Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ψυχολογε τα είπες τέλεια :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Βρέ και την κόρη, και την μάνα, και την χώρα ολόκληρη :P
igevas

Δημοσίευση από igevas »

Βλεπω να σουταρουν τον γκαρθια και να βγαινει και να τα λεει ολα χαρτι και καλαμαρι.Εκει να δεις γελια...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΠΟΤΕ; ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΩΡΑ; 14:00
ΠΟΥ; ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

igevas έγραψε:Βλεπω να σουταρουν τον γκαρθια και να βγαινει και να τα λεει ολα χαρτι και καλαμαρι.Εκει να δεις γελια...
Αυτο δεν εχουν σκεφτει οι πρεζες του λιμανιου. Ετοιμο για σουτ τον εχουν κ αυτος οταν παει στη χωρα του θα τους θαψει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

zoran όλα αυτά που γράφεις είναι σημάδια τζογαδορου,είσαι σίγουρος ότι έχεις απεξαρτηθεί φίλε;
Κατά τα λοιπά διαφωνώ κάθετα με τον che,άδικη η επίθεση σου,ο άνθρωπος δεν έγραψε κάτι προκλητικό για να του απαντήσεις με αυτό τον τρόπο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δεν πρόκειται να τους "καρφώσει" ο γκαρθία, γιατί θα δεχτεί ότι έκανε τον κλόουν
ποιος επαγγελματίας παραδέχεται κάτι τέτοιο;
αφήστε που θα φοβηθεί να πει κάτι τέτοιο γιατί ξέρει καλά με ποιους έχει να κάνει...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγά μην παραδεχτεί το θέατρο,έχει φάει ήδη μήνυση,δεν είναι μ@λ@κ@ς.
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΑΝΑΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

obanebane έγραψε:zoran όλα αυτά που γράφεις είναι σημάδια τζογαδορου,είσαι σίγουρος ότι έχεις απεξαρτηθεί φίλε;
Κατά τα λοιπά διαφωνώ κάθετα με τον che,άδικη η επίθεση σου,ο άνθρωπος δεν έγραψε κάτι προκλητικό για να του απαντήσεις με αυτό τον τρόπο.
Δεν ηθελα φιλε να προκαλέσω, ούτε να θιξω τον αδερφό που μ αρέσει να τον διαβάζω κιόλας.
Οσο για το άλλο , ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κι ας μη γνωριζόμαστε. Αν με συμβούλευε κάποιος απο τους "φιλους" ισως ειχα γλιτωσει νωρίτερα.
Ναι ειμαι εκτος εδω και 2 χρονια.
Παρολα αυτα , να ξερεις θα το σηκωσουμε οπως ειπα και πριν !

Προαισθημα δυνατο μεσα μου και ηθελα να το μοιραστώ, δεν εκανα βουντου :opaokara:

Απ τα προαισθηματα που σε εμενα βγαινουνε...
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

zoran έγραψε:Μαγκες θα πω κατι που μαλλον αυτη τη στιγμη, δεν εχει καμμια αξια για κανεναν σας, καθως δε με γνωριζετε για να αξιολογησετε ποσο μετρημενος κ ρεαλιστης ανθρωπος ειμαι.
Ομως θελω να το γραψω.

Αυτο το πρωταθλημα θα το παρουμε εμεις!! Ειμαι απολυτα σιγουρος κ σας λεω μη σκατε αδικα.
Αν ειναι με 6 στα 6 η με την εφεση δεν ξερω.
Ομως εμείς θα το πανηγυρίσουμε στο τέλος. Πειτε οτι εχω την τρελα να παρατηρω πραματα στη ζωη μου, να ειμαι προληπτικος αλλα κ θρησκευομενος. Επειδη πονεσα κ εγω μαζι με ολους σας, τοσο πολυ σε σημειο που ολα τα αναποδα ηταν σε τρελο "τιλταρισμα" στη ζωη μου, σας το λεω : ο ανεμος ειναι ουριος, κι εχουμε σαλπαρει για τον τιτλο.

Θα βαλω και την υπογραφη μου
+1926
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

john4serres έγραψε:ΠΟΤΕ; ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΩΡΑ; 14:00
ΠΟΥ; ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ
+1926
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Petros1988 έγραψε:Πάντως θα το πω μετά από το ΠΑΟΚ Ολυμπιακός όλα τα site των Αθηνών κάνανε πόλεμο στον ΠΑΟΚ πλην του ενός; site που ήτανε πιο αντικειμενικο.....
Σε κατι τετοιες περιοδους πεφτουν οι μασκες αδερφε. Οχι οτι δεν το ξεραμε, απλως ξεβρακωνονται χυμα.

Χθες διαβασα εναν απο τους πιο εμετικους τιτλους εβερ στο ποκ24 εε σπορτ24:
Έξαλλος ο δικαστής Σκουτέρης με το σκουτεράκι στην Τούμπα
Και το περιεχομενο της ειδησης??Καμια σχεση:

Ο πρόεδρος της επιτροπής, πριν ξεκινήσει η διαδικασία, διερωτήθηκε: "Αυτό το μηχανάκι, πώς βρέθηκε στην Τούμπα; Βρεθήκαμε εκεί και το είδαμε. Ο παρατηρητής, ωστόσο, δεν το κατέγραψε
trouman

Δημοσίευση από trouman »

zoran έγραψε:Μαγκες θα πω κατι που μαλλον αυτη τη στιγμη, δεν εχει καμμια αξια για κανεναν σας, καθως δε με γνωριζετε για να αξιολογησετε ποσο μετρημενος κ ρεαλιστης ανθρωπος ειμαι.
Ομως θελω να το γραψω.

Αυτο το πρωταθλημα θα το παρουμε εμεις!! Ειμαι απολυτα σιγουρος κ σας λεω μη σκατε αδικα.
Αν ειναι με 6 στα 6 η με την εφεση δεν ξερω.
Ομως εμείς θα το πανηγυρίσουμε στο τέλος. Πειτε οτι εχω την τρελα να παρατηρω πραματα στη ζωη μου, να ειμαι προληπτικος αλλα κ θρησκευομενος. Επειδη πονεσα κ εγω μαζι με ολους σας, τοσο πολυ σε σημειο που ολα τα αναποδα ηταν σε τρελο "τιλταρισμα" στη ζωη μου, σας το λεω : ο ανεμος ειναι ουριος, κι εχουμε σαλπαρει για τον τιτλο.

Θα βαλω και την υπογραφη μου
Μαζί σου..
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Λοιπόν αύριο στις 2 στην αριστοτελους όλοι! Θα πάμε με πορεία μετά μέχρι το γήπεδο όπου θα εμψυχωσουμε την ομάδα και θα δούμε το παιχνίδι σε γιγαντοοθόνη ώστε να ακούγονται οι φωνές μας μέσα και να ανατριχιάζει όλη η τούμπα. Η θέση μας είναι εκεί. Είναι υποχρέωση μας !!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”