ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Γερασίμου

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Γερασίμου »

ΑΜΠΑΛΑ έγραψε:
skalon έγραψε:
obanebane έγραψε:[youtube]ZIjcw7g78x0[/youtube]

Ρε μανιακε ποσταρεις βιντεο οπως ακριβως γραφεις. :lol:
Διαιτητής Βασάρας, επόπτης Κουκουλάκης!
Καμία σχέση (λέω τώρα) με τους σημερινούς?
Και μετα λεμε για σφαγες σημερα!!!
Ρε σεις που το βρήκατε αυτό και ανάψατε τα αίματα στους ΠΑΟΚτσήδες του παλιού σχολείου. Κανονικό ακυρωθέν γκολ σε κρίσιμο σημείο του αγώνα (στο 43΄), καπάκι δεν δίνεται καθαρό πέναλτι, οι δύο επόπτες έκοβαν τις μισές επιθέσεις μας με εφευρέσεις οφ-σάιντ και ο π@@στης ο Αρβανίτης είχε ξεπατωθεί, ακόμα και το μικρό δάκτυλο του ποδιού του έκοβε την μπάλα, ενώ το σώμα του ήταν σε αντίθετη φορά. Εκείνο το βράδυ βλέπαμε τον αγώνα παρέα στο σπίτι μου, το διαλύσαμε 4 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα και ούτε τότε μπορούσα να κοιμηθώ.
Cocobill

Δημοσίευση από Cocobill »

Θα γράψω κι εγώ τις σκέψεις μου μπας και το ξορκίσω το πράγμα. Από την Κυριακή που ήμουν στην 3 και είδα το θέατρο του καραγκιόζη δεν έχω συνέλθει ακόμη και δεν ξέρω ποια πρέπει να είναι η σωστή αντίδραση.

Θεωρώ ότι η ΕΟ και το αθηναϊκό παρακράτος έχουν συγκεκριμένο σχέδιο και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να μη τους βγεί.
Ήθελαν πάση θυσία να μη γίνει ο αγώνας με την παραμικρή αφορμή που θα έβρισκαν, το πέτυχαν.
Έβαλαν μπρος τους μηχανισμούς τους για να στήσουν τη δίκη με συμπληρωματικές εκθέσεις κτλ. για να χάσουμε 6 βαθμούς και για να αποσυντονίσουν την ομάδα, το πέτυχαν.
Ο επόμενος στόχος τους είναι να βγουν και ηθικοί πρωταθλητές, θέλουν να πάρουν κεφάλι με 8 βαθμούς (ή στη χειρότερη να διατηρήσουν τους 5) για να πούνε μετά εντάξει αυστηρή η τιμωρία, θέατρο ο καραγκιόζης αλλά δίκαια πρωταθλήτρια από την Αθήνα αφού και χωρίς αφαίρεση βαθμών θα ήταν πιο πάνω στη βαθμολογία. Για αυτό ήταν θέμα ζωής και θανάτου για αυτούς να παίξουμε χωρίς κόσμο (το πέτυχαν) και με διαιτητή που θα σφυρίξει σιδηροπούλεια (χωρίς σφαγή αλλά στις αμφισβητούμενες φάσεις με ξεκάθαρη προτίμηση).
Ο επόμενος στόχος τους θα είναι η γκρίνια η δική μας για Σαββίδη, Λουτσέσκου, Μίχελς, Πέλκα, Πρίγιοβιτς, Μαουρίσιο κτλ. για να γίνει κώλος η ομάδα και να πάει πίσω αγωνιστικά.
Ο τελικός στόχος είναι ο Σαββίδης να τα σιχαθεί όλα αυτά, να τα παρατήσει και να τους αφήσει να λυμαίνονται το χώρο του ποσοσφαίρου χωρίς αντίπαλο.

Στο χέρι μας είναι να σπάσουμε αυτή την αλυσίδα αυτή την Κυριακή με μια πειστική νίκη. Επειδή όμως και οι παίκτες είναι άνθρωποι, με όλη αυτή την στημένη σκανδαλώδη ξεφτίλα έχει πέσει η ψυχολογία τους, ο κόσμος που θα μπορούσε να την ανεβάσει δε θα είναι μαζί τους στο γήπεδο, και το κοράκι θα προστατεύσει τα αφεντικά του, θα είναι το πιο δύσκολο ματς που έχουμε δώσει εδώ και πολύ καιρό. Από τη στιγμή που δε θα μπορώ να είμαι στο γήπεδο για να φωνάζω για την ομάδα, δε θα το δω καν το ματς γιατί δε ξέρω αν θα το αντέξω.

Πιστεύω όμως ότι όλο αυτό που συμβαίνει είναι κάποιου είδους δοκιμασία, δε μπορεί να χάσουμε το πρωτάθλημα για ένα κωλόχαρτο που πέταξε ένας γκαντέμης , δε γίνεται, αν μείνουμε ενωμένοι και πιστοί στις αρχές μας θα δικαιωθούμε στο τέλος και η τύχη θα μας δώσει (μέσα στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια) αυτό που δικαιούμαστε με το παραπάνω.
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

η μεγάλη Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ θα αποδώσει το μόνο Δίκαιο που αξίζει στα σκουλήκια των Αθηνών το ασάλιωτο Οθωμανικό Δίκαιο :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Εν τω μεταξύ, γαμω τους γαυρους, την Ε.Ο, το διαβαλκανικο, την ιατροδικαστη τον αρετοπουλο και τη Σκολαρικη ήταν το ενα από τα δύο ματς που θα ήμουν μέσα φέτος. :cry: Θα ανέβω στο άλλο που εχω κανονίσει πάντως εδώ και μήνες να δω το 6-0 και το γύρο του θριάμβου. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
aetos1926

Δημοσίευση από aetos1926 »

Παιδιά αυτό το σίχαμα η κούλα κρυβόταν σαν την βρωμιά κάτω από το χαλί τόσα χρόνια και τώρα βγήκε στην επιφάνεια.
Η σημερινή ανακοίνωση της ιμιτασιόν είναι ότι ποιο ελλεέινο έχει γραφτεί.
Η ντροπή της προσφυγιάς,θα τους κυνηγάει μια ζωή.
Πλέον δεν είναι ευχή,είναι υποχρέωση των παιχτών όχι απλά για μια νίκη άλλα για ξέσκισμα.
Επειδή έπαιζα και εγώ,δεν γίνεται ρε γαμώτο μετά από αυτά που έχουν γίνει να μην μπεις μέσα,όχι με το μαχαίρι στο στόμα άλλα με την μπριζόλα ωμή στο στόμα να στάζει αίμα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Hasio_John, να χεις τον νου σου γιατί στο "κομπολογάτο" είμαι αετός...Δικέφαλος, ειδικά εντός έδρας... :opaokara:

Τσάκω εδώ τώρα και μια αφιέρωση για την συνέχεια κι άμα θες και ρέστα, το chat ξέρεις πού βρίσκεται...

[youtube]DEg2Q_9Na1o[/youtube] :D :opaokara: :opaokara:

Μόνο :pano: ρε... :nairepaok:

Υ.Γ. Γ@μώ την κουλίτσα και την γαβριέλα και Χ.Π.!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 08 Μαρ 2018, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Κατα σειρά προτίμησης
1. να πάρουμε το πρωτάθλημα με τιμωρία μας με -3 κ νίκη του γκει στα χαρτιά
2. Να βγουμε 2οι με τιμωρία -3 κ νίκη του γκει στα χαρτιά αλλά με την πρόσθεση των αφαιρούμενων 3ων πόντων να είμαστε να είμαστε πρωταθλητές στο χορτάρι
3. Να πάρουμε πρωτάθλημα με επιστροφή 3ων πόντων τιμωρίας
4. Να βγουμε δεύτεροι με επιστροφή 3ων πόντων τιμωρίας.
Το 4ο σενάριο δεν θέλω κάν να το σκέφτομαι.
Ξέρω πως βάζοντας το σενάριο 2 πριν απο το 3 παιζω καθαρα το παιχνιδάκι του ΠΟΚ αλλά αυτή τη στιγμή ετςι νιωθω ή ετςι με έχουν κάνει να νιωθω.
Καυλωνω στο σενάριο 1 όπου δημιουργεί κ μεγάλη προίκα ηρεμίας της ομαδας για το μέλλον κ κλείσιμο στομάτων για καμία 10ετία. .
Προέχει η νίκη με την ΑΕΚ κ μετά όλα τα υπολοιπα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Όντως το 1ο σενάριο θα ήταν ηδονικό αδερφέ...

Γκόραν ...... :pano: ;)
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

βλέπω μια αλαζόνεια από τις κούλες πάντως του στυλ πάμε μόνο για 2πλο κτλ και όσο το βλέπω, τόσο βλέπω περισσότερο να πλησιάζει η ταπείνωση τους
aetos1926

Δημοσίευση από aetos1926 »

Δεν είστε άξιοι και ούτε ικανοί,ντροπή να έχετε το γραμμα Κ.
Το γράμμα στο τέλος έπρεπε να ήταν το Π (ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Αυτές ναι ναι που δουλεύουν για μεροκάματο στα σπίτια του αφεντικού τους με τα ερυθρόλευκα κόκκινα λαμπάκια.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Τους εχω ριξει 5αρα και 6αρα στο παρελθον

ε λοιπον ειναι καιρος για επιστροφη στην............................ παραδοση.

ΥΓ και ητανε και λιγα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

sourmenetes έγραψε:Η αεκ θα προσπαθησει να προκαλεσει εντος και εκτος γηπεδου.και η σημερινη ανακοικωση αυτο το λογο εχει.

Δεν πρεπει να πεσουμε σε αυτη τη λομπα.

Μονο ΠΑΟΚ,θετικη ενεργεια και πατημα αγωνιστικα στο λαιμο.
Μονο ΠΑΟΚ!!!
Τιποτα αλλο!!!

Μην αρπαζεστε με κανεναν.
Δεν υπαρχει χωρος για γκρινιες,διχονοιες...

Μια δυναμη και οπου βγει.μονο κερδισμενοι μπορουμε να βγουμε...

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
+1926
trouman

Δημοσίευση από trouman »

4-1
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

northend4 έγραψε:Κατα σειρά προτίμησης
1. να πάρουμε το πρωτάθλημα με τιμωρία μας με -3 κ νίκη του γκει στα χαρτιά
2. Να βγουμε 2οι με τιμωρία -3 κ νίκη του γκει στα χαρτιά αλλά με την πρόσθεση των αφαιρούμενων 3ων πόντων να είμαστε να είμαστε πρωταθλητές στο χορτάρι
3. Να πάρουμε πρωτάθλημα με επιστροφή 3ων πόντων τιμωρίας
4. Να βγουμε δεύτεροι με επιστροφή 3ων πόντων τιμωρίας.
Το 4ο σενάριο δεν θέλω κάν να το σκέφτομαι.
Ξέρω πως βάζοντας το σενάριο 2 πριν απο το 3 παιζω καθαρα το παιχνιδάκι του ΠΟΚ αλλά αυτή τη στιγμή ετςι νιωθω ή ετςι με έχουν κάνει να νιωθω.
Καυλωνω στο σενάριο 1 όπου δημιουργεί κ μεγάλη προίκα ηρεμίας της ομαδας για το μέλλον κ κλείσιμο στομάτων για καμία 10ετία. .
Προέχει η νίκη με την ΑΕΚ κ μετά όλα τα υπολοιπα.
Το 1ο με διαφορά!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λουτσε ηρθε η ωρα να αμολυσεις το θηριο βιερινια μπροστα. Παμε μονο για νικη. Ριξε τον παιχταρινια μπροστα και ξεκωλιασε τους. Βαλτον δεξια, βαλε μπισε αριστερα και πελκα πισω απο πριγιο και γαμησε τους τα πετρελαια στα πρωτα 20 λεπτα να μην ξερουν απο που ερχεται
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”