Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από goran 64 »

tolis01 έγραψε: Κάτσε να κριθεί ο τίτλος από την απόφαση αποκλειστικά κ μετά κλείνουμε κι όλη τη χώρα.
Πόσο διαφωνώ μ αυτήν την ανάγνωση να ξερες!!!!
Δηλαδή αν δεν κριθεί ο τίτλος απ την απόφαση τι? Θα "μαλακώσει" η αδικία και αντίστοιχα κι οι αντιδράσεις μας?
Μάλλον κάπως αλλιώς ήθελες να το θέσεις ή κάτι άλλο εννοείς, αδερφέ εν Π.Α.Ο.Κ. Τόλη...Δεν παρεξηγώ... ;)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

gpaok έγραψε:Λυπάμαι που το φόρουμ αυτό πλέον δεν σηκώνει καμία αντίθετη άποψη από αυτή του...οχλου και των πολλών. Δεν ήταν πάντα έτσι... Ντιμ μου έριξες μπινελίκια; και με λες και ξέρω γω Γαβρο, σκουλήκι η χανούμι; μάλιστα. Εσύ Αλέ με έστειλες στην...τρυπα μου η οποία είναι που ακριβώς; ρε δεν ντρέπεστε λίγο λέω γω; είπα εγώ ότι η κουλά ΘΑ μας γλεντήσει; είπα ότι υπάρχει κίνδυνος απόπροσανατολισμόυ, όπως στην Τρίπολη ας πούμε... Αλλά όχι, είμαι εχθρός του ΠΑΟΚ που είπα ότι την Κυριακή παίζουμε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι. Αυτό λέγετε ΑΝΤΊΘΕΤΗ ΆΠΟΨΗ. μάθετε να την δέχεστε.
Στην τρύπα των ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΩΝ.
Από πότε η ηττοπάθεια ονομάζεται "αντίθετη άποψη";
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Κλείδωσέ το, το γαμημενο... δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Η εκδίκαση της έφεσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18:00 και η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο.
Καλούμε όλους τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, το ΤΑΠ, τους παλαίμαχους αλλά κυρίως το λαό αυτής της ομάδας από τον οποίο και γίναμε ΠΑΟΚ στη μεγάλη συγκέντρωση στηνΚαμάρα την Πέμπτη 8/3 στις 6.00 το απόγευμα μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης. Θεωρούμε δεδομένη και αυτονόητη τη δικαίωση στην επιτροπή εφέσεων και πιστεύουμε πως το ματς της Κυριακής που ουσιαστικά κρίνεται το πρωτάθλημα θα γίνει με κόσμο. Επίσης αναμένουμε εναγωνίως τον ορισμό του αγώνα με τις χολιγουντιανές θεατρίνες.

Οι αγώνες θα είναι καθημερινοί και άπαντες θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Την Κυριακή 11/3 διοργανώνουμε συλλαλητήριο στις 2.00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους από όπου θα ακολουθήσει και πορεία προς το γήπεδο. Ανεξαρτήτως του αν έχει βγει η απόφαση οι επαρχιακοί σύνδεσμοι θα εκδράμουν κανονικά και όλα θα είναι έτοιμα για το σημαντικότερο ματς των τελευταιών δεκαετιών.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ενταξει. Πες το ηττοπάθεια. Εάν θεωρώ ότι αυτό συμφέρει την ομάδα μου, δεν με απασχολεί το πως θα με... Χαρακτήρισουν.εγω λοιπόν λέω το εξής μπας και συνεννοηθούμε :άποψη μου είναι ότι μέχρι την Κυριακή έπρεπε οι φίλαθλοι να βγάλουν μόνο ανακοινώσεις και η ΠΑΕ να κάνει τα πάντα σε νομικό επίπεδο για την δικαίωση. Όλοι οι υπόλοιποι έπρεπε να κοιτάνε την κουλά. Μετά βλέπουμε πως θα το πάμε.
Τώρα όσο για τα υπόλοιπα που μου σουρνετε, σας τα επιστρέφω.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Κλειδωστε το και γρηγορα, οτι αλλο γινει θα το πουμε στο ΕΠΟ και αλλες δημοκρατικες δυναμεις

Επισης οποιος εχει τα κονε με την παε, να τους ξυπνησει, αυριο ανοιχτη προπονηση στην τουμπα και μετα ολη η ομαδα στο ξενοδοχειο, κλεισμενη εκει μεχρι το παιχνιδι, να κανουν τους παιχτες να καταλαβουν οτι η κουλα εχει και αυτη ρολο στην κλεψια
Άβαταρ μέλους
goran 64

gpaok έγραψε:Ενταξει. Πες το ηττοπάθεια. Εάν θεωρώ ότι αυτό συμφέρει την ομάδα μου, δεν με απασχολεί το πως θα με... Χαρακτήρισουν.εγω λοιπόν λέω το εξής μπας και συνεννοηθούμε :άποψη μου είναι ότι μέχρι την Κυριακή έπρεπε οι φίλαθλοι να βγάλουν μόνο ανακοινώσεις και η ΠΑΕ να κάνει τα πάντα σε νομικό επίπεδο για την δικαίωση. Όλοι οι υπόλοιποι έπρεπε να κοιτάνε την κουλά. Μετά βλέπουμε πως θα το πάμε.
Τώρα όσο για τα υπόλοιπα που μου σουρνετε, σας τα επιστρέφω.
Ο τρόπος που εκφράζεις τους φόβους σου είναι τέτοιος που τους κάνει να φαίνονται σαν ηττοπάθεια...
Μην τρελαίνεσαι ενώ τόσα άτομα σε λένε ότι κάτι κάνεις λάθος...Καλύτερα κοίτα να τον διορθώσεις...

:pano:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

goran 64 έγραψε:
tolis01 έγραψε: Κάτσε να κριθεί ο τίτλος από την απόφαση αποκλειστικά κ μετά κλείνουμε κι όλη τη χώρα.
Πόσο διαφωνώ μ αυτήν την ανάγνωση να ξερες!!!!
Δηλαδή αν δεν κριθεί ο τίτλος απ την απόφαση τι? Θα "μαλακώσει" η αδικία και αντίστοιχα κι οι αντιδράσεις μας?
Μάλλον κάπως αλλιώς ήθελες να το θέσεις ή κάτι άλλο εννοείς, αδερφέ εν Π.Α.Ο.Κ. Τόλη...Δεν παρεξηγώ... ;)
Προφανώς δε μειώνεται η αδικία, αλλά έχοντας κερδίσει αγωνιστικά και μη σπαταλώντας ενέργεια αλλού.
Οι οχτροί το δουλεύανε μήνες το σκηνικό. Μήνες. Όπως είπε ένας άλλος αδερφός πρέπει συγκεκριμένα πρόσωπα να πονέσουν κ επαγγελματικά κ στο πορτοφόλι τους. Ο Κύζας επειδή δεν έδωσε με το έτσι θέλω πέναλτυ, εξαφανίστηκε. Το ίδιο ο επόπτης του τελικού που σε ροή αγώνα ΑΠΑΝΤΕΣ έχασαν τη φάση (και επειδη σκέφτονταν τι πεναλτάρα δεν έδωσε..)
Ενιγουέι, δεν είαν ιηττοπάθεια, απλά απαίτηση για ίσως πιο πολύ πονηριά. Αλλιώς βγαίνεις στο δρόμο όταν πχ έχεις κερδισει τον τίτλο στο γήπεδο. Γνώμη μου ας μην το συνεχίσουμε.
GoMaRoS έγραψε:Κλειδωστε το και γρηγορα, οτι αλλο γινει θα το πουμε στο ΕΠΟ και αλλες δημοκρατικες δυναμεις

Επισης οποιος εχει τα κονε με την παε, να τους ξυπνησει, αυριο ανοιχτη προπονηση στην τουμπα και μετα ολη η ομαδα στο ξενοδοχειο, κλεισμενη εκει μεχρι το παιχνιδι, να κανουν τους παιχτες να καταλαβουν οτι η κουλα εχει και αυτη ρολο στην κλεψια
Ανοιχτή προπόνηση δεν ξέρω, αλλά σίγουρα να κλειστούν σε ξενοδοχείο, στη Ν. Μεσημβρία μέχρι τον αγώνα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Θα εχει πλακα να φερει χ ο γαυρος στον πλατανια, να διωξουν τον θεατρινο, αυτος να θυμωσει και να μαρτυρησει οτι τον εβαλε ο γαυρος να παιξει θεατρο, και οταν αυτος αρνηθηκε τον χτυπησαν, και απο εκει ηταν οτι ειδαν οι γιατροι, και αυτος φοβοταν για την ζωη του και δεν μιλουσε

Αλλα τετοιοι χαρακτηρες δεν αλλαζουν, θελω να δω που θα παει να δουλεψει ο βρωμιαρης, απο το ποδοσφαιρο του ευχομαι κακο αφανισμο
Άβαταρ μέλους
goran 64

john4serres έγραψε:Η εκδίκαση της έφεσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18:00 και η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο.
Καλούμε όλους τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, το ΤΑΠ, τους παλαίμαχους αλλά κυρίως το λαό αυτής της ομάδας από τον οποίο και γίναμε ΠΑΟΚ στη μεγάλη συγκέντρωση στηνΚαμάρα την Πέμπτη 8/3 στις 6.00 το απόγευμα μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης. Θεωρούμε δεδομένη και αυτονόητη τη δικαίωση στην επιτροπή εφέσεων και πιστεύουμε πως το ματς της Κυριακής που ουσιαστικά κρίνεται το πρωτάθλημα θα γίνει με κόσμο. Επίσης αναμένουμε εναγωνίως τον ορισμό του αγώνα με τις χολιγουντιανές θεατρίνες.

Οι αγώνες θα είναι καθημερινοί και άπαντες θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Την Κυριακή 11/3 διοργανώνουμε συλλαλητήριο στις 2.00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους από όπου θα ακολουθήσει και πορεία προς το γήπεδο. Ανεξαρτήτως του αν έχει βγει η απόφαση οι επαρχιακοί σύνδεσμοι θα εκδράμουν κανονικά και όλα θα είναι έτοιμα για το σημαντικότερο ματς των τελευταιών δεκαετιών.
Και απόφαση θα βγει, είτε την Παρασκευή, είτε το Σάββατο, είτε και την Κυριακή και απ έξω θα μαστε, μετά την συγκέντρωση στην Αριστοτέλους και την πορεία μας προς την Τούμπα και τα χημικά μας θα καταπιούμε "κανονικά και με τον νόμο" (πρόβλεψη) και ΠρωΚτάθλημα (πάλι φέτος, όπως πέρσι) δεν θα πάρουμε, επειδή "δεν θέλουμε"...

Τέτοια ΠρωΚταθλήματα, "ανταγωνιστικά", με τραμπούκο ή/και με θεατρικές παραστάσεις, εμείς δεν τα θέλουμε...
Τους έχουμε ήδη χαρίσει πάμπολλα, κρατώντας δύο όλα κι όλα, που ξεπερνάνε όμως την αξία όλων των δικών τους!

Εμάς, ειδικότερα τους πιο παλιούς, που έχουμε ζήσει και δύο φορές Πρωταθλητές, στα καραπαπάρια μας η κούπα...
Για κάποιους νεόκοπους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες όμως, συμπεριλαμβανομένων του Ιβάν και του Γιώργη, όρκο δεν παίρνω...
Ας κάνουν λοιπόν τα κουμάντα τους...Έτσι ή αλλιώς εμείς θα μαστε πάντα εκεί, με "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι"...
Δίχως να πιστεύουμε σε τίποτα, δίχως να ελπίζουμε σε τίποτα, όντας ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, όντας γνήσιοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες!!!!

Καλή συνέχεια σε όλους, στον δρόμο προς την πραγματική (κι όχι την φαντασιακή/την δική μας) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όλων...
Ο αγώνας μας δεν σταματάει ποτέ...Π.Α.Ο.Κ. είσαι...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Joe Nagbe

Δημοσίευση από Joe Nagbe »

Αν δεν κανω λαθος στις 23 Μαρτιου δινει φιλικο η Εθνικη ελλαδος στη Τουμπα με την Ελβετια... Αν παραμεινει η αδικια μπορουμε να στειλουμε και εκει ωραιο μηνυμα παντα σε κοσμια πλαισια φυσικα
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ακόμα και να κατακτηθεί αυτό το πρωτάθλημα, πρέπει συγκεκριμένα πρόσωπα να επιχειρηθεί με λύσσα να εξαφανιστούν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας! Είτε πρόκειται για εγκάθετους "διαιτητές", είτε για θεσμικά ... faux bijou, είτε για αληταράδες "παράγοντες", που προκαλούν ακόμα και νεκρούς, είτε για πληρωμένα τομάρια με στυλό και πληκτρολόγια. Ξεκάθαρο αυτό. Αν κατακτηθεί το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ιδίως αν κατακτηθεί, ο ΠΑΟΚ οφείλει να τους βάλει στη γωνία και να τους τεντώσει τα παΐδια, όχι κυριολεκτικά, μέχρι να σακουλευτούν ότι όσο ... έπαιξαν σε βάρος του έπαιξαν. Δε θέλω να ξεφύγω, γράφοντας πράγματα που δε θα μετανιώσω εκ των υστέρων επειδή θα είναι προϊόν θυμού αλλά από σεβασμό και μόνο στους μπλε.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Αξίζει να σημειωθεί πως αντίθετα με τα όσα συνέβησαν, ο ποδοσφαιριστής Καλτσάς δεν καλείται σε απολογία ενώ αντίθετα ο φροντιστής του Δικεφάλου Ιωάννης Μετλίδης κλήθηκε από την αρμώδια επιτροπή...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πλοηγέ, πιστεύεις ότι μπορεί να γίνουν όλα αυτά, όταν χθες ο γραμμένος είπε στον Ιβάν ότι, αν θέλει, παραιτείται?
Μάλιστα δια της δικής μας (της συντριπτικής τουλάχιστον πλειοψηφίας δηλαδή του λαού του Π.Α.Ο.Κ.) απουσίας?

Του λόγου μου πάλι "υποπτεύομαι" πως, όταν γίνουν έστω και τα μισά απ όσα λες, απ την επόμενη κιόλας μέρα μάλιστα, όλοι οι Έλληνες θα αρχίσουμε να τρώμε με χρυσά κουτάλια, σε χρυσά τραπέζια, έχοντας χρυσές κουρτίνες!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”