Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Να ξερεις μετα απο χιλια μπινελικια που σου εριξα, αποφασισα πως δε θα φαω μπαν και να χασω την καβλα του φορουμ οταν σας.. εε τους πηδαμεgpaok έγραψε:Ρε παιδιά....ολα αυτή τη βδομάδα πρέπει να γινουν;; όλα γμ τν πτν μου;; να το σιγουρεψουμε δηλαδή ότι με την κούλα θα πάμε με τα μυαλά στο μπλέντερ ε;; Κάντε συλλαλητήρια, απεργίες πείνας, ντου στην ΕΡΤ και μετά θα έρθει η κουλίτσα , θα σε γλεντησει με κανενα 0-2,θα βρεθεις 8...ΟΧΤΩ βαθμούς πίσω και μετά θα σε γλεντάει το σύμπαν που ενώ έπρεπε να ασχολούμαστε με τον υπέρ πάντων αγώνα, εμείς κάναμε οτιδήποτε άλλο... δεν εχουμε μυαλο ρε γμτ
ΥΓ - ΠΟΚ ΓΑΜΗΜΕΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
-
Οποια εξέλιξη και να έχουμε με την εκδίκαση της έφεσης, δηλαδή ακόμα κι αν επιστρέψουν τους 3 βαθμούς, ΔΕΝ πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ το ρόλο των συγκεκριμένων προσώπων που συμμετείχαν στο στήσιμο. Ναι μεν υπάρχει ένα ολόκληρο βρώμικο σύστημα αλλά και συγκεκριμένοι άνθρωποι που από τη θεσούλα τους μας γ..σαν τις ζωές μας.
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε τα πρόσωπα εκείνα που ονομαστικά αναφέρονται στη χθεσινή ανακοίνωση των Συνδέσμων (Διαιτητής, Δικαστής, Ιατροδικαστής, Διαβαλκανικό).
Α. και κάτι άσχετο από όλα αυτά.
Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν δύο τρία ενδιαφέροντα τηλέφωνα.
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε τα πρόσωπα εκείνα που ονομαστικά αναφέρονται στη χθεσινή ανακοίνωση των Συνδέσμων (Διαιτητής, Δικαστής, Ιατροδικαστής, Διαβαλκανικό).
Α. και κάτι άσχετο από όλα αυτά.
Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν δύο τρία ενδιαφέροντα τηλέφωνα.
Αν τις έζησες κι εσύ τις πουστιές του γαύρου επι γουλανδρή με τις δωροδοκίες, τότε πρέπει πάνω-κάτω να έχουμε την ίδια ηλικία.Rexaris έγραψε:Είναι τρελή η υπόθεση, από μια πουστιά το +1 (αν είχαμε που θα είχαμε κερδίσει) το γάβρο έγινε -5. Άσε που κατά τη γνώμη μου δεν θα είχε χάσει ποτέ η ομάδα στην Τρίπολη χωρίς αυτότ ο αίσχος. Άνθρωποι είναι.
Εκπληκτικά πράγματα, κάποτε σου έκοβαν τους 3 βαθμούς με το έτσι θέλω. Τώρα σου σακατεύουν όλοι τη χρονιά με τη μία.
Νέα χρονιά 1972-73 μας στήνουν με την καλύτερη ομάδα να μην παίρνει τίποτε και τον γάβρο να τα παίρνει όλα (τότε) και την κούλα (τώρα). Δεν πίστευα ποτέ οτι θα ξαναζήσω τις πουστιές τής δεκαετίας τού 70.
Σχεδόν πανομοιότυπες καταστάσεις ζούμε στο κ@λοκράτος.

Λυπάμαι που το φόρουμ αυτό πλέον δεν σηκώνει καμία αντίθετη άποψη από αυτή του...οχλου και των πολλών. Δεν ήταν πάντα έτσι... Ντιμ μου έριξες μπινελίκια; και με λες και ξέρω γω Γαβρο, σκουλήκι η χανούμι; μάλιστα. Εσύ Αλέ με έστειλες στην...τρυπα μου η οποία είναι που ακριβώς; ρε δεν ντρέπεστε λίγο λέω γω; είπα εγώ ότι η κουλά ΘΑ μας γλεντήσει; είπα ότι υπάρχει κίνδυνος απόπροσανατολισμόυ, όπως στην Τρίπολη ας πούμε... Αλλά όχι, είμαι εχθρός του ΠΑΟΚ που είπα ότι την Κυριακή παίζουμε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι. Αυτό λέγετε ΑΝΤΊΘΕΤΗ ΆΠΟΨΗ. μάθετε να την δέχεστε.
- Dimitris_L4
3 βδομαδες μετα απο την παρασταση των κοκκινων πουστηδων και προσπαθωντας να ηρεμησω κατεληξα στο εξης συμπερασμα...
Θελω πλεον να τους γαμησω τις ζωες οπως γαμανε αυτοι τη δικη μου..με τα ιδια μεσα με τα ιδια οπλα..τιποτα λιγοτερο...ημουνα κοντα στο να παρω το πιο μαγκικο πρωταθλημα...μου το στερησαν..το ιδιο εκαναν και με την ομαδαρα του σαντος...ιδια ακριβως τακτικη..ιδιο αποτελεσμα..
Ερωτηση...υπηρχε περιπτωση σαν παε να ειχαμε δικηγορο τον κουγια και να μην ηξερε οτι θα σκασει συμπληρωματικη εκθεση???οσο εριστικο κ αν ακουγεται θελω πλεον τετοιους..με το σταυρο στο χερι δεν παιρνεις τιποτα...το πολυ πολυ κανενα κυπελλο και αν...
Αι σιχτιρ καραγκιοζηδες..
Θελω πλεον να τους γαμησω τις ζωες οπως γαμανε αυτοι τη δικη μου..με τα ιδια μεσα με τα ιδια οπλα..τιποτα λιγοτερο...ημουνα κοντα στο να παρω το πιο μαγκικο πρωταθλημα...μου το στερησαν..το ιδιο εκαναν και με την ομαδαρα του σαντος...ιδια ακριβως τακτικη..ιδιο αποτελεσμα..
Ερωτηση...υπηρχε περιπτωση σαν παε να ειχαμε δικηγορο τον κουγια και να μην ηξερε οτι θα σκασει συμπληρωματικη εκθεση???οσο εριστικο κ αν ακουγεται θελω πλεον τετοιους..με το σταυρο στο χερι δεν παιρνεις τιποτα...το πολυ πολυ κανενα κυπελλο και αν...
Αι σιχτιρ καραγκιοζηδες..
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
500 δε φτάνει μέχρι την Κυριακή να φέρει το πολυπόθητο 6αρι
Από Δευτέρα, ας εχουμε γαμησει την κουλα και ξεσαλωνουμε
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
500 δε φτάνει μέχρι την Κυριακή να φέρει το πολυπόθητο 6αρι

Από Δευτέρα, ας εχουμε γαμησει την κουλα και ξεσαλωνουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Τετ 07 Μαρ 2018, 09:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ήθελα να το γράψω από τη Παρασκευή αλλά ντρεπόμουνα.Dimitris_L4 έγραψε: Ερωτηση...υπηρχε περιπτωση σαν παε να ειχαμε δικηγορο τον κουγια και να μην ηξερε οτι θα σκασει συμπληρωματικη εκθεση???
Ακόμα ντρέπομαι , αλλά λιγότερο πλέον μιας και βλέπω ότι το σκέφτηκε κι άλλος εκτός από μένα

- ΑποστόληςΑ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!sourmenetes έγραψε:Παιδες το τοπικ θα κλεισει αυριο.υπερ-υπερ^1926 αναλυθηκε.
Παμε για την κουλα.
- Dimitris_L4
Οχι φιλε πλεον δεν ντρεπομαι καθολου...μου στερησαν 2 παντελονατα πρωταθληματα...giapas έγραψε:Ήθελα να το γράψω από τη Παρασκευή αλλά ντρεπόμουνα.Dimitris_L4 έγραψε: Ερωτηση...υπηρχε περιπτωση σαν παε να ειχαμε δικηγορο τον κουγια και να μην ηξερε οτι θα σκασει συμπληρωματικη εκθεση???
Ακόμα ντρέπομαι , αλλά λιγότερο πλέον μιας και βλέπω ότι το σκέφτηκε κι άλλος εκτός από μένα
Κατατεθηκε η έφεση.
Ελπίζω να γράφουν και τα άρθρα των κανονισμών μέσα και όχι να υποστηρίζουν αναπόδεικτα πράγματα, όπως τραυματισμό εντός των αποδυτηρίων.
Κι αυτό γιατί δεν διάβασα καιτι αντιστοιχο στην αποφαση της στημενης δικαστινας.
Ελπίζω να γράφουν και τα άρθρα των κανονισμών μέσα και όχι να υποστηρίζουν αναπόδεικτα πράγματα, όπως τραυματισμό εντός των αποδυτηρίων.
Κι αυτό γιατί δεν διάβασα καιτι αντιστοιχο στην αποφαση της στημενης δικαστινας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Τόσο επίκαιρη όσο ποτέ!
Απαντήσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!
Τόσο επίκαιρη όσο ποτέ!
Απαντήσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!
Από τα "ποσταρίσματα" του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, μάλλον διακρίνω ότι ούτε εμείς δεν πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε