlackMagicPAOK
1-0 και η αεκ αρνηθηκε να βγει .. φοβούμενη τα όπλα...