ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Η κουλα εχει κατεβει με 4 μπακ για να κλεισει τα 2 δικα μας και στηνει παγιδες για να κλεψει και να βγαλει κοντρα. Μηδεν παιχνιδι απο πισω στην ουσια, οταν εχουν μπαλα στην αμυνα την σηκωνουν με την μια ψηλα μπροστα για να μην πιεστουν πισω και την παθουν οπως προσπαθουν να το κανουν σε εμας. Γενικα οσο λιγοτερο ποδοσφαιρο κανονικο παιχτει, τοσο καλυτερα γι'αυτους
Θελει ΠΟΛΥ περισσοτερη δουλεια απο τα χαφ για να βγαζουμε τριγωνα και συνδιασμους στο κεντρο και να βοηθανε τους πλαϊνους. Πιο κοντα η πιεση στους αμυντικους τους για να μην προλαβαινουν να κανουν στοχευμενα γεμισματα. Η καμιναδα θα παει συννεφο
Θελει ΠΟΛΥ περισσοτερη δουλεια απο τα χαφ για να βγαζουμε τριγωνα και συνδιασμους στο κεντρο και να βοηθανε τους πλαϊνους. Πιο κοντα η πιεση στους αμυντικους τους για να μην προλαβαινουν να κανουν στοχευμενα γεμισματα. Η καμιναδα θα παει συννεφο
-
H AEK είχε man to man σε πολλές φάσεις τον Σιμόες πάνω στο Μαουρίσιο και για αυτό δεν έχουμε κέντρο.
Βάζεις Μπίσεσβαρ στο κέντρο (έξω Λημνιός), βάζεις Πέλκα αριστερά , Κάμπος δεξιά και παίζεις πολύ κοντά στο κέντρο...όπου θα δημιουργήσουμε υπεραριθμία...
Εκτιμώ και εγώ ότι η ΑΕΚ δε θα αντέξει ως το τέλος με την πίεση....
Υπομονή και θετική ενέργεια ρε καρντάσια...υπομονή και θετική ενέργεια....μη βγάζετε στεναχώρια...
Βάζεις Μπίσεσβαρ στο κέντρο (έξω Λημνιός), βάζεις Πέλκα αριστερά , Κάμπος δεξιά και παίζεις πολύ κοντά στο κέντρο...όπου θα δημιουργήσουμε υπεραριθμία...
Εκτιμώ και εγώ ότι η ΑΕΚ δε θα αντέξει ως το τέλος με την πίεση....
Υπομονή και θετική ενέργεια ρε καρντάσια...υπομονή και θετική ενέργεια....μη βγάζετε στεναχώρια...
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.Alastor έγραψε:ο Καμπος πιστευω δεν θα παρει δευτερη κιτρινη,αλλα ο Ματος η θα ειναι εκτος ματς η θα την φαει την κοκκινη κατι τετοιο βλεπω να γινεται. Αν τον Αζεβεδο τον θεωρουν σοβαρη μεταγραφη,πρεπει να βαλει βιερινια δεξια και αζεβεδο αριστερα κατα την αποψη μου πριν γινει το κακο
Παντως σημερα φανηκε η ελλειψη ενος σοβαρου παικτη στο κεντρο και ενος CB,να λεμε την αληθεια. Μακαρι να γινει μεταμορφωση οπως στο β ημιχρονο με βαζελο περσι,που ενω ειχαμε κοντεψει να φαμε 3 γκολ,τελικα τους ριξαμε 4αρα. Αντε μωρη ομαδα,ποτε δεν ημασταν πιο κοντα σε πρωταθλημα
- desperando
- Επικοινωνία:
Πολλά νεύρα και άγχος. Εν μέρη λογικά αλλά πρέπει να παίξουν το παιχνίδι τους.
Ο κρεσπο δυστυχώς φοβάται και το έχει καταλάβει όλο το γήπεδο.
Η αεκ καλά διαβασμενη με σωστές παγίδες στα άκρα, αλλά όταν αυτές οι παγίδες δεν πιάνουν είναι εκτεθειμένη στο τρανζισιον, όπου αν ο Λημνιος ήταν πιο έμπειρος θα είχαμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες για γκολ.
Ελπίζω σε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο ιδιαίτερα πνευματικά
Ο κρεσπο δυστυχώς φοβάται και το έχει καταλάβει όλο το γήπεδο.
Η αεκ καλά διαβασμενη με σωστές παγίδες στα άκρα, αλλά όταν αυτές οι παγίδες δεν πιάνουν είναι εκτεθειμένη στο τρανζισιον, όπου αν ο Λημνιος ήταν πιο έμπειρος θα είχαμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες για γκολ.
Ελπίζω σε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο ιδιαίτερα πνευματικά
Λημνιός αν και παρεξενεύτηκα και εγώ ότι είναι στην αρχική, δεν πρέπει να βγει κατά την άποψη μου. Ναι μεν οι σέντρες του ήταν όλες κουβάς όμως είναι ξεκάθαρο missmatch υπέρ μας η ταχύτητα του από την πλευρά που το χανούμι δείχνει να μην καλύπτει σωστά.
Μία του.... δύο του.... κάπου θα του βγει η φάση.
Μία του.... δύο του.... κάπου θα του βγει η φάση.
Πρεπει να εκμεταλευτουμε τα κορνερ,γκολ ο Βαρελα καλυτερος στο πρωτο ο Καμπος.
- Παλαιολόγος
το β θα ναι ακομα πιο δυσκολο για μας,οι καθυστερησεις περισσοτερες το δυναμικο ποδοσφαιρο της Αεκ ακομα πιο εντονο!
ενω εχω αμφιβολιες σοβαρες αν ο λουτσε παρει καποιες ριζοσπαστικες αποφασεις μπας και αλλαξει την εικονα του ματς
μου φαινεται απλα θα περιμενει μπας και βαλουμε γκολ σε καμια φαση
αντε το πολυ να αλλαξει καποιον μπροστ
λες και εκει ειναι το προβλημα
το καλυτερο θα ηταν να μην τρεχουν μπροστα περιμενοντας οι δικοι μας,αλλα να συγκλινουν μεσοαμυντικα μπας και αλλαζουμε μπαλιες και παιξουμε στρωτο ποδοσφαιρο
αλλιως δυσκολα,πολυ δυσκολα
ενω εχω αμφιβολιες σοβαρες αν ο λουτσε παρει καποιες ριζοσπαστικες αποφασεις μπας και αλλαξει την εικονα του ματς
μου φαινεται απλα θα περιμενει μπας και βαλουμε γκολ σε καμια φαση

λες και εκει ειναι το προβλημα
το καλυτερο θα ηταν να μην τρεχουν μπροστα περιμενοντας οι δικοι μας,αλλα να συγκλινουν μεσοαμυντικα μπας και αλλαζουμε μπαλιες και παιξουμε στρωτο ποδοσφαιρο
αλλιως δυσκολα,πολυ δυσκολα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 11 Μαρ 2018, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Να μην βγει ο Λημνιός; Και ποιος θα βγει; O Campos; Μεταξύ των δύο σαφώς πιο επικίνδυνος είναι ο Αγκολέζος.
είναι και αυτό το κωλοδιχτυ που στην αρχή νόμιζα πως χάλασε η οθόνη και για αυτό βλέπω θολά...
και μονο που κρατησε μονο 1 λεπτο καθυστερηση δειχνει προθεση.Μονο οι αψημαχιες στην φαση του ματος ειναι ενα τριλεπτο,,,,ουτε κιχ η παε για κομινη,,,πειτε με γκρινιαρη αλλα πειτε μου οτι δεν ειναι ετσι
- Παλαιολόγος
κακώς επιμένεις στο λάθος του λημνιού ρουμάνε.
πατήστε τους
πατήστε τους
Το παιχνίδι θα κριθεί από ένα λάθος ή μια καλή ατομική ενέργεια. Πρέπει μέχρι το 60 να μπει ο Μακ στα εξτρέμ, γι αυτά τα ματς τον φέραμε πίσω. Ο Μπίσεσβαρ θα είναι χρήσιμος μετά το 65-70, αν μέχρι τότε δεν κερδίζουμε ή κερδίζουμε με 1-0. Η τρίτη αλλαγή υποχρεωτικά θα είναι ο Σάχωφ στον άξονα, μια και δεν έχουμε άλλον κι ο Μαουρίτσιο δεν δείχνει ζωντάνια ούτε σήμερα.
-