Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο δεν εχουν σκεφτει οι πρεζες του λιμανιου. Ετοιμο για σουτ τον εχουν κ αυτος οταν παει στη χωρα του θα τους θαψει.igevas έγραψε:Βλεπω να σουταρουν τον γκαρθια και να βγαινει και να τα λεει ολα χαρτι και καλαμαρι.Εκει να δεις γελια...
Δεν ηθελα φιλε να προκαλέσω, ούτε να θιξω τον αδερφό που μ αρέσει να τον διαβάζω κιόλας.obanebane έγραψε:zoran όλα αυτά που γράφεις είναι σημάδια τζογαδορου,είσαι σίγουρος ότι έχεις απεξαρτηθεί φίλε;
Κατά τα λοιπά διαφωνώ κάθετα με τον che,άδικη η επίθεση σου,ο άνθρωπος δεν έγραψε κάτι προκλητικό για να του απαντήσεις με αυτό τον τρόπο.
+1926zoran έγραψε:Μαγκες θα πω κατι που μαλλον αυτη τη στιγμη, δεν εχει καμμια αξια για κανεναν σας, καθως δε με γνωριζετε για να αξιολογησετε ποσο μετρημενος κ ρεαλιστης ανθρωπος ειμαι.
Ομως θελω να το γραψω.
Αυτο το πρωταθλημα θα το παρουμε εμεις!! Ειμαι απολυτα σιγουρος κ σας λεω μη σκατε αδικα.
Αν ειναι με 6 στα 6 η με την εφεση δεν ξερω.
Ομως εμείς θα το πανηγυρίσουμε στο τέλος. Πειτε οτι εχω την τρελα να παρατηρω πραματα στη ζωη μου, να ειμαι προληπτικος αλλα κ θρησκευομενος. Επειδη πονεσα κ εγω μαζι με ολους σας, τοσο πολυ σε σημειο που ολα τα αναποδα ηταν σε τρελο "τιλταρισμα" στη ζωη μου, σας το λεω : ο ανεμος ειναι ουριος, κι εχουμε σαλπαρει για τον τιτλο.
Θα βαλω και την υπογραφη μου
+1926john4serres έγραψε:ΠΟΤΕ; ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΩΡΑ; 14:00
ΠΟΥ; ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ
Σε κατι τετοιες περιοδους πεφτουν οι μασκες αδερφε. Οχι οτι δεν το ξεραμε, απλως ξεβρακωνονται χυμα.Petros1988 έγραψε:Πάντως θα το πω μετά από το ΠΑΟΚ Ολυμπιακός όλα τα site των Αθηνών κάνανε πόλεμο στον ΠΑΟΚ πλην του ενός; site που ήτανε πιο αντικειμενικο.....
Μαζί σου..zoran έγραψε:Μαγκες θα πω κατι που μαλλον αυτη τη στιγμη, δεν εχει καμμια αξια για κανεναν σας, καθως δε με γνωριζετε για να αξιολογησετε ποσο μετρημενος κ ρεαλιστης ανθρωπος ειμαι.
Ομως θελω να το γραψω.
Αυτο το πρωταθλημα θα το παρουμε εμεις!! Ειμαι απολυτα σιγουρος κ σας λεω μη σκατε αδικα.
Αν ειναι με 6 στα 6 η με την εφεση δεν ξερω.
Ομως εμείς θα το πανηγυρίσουμε στο τέλος. Πειτε οτι εχω την τρελα να παρατηρω πραματα στη ζωη μου, να ειμαι προληπτικος αλλα κ θρησκευομενος. Επειδη πονεσα κ εγω μαζι με ολους σας, τοσο πολυ σε σημειο που ολα τα αναποδα ηταν σε τρελο "τιλταρισμα" στη ζωη μου, σας το λεω : ο ανεμος ειναι ουριος, κι εχουμε σαλπαρει για τον τιτλο.
Θα βαλω και την υπογραφη μου