Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
- Παλαιολόγος
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
καλυτερη η υπερασπιση της ΠΑΕ σε αυτην την δικη απο την προηγουμενη
Το μηχανάκι δεν παραβιάζει ούτε κομμα από τον ΚΑΠ. Δεν υπάρχει η παραμικρή προβλεψη για αντικείμενα που κουβαλούν οι οπαδοί. Άμα το πετάγαμε στο κεφαλι το Καραπαπα ευχαριστως να τρωγαμε - 3 για διακοπή του αγωνα. Για διακοπή του αγωνα επειδή ο Αρετόπουλος άφησε το Γκαρθία να σηκωθεί να φυγει ενω ο γιατρός του αγωνα του ειπε παίξε όμως πάει πάρα πολυ.
Ο κανονισμός το μονο που προβλεοει για τραυματισμο είναι πρόστιμο. Με τη γνωμάτευση του Ιατρού αγώνα δε στοιχειοθετειται διακοπη του αγώνα. Ο αρετοπουλος τα εκανε μουνι γιατί δεν υπολογιζε οτι ο γιατρός θα του δέσει τα χερια.
" Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται
κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς
θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές."
Πουθενά δε λέει ο κανονισμος οτι ο τραυματισμός ειναι - 3. Για να υπάρξει οριστικη διακοπή πρεπει ο διαιτητή να το αποφασισει λογω της σοβαρότητας του τραυματισμου. Τη σοβαρότητα την κρινει ο γιατρός αγώνα, εκτός και αν ειναι εκει για να κάνει τη γλάστρα.ΤΕΛΟΣ. Αλλιώς κανει ο εκάστοτε δισιτητης οτι γουσταρει ο ίδιος ή αυτος που του τα έχει χωσει....
ΥΓ έπρεπε να του απαντησει ότι το μηχανάκι μπήκε στο γήπεδο μόνο του, οπως ηρθε μονο του το noor1
Ο κανονισμός το μονο που προβλεοει για τραυματισμο είναι πρόστιμο. Με τη γνωμάτευση του Ιατρού αγώνα δε στοιχειοθετειται διακοπη του αγώνα. Ο αρετοπουλος τα εκανε μουνι γιατί δεν υπολογιζε οτι ο γιατρός θα του δέσει τα χερια.
" Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται
κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς
Πουθενά δε λέει ο κανονισμος οτι ο τραυματισμός ειναι - 3. Για να υπάρξει οριστικη διακοπή πρεπει ο διαιτητή να το αποφασισει λογω της σοβαρότητας του τραυματισμου. Τη σοβαρότητα την κρινει ο γιατρός αγώνα, εκτός και αν ειναι εκει για να κάνει τη γλάστρα.ΤΕΛΟΣ. Αλλιώς κανει ο εκάστοτε δισιτητης οτι γουσταρει ο ίδιος ή αυτος που του τα έχει χωσει....
ΥΓ έπρεπε να του απαντησει ότι το μηχανάκι μπήκε στο γήπεδο μόνο του, οπως ηρθε μονο του το noor1
Μπράβο φίλε, πολύ ωραίος, γράφεις πολύ έξυπνα και μετρημένα, γέλασα με το ΥΓ αν και έτσι ακριβώς θα μπορούσε να τού είχε απαντήσει στα σοβαρά. Εκεί που μας χρωστάγανε, θέλουν να μας πάρουν και το βόδι, κατάλαβες;okkas73 έγραψε:Το μηχανάκι δεν παραβιάζει ούτε κομμα από τον ΚΑΠ. Δεν υπάρχει η παραμικρή προβλεψη για αντικείμενα που κουβαλούν οι οπαδοί. Άμα το πετάγαμε στο κεφαλι το Καραπαπα ευχαριστως να τρωγαμε - 3 για διακοπή του αγωνα. Για διακοπή του αγωνα επειδή ο Αρετόπουλος άφησε το Γκαρθία να σηκωθεί να φυγει ενω ο γιατρός του αγωνα του ειπε παίξε όμως πάει πάρα πολυ.
Διατηρώ κάποιες ελπίδες αλλά μόνο εάν και ο Ιβάν δείξει ισχύ μεγαλύτερη τής ΕΟ στο παρασκήνιο, έστω κι αν ζητάμε απλά το δίκαιο και το αυτονόητο.
Κι εγώ από την πλευρά μου τα είδα θετικά τα πράγματα σήμερα..
Στέκομαι κυρίως εκεί που εκθειάζει τη γυναίκα δικαστή, την πρώτη (ξεχνάω το όνομα της).. εγώ το εκλαμβάνω ως: οκ πολύ καλή και αξιόλογη η συνάδελφος και έκανε καλά τη δουλειά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ασχέτως που εγώ θα τη γηώσω.. του στυλ, ότι δεν φταίει αυτή ή δεν έκανε κάτι λάθος (συναδελφική αλληλεγγύη).. για αυτό και μετά τα ρίχνει στην υπάρχουσα νομοθεσία και τα κενά της..
Οπότε καλά τα είπε η συνάδελφος, αλλά βάση νόμου και των κενών (καθαρά νομικά) που υπάρχουν σε αυτόν δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο ΠΑΟΚ..
Εκεί πιστεύω πως πάτησε και η υπερασπιστοκή γραμμή των νομικών μας σήμερα..
Στέκομαι κυρίως εκεί που εκθειάζει τη γυναίκα δικαστή, την πρώτη (ξεχνάω το όνομα της).. εγώ το εκλαμβάνω ως: οκ πολύ καλή και αξιόλογη η συνάδελφος και έκανε καλά τη δουλειά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ασχέτως που εγώ θα τη γηώσω.. του στυλ, ότι δεν φταίει αυτή ή δεν έκανε κάτι λάθος (συναδελφική αλληλεγγύη).. για αυτό και μετά τα ρίχνει στην υπάρχουσα νομοθεσία και τα κενά της..
Οπότε καλά τα είπε η συνάδελφος, αλλά βάση νόμου και των κενών (καθαρά νομικά) που υπάρχουν σε αυτόν δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο ΠΑΟΚ..
Εκεί πιστεύω πως πάτησε και η υπερασπιστοκή γραμμή των νομικών μας σήμερα..
Όντως (και ασπαζόμενος το "αφελές" σκεπτικό σου πιστεύω επίσης ότι) εδώ κάτι του ξέφυγε του Honda Chaly...navigator11 έγραψε:Ο σκουτερακιας μας είπε να μην πυροβολούν οι δικοί μας την ... πιανίστρια σκουληκαρικη για το ότι έβγαλε σε χρόνο εξπρές, υπό πίεση και με βάση ... αστείο πειθαρχικό δίκαιο, την εκκαλούμενη "απόφαση". Εγώ, αφελώς και ηλιθιωδώς, έρχομαι να αναρωτηθώ! Αναγράφεται κάπου στην εν λόγω αθλητική ... Βίβλο ότι η απόφαση του μονομελούς πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου οφείλει να λαμβάνεται, καθαρογράφεται, εκδίδεται και απαγγέλεται μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Ήταν υποχρεωμένη δηλαδή η σκουληκαντερα να ξεπεράσει εαυτόν για να βγάλει τη συγκεκριμένη παρωδική απόφαση διαφορετικά θα υφίστατο κάποια κύρωση; Δεν το γνωρίζω μετά βεβαιότητας αλλά το κόβω απίθανο. Καλή η προσπάθεια λοιπόν διαστρέβλωσης της πραγματικότητας αλλά δε νομίζω να πείθει κανέναν.

Κάτι που δείχνει ότι ξέρει πολλά και καλά και ότι πολύ πιθανά "την τσιπούρα την ψήνει κι απ τις δυο μεριές"...

Προσωπικά πάντως, δεν θα πόνταρα ούτε σεντ στην ψήφο του "μηχανόβιου" υπέρ μας, για τους παρακάτω λόγους...
1...Το σκάλωμα που έφαγε με τον συνεπώνυμο και κρεμασμένο στα κάγκελα μας συγγενή του,

2...Ο απαξιωτικός τρόπος που αναφέρθηκε στον Γραμμένο, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας όπου υπάγεται η επιτροπή που προεδρεύει, για τους "κακούς κανονισμούς" του πειθαρχικού κώδικα, οι οποίοι υφίστανται μέχρι σήμερα...Με το "δεν τα χω πει στον Γραμμένο αλλά δεν υπάρχει και νόημα" ή τον έχει τελειωμένο ή κόντρα π@π@ρο-γραμμένο!
3...Η αντίδραση που έβγαλε, απαντώντας στο χαϊβανοαίτημα του συνηγόρου μας, για "όσο το δυνατόν πιο γρήγορη απόφαση", καμπανιάζοντας τον στερεοφωνικά ότι, "μέχρι πριν λίγο διαμαρτυρόσασταν που η πρωτόδικη απόφαση βγήκε τόσο γρήγορα, ενώ τώρα ζητάτε να γίνει το ίδιο πράγμα, δεν υπόσχομαι τίποτα για τον χρόνο που θα βγει"!
4...Η άριστη γνώση που έδειξε να έχει μέχρι και για τον αντίπαλο μας την Κυριακή και η αναφορά του σ αυτόν...
Με λίγα λόγια ο Honda Chaly(ς) ξέρει πολλά, ήταν παρών στον αγώνα της Τούμπας, δεν είναι τυχαία Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, αφού διορίστηκε επί Γκιρτζίκη, δίχως να χει ήδη αντικατασταθεί (γιατί άραγε? μεγάλη απορία έχω αν τυχόν έχουν υποχρεωτική θητεία συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος) απ τον σημερινό Πρόεδρο της ένωσης, όπου αυτή υπάγεται και με κάνει να απαισιοδοξώ ότι ούτε καν "το κλεμμένο βόδι δεν θα μας επιστραφεί"...

Υ.Γ. Εύχομαι φυσικά να πέφτω εντελώς έξω, δίνοντας σημασία σε λεπτομερειακές παπαριές και να γίνει το ανάποδο!
Υ.Γ. 2...Ό,τι απ τα δύο και να γίνει, ας κερδίσουμε στα ίσα-εμφατικά την πουτ@νοκούλα και στα καραπ@πάρια μου!

-
Το τελευταίο ποστ με κάλυψε απορώ που την βλέπεται την αισιοδοξία οι υπόλοιποι εγώ μόνο που δεν ζήτησε να τιμωρηθουμε και για το σκουτερ είδα αυτός πιστεύω αν κερδίσουμε θα πει μείον -6 αντί για μείον τρία. Σε κανονική δίκη με αμερόληπτο δικαστή πιστεύω θα είχαμε δικαιωθεί για αυτό το θέατρο που εκαναν οι γαύροι αλλά αυτός ήταν πιο στημένος και από τα στημένα που δικάστηκαν πρόσφατα
- NIKOS_PAOK04
Πως θα μπορούσαμε να είμαστε αισιοδοξοί για μια δίκαιη διαδικασία όταν.
1. Ο Σκουτέρης έχει παρελθόν δευτεροβάθμιων αποφάσεων που είναι βαμμένες κόκκινες.
2. Ο ΠΑΟΚ λόγο του ντέρμπυ έχει ανάγκη μια γρήγορη απόφαση (και αυτή αποκλείετε να βγεί)
3. Ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρνει να πάρει μια μέρα αναβολή για πραγματικους λόγους και αυτοί παίρνουν 4 φορά για πλάκα
4. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει απέναντι τον γαυρό αλλά όλο το αθηναϊκό κατεστημένο με κυρίαρχο τον νιαου
Επειδή πρέπει να υπαρχει και ο «ευνοημένος» για να μας την λένε εώς την επόμενη φορά θα έχουμε μείωση πρόστιμου στο μισό και 1 αγωνιστική κεκλεισμένων αντί για δύο και η απόφαση θα τελείωνει δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω τα
τρία δύο (-3 σε -2)
Και όμως και ΠΑΛΙ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΑΣ η ζημιά που ήταν να γίνει έγινε αν τα παλικάρια αύριο παίξουν στο 70% και πάνω έχει μια ωραία 4αρα για την νεοφωτιστη και στα επόμενα 5 πολλά μπορούν να συμβουν ακόμα και με Κερκυρά και Απόλλωνα σμύρνης που δεν θα έχουν άλλα περιθώρια και θα δώσουν «αίμα» για να πάρουν βαθμό στις τελευταίες αγωνιστικές.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ (με το νταμπλ)
1. Ο Σκουτέρης έχει παρελθόν δευτεροβάθμιων αποφάσεων που είναι βαμμένες κόκκινες.
2. Ο ΠΑΟΚ λόγο του ντέρμπυ έχει ανάγκη μια γρήγορη απόφαση (και αυτή αποκλείετε να βγεί)
3. Ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρνει να πάρει μια μέρα αναβολή για πραγματικους λόγους και αυτοί παίρνουν 4 φορά για πλάκα
4. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει απέναντι τον γαυρό αλλά όλο το αθηναϊκό κατεστημένο με κυρίαρχο τον νιαου
Επειδή πρέπει να υπαρχει και ο «ευνοημένος» για να μας την λένε εώς την επόμενη φορά θα έχουμε μείωση πρόστιμου στο μισό και 1 αγωνιστική κεκλεισμένων αντί για δύο και η απόφαση θα τελείωνει δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω τα
τρία δύο (-3 σε -2)
Και όμως και ΠΑΛΙ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΑΣ η ζημιά που ήταν να γίνει έγινε αν τα παλικάρια αύριο παίξουν στο 70% και πάνω έχει μια ωραία 4αρα για την νεοφωτιστη και στα επόμενα 5 πολλά μπορούν να συμβουν ακόμα και με Κερκυρά και Απόλλωνα σμύρνης που δεν θα έχουν άλλα περιθώρια και θα δώσουν «αίμα» για να πάρουν βαθμό στις τελευταίες αγωνιστικές.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ (με το νταμπλ)
Θα ήταν η ατάκα της χρονιάς.okkas73 έγραψε: έπρεπε να του απαντησει ότι το μηχανάκι μπήκε στο γήπεδο μόνο του, οπως ηρθε μονο του το noor1
Απορώ ώρες ώρες με το κλίμα αισιοδοξίας ... περιμένετε να μας δικαιώσει ο αρχιγαύρος ?
Αυτός το μόνο που σκέφτεται είναι να μας ρίξει άλλους -3 και στην γ` εάν γίνεται.
Το λέω εδώ και αρκετές μέρες, μήν περιμένετε τίποτα απο την έφεση.
Στο CAS και άμα ασχοληθούν.
Για κομίνη τίποτα απο την ΠΑΕ.Όπως και τίποτα με αρετόπουλο, και τόσους άλλους.
Τέλος πάντων, δέν θα ξαναμιλήσω για μιά βδομάδα.
Αυτός το μόνο που σκέφτεται είναι να μας ρίξει άλλους -3 και στην γ` εάν γίνεται.
Το λέω εδώ και αρκετές μέρες, μήν περιμένετε τίποτα απο την έφεση.
Στο CAS και άμα ασχοληθούν.
Για κομίνη τίποτα απο την ΠΑΕ.Όπως και τίποτα με αρετόπουλο, και τόσους άλλους.
Τέλος πάντων, δέν θα ξαναμιλήσω για μιά βδομάδα.
αισιοδοξος δεν ειμαι σε καμια περιπτωση.Othin έγραψε:Μακάρι να έχουν δίκιο οι ασιόδοξοι συνοπαδοί μου, αλλά δυστυχώς δεν συμμερίζομαι ούτε κατ΄ ελάχιστον την αισιοδοξία τους.
Ό διορισμένος από την προηγούμενη ΕΠΟ τακτικός δικαστής, που είναι προφανώς τακτικός και στα γήπεδα και ιδιαίτερα παθιασμένος όταν πάει στο σεφ ή στο τηγάνι, έδωσε το στίγμα της υπόστασής του, προσθέτοντας δύο νέα στοιχεία ιδιαίτερης σημειολογίας στην όλη δικαστική κωμωδία: 1) Την απαξίωση της τωρινής ΕΠΟ, αφού δεν είναι πλέον ο Γκιρτζίκης σε αυτήν (!!!) αλλά κάποιος Γραμμένος οπότε δεν έχει νόημα να συζητήσει μαζί του και 2) την εντύπωση που του έκανε ένα μηχανάκι (?) που ήταν στερεωμένο στα κάγκελα της θύρας 5!!!
διαβασα τους διαλογους στα λαιβ, το τροπο που απαξιωσε τους κανονισμους, τον τροπο που σχολιασε την πρωτοδικη αποφαση του, το γεγονος οτι δεχτηκε να δει βιντεο κτλ κτλ.
εκεινη την στιγμη σκεφτηκα μια λαικη εκφραση "αυτος γλυκα μιλαει, βαθια μαμαει..."
ομως το κλειδι στην υποθεση ειναι το ¨ο διορισμενος απο τη προηγουμενη ΕΠΟ τακτικος δικαστης¨.
εαν ο συγκεκριμενος επιθυμει να παραμεινει αθλητικος δικαστης (που σιγουρα επιθυμει) και αυτο ειναι στο χερι της ΕΠΟ και του γραμμενου, το πιθανοτερο ειναι να βγαλει την αποφαση που θελει η ΕΠΟ και ο γραμμενος.
- SePuLtUrA_4_
Γνωμη μου οτι θα επρεπε να βαλουν και το βιντεο με τον πουστογερο να λεει περνω την ομαδα και φευγω....
γιατί τρελαίνεστε με τον δικαστή?
ε'ιπε 'οτι οι κανονισμοί είναι αστείοι. Ήταν διακριτικός και δεν είπε ότι οι κανονισμοί είναι φτιαγμένοι με ασαφή τρόπο που να αφήνει περιθώρια για ελιγμούς και διαφορετικές ερμηνείες.
Σε αυτό το θέμα έχουν μεγάλη ευθύνη και οι ομάδες,γιατί ενώ πέρσι το καλοκαίρι είχαν μια χρυσή ευκαιρία να κάτσουν και να φτιάξουν έναν σωστό πειθαρχικό κώδικα,αυτές προτίμησαν να αφήσουν το προηγούμενο χάλι με πολύ μικρές μεταβολές.Θυμίζω ότι η αποδόμηση της ΕΟ ξεκίνησε ουσιαστικά από πέρσι.
Τι σας πείραξε που είπε για το μηχανάκι? Επειδή τον έκανε εντύπωση? Λογικό είναι,το μηχανάκι μπήκε εκεί στην τελική για αυτόν τον λόγο.Για να προκαλέσει εντύπωση. Δηλαδή είναι δυνατόν να μας φαίνεται παράξενο που σχολιάζει το μηχανάκι? Έτσι και αλλιώς το μηχανάκι δεν μνημονεύεται πουθενά στην έκθεση του παρατηρητή, κάτι που προφανώς είναι λάθος.Στην τελική θα 'ηταν καλύτερο να υπάρχει αναφορά στο μηχανάκι,καθιστά πιο αξιόπιστη την έκθεση του παρατηρητή.
Τον άκουσα να λέει ότι ήταν στο γήπεδο.Πάρα πολύ καλό.Αυτό σημαίνει ότι είδε την ατμόσφαιρα,είδε ότι δεν πετάχτηκε τίποτα,και στο μυαλό του οι συγκρίσεις με τα προηγούμενα χρόνια είναι αναπόφευκτες.Δεν μας ευνοεί η σύγκριση?
Στην τελική,αυτός ξέρει το διακύβευμα της απόφασης του,και ξέρει και τι είναι κίτρινη και κόκκινη κάρτα.
Και όσο και αν δεν μας αρέσει ,σοβαρή απόφαση που να μην έχει νομικά κενά ΔΕΝ βγαίνει σε μια μέρα.Εγώ στην θέση του θα το καθυστερούσα ,για να προστατέψω πάνω από όλα τον εαυτό μου ,γιατί είναι δεδομένο ότι όποιος χάσει θα του την πέσει.Μην κοροιδευόμαστε.
ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ.
Συμπερασματικά,δεν ξέρω εαν ο δικαστής έχει πρόθεση να μας αθωώσει,αν έχει πρόθεση να μας σκίσει τηρώντας τα τυπικά για να προστατευτεί ,ή εαν θέλει να απονείμει δικαιοσύνη σύμφωνα με την κρίση του.Δεν είμαι μάντης.
Ξέρω όμως ότι σε μια δίκαιη δίκη αυτή είναι η διαδικασία(αυτή που τηρήθηκε χθες) προκειμένου να δικαιωθεί αυτός που έχει την αλήθεια με το μέρος του.
ε'ιπε 'οτι οι κανονισμοί είναι αστείοι. Ήταν διακριτικός και δεν είπε ότι οι κανονισμοί είναι φτιαγμένοι με ασαφή τρόπο που να αφήνει περιθώρια για ελιγμούς και διαφορετικές ερμηνείες.
Σε αυτό το θέμα έχουν μεγάλη ευθύνη και οι ομάδες,γιατί ενώ πέρσι το καλοκαίρι είχαν μια χρυσή ευκαιρία να κάτσουν και να φτιάξουν έναν σωστό πειθαρχικό κώδικα,αυτές προτίμησαν να αφήσουν το προηγούμενο χάλι με πολύ μικρές μεταβολές.Θυμίζω ότι η αποδόμηση της ΕΟ ξεκίνησε ουσιαστικά από πέρσι.
Τι σας πείραξε που είπε για το μηχανάκι? Επειδή τον έκανε εντύπωση? Λογικό είναι,το μηχανάκι μπήκε εκεί στην τελική για αυτόν τον λόγο.Για να προκαλέσει εντύπωση. Δηλαδή είναι δυνατόν να μας φαίνεται παράξενο που σχολιάζει το μηχανάκι? Έτσι και αλλιώς το μηχανάκι δεν μνημονεύεται πουθενά στην έκθεση του παρατηρητή, κάτι που προφανώς είναι λάθος.Στην τελική θα 'ηταν καλύτερο να υπάρχει αναφορά στο μηχανάκι,καθιστά πιο αξιόπιστη την έκθεση του παρατηρητή.
Τον άκουσα να λέει ότι ήταν στο γήπεδο.Πάρα πολύ καλό.Αυτό σημαίνει ότι είδε την ατμόσφαιρα,είδε ότι δεν πετάχτηκε τίποτα,και στο μυαλό του οι συγκρίσεις με τα προηγούμενα χρόνια είναι αναπόφευκτες.Δεν μας ευνοεί η σύγκριση?
Στην τελική,αυτός ξέρει το διακύβευμα της απόφασης του,και ξέρει και τι είναι κίτρινη και κόκκινη κάρτα.
Και όσο και αν δεν μας αρέσει ,σοβαρή απόφαση που να μην έχει νομικά κενά ΔΕΝ βγαίνει σε μια μέρα.Εγώ στην θέση του θα το καθυστερούσα ,για να προστατέψω πάνω από όλα τον εαυτό μου ,γιατί είναι δεδομένο ότι όποιος χάσει θα του την πέσει.Μην κοροιδευόμαστε.
ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ.
Συμπερασματικά,δεν ξέρω εαν ο δικαστής έχει πρόθεση να μας αθωώσει,αν έχει πρόθεση να μας σκίσει τηρώντας τα τυπικά για να προστατευτεί ,ή εαν θέλει να απονείμει δικαιοσύνη σύμφωνα με την κρίση του.Δεν είμαι μάντης.
Ξέρω όμως ότι σε μια δίκαιη δίκη αυτή είναι η διαδικασία(αυτή που τηρήθηκε χθες) προκειμένου να δικαιωθεί αυτός που έχει την αλήθεια με το μέρος του.
Επειδη εχουν γραφτει χιλιαδες σκεψεις. Μια μονο πλευρα να τονισω. Η αποφαση γι αυτο το ματς θα εχει πολιτικη χροια. Δεν ειναι μια αποφαση που αφορα τον αγωνα κερκυρα παναιτωλικος. Αποφασιζει σε ενα βαθμο το που θα παει το πρωταθλημα και αφορα ενα ντερμπυ ΠΑΟΚ γαυρου. Δεν ειναι τυχαιο που αρχισαν οι τοποθετησεις βουλευτων απο ανελ ενωση κεντρωων συριζα νδ....
- Petros1988
Λοιπόν καλημέρα δεν ξέρω πια θα είναι η απόφαση της ποινής μακάρι να δικαιοθουμε αλλά σίγουρα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το πότε θα βγει για τον αγώνα τον αυριανό όσο και να μην θέλουνε επιρεαζονται δυστυχώς και οι παίκτες μας σε όλο αυτό και είναι δύσκολο να το διαχειριστουμε έχετε το μυαλό σας μόνο στην αεκ.Φανταστειτε λοιπόν τα 2 ενδεχόμενα που μπορεί να προκύψουν από την έφεση 1:Βγαινει σήμερα η αύριο το πρωί η απόφαση και λέει ότι μας γυρνάνε τους 3 βαθμούς πίσω αυτό θα επιρεασει πάρα πολύ τους παίκτες μας οι οποίοι θα παίξουν σαν τρελοί αύριο και θα κερδίσουμε Σενάριο 2: βγαίνει η αποφάση και δεν αλλάζει κάτι.Το καλύτερο για μένα είναι να βγει από Δευτέρα ή απόφαση για πολλούς λόγους.
- pirate_salonica
Και που ξέρεις πως δεν το έδωσαν στο δικαστή? Αφού αυτός έδειξε πιο διαλλακτικός σίγουρα θα έδωσε η ΠΑΕ ότι στοιχεία μπορούσε...SePuLtUrA_4_ έγραψε:Γνωμη μου οτι θα επρεπε να βαλουν και το βιντεο με τον πουστογερο να λεει περνω την ομαδα και φευγω....