Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
trouman

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από trouman »

Ένας κύριος γύρω στα 60, γαυρος, μου έλεγε ότι ήταν το Καραϊσκάκη όταν κερδίσαμε 4-0 Και χειροκροτούσε όλο το γήπεδο όρθιο τον ΠΑΟΚ. Επίσης έλεγε ότι εκεινη η ομάδα έπρεπε να πάρει 4-5 πρωταθλήματα και αν ήταν στην Αθήνα θα έπαιρνε δέκα. Επίσης είπε θα μου φέρει το βιβλίο του Κούδα που είναι συγκινητικό και φυσικά ντρέπεται για τα σημερινα. Υπάρχουν. Είναι ο κύριος Γιάννης αυτός στη δουλειά μου
Βαθύ Mαύρο

Δημοσίευση από Βαθύ Mαύρο »

goran 64 έγραψε:Ελάτε τώρα, φάτε και μπόλικο τριφυλοσανό απ τον "αντικειμενικό" Κεφαλογιάννη και κοιμηθείτε ήσυχοι...
....................................................................................

Ο ΠΑΟΚ έχει να αποδείξει πράγματα μόνο στον εαυτό του
6 Μαρτίου 2018, 14:52
Τελευταία ανανέωση: 10 λεπτά πριν
Κώστας Κεφαλογιάννης
Κώστας
Κεφαλογιάννης
Κώστας Κεφαλογιάννης
Ο ΠΑΟΚ έχει να αποδείξει πράγματα μόνο στον εαυτό του
Facebook
Twitter
Εκτύπωση4593 SHARES
Σε μια δύσκολη περίσταση, η μέχρι στιγμής ψύχραιμη στάση του Ιβάν Σαββίδη είναι το πιο ελπιδοφόρο γεγονός για τον ΠΑΟΚ. Γράφει ο Κώστας Κεφαλογιάννης.

Πριν από δέκα μέρες ο ΠΑΟΚ, πρωτοπόρος, φορμαρισμένος και γεμάτος αυτοπεποίθηση ετοιμαζόταν να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι – ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του: Ήταν το ματς που όλοι περιμέναμε να επιβεβαιώσει την αλλαγή στο status – quo του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο «Δικέφαλος» ερχόταν με φορά και ήθελε να υπογραμμίσει με μια εμφατική νίκη την δυναμική του στην μετά την Εγκληματική Οργάνωση εποχή. Την ίδια ώρα οι «Ερυθρόλευκοι» παρέπαιαν αγωνιστικά και ξεφτιλιζόταν κάθε ημέρα όλο και περισσότερα επικοινωνιακά.

Το δεύτερο σκέλος της προηγούμενης πρότασης παραμένει ως έχει: Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να παραπαίει αγωνιστικά και να ξεφτιλίζεται επικοινωνιακά. Στο πρώτο σκέλος, εντούτοις, όλα μοιάζουν να έχουν αλλάξει.

Ο κυρίαρχος ΠΑΟΚ, αυτή η υγιής, ωραία παρέα που έδειχνε επιτέλους έτοιμη να στείλει οριστικά και αμετάκλητα στη λήθη τις προβληματικές αντιλήψεις, συμπεριφορές και νοοτροπίες του παρελθόντος του, εξαφανίστηκε σε χρόνο – ρεκόρ. Στη θέση της εμφανίστηκε και πάλι η κλασσική ομάδα – διαμαρτυρίας που θεωρεί ότι όλοι την κυνηγάνε και το αθηνοκεντρικό κατεστημένο δεν την αφήνει να προκόψει.

Δηλώσεις, διαδηλώσεις, άρθρα, μια πόλη επί ποδός πολέμου. Και στη μέση, ο Λουτσέσκου να προσπαθεί να προετοιμάσει τους παίκτες του για τον αγώνα της χρονιάς. Διότι, ενώ γίνεται ο κακός χαμός, οι περισσότεροι μοιάζουν να ξεχνούν μια βασική λεπτομέρεια: Το πρωτάθλημα ακόμα παίζεται. Με νίκη επί της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ διατηρεί βάσιμες ελπίδες να στεφθεί πρωταθλητής.

Ο ΠΑΟΚ αντιδρά σε ό,τι του συνέβη στο ματς με τον Ολυμπιακό με γνώριμο, αλλά λανθασμένο και κυρίως επιζήμιο τρόπο. Το μόνο που καταφέρνει έτσι είναι:

- Να συσσωρεύσει κι άλλη αντιπάθεια στις τάξεις των ουδέτερων θεατών. Θεωρώ κι εγώ την τιμωρία του ΠΑΟΚ άδικη. Η μεθόδευση με την συμπληρωματική έκθεση Αρετόπουλου υπήρξε ύποπτη. Το περιστατικό του Γκαρθία και το περιστατικό του Ίβιτς, έχουν διαφορές. Αλλά είναι διαφορές ουσιαστικές μεν, λεπτές δε. Και επίσης, ηθικές και σε κάποιες περιπτώσεις διαδικαστικές. Ουδείς θα πειστεί για αυτές, όσο κι αν φωνάζουμε, όσα άρθρα κι αν γράψουμε. Άρα, όταν στη μια περίπτωση λες απλώς ότι απονεμήθηκε δικαιοσύνη και στην άλλη διαμαρτύρεσαι για σκάνδαλο , η φωνή σου πάει στον βρόντο και απλώς γίνεσαι ακόμα περισσότερο αντιπαθής.

- Να φορτώσει τον κόσμο με μίσος και οργή την οποία δεν μπορεί να ελέγξει και ενδεχομένως να τη βρει μπροστά του. Και καθώς η ΑΕΚ είναι ο νέος εχθρός, σε πιθανό τελικό κυπέλλου να έχουμε χειρότερα και από τα περυσινά.

- Να αποσυντονίσει πλήρως το αγωνιστικό τμήμα. Η εμφάνιση στην Τρίπολη ήταν κακή, η εικόνα του Κωνσταντινίδη και του Λουτσέσκου να πλακώνονται μετά το ματς με ανθρώπους του Αστέρα, ήταν χειρότερη: Έβγαλε εκνευρισμό και όχι πάθος.

Και όλα τα παραπάνω, δίχως επί της ουσίας να κερδίσει τίποτα. Δηλαδή, τι ακριβώς θα πετύχει ο ΠΑΟΚ με τις φωνές; Θα φοβηθούν οι δικαστές και θα τον αθωώσουν στην έφεση; Ε, όχι δα.

Να ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν με ενδιαφέρει η στοχευμένη και συχνά άθλια επιχειρηματολογία ορισμένων αρθρογράφων της ΑΕΚ (και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού…).

Ούτε το ανόητο αφήγημα που προσπαθούν να φτιάξουν, ότι ο ΠΑΟΚ είχε στήσει και τα δοκάρια για να πάρει το φετινό πρωτάθλημα αλλά είναι τόσο μικρός που ούτε αυτό δεν κατάφερε.

Αν δεν αρκούν οι επτά συν δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και οι μείον τρεις βαθμοί για να πείσουν και τον πλέον κακοπροαίρετο πόσο ανόητα ήταν όσα ακούστηκαν και ακούγονται για «χαλίφηδες», το – ορθά - ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα στην Τρίπολη θα έπρεπε να αρκεί. Σε ποιον «χαλίφη» στον κόσμο θα ακυρωνόταν τέτοιο γκολ, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι; Νομίζω, καταλαβαινόμαστε.

Οι αστειότητες διαφόρων κομπλεξικών δεν θα έπρεπε να αποτελούν επικοινωνιακό μπούσουλα για τον ΠΑΟΚ. Σε όλους αυτούς δεν είχε και δεν έχει να αποδείξει το παραμικρό. Ούτε στην δηλητηριασμένη κοινή γνώμη. Ο ΠΑΟΚ έχει να αποδείξει πράγματα μονάχα στον εαυτό του. Αν με την πρώτη - μεγάλη – στραβή ο οργανισμός επιστρέφει στη γνωστή και διαχρονική «επαναστατική» του κατάσταση, τότε και η φετινή προσπάθεια θα έχει πάει στράφι.

Αν, αντιθέτως, στην πιθανότητα να απορριφθεί η έφεση, ο Ιβάν βγει μπροστά με την ηρεμία του δυνατού και με μια προσέγγιση του στιλ: «Θεωρούμε ότι αδικηθήκαμε, όμως δεχόμαστε την απόφαση της δικαιοσύνης, εφόσον δεν υπάρχει πια εγκληματική και άρα δεν είναι ελεγχόμενη. Το ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα το έχουμε δείξει και θα συνεχίσουμε να το δείχνουμε στο γήπεδο. Και φέτος και τα επόμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα, εφόσον εκείνοι που παλιότερα έχασαν άδικα ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά, δεν έχουν πρόβλημα να πάρουν το φετινό με τέτοιο τρόπο, ας το πανηγυρίσουν. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους. Ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς έχει βρει το δρόμο του. Και σύντομα η ιστορία θα του δώσει ό,τι του χρωστάει», τότε η πορεία που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες και κοντεύει να εκτροχιαστεί εξαιτίας ενός ρολού ταμειακής μηχανής, θα έχει συνέχεια και πιστεύω λαμπρό μέλλον.

Από τον Σαββίδη εξαρτάται. Το γεγονός πάντως ότι ο -συνήθως παρορμητικός- Πόντιος αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής την περίσταση σιωπηλά, μετρημένα και περισσότερο ψύχραιμα από οποιονδήποτε άλλο στον ΠΑΟΚ, ίσως και στη Θεσσαλονίκη, είναι το πιο ελπιδοφόρο των τελευταίων ημερών.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... -eayto-toy
......................................................................................
"Σφάξε με αγά μου να αγιάσω"..."Μπήκατε" μάγκες?

Ζητώ ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ, που ανέβασα εδώ μέσα αυτόν τον εμετικό λίβελο του ραγιαδισμού, αλλά κάποτε πρέπει να τελειώνουν πλέον τα ψέματα με τους "αντικειμενικούς"...
Πράγματι, τι γράφει ο άνθρωπος
Αν, αντιθέτως, στην πιθανότητα να απορριφθεί η έφεση, ο Ιβάν βγει μπροστά με την ηρεμία του δυνατού και με μια προσέγγιση του στιλ: «Θεωρούμε ότι αδικηθήκαμε, όμως δεχόμαστε την απόφαση της δικαιοσύνης, εφόσον δεν υπάρχει πια εγκληματική και άρα δεν είναι ελεγχόμενη.

ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Έχω ένα ένστικτο κάτι μου λέει από μέσα μου ότι δε θα μας αφαιρέσουν τους 3 βαθμούς τους έξτρα απλά θα επικυρωθεί το ματς στο Γαυρο και κεκλεισμένων με πρόστιμο.Ενστικο και μόνο επαναλαμβάνω.Ρε παιδιά ας μου πει κάποιος τι παίζει με την έφεση που κάνει μια ομάδα? Δηλαδή το δευτεροβαθμιο όργανο αν πει κάτι άλλο για την τιμωρία η π. Χ βγάλει μια επανάληψη αγώνα είναι πιο πάνω από το πρωτοβαθμιο? Τι παίζει με αυτά ας μου τα εξηγήσει κάποιος? Τι πιθανότητες έχουμε να δικαιοθουμε εκεί?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Καλημέρα ΠΑΟΚ κουράγιο και καλή δύναμη.

Θέλει πολύ δύναμη τώρα. Πίστη, συσπείρωση και δύναμη. Ο καθένας στο μετερίζι του πρέπει να κάνει αυτό που του αναλογεί. Ο κόσμος στις επάλξεις, κόσμια αλλά και δυναμικά ταυτόχρονα. Μια ήρεμη αλλά πειστική δύναμη. Ο ΙΒΆΝ από το δικό του χώρο να ασκήσει τις κατάλληλες πιέσεις, ώρα να εξαργυρώσει γραμμάτια.
Και η ομάδα, η ομάδα είναι αυτή που πρέπει να κάνει τα πιο πολλά. Αρχικά πρέπει να ανασυνταχθεί και την Κυριακή να διαλύσει αυτό το κίτρινο ψέμα, την Ντροπή του Βοσπόρου και εμφατικά να δηλώσει ποιος είναι ο πρωταθλητής. Αν γίνει η αρχή την Κυριακή τότε όλα θα πάνε καλά.
Καλημέρα ΠΑΟΚ Δεν πέφτουν εύκολα τα ακόμα και σαθρά οικοδομήματα της πουστιάς και της λαμογιας. Θέλει χρόνο και κόπο. Αλλά όταν πέσουν κάνουν πολύ κρότο. Αυτό που ζούμε είναι το κύκνειο άσμα του κτήνους.
Καλημέρα ΠΑΟΚ. Καλημέρα ΠΑΟΚ και καλή δύναμη. Τώρα είναι η ώρα που ξεχωρίζουν τα στάχυα από την ήρα. Τώρα είναι που φαίνεται ποιος μπορεί και ποιος όχι. Ποιος πραγματικά είναι φτιαγμένος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Αυτό το πρωτάθλημα είναι αυτό που θα θυμόμαστε πιο πολύ γιατί θα το πάρουμε παντελονάτα. Το ποιο αρσενικό πρωτάθλημα από όλα. Ένα δικό μας δεκάδες δικά τους. Θα γράφουν όλοι για τον ΠΑΟΚ. Η σελίδα γυρίζει. Το θηρίο ψυχορραγεί και όπως πεθαίνει ουρλιάζει.
Καλημέρα ΠΑΟΚ και καλή δύναμη. Καλημέρα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ.
Nikolasf-nikolasf4
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο Κεφαλογιάννης παρουσιάζει Γρηγόρη μια μετριοπαθή στάση που είναι μια προσέγγιση, που κατά καιρούς έχει υιοθετήσει και η ΠΑΕ. Σαν προσέγγιση, υπό προϋποθέσεις δεν είναι λάθος,αλλά αυτό το ξέρει μάλλον ο Ιβάν ;)
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

Καλησπερα παιδια

γνωριζουμε αν κατατεθηκε η εφεση
αν οχι ποτε θα κατατεθει?
και το ποτε θα συνεδριασουν?
Βαθύ Mαύρο

Δημοσίευση από Βαθύ Mαύρο »

trouman έγραψε:Ο Κεφαλογιάννης παρουσιάζει Γρηγόρη μια μετριοπαθή στάση που είναι μια προσέγγιση, που κατά καιρούς έχει υιοθετήσει και η ΠΑΕ. Σαν προσέγγιση, υπό προϋποθέσεις δεν είναι λάθος,αλλά αυτό το ξέρει μάλλον ο Ιβάν ;)
Ναι. Μετριοπάθεια και συναίνεση. Καλό το ΠΑΟΚάκι μωρέ. Φωνάζει για λίγο και μετά εκεί στη γωνίτσα του. Και τα ΠΑΟκια καλά παιδάκια. Σκούζουν και μετά στη γωνίτσα τους. Καλή ομαδούλα έχουν φτιάξει στο χορτάρι. Αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗς ΑΘΗΝΑΣ. Α! εκει θα τα χαλάσουμε ΠΑΟκακι. ΣΚύψε το κεφαλάκι, δέξου με στωϊκότητα και καρτερικότητα τις αποφάσεις μας, δείξε μετριοπάθεια για να ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΝ οι γάβροι, τα χανούμια και τα βαζέλια. Ρε τι λέτε ρεεεεε??
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

trouman έγραψε:Ένας κύριος γύρω στα 60, γαυρος, μου έλεγε ότι ήταν το Καραϊσκάκη όταν κερδίσαμε 4-0 Και χειροκροτούσε όλο το γήπεδο όρθιο τον ΠΑΟΚ. Επίσης έλεγε ότι εκεινη η ομάδα έπρεπε να πάρει 4-5 πρωταθλήματα και αν ήταν στην Αθήνα θα έπαιρνε δέκα. Επίσης είπε θα μου φέρει το βιβλίο του Κούδα που είναι συγκινητικό και φυσικά ντρέπεται για τα σημερινα. Υπάρχουν. Είναι ο κύριος Γιάννης αυτός στη δουλειά μου
Όταν βλέπεις την απόγνωση του ΠΟΚίτη σε αυτή τη φωτογραφία, ναι αναρωτιέσαι πως δε τα σάρωσε όλα.
Εικόνα
Τώρα ξέρεις. Το ζεις κι εσύ το βλέπεις σε απευθείας μετάδοση.
Τότε λέγανε πως οι ¨Μακεδονομάχοι¨ που ήταν αυτόπτες (δεν υπήρχαν τηεοπτικές μεταδόσεις εκτός τελικού) είχαν παραισθήσεις.
Τώρα λένε πως άλλα πρέπει να βλέπεις στην τηλεόραση.

1ο παιχνίδι που είδα ήταν ο τελικός του 77, χαμένος 2-1 από βάζελο και είχαμε και 2 δοκάρια στο ¨ουδέτερο¨ τηγάνι.
Μετά με έτρεχε ο πατέρας μου στο Παίδων της Πάτρας με κατάθλιψη. Ξανάνοιξε την τηλεόραση στον τελικό μουντιάλ του 78..

Με πήραν τα ζουμιά γαμώτο.

Please, αφήστε τους πωλητικούς απόξω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

trouman έγραψε:Ο Κεφαλογιάννης παρουσιάζει Γρηγόρη μια μετριοπαθή στάση που είναι μια προσέγγιση, που κατά καιρούς έχει υιοθετήσει και η ΠΑΕ. Σαν προσέγγιση, υπό προϋποθέσεις δεν είναι λάθος,αλλά αυτό το ξέρει μάλλον ο Ιβάν ;)
Λυπάμαι αδερφέ μου trouman, αλλά έχω μάθει να διαβάζω αλλιώς τα νοήματα κάτω απ τις όμορφες λέξεις...

Τον εμετικό λίβελο του συγκαλυμένου ραγιαδισμού απ τον "αντικειμενικό" Κεφαλογιάννη, διαβάστε τον καλά...
Απομνημονεύστε τον μάλιστα όσοι μπορείτε, καλό θα σας κάνει στα σίγουρα...
Κάνοντας τα ακριβώς αντίθετα απ όσα μας προτρέπει, ίσως μπορούμε ακόμα να ξεφύγουμε απ το να γίνουμε σήμερα ραγιάδες και αύριο χαλίφηδες στην θέση των χαλίφηδων...Γιατί αυτό, μονάχα αυτό αναγιγνώσκω του λόγου μου...

Με λίγα λόγια, το νόημα του είναι πως, μας προτρέπει να "περιμένουμε στην σειρά μας", μην αντιδρώντας για τίποτα σήμερα, τώρα, κάτι που (τυχαίο?) έχουν μάθει να κάνουν πολύ καλά όλα τα βρυκολακοχαβουζοβοθρολιμανίσα βαμπιροβρωμογαμωπουστοπιθηκοϋπανθρωπάρια, κάτι που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα στην στάση των χανουμιών!

Μέχρι και τις ακριβείς λέξεις, που πρέπει να ειπωθούν, βάζει στο στόμα του Ιβάν, αυτός ο δούλος της πουστιάς!!!!

Εμείς οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, μωρή γ@μιόλα "αντικειμενικέ", δεν στηνόμαστε σε καμιά ουρά της δικιάς σας επετηρίδας, της βρωμιάς και της αλλαξοκωλιάς, περιμένοντας τα ψίχουλα και τα ξεροκόμματα απ τα Λουκούλεια τραπέζια σας...
Εμείς είμαστε Π.Α.Ο.Κ., ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε για πάντα επαναστάτες κατά της βρωμιάς-πουστιάς σας!!!!

:pano:

Το σίχαμα...Μου προκαλεί εμετό και απ τα μάτια!!!! :redcard:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Εννοώ σε περίπτωση που βάσιμα περιμένει αλλαγή της στημένη απόφασης σε δεύτερο βαθμό, όντως περιττεύουν οι έντονες αντιδράσεις. Αυτή τη στιγμή. Κατά τα λοιπά, για τον δημοσιογράφο δεν έχω άποψη. Για την ταυτότητά μας συμφωνώ..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά τι λέει-προτείνει να κάνει ο Ιβάν σε περίπτωση που απορριφθεί η έφεση μας...
Ξαναδιάβασε το να καταλάβεις τι λέω και τι εννοεί αυτό το φερέφωνο/διαμορφωτής άποψης των αιγοπροβάτων...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Όντως,θα το ξαναδιαβάσω,έχω τον5 μικρό και γράφω στα κλέφτικα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Petros1988 έγραψε:Έχω ένα ένστικτο κάτι μου λέει από μέσα μου ότι δε θα μας αφαιρέσουν τους 3 βαθμούς τους έξτρα απλά θα επικυρωθεί το ματς στο Γαυρο και κεκλεισμένων με πρόστιμο.Ενστικο και μόνο επαναλαμβάνω.Ρε παιδιά ας μου πει κάποιος τι παίζει με την έφεση που κάνει μια ομάδα? Δηλαδή το δευτεροβαθμιο όργανο αν πει κάτι άλλο για την τιμωρία η π. Χ βγάλει μια επανάληψη αγώνα είναι πιο πάνω από το πρωτοβαθμιο? Τι παίζει με αυτά ας μου τα εξηγήσει κάποιος? Τι πιθανότητες έχουμε να δικαιοθουμε εκεί?
Ότι πιο πούστικο, ενοχικά ύπουλο, διαστρευλωτικό ως προς την πραγματικότητα και νομικίστικο τρικ που έχω δει... πάρε μου τσιμπούκι και δεν θα σε γ@μήσω... αυτό μου θυμίζει!!! :evil: :evil: :evil:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω μια χαρά τα γράφει , κακώς το παρεξηγούμε. Οι δυνατοί επιβάλλουν την άποψή τους , δε κάνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Η αντίδραση στο στήσιμο πρέπει να είναι το να δυναμώσουμε ώστε να μην έχουν τη δυνατότητα να μας στήνουν.
Όχι να διαμαρτυρόμαστε δίχως αντίκρυσμα.

Και να μη θέλει να πει αυτό και να έχει δίκιο ο γκοραν περί χλιαρών αντιδράσεων, εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Γκοραν εγώ απολάμβανα το ότι φέτος , το ρόλο του διαμαρτυρόμενου τον πήρε ο γαύρος. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βεβαίως, καλά τα γράφει ο Κωστάκης.

Πολύ καλά.

Για τη χώρα των θαυμάτων.

Εδώ που πενήντα γαμημένα χρόνια ακούμε οτι είμαστε τρελοί μακεδονομάχοι μπουγάτσες ρετσινοπνίχτες, τώρα που τα βλέπουμε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ η άποψη του κυρίου είναι οτι πρέπει να μην αντιδράσουμε.

Για να μην ξυπνήσει και κανείς.

Για τις καραμπινάτες παρανομίες έχει να πει τίποτα ο κύριος;
Για την εγκληματική οργάνωση;
Για τα στημένα ΜΜΕ;

Θα πουλήσει και θεωρία για "κομπλεξικούς" οι οποίοι επιζητούν τι; Κάνα έγκλημα; Ή μήπως απλά θέλουμε τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;

ΥΓ. Καταλαβαίνει μήπως αυτό το ΜΟΣΧΑΡΙ οτι το μόνο που κάνει είναι να δίνει επιχειρήματα στους εγκληματίες που βιάζουν με τη συμβολή των ΜΜΕ τον αθλητισμό και την κοινωνία της Ελλάδας τόσες δεκαετίες; Κι όλα αυτά επειδή "οι ισχυροί δεν φωνάζουν";

Τι με νοιάζει εμένα ρε αν ο Ιβάν είναι ισχυρός;

Βιάζουν τα δικαιώματα της ομάδας μου; ΝΑΙ
ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ; ΝΑΙ

Γίνονται όλα αυτά με τη συνδρομή και συμπαράσταση των οργάνων της δικαιοσύνης; ΝΑΙ

Ε άρα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και θα φωνάξω και θα τσιρίζω και θα τους φτύνω όπου τους βρω.

Ας βγει να μου πει οτι είμαι ούγκανος, να του στείλω καρτ ποστάλ απ τις Βρυξέλλες.

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”