Μέχρι και στο ΦΕΚ κατάφεραν οι ντροπές της Πόλης να τους περάσουν σαν νέα ΠΑΕ κούλα και όχι σαν ΠΑΕ νέα κούλα που θα ταν το σωστό και το νόμιμο...Για τέτοια ελεεινά τσατσάκια, πουστράκι@ μιλάμε είναι οι γ@μιόλες...GoMaRoS έγραψε:Σας βρισκω αδιαβαστους για τις βρωμιες του ανταγωνισμου
ΑΕΚ: Τέλος και τυπικά η παλιά ΠΑΕ
Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) η διαγραφή της εταιρείας από τα μητρώα
Μπορεί μετά την τελευταία γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να είχε μπει στην τελική ευθεία το θέμα για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, αλλά απέμεναν λεπτομέρειες για να «κλείσει» οριστικά το κεφάλαιο της παλιάς εταιρείας. Η εκκαθάρισή της είχε προχωρήσει και ολοκληρωθεί κι απέμενε η τυπική διαγραφή της από τα μητρώα ανωνύμων εταιρειών, κάτι που έγινε γνωστό με κάθε επισημότητα μέσω του ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη (10/7).
Αναλυτικά αναφέρεται: «Ανακοίνωση διαγραφής από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο της υπό εκκαθάριση Aνώνυμης Eταιρείας με την επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - υπό εκκαθάριση".
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Την 23-5-2014 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 195952 η από 9-12-2013 έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της υπό εκκαθάριση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - υπό εκκαθάριση" και αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου 330501000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57) σύμφωνα με την οποία οι μέτοχοι της ανωτέρω υπό εκκαθάριση εταιρείας στην προαναφερθείσα έκτακτη Γενική Συνέλευση:
1) Ενέκριναν τον τελικό Ισολογισμό λήξης εκκαθάρισης 5/8/2013 (χρήσης από 7/6/2013 έως 5/8/2013), την περάτωση της εκκαθάρισης, την οριστική λύση της εταιρείας, καθώς και την Έκθεση του Εκκαθαριστή και την Έκθεση του Ελεγκτή.
2) Ενέκριναν όλες τις διαχειριστικές πράξεις του Εκκαθαριστή και απήλλαξαν αυτόν από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της χρήσης απο 7-06-2013 έως 5-08-2013.
3) Απήλλαξαν τον ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της χρήσης από 7/6/2013 έως 5/8/2013.
Κατόπιν τα ανωτέρω η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - υπό εκκαθάριση» και αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου 330501000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57), διαγράφεται από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο.
Αθήνα, 23 Μαΐου 2014
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ».
Εξώδικο στην υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΚ από την ΦΑΕ Αθηνών
Με διάρρηξη του άρθρου 44 απειλείται η (υπό εκκαθάριση) ΠΑΕ ΑΕΚ, έπειτα από εξώδικο που απέστειλε η ΦΑΕ Αθηνών μετά τη λήξη της προθεσμίας για καταβολή της προτελευταίας δόσης! Πρόκειται για μια απρόσμενη εξέλιξη που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στα φυσικά πρόσωπα που πέρασαν από τη διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ από το 1990 μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνοσπόρ», η Υπηρεσία Φορολογίας Ανωνύμων Εταιριών Αθηνών απέστειλε εξώδικο στην υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τις απλήρωτες δώσεις του άρθρου 44. Η τελευταία διοίκηση της «Ένωσης» έπρεπε να είχε καταβάλει μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου την προτελευταία δόση (1.2εκατ. ευρώ) του άρθρου, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος της επιστροφής των χρεών της εταιρίας πριν τη ρύθμιση.
Αν τελικά προχωρήσει η διάρρηξη του άρθρου από τη ΦΑΕ, η «ΠΑΕ» καλείται να αντιμετωπίσει χρέη ύψους 219.429.649,73 ευρώ, γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά νομικά προβλήματα με βαρύτατες ποινικές και αστικές ευθύνες σε πρόσωπα των διοικήσεων από το 1990 μέχρι σήμερα.
Πάντως, από την ΑΕΚ, με τη σημερινή της μορφή και διοικητική υπόσταση, τονίζεται πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την ομάδα, αφού η όποια εξέλιξη θα αφορά την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ.
Η σύσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σύστασης της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ.
Στην ίδια ανακοίνωση έγιναν γνωστά τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, στο οποίο πρόεδρος είναι ο Ευάγγελος Ασλανίδης και διευθύνων σύμβουλος ο Αλέξης Δέδες.
Από εκεί και ύστερα, μέλη της ΠΑΕ είναι οι, Μάκης Αγγελόπουλος, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, Γιώργος Σκρέκης, Στέργιος Γαντζούλας και Αλέξης Αλεξίου.
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ
131260660000
Επωνυμία
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία
Διακριτικοί Τίτλοι
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ Π.Α.Ε
ΑΦΜ
997364193
Ημ/νία Σύστασης
18/07/2014
Νομική Μορφή
ΑΕ
Κατάσταση
Ενεργή
Φυσικά όλοι οι προγενέστεροι ταγοί της που κινδύνευαν (δήθεν) με ποινικές ευθύνες, είναι στην πούδρα...

