+1926boogeyman77 έγραψε:Αντιντομπινγκ κοντρόλ πριν το παιχνίδι παιχνίδι και φυσικα εξαίρεση Κομινη που μας εχει σφάξει μέχρι και σε 5×5.Οχι αλλους αρετοπουλους (συνδεσμιτες εκ τρουμπας )και Σιδηροπουλους (θέλει η κούλα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει)
ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Διαβασα την ανακοινωση της ιμιτασιον, διαβασα και σχολια απο νεοαεκτσιδες, πολλοι ζητανε ντοπινγκ κοντρολ, λενε εχει φερει ο Ιβαν απο ρωσια νεα σουπερ αναβολικα, εχω γ@μηθει στα γελια, ρε τι σανο τους ταιζουν εκει κατω; ντοπινγκ που ζητησε ο κοντος για τους παιχτες της κουλας εγινε; μ@λακιες, δημιουργουν μονοι τους ενα πολυ αρρωστο κλιμα. Η ιμιτασιον καπου αναμεσα στις πολλες μ@λακιες που λεει, μας λεει ξεφτιλες, αυτοι που μπουκαραν στο γηπεδο και εριξαν την ομαδα τους στην β, που αφησαν τον νιαου να την παει ακομα πιο κατω, για να την παρει τζαμπα! Μας κουνανε το δαχτυλο! Ας πληρωνε ο λαθρεμπορας 25εκ απο την τσεπη του, και η ομαδα τους θα ειχε μεινει στην β, ας πληρωνε 25εκ ο λαθρεμπορας και αυτοι να μην μπουκαραν στο γηπεδο και δεν θα ειχαν πεσει ποτε! Τελικα ποιος ειναι ο ξεφτιλας; Ο Ιβαν που πληρωσε ολα τα χρεη του ΠΑΟΚ συν ενα μερος των τοκων, και εχει βαλει πανω απο 100εκ στην ομαδα, 'η η κουλα που τα τελευταια 30 χρονια της εχουν χαριστει πανω απο 100εκ χρεη στο κρατος! Και εκανε βολτα στα εραασιτεχνικα και εξακολουθει να χρωσταει 250εκ στο κρατος; Οπαδοι της νεας κουλας, η παλια μα; τελειωσε, ενα κυπελο εχετε σαν τιτλο, και αυτο λογο ΠΑΟΚ, αν εισασταν μαγκες και συμμαχοι να μην παιζατε με τον γαυρο! Στον πολεμο με την ΕΟ κανατε τις παπιες τοτε! Αλλιως η καθαρση θα ειχε ερθει πιο νωρις, και το περσινο πρωταθλημα θα ηταν καθαρο, δεν θα το επαιρνε οπως το εκλεψε παλι η ΕΟ. Στις εκλογες της επο με το ζορι 10 ενωσεις φερατε, ολα τα εκανε ο ΠΑΟΚ, και τι κερδισε ο ΠΑΟΚ; Να πηγαινει ο τζαμπατζης ο νιαου να πινει καφεδες και να απειλει; Να τρωει ο ΠΑΟΚ στησιμο και η νεα κουλα να την παιζουν τα κορακια πριμα; με πεναλτι μαιμουδες, με γκολ οφ σαιντ, με ασυλια στις καρτες; Και φετος παλι αντι να μπειτε στον πολεμο με την ΕΟ, βγαλατε ανακοινωση να ζητησετε διακοπη γιατι ειχατε σκασει, αντι να παρετε το μερος του συμμαχου και να καταγγειλετε τα θεατρα του γαυρου! Ο ΠΑΟΚ, αν εκανε αυτα ο γαυρος στην κουλα, θα ειχε παρει απο την αρχη το μερος σας. Αλλα μια ζωη αυτοι ειστε! Στα μουλωχτα να κλεψετε οτι μπορειτε, γιατι στο γηπεδο σας ειδαμε στον τελικο μια φαση το σουτ του οικοδομου που επνιξε ο Γλυκος. ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ! Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΚ! Αν υπηρχε δυνατος αγωνιστικα βαζελος και γαυρος, τωρα κανενας δεν θα σας εδινε συμμασια απο τα κορακια, θα εγλειφαν αλλου! Τωρα ομως που δεν τους ταιζει ο Ιβαν, και το συστημα της ΕΟ πεθαινει, τρεχει ο μιαου σας για καφεδες να του δωσει ζωη, να παρει οσα πιο πολλα ορφανα του συστηματος μπορει με το μερος του, αντι να τα στειλει σπιτια τους! Ο ΠΑΟΚ εχει μαθει χρονια τωρα χωρις τα κορακια, εσεις εχετε μαθει χρονια τωρα μονο με τα κορακια! Αυτη ειναι η διαφορα μας, και γι'αυτο την κυριακη θα χασετε και χωρις κοσμο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Πέμ 08 Μαρ 2018, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
με κομινη κεκλεισμενων και τον ΠΑΟΚ να τον εχουν διαλυσει απο το ματς με ολυμπιακο σε αυτοσυγκεντρωση σε ψυχολογια βαθμολογικα
στα παντα
δεν θα ημουν τοσο αισιοδοξος πως ειναι βεβαιη νικη
αυτα περι ντοπινγκ κοντρολ τα λενε ως ανταπαντηση στην παραφιλολογια που υπαρχει για την ενταση και την διαρκεια της ΑΕΚ,τι ντοπινγκ κοντρολ να κανεις σε μαουριτσιο σακχοφ που χαν και μια διοργανωση

στα παντα
δεν θα ημουν τοσο αισιοδοξος πως ειναι βεβαιη νικη
αυτα περι ντοπινγκ κοντρολ τα λενε ως ανταπαντηση στην παραφιλολογια που υπαρχει για την ενταση και την διαρκεια της ΑΕΚ,τι ντοπινγκ κοντρολ να κανεις σε μαουριτσιο σακχοφ που χαν και μια διοργανωση

Ντοπινκκ κοντρόλ και σε αυτούς ... Να δούμε αν θα κατέβουν με αναπληρωματικούς

Θα σου απαντούσα για όλα ρε Hasio_John, αλλά δεν χρειάζεται, μιας και αυτοαναιρείσαι με όλα όσα γράφεις εδώ...hasio_john έγραψε:Ρε τιποτένιοι σχολιαστές ..., μεταξύ σοβαρού και αστείου το λέω!
Σιγά μην κρυφτώ. Εξάλλου το είπα καθαρά, ότι το τόπι είναι μπάσταρδο και τις περισσότερες φορές ευνοεί τα παρτάλια. Ωστόσο ΜΗΝ κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το ξέρετε όλες οι μουχρίτσες εσείς που το παίζετε Μπρέιβχαρτs τι εννοώ. Μην μου το παίζετε τώρα ΠΑΟΚΑΡΕΣ! ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΑΥΤΟ. Από την ψεύτικη αυτή ντοπαρισμένη ομάδα. Από την ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από εμάς αυτή ομάδα που έτυχε φέτος με έναν καλό και κωλόφαρδο προπονητή που την έχει ντοπάρει ψυχολογικά ..... και κανονικά!
Αυτό λέω για την ντροπή γκόρανε και θα επιμείνω παρ' όλο το ποστ σου.
Και ΣΥ το ίδιο θα νιώσεις και το ξέρεις!
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΜΠΑΛΑΡΑ, με πάθος, με σκύλιασμα, με κ@υλα για την φανέλα/οπαδούς και ότι θέλει ας γίνει.
Εντάξει, εννοείτε θέλω απεγνωσμένα τη νίκη, αλλά δυστυχώς αφήνω ένα μικρό ... αν, μιας και η ψυχολογία των παιχτών μας δεν είναι και ότι καλύτερο με τις παπαριές του γάβρου. --->> Φάνηκε και με τον Αστέρα.
Μακάρι να πάνε όλα καλά μάγκες και την Κυριακή το βράδυ να πανηγυρίζουμε ΌΛΟΙ μαζί το πάτημα της κούλας. ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ!
Πουθενά στο προηγούμενο post σου δεν διέκρινα να αστειεύεσαι, αλλά μιας και το λες, ας πούμε ότι το πιστεύω!!!!
Το "τιποτένιος σχολιαστής"

Πάντως το σίγουρο είναι πως ακόμα κι αν δεν νικήσουμε την Κυριακή εγώ δεν θα νιώσω όπως (με λες) εσύ... :ugeek:
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, στο βεβαιώνω, αφού βλέπεις, έχουμε πολύ διαφορετική θεώρηση και οπτική, για πολλά θέματα!!!!
Πάμε παρακάτω λοιπόν, γιατί τώρα είναι η ώρα της ενότητας και όχι των αντιθέσεων, ούτε της βλαχομαγκιάς...

Υ.Γ. Σου υπενθυμίζω ότι ούτε σε γνωρίζω ούτε με γνωρίζεις, οπότε δεν σε δίνω το δικαίωμα να εικάζεις πώς νιώθω!
Επίσης σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς-γελοιότητες "μουχρίτσες. μπρέιβχαρτς" και το φαιδρό "ΠΑΟΚΑΡΕΣ" και παραθέτω ξανά το post του φόβου σου και της τάσης-προτροπής σου για κρύψιμο, ζητώντας σου να μου επισημάνεις ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ Ή ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ...hasio_john έγραψε:Άστοχη και επικίνδυνη η ανακοίνωση της original. Νομίζω πως ο πουστόγαβρος κατάφερε και μας γ@μησε γενικώς, βαθμολογικά και ψυχολογικά! Τώρα εμφανίστηκε και η κούλα με τις παπαριές της και είναι ολοφάνερο πως από δω και πέρα θα γίνετε πόλεμος σε κάθε ματς μαζί τους, με απρόβλεπτες καταστάσεις εντός και εκτός γηπέδων. Με λίγα λόγια οι γάβροι τρίβουν τα χέρια τους και γελάν τα πουστρομουστάκια τους!
Όπως και να έχει, ελπίζω σε μια καθαρή/παντελονάτη νίκη μας την Κυριακή, γιατί μετά θα πρέπει να κρυφτούμε όλοι μαζί κάπου. Να μου πεις άθλημα είναι και το τόπι είναι μπάσταρδο καμιά φορά, αλλά παρ' όλα αυτά θα επιμείνω ... μόνο νίκη γιατί τη μαμήσαμε μετά!

Υ.Γ. Παραδέξου λοιπόν πρώτα παντελονάτα ότι έγραψες μια μαλακία και μισή και μετά ξεκίνα τις δικαιολογίες...

- hasio_john
Έλα μωρέ Γκόρανε, όρεξη έχεις ...
Άστο να πάει λέμε!
ΜΗΝ ψειρίζετε και πολύ ρε σεις αυτά που διαβάζετε. Γραπτός λόγος είναι!
Αν τα λέγαμε από κοντά θα πιάνατε τελείως διαφορετικά πράγματα.
Τώρα, μετά από τόσα χρόνια αν δεν έχετε μάθει τους συνομιλητές σας, αυτό είναι άλλο θέμα.
Τέλος πάντων, τα δικαιολογώ όλα λόγο τεταμένου κλίματος !
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τώρα που μας έχει ανάγκη ο οργανισμός ΠΑΟΚ!
Άστο να πάει λέμε!
ΜΗΝ ψειρίζετε και πολύ ρε σεις αυτά που διαβάζετε. Γραπτός λόγος είναι!
Αν τα λέγαμε από κοντά θα πιάνατε τελείως διαφορετικά πράγματα.
Τώρα, μετά από τόσα χρόνια αν δεν έχετε μάθει τους συνομιλητές σας, αυτό είναι άλλο θέμα.
Τέλος πάντων, τα δικαιολογώ όλα λόγο τεταμένου κλίματος !
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τώρα που μας έχει ανάγκη ο οργανισμός ΠΑΟΚ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 08 Μαρ 2018, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τεταμένα τα νεύρα, ψάχνεστε την στραβή λέξη για να μαλώσετε και μεταξύ μας.
μια συντριβή της κούλας θα μας ηρεμήσει όλους.
δεν θέλω να σκεφτώ καν την αντίθετη περίπτωση.
μια συντριβή της κούλας θα μας ηρεμήσει όλους.
δεν θέλω να σκεφτώ καν την αντίθετη περίπτωση.
επειδή κάτι διαβάζω για ήττες, για μουχρίτσες και για δάκους... Το σκορ την Κυριακή θα είναι πολλά με λίγα ή και πολλά με καθόλου. Όποιος φοβάται, όποιος θα ...ντρέπεται , όποιος θεωρεί την κουλίτσα ομάδα αχτύπητη και ...ομαδάρα, ας μην ασχοληθεί και ας ξαναμπεί εδώ για τα πανηγύρια μετά το παιχνίδι ή , ακόμα καλύτερα, μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και το γλέντι για το πρωτάθλημα 

Και μετα λεμε για σφαγες σημερα!!!skalon έγραψε:Διαιτητής Βασάρας, επόπτης Κουκουλάκης!obanebane έγραψε:[youtube]ZIjcw7g78x0[/youtube]
Ρε μανιακε ποσταρεις βιντεο οπως ακριβως γραφεις.
Καμία σχέση (λέω τώρα) με τους σημερινούς?
Όσο πλησιάζει το παιχνίδι εχω ένα παράξενο προαισθημα ότι η ομάδα θα κάνει μια επιβλητική εμφάνιση και θα ρίξει μια π@υτσα στην κουλα που θα την φυσανε και δεν θα κρυώνει..... Περιμένω γκολ από Αντρε, Ματος, Πελκα, Μαουρισιο και τον Πριγιοβιτς να μένει με το παράπονο οτι δεν του δωσαν ασίστ......
+1926okkas73 έγραψε:Όσο πλησιάζει το παιχνίδι εχω ένα παράξενο προαισθημα ότι η ομάδα θα κάνει μια επιβλητική εμφάνιση και θα ρίξει μια π@υτσα στην κουλα που θα την φυσανε και δεν θα κρυώνει..... Περιμένω γκολ από Αντρε, Ματος, Πελκα, Μαουρισιο και τον Πριγιοβιτς να μένει με το παράπονο οτι δεν του δωσαν ασίστ......
- sourmenetes
- Moderator
Η αεκ θα προσπαθησει να προκαλεσει εντος και εκτος γηπεδου.και η σημερινη ανακοικωση αυτο το λογο εχει.
Δεν πρεπει να πεσουμε σε αυτη τη λομπα.
Μονο ΠΑΟΚ,θετικη ενεργεια και πατημα αγωνιστικα στο λαιμο.
Μονο ΠΑΟΚ!!!
Τιποτα αλλο!!!
Μην αρπαζεστε με κανεναν.
Δεν υπαρχει χωρος για γκρινιες,διχονοιες...
Μια δυναμη και οπου βγει.μονο κερδισμενοι μπορουμε να βγουμε...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Δεν πρεπει να πεσουμε σε αυτη τη λομπα.
Μονο ΠΑΟΚ,θετικη ενεργεια και πατημα αγωνιστικα στο λαιμο.
Μονο ΠΑΟΚ!!!
Τιποτα αλλο!!!
Μην αρπαζεστε με κανεναν.
Δεν υπαρχει χωρος για γκρινιες,διχονοιες...
Μια δυναμη και οπου βγει.μονο κερδισμενοι μπορουμε να βγουμε...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
- hasio_john
Έτσι ακριβώς Σούρμε!
Λοιπόν, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ!
ΚΑΥΣΤΙΚΑ μίλαγα και πέφτω από τα σύννεφα με αυτά που διαβάζω.
Πραγματικά ρε σεις, σοβαρα?? Βλέπετε και λέω για Μπρέιβχαρτς και κάθεστε και μου απαντάτε σοβαρά?
Γκόραν, αν θες να μιλήσομε στο chat, όποτε γουστάρεις αδερφέ γιατί κάτι πήρες στραβά και πραγματικά δεν το θέλω. Αν μου έχεις ακόμα νεύρα, συναντιόμαστε και στο Λευκό Πύργο από κάτω για μια μάχη μέχρι τελικής πτώσης.
Θα χρησιμοποιούμε όμως μόνο το ένα χέρι, στο άλλο θα κρατάμε κομπολόι, να το κάνουμε όπως παλιά.
Λοιπόν, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ!
ΚΑΥΣΤΙΚΑ μίλαγα και πέφτω από τα σύννεφα με αυτά που διαβάζω.
Πραγματικά ρε σεις, σοβαρα?? Βλέπετε και λέω για Μπρέιβχαρτς και κάθεστε και μου απαντάτε σοβαρά?
Γκόραν, αν θες να μιλήσομε στο chat, όποτε γουστάρεις αδερφέ γιατί κάτι πήρες στραβά και πραγματικά δεν το θέλω. Αν μου έχεις ακόμα νεύρα, συναντιόμαστε και στο Λευκό Πύργο από κάτω για μια μάχη μέχρι τελικής πτώσης.

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όπως τα λέει ο σουρμε,όλοι μια γροθιά. Μόνο ΠΑΟΚ!!!