Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από goran 64 »

Χθες τον παραδέχτηκα γιατί παρ όλα τα λάθη που έκανε (φυσιολογικό για έναν κανονικό προπονητή) δεν κρύφτηκε ούτε τα ριξε αλλού, παρά μόνο στην ομάδα μας αλλά και την διαχείριση του αγώνα, εννοώντας και τον ίδιο θαρρώ...

Διαβάζοντας την συνέντευξη του, τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα...
.....................................................................................
Όλα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα για την 24η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Για το τι δεν πήγε καλά σήμερα και ήρθε αυτή η ήττα: «Ήταν μία κακή μέρα για εμάς. Ίσως έπαιξε ρόλο και η πίεση, δεν το διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Δεχθήκαμε το γκολ και μετά ο Αστέρας βρήκε πολλούς χώρους, ενώ βιαζόμασταν στο επιθετικό κομμάτι.Σε ένα κανονικό πρωτάθλημα, παίζοντας κανονικά παιχνίδια, κρίνεται σε αγώνες ο τίτλος. Όμως επειδή αυτό δεν είναι ένα κανονικό πρωτάθλημα, τα πράγματα είναι αλλιώς. Φανταστείτε να είχαμε παίξει το περασμένο παιχνίδι και να είχαμε κερδίσει. Στο μυαλό μας όλα θα ήταν πιο ξεκάθαρα. Αν είχαμε την δυνατότητα να χάσουμε ένα παιχνίδι, γιατί είναι φυσιολογικό μετά από ένα σερί, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα. Και σε αυτές τις καταστάσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντιδράσεις» .

Για τη σημερινή διαιτησία: «Πρέπει να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας για αυτή την ήττα. Δεν θέλω κανείς να ρίξει την ευθύνη στον διαιτητή, ούτε ακόμη κι οι παίκτες μου, ακόμη κι αν έκανε δύο σοβαρά λάθη. Πρέπει να δούμε το δικό μας φταίξιμο. Μετά από ένα τόσο μεγάλο νικηφόρο σερί, στο κανονικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Στο κανονικό ποδόσφαιρο, ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε κι ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχετε δίκιο για το 2-2, θα είχαμε ακόμη έναν πόντο, αλλά ήμαστε τρελαμένοι και θέλαμε πολύ το τρίτο γκολ, όπως συνέβη και στο πρώτο μέρος, δεχθήκαμε το γκολ και τρελαθήκαμε. Δεν κάναμε αυτό που κάνουμε συνήθως. Αυτή είναι η πραγματικότητα για το σημερινό παιχνίδι» .

Για το αν τον εξέπληξε ο Αστέρας: «Δεν είναι ότι ο Αστέρας έπαιξε σήμερα σαν την Μπαρτσελόνα και μας εξέπληξε. Δεν ήταν έκπληξη. Τα γκολ προήλθαν από δικά μας λάθη, δεν είχαμε υπομονή για να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό παιχνιδιού και κάνοντας αυτά τα λάθη δεν ήμασταν σωστά τοποθετημένοι στο γήπεδο. Δεν ήμασταν κοντά στις γραμμές μας, τόσο στην άμυνα, όσο και στο δικό μας μισό» .

..................................................................................
Όσο συγκαλυμμένα κι αν το έκανε, βάζοντας μέσα άλλες παραμέτρους, σαν γνήσιος-πονηρός Ρουμάνος που είναι...
Την Κυριακή (ξανα)δίνει εξετάσεις κι αυτός αλλά και όλη η ομάδα...Και δίχως κόσμο, όπως πληροφορήθηκα ήδη!!!!
Για να δούμε τι θα δούμε...Εμείς θα μαστε μαζί τους ως το τέλος...

:pano:
ligas

Δημοσίευση από ligas »

Χτες δεν γυάλιζε το μάτι κανενός και οι περισσότεροι ήταν πολύ μέτριοι. Από τον Πασχαλάκη μέχρι και τον Αντελίνο. Η χαζομάρα του Μάτος στο 2ο γκολ είναι απίστευτα μεγάλη για την κλάση του. Ο Ντιέγκο κάτι πήγε να αλλάξει αλλά δεν του έκατσε και η κεφαλιές Πρίγιο - Κάνιας που δεν γράψαν κόστισαν. Δηλαδή σε πολύ κακή ημέρα και με αυτές τις ευκαιρίες, σε μια έδρα που κανείς δεν πέρασε εύκολα μπορούσαμε και το διπλό. Προχωράμε.......και την Κυριακή θα δούμε την πραγματική πρωταθλήτρια στο χορτάρι και όχι στα δικαστήρια.....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θέλουμε να δούμε έναν ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ την Κυριακή. Κάνε την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι να βγάλει αντίδραση ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥ ΘΕΡΙΟΥ κι ό,τι γίνει. Άλλωστε έχει φανεί ήδη πολλάκις φέτος ότι η μόνη ομάδα που πραγματικά τρέμουν μην τυχόν και πάρει πρωτάθλημα είναι η ομάδα σου. Χωρίς κόσμο κιόλας και μετά από τέτοια "απόφαση" ενδέχεται να μην σταματήσουν ούτε σε αυτά αλλά να επιχειρήσουν να ξεμπερδεψουν με τους ... ανεπιθύμητους μια και καλή. Δεν υπάρχει όμως από πλευράς ΠΑΟΚ αυτήν τη φορά δικαίωμα για "κακή" μέρα! Όχι τόσο για την όποια πιθανότητα διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Όχι στο συγκεκριμένο ματς. Όχι απέναντι σε αυτήν την πουτανα την κούλα. Που χτες έβγαλε ανακοίνωση ο πουστογ@υρος και τη φωτογράφισε ως πρωταθλήτρια ... δια διατάγματος ενώ το βράδυ που τον νικούσε στο βόθρο που έχει για γήπεδο ο ν@ρκεμπορ@ς έκανε ονομαστική επίθεση στον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μεταξύ άλλων, σημειώνω τα (για μένα προσωπικά πάντα) βασικότερα που είπε στην συνέντευξη στην (pouta)nova:
............................................................................
Για το αν αισθάνεται απογοητευμένος που του κλέβουν την δουλειά που έκανε με την ομάδα στο γήπεδο:
«Πάντα υπάρχει αρχικά αμφισβήτηση. Ήταν μία δύσκολη σεζόν. Δεν ήμουν εδώ από την αρχή. Σας είπα εξ αρχής ότι έχω αυτοπεποίθηση. Ήρθα για να δουλέψω. Γίναμε καλύτεροι βήμα-βήμα, βελτιώσαμε την εικόνα μας, φτάσαμε στην κορυφή. Τώρα είμαστε σε μία θέση πίσω από την κορυφή. Αυτό όλο μας έδειξε ότι υπάρχουν δύο πρόσωπα στο ποδόσφαιρο. Το ένα είναι αυτό των δειλών που κλέβουν για να κερδίσουν και το άλλο είναι των τίμιων που δουλεύουν στο γήπεδο και θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους εκεί» .

Για τις κινήσεις των οπαδών:
«Ξέρουμε καλά ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτούς. Ξέρουμε ότι τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα τώρα. Μπορούμε σίγουρα να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε την νίκη στο παιχνίδι κόντρα στην (edit) κούλα» .

Για την (edit) κούλα:
«Δεν θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλο» .

Για το πως περιμένει να παρουσιαστεί η ομάδα του:
«Περιμένω τον Π.Α.Ο.Κ. των καλών ημερών. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Οι παίκτες είναι όλοι διαθέσιμοι και δείχνουν επιθυμία να αγωνιστούν. Δεν έχω καταλήξει ακόμα στην 11άδα, καθώς όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μία μέρα. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι» .

Για το αν το ότι δεν μίλησε για την (edit) κούλα σημαίνει ότι το παιχνίδι εξαρτάται καθαρά από την απόδοση του Π.Α.Ο.Κ.:
«Όχι,
απλά δεν θέλω να μιλάω για τις ομάδες των Αθηνών» .

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 14:00
Από paokfc.gr Κατηγορία: Ποδόσφαιρο | Συνεντεύξεις

...............................................................................
Τους τα δωσε στην μάπα, όλων των κ@ριόληδων!!!! :pano:

Π.Α.Ο.Κ. εμπρός και πρόλογο μην τρως!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ωραία όλα αυτά....αλλα εγώ βλέπω οτι εχει μείνει ακόμα κολλημένος 15 μέρες πίσω...δεν θα έπρεπε θεωρώ να είναι έτσι. Εάν ο προπονητής είναι ακόμα τόσο θυμωμένος, σκέψου οι παίκτες.για την Κυριακή αυτό δεν είναι καλό.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

αθτο σκεφτηκα κι εγω... δεν ειναι καλο..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καθόλου καλές δηλώσεις , από το προπονητή θα περίμενα να ρίξει τους τόνους και να επικεντρωθεί στα του παιχνδιού.

Εκεί θέλει κρύο αίμα.

Μακάρι να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν διαβάσατε μάλλον ολόκληρη την συνέντευξη, γι αυτό τα λέτε αυτά οι τρεις από πάνω... 8-)
Η επιμονή των ΑΡΔ της (pouta)nova ήταν αυτή που τον ανάγκασε να αναφερθεί σ αυτά, έστω και περιληπτικά... :evil:
Στην κεντρική την έχει ολόκληρη, μπείτε και διαβάστε την, αν θέλετε φυσικά...Δείτε πώς ξεκινάει... :?
Προσπαθεί να αποφύγει τις ερωτήσεις πλην του αγωνιστικού, αλλά όταν επιμένουν καλά τους χύνει στην μάπα!!!! :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 09 Μαρ 2018, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

gpaok έγραψε:Ωραία όλα αυτά....αλλα εγώ βλέπω οτι εχει μείνει ακόμα κολλημένος 15 μέρες πίσω...δεν θα έπρεπε θεωρώ να είναι έτσι. Εάν ο προπονητής είναι ακόμα τόσο θυμωμένος, σκέψου οι παίκτες.για την Κυριακή αυτό δεν είναι καλό.
Για το αν επικεντρώνει στην φυσική ή την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών: «Θέλετε να μιλήσουμε για όσα έγιναν αλλά εγώ προτιμώ να σταθώ στο παιχνίδι που έρχεται

Για το αν νιώθει πικρία: «Ας μιλήσουμε για κάτι άλλο. Έχουν ειπωθεί πολλά. Κάποιοι χάρηκαν, κάποιοι λυπήθηκαν, άλλοι είναι υπεύθυνοι. Ας σταματήσουμε και να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό» .
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Τους είπε δηλαδή αρχικα: θέλετε να μιλήσετε για τα προηγούμενα αλλά εγώ για τα επόμενα.
Και στη συνέχεια είπε ότι...δεν μιλάει για την αεκ και για ομάδα των Αθηνών γιατί τον έκλεψαν...συγχηση.
Μακάρι να μην είναι ετσι :pano:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Είμαι απογοητευμένος με κάποιους δειλούς που αποκαλούν τους εαυτούς τους ανθρώπους του αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση όλα όσα γίνονται μας δίνουν περισσότερο κίνητρο."

Νταξ τώρα;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Μια χαρά δηλώσεις και οι δικές του και του Matos... δείχνουν θεωρητικά πως έχουν συνειδητοποιησει τι πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος!
Αρκεί όλα τα παραπάνω να συνοδευτούν με το πρακτικό της κατάστασης και πραγματικά να μπούν με μάτι να γυαλίζει και μαχαίρι στα δόντια σε ΟΛΑ τα παιχνίδια που έρχονται!
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Sick Bastard έγραψε:Είμαι απογοητευμένος με κάποιους δειλούς που αποκαλούν τους εαυτούς τους ανθρώπους του αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση όλα όσα γίνονται μας δίνουν περισσότερο κίνητρο."

Νταξ τώρα;
Νταξ.
Εγώ τον Λουτσεσκου τον στηριζα όταν το 90 % εδω μέσα ήθελε να τον γδαρει και να περιφέρει το νεκρό κορμί του στην Τσιμισκή...ομως εμένα μου φάνηκε ΕΝΤΕΛΏΣ θολωμενος και στην Τριπολιτσά (και στον αγώνα και μετα) και επίσης διακρίνω ότι η θολούρα συνεχίζεται, δεν χρειάζεται κάνεις να συμφωνήσει μαζί μου ούτε να με πείσει για το αντίθετο...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μια χαρά τα λέει και στο τώρα είναι συγκεντρωμενος

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gpaok έγραψε:Τους είπε δηλαδή αρχικα: θέλετε να μιλήσετε για τα προηγούμενα αλλά εγώ για τα επόμενα.
Και στη συνέχεια είπε ότι...δεν μιλάει για την αεκ και για ομάδα των Αθηνών γιατί τον έκλεψαν...συγχηση.
Μακάρι να μην είναι ετσι :pano:
Ετσι. Βλακα λουτσεσκου, επρεπε να δειξεις ανωτεροτητα και να πεις αεκαρα ολε ομαδαρα θα μας ξεπατωσει την κυριακη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”