Ιβάν Σαββίδης ΙV
- hasio_john
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Δεν σου έβαλαν απλά ένα κ@λ@δάχτυλο Ιβάν μου, αλλά όλο το χέρι μέχρι τον αγκώνα.
Ελπίζω να κατάλαβες επιτέλους πως είσαι ΜΟΝΟΣ σου εναντίον ΌΛΩΝ!
Ελπίζω να κατάλαβες επιτέλους πως είσαι ΜΟΝΟΣ σου εναντίον ΌΛΩΝ!
Όταν διαβάζω ότι θα μείνεις Θεσσαλονίκη για να συζητήσεις το θέμα με ΠΑΕ Δικηγόρους και Οπαδούς τότε κατάλαβαινω ότι έχεις δρόμο πολύ...
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Έστειλες 5 ανθρώπους με πτυχίο νομικής αλλά δεν έστειλες δικηγόρο.
Στην έφεση στείλε έναν δικηγόρο. Όχι πτυχιούχους νομικής.
Στην έφεση στείλε έναν δικηγόρο. Όχι πτυχιούχους νομικής.
- navigator11
Αν θες, διευκρίνισε λίγο τι εννοείς. Γιατί δεν ήταν "δικηγόροι" αυτοί; Έχει σχέση με το ελλιπές της κατάρτισης και του γνωστικού του αντικειμένου επιπέδου τους; Ή με το ποιά ομάδα εκπροσώπησαν στην παρωδίκη;
- kataramenos5
Με εκεινη τη "δυναμη σου που δε θελεις να χρησιμοποιησεις" μηπως να το ξανασκεφτεις?Εγω μαζι σου αλλα η... μεση μου εχει αντιθετη αποψη Κουραστηκε να... σκυβει για το σαπουνι ρε βανια. Και μεταξυ μας ουτε να το πιασει δε προλαβαινει.
Τα είπε όλα ο simba πρίν.
Θα ήθελα για αρχή, να πάρεις πίσω την χορηγία του πρωκταθλήματος και να αποχωρήσεις απο την νόβα χτές.
Θα ήθελα για αρχή, να πάρεις πίσω την χορηγία του πρωκταθλήματος και να αποχωρήσεις απο την νόβα χτές.
αδυνατω να πιστεψω το παραμυθακι οτι με τα δικα σου τα φραγκα θα γινει μαγκας το γατακι....
αδυνατω να πιστεψω τις φημες οτι δεν εβγαινε στο τηλεφωνο ο προεδρος της ΕΠΟ....
δεν μας παιρνει να χαθει και αυτη η ευκαιρια.
κανε αυτο που πρεπει.
αδυνατω να πιστεψω τις φημες οτι δεν εβγαινε στο τηλεφωνο ο προεδρος της ΕΠΟ....
δεν μας παιρνει να χαθει και αυτη η ευκαιρια.
κανε αυτο που πρεπει.
Εγώ, ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Από τους παίκτες και τον προπονητή δεν μπορώ να ζητήσω ευθύνες.
Θέλω, όμως, να μου πει κάποιος ποιος τρέχει τα καθημερινά εξωαγωνιστικά θέματα του ΠΑΟΚ;
Ποιος είναι υπεύθυνος να καταγγείλει παίκτες τύπου μιραλάς και μοράν;
Ποιος είναι αυτός που θα πρέπει να αντιδράσει σε ορισμούς τύπου αρετόπουλου;
Να σύρει σε όσες επιτροπές πρέπει τις δύο τσούλες που πάνε να μας βγάλουν τρελούς και που τους διαψεύδει ένας καθηγητής Ιατροδικαστικής 40 χρόνια;
Να σκίσει κάτι καλτσάδες που σου λένε ότι σου λένε;
Να σκίσει τον κωλόγερο με την πέτρα και το ρολό χαρτί χθες στη συνέντευξη;
Να κυνηγήσει αυτόν που πρώτα έβρισε χυδαία την οικογένεια του Βιέρι, μετά του χάκαραν το λογαριασμό εξωγήινοι και μετά ζήτησε συγγνώμη;
Να "θυμίσει" στις αρχές ότι υπάρχει νόμος περί δηλώσεων αξιωματούχων τη στιγμή που ο σάββας μας τα έχει κάνει ζέπελιν.
Ποιος, τέλος πάντων, είναι υπεύθυνος να προστατεύσει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο; Προφανώς και δεν γίνεται να το κάνει ο ίδιος ο Ιβάν.
Όποιος θέλει να φανεί και να το παίξει μάγκας, βρίσκει και τα κάνει. Για μένα, παιδιά, δεν πάει άλλο. Είπαμε, δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα. Ούτε όμως για να μας τα κλεβουν μέσα από τα χέρια και να μη μιλάμε κιόλας.
Καφεδάκι ο τίγρης με τον περέιρα, υπεράνω εμείς. Έχουμε ομαδάρα. Ναι, έχουμε.
Που πιθανότατα δεν θα πάρει ότι της αξίζει γιατί πάρε τον αρετόπουλο και αντίο.
ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα. Από όλους όμως. Φοβάμαι ότι η ΠΑΕ έχει γίνει δημόσιο επί πασοκ. Κανείς δεν φταίει για τίποτα και ποτέ.
Συγγνώμη ρε παιδιά για το σεντόνι. Έχω μια βδομάδα, τώρα, που θα μου στρίψει. Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Θέλω, όμως, να μου πει κάποιος ποιος τρέχει τα καθημερινά εξωαγωνιστικά θέματα του ΠΑΟΚ;
Ποιος είναι υπεύθυνος να καταγγείλει παίκτες τύπου μιραλάς και μοράν;
Ποιος είναι αυτός που θα πρέπει να αντιδράσει σε ορισμούς τύπου αρετόπουλου;
Να σύρει σε όσες επιτροπές πρέπει τις δύο τσούλες που πάνε να μας βγάλουν τρελούς και που τους διαψεύδει ένας καθηγητής Ιατροδικαστικής 40 χρόνια;
Να σκίσει κάτι καλτσάδες που σου λένε ότι σου λένε;
Να σκίσει τον κωλόγερο με την πέτρα και το ρολό χαρτί χθες στη συνέντευξη;
Να κυνηγήσει αυτόν που πρώτα έβρισε χυδαία την οικογένεια του Βιέρι, μετά του χάκαραν το λογαριασμό εξωγήινοι και μετά ζήτησε συγγνώμη;
Να "θυμίσει" στις αρχές ότι υπάρχει νόμος περί δηλώσεων αξιωματούχων τη στιγμή που ο σάββας μας τα έχει κάνει ζέπελιν.
Ποιος, τέλος πάντων, είναι υπεύθυνος να προστατεύσει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο; Προφανώς και δεν γίνεται να το κάνει ο ίδιος ο Ιβάν.
Όποιος θέλει να φανεί και να το παίξει μάγκας, βρίσκει και τα κάνει. Για μένα, παιδιά, δεν πάει άλλο. Είπαμε, δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα. Ούτε όμως για να μας τα κλεβουν μέσα από τα χέρια και να μη μιλάμε κιόλας.
Καφεδάκι ο τίγρης με τον περέιρα, υπεράνω εμείς. Έχουμε ομαδάρα. Ναι, έχουμε.
Που πιθανότατα δεν θα πάρει ότι της αξίζει γιατί πάρε τον αρετόπουλο και αντίο.
ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα. Από όλους όμως. Φοβάμαι ότι η ΠΑΕ έχει γίνει δημόσιο επί πασοκ. Κανείς δεν φταίει για τίποτα και ποτέ.
Συγγνώμη ρε παιδιά για το σεντόνι. Έχω μια βδομάδα, τώρα, που θα μου στρίψει. Μακάρι να πάνε όλα καλά.
- Aureliano Buendia
Το να πιάσουμε το νήμα από την αρχή είναι κάπως ανούσιο αυτή τη στιγμή.
Ναι, αν δεν είχαν γίνει λάθη στον σχεδιασμό παιδικού επιπέδου, θα ήμασταν σίγουρα πρωταθλητές.
Ναι, η πώληση Τσίμιροτ ήταν εγκληματική παρά τις διάφορες χαζομάρες που διαβάζαμε εδώ, λες και όσοι κριτικάρουμε κάτι λανθασμένο, είμαστε βαλτοί εναντίον του ΠΑΟΚ.
Το θέμα είναι το τώρα.
Ακόμη ρε γαμώτο δεν έχεις μάθει τι εστί Ολυμπιακός;
Ως πότε θα ανέχεσαι να ορίζεται ένας δηλωμένος γάβρος σε τέτοιο ματς;
Ως πότε θα αφήνεις τον Σάββα να μας σπάει πλάκα στα 83 του μέσα στη μάπα μας;
Βάλε δίχτυ μπροστά από τους πάγκους, βάλε σεκιουριτάδες γύρω από τον Γκαρσία, έχε τα μάτια σου 400 κάθε στιγμή στην είσοδο των ομάδων και βάλε 400 ανθρώπους να τα έχουν κι αυτοί 400 στον αγωνιστικό χώρο, στη φυσούνα παντού.
Κι αφότου γίνει η μαλακία, και μας απομένει μόνο το θαύμα του 7/7, μην πας στην προπόνηση και εφησυχάζεις τους παίκτες, με κλίμα σχεδόν πανηγυρικό.
Δεν είναι φίλοι σου οι ποδοσφαιριστές. Εργαζόμενοί σου είναι και μάλιστα τρομερά ακριβοπληρωμένοι.
Στο έχουμε εμφυσήσει βέβαια κι εμείς αυτό, δεν (πρέπει να) φέρνει ηθική καύλα να σε αδικούν, (πρέπει να) φέρνει μονάχα νεύρα.
Η ομάδα θα έπρεπε να είναι σαν να μυρίζει αιθέρα σε κάθε φάση κι ήταν αλλού γι' αλλού.
Φυσικά, το έγκλημα έγινε πριν μια βδομάδα. Απλώς χτες ολοκληρώθηκε.
Ναι, αν δεν είχαν γίνει λάθη στον σχεδιασμό παιδικού επιπέδου, θα ήμασταν σίγουρα πρωταθλητές.
Ναι, η πώληση Τσίμιροτ ήταν εγκληματική παρά τις διάφορες χαζομάρες που διαβάζαμε εδώ, λες και όσοι κριτικάρουμε κάτι λανθασμένο, είμαστε βαλτοί εναντίον του ΠΑΟΚ.
Το θέμα είναι το τώρα.
Ακόμη ρε γαμώτο δεν έχεις μάθει τι εστί Ολυμπιακός;
Ως πότε θα ανέχεσαι να ορίζεται ένας δηλωμένος γάβρος σε τέτοιο ματς;
Ως πότε θα αφήνεις τον Σάββα να μας σπάει πλάκα στα 83 του μέσα στη μάπα μας;
Βάλε δίχτυ μπροστά από τους πάγκους, βάλε σεκιουριτάδες γύρω από τον Γκαρσία, έχε τα μάτια σου 400 κάθε στιγμή στην είσοδο των ομάδων και βάλε 400 ανθρώπους να τα έχουν κι αυτοί 400 στον αγωνιστικό χώρο, στη φυσούνα παντού.
Κι αφότου γίνει η μαλακία, και μας απομένει μόνο το θαύμα του 7/7, μην πας στην προπόνηση και εφησυχάζεις τους παίκτες, με κλίμα σχεδόν πανηγυρικό.
Δεν είναι φίλοι σου οι ποδοσφαιριστές. Εργαζόμενοί σου είναι και μάλιστα τρομερά ακριβοπληρωμένοι.
Στο έχουμε εμφυσήσει βέβαια κι εμείς αυτό, δεν (πρέπει να) φέρνει ηθική καύλα να σε αδικούν, (πρέπει να) φέρνει μονάχα νεύρα.
Η ομάδα θα έπρεπε να είναι σαν να μυρίζει αιθέρα σε κάθε φάση κι ήταν αλλού γι' αλλού.
Φυσικά, το έγκλημα έγινε πριν μια βδομάδα. Απλώς χτες ολοκληρώθηκε.
ιβάν ξύπνα τους και μην τους αφήσεις να καταρρεύσουν.
μην τους δίνεις άλλοθι και μην τους αφήνεις να κάνουν χαβαλέ με το χαρτάκι (όπως χθες ο λόπεζ).
δεν υπάρχει περιθώριο για χαβαλέ και κατάρευση.
μην τους δίνεις άλλοθι και μην τους αφήνεις να κάνουν χαβαλέ με το χαρτάκι (όπως χθες ο λόπεζ).
Σωστός ...tsou έγραψε:ιβάν ξύπνα τους και μην τους αφήσεις να καταρρεύσουν.
Αν εχεις κουραγιο και φυσικα χρημα για ξοδεμα,ανακοινωνεις τις επομενες μερες τα σχεδια ανακατασκευης της Τουμπας.Ενα συγχρονο γηπεδο θελω να πιστευω πως μπορει να γινει η μεγαλυτερη ασπιδα προστασιας πρωτα απο ολα απο τους αυτοκαταστροφικους εαυτους μας.
επίσης τα πανυγήρια με πορείες και συλλαλητήρια δυστυχώς είναι φαγητά ξαναζεσταμένα φαγητά που τα έχουμε φάει άπειρες φορές χωρις κανένα αποτέλεσμα.
η απάντηση πρέπει να δοθεί εντός γηπέδου. η άεκ θα γκελάρει έστω σε 1 ματς. αν καταρεύσουμε πριν από αυτό θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας
υγ. ανακοινώσεις για γήπεδο είναι ασπιρινη στον καρκινο. ο λαος του ΠΑΟΚ πονάει.
η απάντηση πρέπει να δοθεί εντός γηπέδου. η άεκ θα γκελάρει έστω σε 1 ματς. αν καταρεύσουμε πριν από αυτό θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας
υγ. ανακοινώσεις για γήπεδο είναι ασπιρινη στον καρκινο. ο λαος του ΠΑΟΚ πονάει.
- potamda
- Bet Guru 2023
Εγώ ρε Ιβάν γιατί νιώθω ότι σ' έχουμε αφήσει εμείς οι οπαδοί να πολεμάς μόνος σου;