Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος B&W την Δευ 05 Μαρ 2018, 17:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
το "σκεπτικό" της ειναι copy-paste του συμπληρωματικου οχετου που εστειλε ο αλλος
- sourmenetes
- Moderator
Εχεις δικιο.Pa0ki έγραψε:Δυστυχώς δεν θα το μάθουμε ποτέ το αν και πώς θα τελείωνε το ματς
Αλλά πάντα οι άλλοι φταίνε
Δεν το χουμε δει ποτε το σκηνικι ξανα...
Μη φοβασαι..τελικο θα παιξεις στην αθηνα.δημοκρατικως φασιστικα!!!!
Ηττα ηταν το οτι συνεχιζε να σφυριζει μετα το ντερμπι του '14, του '16 και μετα το ματς της τριπολης περσι..paok91 έγραψε:Οτι και να λεμε το εγκλημα εχει ονοματεπωνυμο,ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ
![]()
Το οτι ηρθε στον αγωνα αυτον, ηταν ξεφτιλα ολκης.
Οπως ξεφτιλα θα'ναι και το να μη μηνυθει-κυνηγηθει...
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ευχομαι κατι τετοιο.gpaok έγραψε:Δεν διαφωνώ...ουτε θέλω ν α επιβαλω την άποψη μου. Απλά την λέω.sourmenetes έγραψε:Ρε φιλε ναι εννοειται..gpaok έγραψε:Παιδιά, έχοντας αντιμετωπίσει φοβερά προβλήματα υγείας με δικούς μου ανθρώπους....να παρακαλέσω κατι;;όχι τέτοιες κατάρες για τη μπάλα....πιστεψτε με δεν αξίζει. Π3ιτε ότι άλλο θέλετε.
Απλα καποιοι πουστηδες εδω και ποσα χρονια ξερεις ποσο κοσμο καρκινιασαν;;;το χεις σκεφτει ποτε;;
Ποσος κοσμος εχασε την υγεια του για κατι τετοια κωλοπαιδια;;;
Και επίσης όταν έχεις νοιώσει στο πετσί σου τι σημαίνει...να βγάλεις τον καρκίνο...και στους γιατρούς να τα φας... ε το " ευχεσαι" δύσκολα ακόμα και στον αρετοπουλο!
εγω ναι. γιατι δν ειναι ανθρωπος.
Ονειρικες διακοπες στη Φαρκαδονα 2018!
Ονειρικες διακοπες στη Φαρκαδονα 2018!
-
Οι αντιδράσεις πρέπει να είναι στοχευμένες και να αγγίξουν τα συγκεκριμένα προσωπα που συμμετείχαν στη στημένη διαδικασία. Να τους αγγίξουν σε όλα τα επίπεδο. Να το νιώσουν.
- navigator11
Πολλή ανωτερότητα για τύπους του κοινού ποινικού δικαίου, που παίζουν με την υγεία και τη νοημοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων, μην πω εκατομμυρίων, ανθρώπων σε όλον τον κόσμο.
σορυ ρε συ γιαπα, αλλα τετοιες στιγμες δε χρειαζονται αυτες οι ειρωνειες..Όχι ρε Μπάνε , ο Σάχοφ έφταιγε κι ο Λουτσε που δε διάβασε το ματς σωστά.
Α , κι ο Τσίμιροτ που έφυγε έχουμε κενό στο κέντρο μας.
Παντως αν απευθυνεσαι και σε μενα, νομιζω ηταν κατανοητο απ'ολα οσα εγραψα για το ψυχολογικο αδειασμα και την αδιανοητη πιεση για 7/7, οτι η αναφορα μου στα αγωνιστικα δεν καλυπτε ουτε το 10% του χθεσινου.. και κυριως προοριζοταν για την επομενη μερα, οπως και οι προτροπες στα εξωαγωνιστικα..
Οπως ειπες και εσυ αλλωστε
Σε 2η φάση μπορείς να πεις για Τσιμιροτ , για δυνατό αντίπαλο, για Σαχοφ για Μακ , για Λουτσέσκου. Όλες αυτές όμως οι κρίσεις , έχουν πάντα τη σκιά των δικαστικών πάνω τους. Άλλο η ομάδα έτοιμη - σωστή και με ψυχολογία κι άλλο αυτό το μπάχαλο που ζούμε και οι ψεύτικες ελπίδες που δημιουργήθηκαν σε όλους εντός κι εκτός ομάδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 05 Μαρ 2018, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τετοιου ειδους σιχαματα δεν ειναι για λυπηση. Τον πονο που προκαλουν σε εκατομμυρια κοσμο να τον λουστουν. Σε φαρμακα να τα ξοδεψεις οσα πηρες κ να μη σου φτασουν τρυπιε.
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Αυτό έγραφα και δέν αλλάζει, απλά θέλω να παλέψει το νομικό τμήμα.Jairo έγραψε:Εγώ δέν περιμένω τίποτα γιατί δέν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα.Δέν υπήρξε ποτέ για την ακρίβεια.
Υπάρχουν συμφέροντα και εξουσία.Τίποτα άλλο.Ίσως μας την δώσουν την υπόθεση, ίσως όχι.
Πρόσφατο παράδειγμα φρέσκο φρέσκο, ΕΟ Κοριόπολις.Γελάω ακόμα με τις αποφάσεις.Ν00Ρ1, Νοβάρτις...
Απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Φίλε σουρμε δεν αναφερόμουν σε εσένα. Ειλικρινά ούτε θυμάμαι ποιοι και πόσοι είπαν κάτι ανάλογο.αλλα ήδη μετάνιωσα που ανοιξα εδω ,σημερα τετοια κουβεντα....την κλείνω λοιπόν και πείτε οτι δεν το ειπα 

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Ποιό νομικό τμήμα ρε φίλε; Το έχουμε καταλάβει ότι ζούμε σε μια χώρα που τα πάντα είναι στημένα;Jairo έγραψε:Αυτό έγραφα και δέν αλλάζει, απλά θέλω να παλέψει το νομικό τμήμα.Jairo έγραψε:Εγώ δέν περιμένω τίποτα γιατί δέν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα.Δέν υπήρξε ποτέ για την ακρίβεια.
Υπάρχουν συμφέροντα και εξουσία.Τίποτα άλλο.Ίσως μας την δώσουν την υπόθεση, ίσως όχι.
Πρόσφατο παράδειγμα φρέσκο φρέσκο, ΕΟ Κοριόπολις.Γελάω ακόμα με τις αποφάσεις.Ν00Ρ1, Νοβάρτις...
Απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ή τους γλυφουμε για κανένα ξεροκόμματο και γινομαστε και Εμείς ΠΠΟΚ ή τα αλλάζουμε όλα.
Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
κι όχι ΦΥΚ με 0% συμμετοχή να τα πληρώνουμε εμείς,όλα cash!!farmak76 έγραψε:Τετοιου ειδους σιχαματα δεν ειναι για λυπηση. Τον πονο που προκαλουν σε εκατομμυρια κοσμο να τον λουστουν. Σε φαρμακα να τα ξοδεψεις οσα πηρες κ να μη σου φτασουν τρυπιε.
Υ.Γ. όσο ζω ελπιζω...
Γαύρε είσαι ο καλύτερος δορυφόρος της κούλας. Εκεί καταντήσατε.
6 βαθμούς πήρε από τα μεταξύ σας παιχνίδια και τώρα κάνατε τα πάντα για να μην το πάρει ο ΠΑΟΚ.
Ο σαπιοκοιλιάς ο ναρκέμπορος, έχασε από την ΑΕΚ και βγήκε και μιλούσε για τον Σαββίδη.
Κάντε τα πάντα. Ό,τι χρειαστεί, με θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να εξασφαλιστεί το δίκαιο. Δεν πάει άλλο. Ο κόσμος θα εκραγεί.
6 βαθμούς πήρε από τα μεταξύ σας παιχνίδια και τώρα κάνατε τα πάντα για να μην το πάρει ο ΠΑΟΚ.
Ο σαπιοκοιλιάς ο ναρκέμπορος, έχασε από την ΑΕΚ και βγήκε και μιλούσε για τον Σαββίδη.
Κάντε τα πάντα. Ό,τι χρειαστεί, με θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να εξασφαλιστεί το δίκαιο. Δεν πάει άλλο. Ο κόσμος θα εκραγεί.