ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Ο "Καπετάνιος" το εχει τραβηξει πανω στην κερκιδα,και σας πείραξε ο Ιβάν που έχει πετάξει 100 μύρια γιατί τα αιδοία φρόντισαν να στήσουν και τα σημαιάκια και συνεχίζουν να το κανουν;
να σας πω τι κλίμα επικρατούσε στο γήπεδο, όταν μπήκε ο Σαββίδης;
Πρώτα από όλα, όλοι ζητούσαν να πάρει την ομάδα και να φύγει.
Μόνο οι παίχτες ζητούσαν να συνεχίσουν.
Από την άλλη, είναι τόση η οργή που όλοι έλεγαν πως πρέπει πλέον να ασπαστούμε τις πολιτικές των άλλων.
Δεν θα μιλήσω ξεκάθαρα, για να μην σβήσουν το Post οι mods, αλλά πρέπει πλέον όσοι σκέφτονται να μας αδικήσουν,
να φοβούνται πως δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα.
Δυστυχώς, παιδιά, έτσι είναι η ζωή.
Όταν πας σε καυγά, πάρε ρόπαλο.
Αν ο άλλος έρθει με ρόπαλο, πάρε μαχαίρι.
Αν ο άλλος έρθει με μαχαίρι, πάρε πιστόλι.
Και αν ο άλλος έρθει με πιστόλι, τότε να είσαι αποφασισμένος πως μόνο ένας από τους δύο θα βγει ζωντανός.
Σόρι μάγκες, αλλά είμαι 40 χρονώς, και έχω κουραστεί να βλέπω να με σφάζουν και εγώ να κρατάω τον σταυρό του τίμιου.
Κάποια στιγμή, διαιτητές τύπου Αρετόπουλου και Κομίνη, πρέπει να καταλάβουν πως αν αδικήσουν, θα...αδικηθούν.
Δεν το συνεχίζω, αλλά πιστεύω όλοι να καταλάβατε τι εννοώ.
Πρώτα από όλα, όλοι ζητούσαν να πάρει την ομάδα και να φύγει.
Μόνο οι παίχτες ζητούσαν να συνεχίσουν.
Από την άλλη, είναι τόση η οργή που όλοι έλεγαν πως πρέπει πλέον να ασπαστούμε τις πολιτικές των άλλων.
Δεν θα μιλήσω ξεκάθαρα, για να μην σβήσουν το Post οι mods, αλλά πρέπει πλέον όσοι σκέφτονται να μας αδικήσουν,
να φοβούνται πως δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα.
Δυστυχώς, παιδιά, έτσι είναι η ζωή.
Όταν πας σε καυγά, πάρε ρόπαλο.
Αν ο άλλος έρθει με ρόπαλο, πάρε μαχαίρι.
Αν ο άλλος έρθει με μαχαίρι, πάρε πιστόλι.
Και αν ο άλλος έρθει με πιστόλι, τότε να είσαι αποφασισμένος πως μόνο ένας από τους δύο θα βγει ζωντανός.
Σόρι μάγκες, αλλά είμαι 40 χρονώς, και έχω κουραστεί να βλέπω να με σφάζουν και εγώ να κρατάω τον σταυρό του τίμιου.
Κάποια στιγμή, διαιτητές τύπου Αρετόπουλου και Κομίνη, πρέπει να καταλάβουν πως αν αδικήσουν, θα...αδικηθούν.
Δεν το συνεχίζω, αλλά πιστεύω όλοι να καταλάβατε τι εννοώ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αφήστε ρε τα όπλα και τα κουμπουρια εδώ ακυρώσε κανονικό γκολ ο μπινες και ο γατουλης θέλει να δείξει δύναμη, έχουμε εχθρό μπροστά μας, εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε!
- BlackBlockAttack
Βρε καλα μας κανουν.....Μας εκτελουν μεσα στη Τουμπα με 25.000 κοσμο και εμεις ασχολουμαστε με το ντου και τι κουβαλουσε ο Ιβαν....
Αν εσεις νομιζεττε οτι θα αντιμετωπισετε τον χοντρο και τον γατουλη με λουλουδια αλλαξτε πλευρο
Αν εσεις νομιζεττε οτι θα αντιμετωπισετε τον χοντρο και τον γατουλη με λουλουδια αλλαξτε πλευρο
Οποιος μιλαει για το κινητο του ιβαν ειναι βλακας
Χανετε το δασος τσακαλια. Οπλο και μαλακιες. Κι εγω θα οπλοφορουσα αν ημουν ο ιβαν. Οχι με ενα οπλο. Με δυο. Εγω μολις γυρισα σπιτι απ το γηπεδο. Δεν αντεχω αλλο βιασμο της ψυχης μου. Σκατα στον ταφο των κεραταδων. Μακαρι να αποσυρει την ομαδα απ τη σκατοδιοργανωση τους ο ιβαν. Καλλιο να παιζω μονιμα ερασιτεχνικο χωρις δικαιωμα ανοδου, παρα να δεχομαι απανωτους βιασμους της ψυχης κ της νοημοσυνης μου απο τους σκατανθρωπους...
- back in black
Ξαφνικά το θέμα μας είναι το κουμπούρι του Ιβάν και όχι ότι έχει συμβεί στον αγώνα; ¨οχι η κλοπή, ο βιασμός που γίνεται σε βάρος του ΠΑΟΚ ΜΑΣ μπροστά στα μάτιά μας; ¨Ελεος
- giwrgos04dex
η κλοπη του αιωνα.
τωρα στ @@ μου αν βγω 2 3 4 14ος
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ
τωρα στ @@ μου αν βγω 2 3 4 14ος
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ
- desperando
- Επικοινωνία:
Ρε το ξεσταβρι μου μέσα
Μας βιάζουν κατ εξακολουθηση και σεις βρήκατε να ασχοληθείτε με τα κουμπουρια του Ιβάν και γιατί οι φουσκωτοι του είναι τόσο φουσκωτοι?
Κάντε μας τη χάρη λοιπόν γιατί είμαστε σε καταστάσεις πολύ δύσκολες
Μας βιάζουν κατ εξακολουθηση και σεις βρήκατε να ασχοληθείτε με τα κουμπουρια του Ιβάν και γιατί οι φουσκωτοι του είναι τόσο φουσκωτοι?
Κάντε μας τη χάρη λοιπόν γιατί είμαστε σε καταστάσεις πολύ δύσκολες
Αδερφε μια χαρα ειμαι. Εγω παω στο γηπεδο να δω την ομαδα που αγαπώ, την ομαδα που με εχει κανει να κλαιω σαν παιδακι και να με κοιταν οι παντες, την ομαδα που φωναζα παντα περιφανα το ονομα της οπου και να ημουν. Ειναι ντροπη αυτο για εμενα
Καποιοι αν εχεις καταλαβει δε σε θελουν εσενα εμενα τον ΠΑΟΚτση.Αν θες το πιστευεις.
Καποιοι αν εχεις καταλαβει δε σε θελουν εσενα εμενα τον ΠΑΟΚτση.Αν θες το πιστευεις.
- BlackMagicPAOK
απο σάιτ "Ο Κομίνης έδωσε εντολή στις δύο ομάδες να βγουν για να συνεχιστεί το παιχνίδι και να ολοκληρωθεί κανονικά. Η ΑΕΚ, όμως, αρνείται να βγει κι επικαλείται ατμόσφαιρα ζούγκλας" ...
Όποιος συγκρίνει τον Ιβάν Σαββίδη με άνθρωπο που πήρε το παρατσούκλι Ρίνγκο ας πάει να διαβάσει ιστορία. Ίντερνετ έχουμε, δωρεάν είναι η γνώση, μην κάνετε άκαιρες συγκρίσεις. Σε κάθε περίπτωση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ.
όλοι οι επιχειρηματίες έχουν όπλο και νόμιμα , απλά οι αεκτζήδες ψάχνουν τρόπο να αποδράσουν σαν τους γαύρους ... τους έχουμε κάνει πτάνα όλους
Οπως ειπα πριν η ψωμολυσσα πορνη θελει να το παρει στα χαρτια.
Αν είχε επηρεαστεί απο τον Μαου θα έπρεπε να είναι ο πρώτος που θα διαμαρτυρηθεί...Ρε ούτε καν τον ειδε το Μαουρισιο!BlackMagicPAOK έγραψε:Είναι άλλο πράγμα να οπλοφορείς (με όπλο μέσα στην θήκη) και άλλο να απειλείς με όπλο..
Το θέμα είναι με ποια λογική ο επόπτης άλλαξε γνώμη κι ενω έτρεχε προς την σέντρα! Ακόμη κι ο τέρμας της αεκ έχει μείνει καθηλωμένος και περίλυπος. Δεν διαμαρτύρεται!