Σολωμοντεια λύση.. Όχι δικαιοσυνη.
Πάντως το ΠΑΘΟΣ ξαναφουντωνει! Με προσοχή μάγκες!
Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
- BlackMagicPAOK
- Has thanked: 1 time
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
εγώ ένα ξέρω.. πως ενώ η ομάδα ήταν πρώτη και ακολουθούσε με ηρεμία και πίστη το πλάνο της ήρθαν και τα έκαναν όλα μπάχαλο επίτηδες..
Με το σκεπτικό του -3 ξέφυγε η ομάδα από το πλάνο της και κυνήγησε ανορθόδοξα το διπλό στην Τρίπολη με τις συνέπειες να είναι γνωστές..
Επίσης, άλλο να προπορευόσοτν σήμερα και να ήθελε η Αεκ μονο νίκη αύρίο (που όλοι ξέρουμε τι θα ακολουθούσε αν ανοίγονταν μέσα στην Τούμπα) και άλλο τώρα που αναγκαστικά εσύ πρέπει να ρισκάρεις και να ανοιχτείς από το πρώτο λεπτό, αφού θες μόνο νίκη..
Με το σκεπτικό του -3 ξέφυγε η ομάδα από το πλάνο της και κυνήγησε ανορθόδοξα το διπλό στην Τρίπολη με τις συνέπειες να είναι γνωστές..
Επίσης, άλλο να προπορευόσοτν σήμερα και να ήθελε η Αεκ μονο νίκη αύρίο (που όλοι ξέρουμε τι θα ακολουθούσε αν ανοίγονταν μέσα στην Τούμπα) και άλλο τώρα που αναγκαστικά εσύ πρέπει να ρισκάρεις και να ανοιχτείς από το πρώτο λεπτό, αφού θες μόνο νίκη..
- DimitrisS
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Καμια δικαιοσυνη.
Μπραβο στην ΠΑΕ που δεν λεει "ευχαριστω" σε μια αποφαση που ξεκαθαρα δικαιωνει και επιβραβευει το θεατρο.
Πρεπει να συνεχισουμε ολοι μαζι μεχρι τελους για να τιμωρηθει ο κοκκινος καρναβαλος.
Ηρεμα αυριο.
ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ.
Ας αφησουμε την ομαδα να παιξει το ποδοσφαιρο της και να δειξει οτι ειναι καλυτερη.
Μπραβο στην ΠΑΕ που δεν λεει "ευχαριστω" σε μια αποφαση που ξεκαθαρα δικαιωνει και επιβραβευει το θεατρο.
Πρεπει να συνεχισουμε ολοι μαζι μεχρι τελους για να τιμωρηθει ο κοκκινος καρναβαλος.
Ηρεμα αυριο.
ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ.
Ας αφησουμε την ομαδα να παιξει το ποδοσφαιρο της και να δειξει οτι ειναι καλυτερη.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
themgeo έγραψε:εγώ ένα ξέρω.. πως ενώ η ομάδα ήταν πρώτη και ακολουθούσε με ηρεμία και πίστη το πλάνο της ήρθαν και τα έκαναν όλα μπάχαλο επίτηδες..
Εχεις απόλυτο δίκιο. στην Τρίπολη και η ισοπαλία δεν θα ήταν καταδικαστικη, κάθε άλλο...