Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK
Has thanked: 1 time

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Σολωμοντεια λύση.. Όχι δικαιοσυνη.
Πάντως το ΠΑΘΟΣ ξαναφουντωνει! Με προσοχή μάγκες!
themgeo

Δημοσίευση από themgeo »

εγώ ένα ξέρω.. πως ενώ η ομάδα ήταν πρώτη και ακολουθούσε με ηρεμία και πίστη το πλάνο της ήρθαν και τα έκαναν όλα μπάχαλο επίτηδες..

Με το σκεπτικό του -3 ξέφυγε η ομάδα από το πλάνο της και κυνήγησε ανορθόδοξα το διπλό στην Τρίπολη με τις συνέπειες να είναι γνωστές..

Επίσης, άλλο να προπορευόσοτν σήμερα και να ήθελε η Αεκ μονο νίκη αύρίο (που όλοι ξέρουμε τι θα ακολουθούσε αν ανοίγονταν μέσα στην Τούμπα) και άλλο τώρα που αναγκαστικά εσύ πρέπει να ρισκάρεις και να ανοιχτείς από το πρώτο λεπτό, αφού θες μόνο νίκη..
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από DimitrisS »

Καμια δικαιοσυνη.

Μπραβο στην ΠΑΕ που δεν λεει "ευχαριστω" σε μια αποφαση που ξεκαθαρα δικαιωνει και επιβραβευει το θεατρο.
Πρεπει να συνεχισουμε ολοι μαζι μεχρι τελους για να τιμωρηθει ο κοκκινος καρναβαλος.

Ηρεμα αυριο.
ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ.

Ας αφησουμε την ομαδα να παιξει το ποδοσφαιρο της και να δειξει οτι ειναι καλυτερη.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

themgeo έγραψε:εγώ ένα ξέρω.. πως ενώ η ομάδα ήταν πρώτη και ακολουθούσε με ηρεμία και πίστη το πλάνο της ήρθαν και τα έκαναν όλα μπάχαλο επίτηδες..

Με το σκεπτικό του -3 ξέφυγε η ομάδα από το πλάνο της και κυνήγησε ανορθόδοξα το διπλό στην Τρίπολη με τις συνέπειες να είναι γνωστές..

Επίσης, άλλο να προπορευόσοτν σήμερα και να ήθελε η Αεκ μονο νίκη αύρίο (που όλοι ξέρουμε τι θα ακολουθούσε αν ανοίγονταν μέσα στην Τούμπα) και άλλο τώρα που αναγκαστικά εσύ πρέπει να ρισκάρεις και να ανοιχτείς από το πρώτο λεπτό, αφού θες μόνο νίκη..

Εχεις απόλυτο δίκιο. στην Τρίπολη και η ισοπαλία δεν θα ήταν καταδικαστικη, κάθε άλλο...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”