Αδερφέ όταν μπήκε μέσα ο Ιβάν φορούσε μπουφάν.... όταν έβγαινε φορούσε ένα μπλουζάκι ξανα δες τοRexaris έγραψε:Ο Ιβάν φορούσε μπουφάν το ξαναείδα. Επίσης αν μου βρει κανείς έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί ποτέ να κουβαλάει όπλο μ'αυτόν τον τρόπο που δεν βγαίνει με τίποτε θα του πω μπράβο. Κάνανε που κάνανε φωτοσόπ, δεν το κάνανε τουλάχιστον τής προκοπής; Τη δουλειά του πάντως την έκανε, έκανε το γύρο τού ιντερνέτ, μέχρι να τους καταδικάσει το δικαστήριο θα έχει ξεχαστεί το θέμα.
Δεν μπορώ πλέον τα άλλα σάιτ, μέχρι και το SDNA δεν μπορώ πια να διαβάζω τα άθλια σχόλια των χανουμιών και των βάζελων. Έχουμε και καρδιά.
ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Τι λες ρε είσαι καλά?johnys999 έγραψε:Μακάρι να μην το μετρήσουν... έτσι κι αλλιώς θα τιμωρηθούμε με τον μισό ποινικό κώδικα, τελείωσε η χρονιά.
Θα βάλουμε φωτιά στην χώρα και στην κυβέρνηση.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ.
- WestBlock4
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ενα παιδακι 10 χρπνων κανει καλυτερο photoshop.. ξυπνηστε και μη βλεπεται τα κωλο σαιτMpoz έγραψε:Παιδια ειναι δυνατον να μπαινει με οπλο μεσα; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
Πέρασε τις 11. Το παιχνίδι αποκλείεται να συνεχιστεί. Τζάμπα ελπίδες τρέφετε. Εγώ και να το πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα πλέον έχω ξενερώσει. Νέα λίγκα ή σύνορα!
- revolution1976
Έχεις δίκιο.Εγώ με μπαζούκας θα έμπαιναMpoz έγραψε:Παιδια ειναι δυνατον να μπαινει με οπλο μεσα; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
Ναι γιατιMpoz έγραψε:Παιδια ειναι δυνατον να μπαινει με οπλο μεσα; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
Δε καταλαβα, σπιτι του ειναι
Ελα με τα καθωσπρεπει
Ειμαι στην 4 και το κλίμα που επικρατεί ειναι οτι το γκολ μέτρησε. Δεν ξέρω απο που ξεκίνησε.
WestBlock4 έγραψε:ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ενα παιδακι 10 χρπνων κανει καλυτερο photoshop.. ξυπνηστε και μη βλεπεται τα κωλο σαιτMpoz έγραψε:Παιδια ειναι δυνατον να μπαινει με οπλο μεσα; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΥΦΑΝ. ΤΕΛΟΣ.
ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ "ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ" φωτογραφίες.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ρε λέμε πως το κοράκι είπε πως συνεχίζεται το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ βγήκε τώρα περιμένουμε τη λιγοψυχη
-
Δυστηχως η κινηση του Ιβαν ηταν καταστροφικη εαν ειναι μονταζ η φωτογραφια ομως θα πρεπει να τους κλεισει το σπιτι
- giwrgos04dex
ρε ημαρτον ποιο οπλο, δειτε πως μπαινει και πωσ βγαινει απ το γηπεδοrevolution1976 έγραψε:Έχεις δίκιο.Εγώ με μπαζούκας θα έμπαιναMpoz έγραψε:Παιδια ειναι δυνατον να μπαινει με οπλο μεσα; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
παιδια αυτο με το οπλο ειναι σοβαρο... οπως φαινεται δεν ειναι photoshop. Εχουν βγαλει κι αλλες φωτο κι εχει κυκλοφορησει πολυ. Και να πω την αληθεια, ειναι απαραδεκτο. Ντρεπομαι.. δεν ξερω τι να πω.. Μεχρι τωρα ελεγα παντα μονο θετικα για τον Σαββιδη και τον υπερασπιζομουν σε βαθμο να με πουν φερεφωνο της διοικησης. Αλλα με αυτο που βλεπω ντρεπομαι.
Ρε αδερφια δεν ξερω, εγω αυτες τις μαλακιες δεν τις γουσταρω. Ειναι απίστευτο να μπαινει με οπλο μεσα στο γηπεδο. Αν ισχυει ειναι μεγαλη ντροπη
Δεν ξέρω αν είχε η δεν είχε όπλο αλλά λέγεται concealed handgun license, που υποθέτω έχει και δεν με ξαφνιάζει λόγω της ιδιότητας του. Υποθετω δεν έκανε καμία κίνηση, αλλά φάνηκε έτσι όπως έτρεχε και φώναζε κτλMpoz έγραψε:Παιδια ειναι δυνατον να μπαινει με οπλο μεσα; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ξερω να σου πω για δημητριαδη,γιατι δεν ξερω ποιος ειναι ο δημητριαδης...gpap έγραψε:μόλις γύρισα από γήπεδο.
Ήμουν στην 7 και δεν είδα καθαρά τη φάση, όλοι όμως που άκουσα λένε πως μετρούσε κανονικά.
Ένας με ραδιοφωνάκι, μας είπε πως και ο Βαρούχας είπε πως μετράει το γκολ.
Τελικά, τι σκατά έγινε και περιμέναμε τόσες ώρες;
Άκουσα στο ράδιο πως ο Σαββίδης επιτέθηκε στον δημητριάδη της κούλας, έδειξε κάτι η τηλέοραση?
Γενικά, από τον κόσμο στην κερκίδα, μεγάλη οργή αλλά και σίχαμα για όσα βλέπουμε να γίνονται.
Δεν μπορεί αυτό το Καθεστώς να επιτρέψει σε μια ομάδα να πάρει ότι της αξίζει.
Σίχαμα για όσα ζούμε τις τελευταίες ημέρες.
Είδα τον διαιτητή να δείχνει σέντρα, τον επόπτη να τρέχει προς σέντρα, τι σκατά έγινε και το ακύρωσε???
Σίχαμα αδέλφια, σίχαμα.
Το γκολ ηταν κανονικοτατο!!!εδειξαν σεντρα και ενω πανηγυριζαμε οι κουλες πηγαν στον εποπτη ζητώντας οφσαιντ τον μαουριτσιο!Ο οποιος ηταν μπροστα αλλα ουτε ηρθε σε επαφη με την μπαλα,ουτε επηρεαζε καποιον!!!παρολα αυτα οι κουλες καταφεραν να πεισουν τους διαιτητες με αποτελεσμα την (λογικοτατη κατ εμε) μπουκα σαββιδη κλπ!