Για μεγαλα ζητηματα,ειτε ποδοσφαιρικα,ειτε πολιτικα,ειτε επιχειρηματικα,ποτε δεν αποφασισε αυτονομα η δικαιοσυνη,αλλα εξυπηρετουσε παντα το συμφερον που ειχε την μεγαλυτερη επιρροη. ΠΑΝΤΑ ομως
Σε αλλα νεα,ο ΠΑΟΚ απεκτησε και δικο του καναλι μαγκες


Jairo έγραψε:Αυτό έγραφα και δέν αλλάζει, απλά θέλω να παλέψει το νομικό τμήμα.Jairo έγραψε:Εγώ δέν περιμένω τίποτα γιατί δέν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα.Δέν υπήρξε ποτέ για την ακρίβεια.
Υπάρχουν συμφέροντα και εξουσία.Τίποτα άλλο.Ίσως μας την δώσουν την υπόθεση, ίσως όχι.
Πρόσφατο παράδειγμα φρέσκο φρέσκο, ΕΟ Κοριόπολις.Γελάω ακόμα με τις αποφάσεις.Ν00Ρ1, Νοβάρτις...
Απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Δεν έχει σημασία. Είναι άχρηστοι, μπορεί και "πιασμένοι", οι δικηγόροι μας.Mīngus έγραψε:Δίκη δεν έγινε ποτέ. Την Πέμπτη σας το έγραψα ότι είχε διαρρεύσει η ακριβής ποινή και η ημερομηνία της έκδοσης της απόφασης και το δικαστήριο γινόταν την άλλη μέρα. Τζάμπα στείλαμε δικηγόρους και μάρτυρες. Ήταν προαποφασισμένο.
Εννοείται αυτό....Notorious4 έγραψε:Τώρα που την φάγαμε βάζω στοίχημα το καλοκαίρι θα αλλάξει και ο νόμος για την τιμωρία βαθμών.
τσολι έγραψε: Ειδικότερα, κατά τον ισχύοντα κώδικα ο τραυματισμός προσώπου νόμιμα ευρισκόμενου στον αγωνιστικό χώρο δε συνεπάγεται άνευ ετέρου οριστική διακοπή του αγώνα ή, κατ’ επιτρεπτή διασταλτική ερμηνεία, ματαίωση (μη τέλεση) αυτού, αλλά αυτή ανάγεται στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή, ο οποίος καλείται να κρίνει τη σοβαρότητα ή μη του τραυματισμού, έτσι ώστε εάν κρίνει ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και δεν υφίσταται κίνδυνος για την ασφάλεια των ευρισκομένων στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, να επιτρέψει τη διεξαγωγή ή συνέχισή αυτού, οπότε επιβάλλονται επιπρόσθετα οι προρρηθείσες βαρύτερες πειθαρχικές ποινές.
ότι «κάθε αγώνας ελέγχεται από τον διαιτητή ο οποίος διαθέτει την πλήρη εξουσία να εφαρμόζει τους Κανόνες του Παιχνιδιού σε συσχετισμό με τον αγώνα που έχει οριστεί...... Οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση τις ικανότητες του διαιτητή σύμφωνα με τους Κανόνες του Παιχνιδιού και το «πνεύμα του αγώνα» και βασίζονται στην γνώμη του διαιτητή ο οποίος έχει την διακριτική ευχέρεια να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα μέσα στο πλαίσιο των Κανόνων του Παιχνιδιού. .......εφαρμόζει τους Κανόνες του Παιχνιδιού, ελέγχει τον αγώνα σε συνεργασία με τους άλλους αξιωματούχους αγώνα, ενεργεί ως χρονομέτρης, καταγράφει τα γεγονότα του αγώνα και υποβάλλει στις αρμόδιες αρχές έκθεση του αγώνα (φύλλο αγώνα), η οποία συμπεριλαμβάνει πληροφορίες για πειθαρχικές ενέργειες και κάθε άλλο συμβάν που έλαβε μέρος πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα, επιβλέπει και/ ή δίνει το σήμα για την επανέναρξη του αγώνα....... σταματά τον αγώνα, τον διακόπτει προσωρινά ή οριστικά για κάθε παράβαση των Κανόνων του Παιχνιδιού ή λόγω εξωτερικών επεμβάσεων π.χ. αν ένας θεατής ρίξει ένα αντικείμενο, το οποίο χτυπήσει έναν αξιωματούχο αγώνα, έναν παίκτη ή έναν αξιωματούχο ομάδας, τότε ο διαιτητής μπορεί ν’ αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί ή να το σταματήσει, να το διακόψει προσωρινά ή οριστικά ανάλογα με την σοβαρότητα του περιστατικού»