Ντιμ, χαιρετά μας ρε φίλε.ελεος πια. Όπου γράφω από πίσω...ειπαμε είμαι σκουλήκι, χάνουμει και γάβρος μαζί.μην ασχολείσαι μαζί μου.Dimg4 έγραψε:Ετσι. Βλακα λουτσεσκου, επρεπε να δειξεις ανωτεροτητα και να πεις αεκαρα ολε ομαδαρα θα μας ξεπατωσει την κυριακηgpaok έγραψε:Τους είπε δηλαδή αρχικα: θέλετε να μιλήσετε για τα προηγούμενα αλλά εγώ για τα επόμενα.
Και στη συνέχεια είπε ότι...δεν μιλάει για την αεκ και για ομάδα των Αθηνών γιατί τον έκλεψαν...συγχηση.
Μακάρι να μην είναι ετσι
Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Αυτή είναι η δική σου "συμπυκνωμένη" ανάγνωση, όχι το νόημα που βγάζω εγώ, ούτε καν η σωστή σειρά...gpaok έγραψε:Τους είπε δηλαδή αρχικα: θέλετε να μιλήσετε για τα προηγούμενα αλλά εγώ για τα επόμενα.
Και στη συνέχεια είπε ότι...δεν μιλάει για την αεκ και για ομάδα των Αθηνών γιατί τον έκλεψαν...συγχηση.
Μακάρι να μην είναι ετσι
Αλλά νταξ, ο καθένας έχει την άποψη-ανάγνωση του και δεν θα προσπαθήσω να του την αλλάξω κιόλας...

Συμφωνούμε....διαφωνονταςgoran 64 έγραψε:Αυτή είναι η δική σου "συμπυκνωμένη" ανάγνωση, όχι το νόημα που βγάζω εγώ, ούτε καν η σωστή σειρά...gpaok έγραψε:Τους είπε δηλαδή αρχικα: θέλετε να μιλήσετε για τα προηγούμενα αλλά εγώ για τα επόμενα.
Μακάρι να μην είναι ετσι
Αλλά νταξ, ο καθένας έχει την άποψη-ανάγνωση του και δεν θα προσπαθήσω να του την αλλάξω κιόλας...

ΡΕ φιλε ποιον μεταφραστη εχει?
"Τι συναισθημα του προκαλει ολη αυτη η κατασταση"
"What taste do this bring κλπ
"Τι συναισθημα του προκαλει ολη αυτη η κατασταση"
"What taste do this bring κλπ
-
- Mr Ξερόλας 2019
goran 64 έγραψε: Η επιμονή των ΑΡΔ της (pouta)nova ήταν αυτή που τον ανάγκασε να αναφερθεί σ αυτά, έστω και περιληπτικά...![]()
Στην κεντρική την έχει ολόκληρη, μπείτε και διαβάστε την, αν θέλετε φυσικά...Δείτε πώς ξεκινάει...![]()
Προσπαθεί να αποφύγει τις ερωτήσεις πλην του αγωνιστικού, αλλά όταν επιμένουν καλά τους χύνει στην μάπα!!!! :ugeek:
++++++++++++++++++++++++++++
Ετσι.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ε αφου αυτο τον ρωτησαν,απαντησε οτι δεν μιλαει για ομαδες των Αθηνων.gpaok έγραψε:Τους είπε δηλαδή αρχικα: θέλετε να μιλήσετε για τα προηγούμενα αλλά εγώ για τα επόμενα.
Μακάρι να μην είναι ετσι
Δεν επρεπε να απαντησει δλδ και αν ναι,τι να ελεγε.
Α συγνωμη δε σε χαιρετησα. Γεια σου gpaok, την κυριακη τι βλεπεις? ισορροπημενο ματς ή ευκολο διπλο?gpaok έγραψε:Ντιμ, χαιρετά μας ρε φίλε.ελεος πια. Όπου γράφω από πίσω...ειπαμε είμαι σκουλήκι, χάνουμει και γάβρος μαζί.μην ασχολείσαι μαζί μου.Dimg4 έγραψε:Ετσι. Βλακα λουτσεσκου, επρεπε να δειξεις ανωτεροτητα και να πεις αεκαρα ολε ομαδαρα θα μας ξεπατωσει την κυριακηgpaok έγραψε:Τους είπε δηλαδή αρχικα: θέλετε να μιλήσετε για τα προηγούμενα αλλά εγώ για τα επόμενα.
Μακάρι να μην είναι ετσι
[youtube]nCCOfiOpVwE[/youtube]prist64 έγραψε:καλα ρε κουφαλα,
εμενα με χαιρετησες?

- PAOK_Antarctica
Καιρος να κερδισεις και ενα ντερμπι. Κανε μας να σαλεψουμε Λουτσο σημερα και το τοπικ αυτο να εχει μονο επαινους το βραδι