Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από Jairo »

Το νομικό επιτελείο της ομάδας έχει κερδίσει ποτέ κάτι; Οτιδήποτε ρε παιδί μου...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

B&W έγραψε:Κάναν τη μαλακία να μας τιμωρησουν για 2 αγωνιστικές μονο κεκλεισμένων. Κάθε ματς με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο εξής θα είναι και μια μπαρουταποθήκη. Πλεον πρέπει να μας εξολοθρευσουν εντελώς, να μας αφανήσουν, για να γλυτώσουν. Αλλα τελικα θα τους αναγκασουμε εμεις να χωριστουν απο μας και να ιδρυσουν τη πακιστανικη αποικία
[youtube]Il5Oz-L07RU[/youtube]

Θα τους κλασουμε τα @@, αυτοί τωρα γελάνε όπως γελαγανε και θα γελάνε πάντα.
Και μετά ελάτε εμένα να μου πείτε ότι ο παίχτες που είχαν φάει 8 γκολ σε 22 ματς έφαγαν 3 από την Τρίπολη επειδή ήταν κουρασμένοι και όχι επειδή τους είχε ανακοινωθεί ήδη η απόφαση.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Jairo έγραψε:Το νομικό επιτελείο της ομάδας έχει κερδίσει ποτέ κάτι; Οτιδήποτε ρε παιδί μου...
Οι άλλοι στήνουν τα πάντα και εμείς τα ρίχνουμε στο νομικο επιτελείο....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

sourmenetes έγραψε:
gpaok έγραψε:Παιδιά, έχοντας αντιμετωπίσει φοβερά προβλήματα υγείας με δικούς μου ανθρώπους....να παρακαλέσω κατι;;όχι τέτοιες κατάρες για τη μπάλα....πιστεψτε με δεν αξίζει. Π3ιτε ότι άλλο θέλετε.
Ρε φιλε ναι εννοειται..

Απλα καποιοι πουστηδες εδω και ποσα χρονια ξερεις ποσο κοσμο καρκινιασαν;;;το χεις σκεφτει ποτε;;

Ποσος κοσμος εχασε την υγεια του για κατι τετοια κωλοπαιδια;;;
Δεν διαφωνώ...ουτε θέλω ν α επιβαλω την άποψη μου. Απλά την λέω.
Και επίσης όταν έχεις νοιώσει στο πετσί σου τι σημαίνει...να βγάλεις τον καρκίνο...και στους γιατρούς να τα φας... ε το " ευχεσαι" δύσκολα ακόμα και στον αρετοπουλο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpaok την Δευ 05 Μαρ 2018, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

Οσοι ηταν στη Γενευη θυμουνται......
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ !!!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ (ΛΑΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΟΜΑΔΑ) ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ .

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ !!!
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

eorptol1 έγραψε:
Jairo έγραψε:Το νομικό επιτελείο της ομάδας έχει κερδίσει ποτέ κάτι; Οτιδήποτε ρε παιδί μου...

Ποιός ο λόγος ύπαρξης τους τότε ρε πτολ;
Πού είναι οι μυνήσεις σε μιραλάς, για τους 30000 κόσμου για διαφυγόντα για γκαρθία, αρετόπουλο, για για....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Δευ 05 Μαρ 2018, 17:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Παιδιά να οργανωθεί μια παρουσία μας σε προπόνηση...
Δεν γίνεται να αφήσουμε τους παίκτες μόνους ΤΏΡΑ! Αυτοί μας έφτασαν ως εδώ και μας έδωσαν τόσες χαρές φέτος που ένα μαλακιστηρι από την κερκίδα θέλησε να τα γκρεμίσει όλα. Το τι θα επακολουθούσε όλοι μας το ξέραμε με το στημένο κράτος των Αθηνών.

Απλά τώρα θέλει συσπείρωση!!! ΌΛΟΙ στην προπόνηση για να γνωρίζουν οι παίκτες ότι έχουμε το κεφάλι ψηλά και θα είμαστε μαζί τους έως το τέλος.. .
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΠΟΚΕικόνα

trouman

Δημοσίευση από trouman »

....
Άλλο ένα χάρτινο προσπαθούν να πάρουν τα κέντρα εξουσίας που έχουν φέρει τη χώρα σε αυτή την κατάντια, αυτά τους αξίζουν άλλωστε..οι μέθοδοι γνωστές, ακόμα πιο αναμενόμενη η επικοινωνιακή καταιγίδα να γίνει το άσπρο μαύρο ώστε τα πλήθη να πειστούν ότι αυτό που συμβαίνει είναι και σωστό. Η αλήθεια είναι ότι τα κέντρα αυτά ελέγχουν δεκαετίες τα μμε και κατευθύνουν κατά το δοκούν την κοινή γνώμη. Σε αυτό παίρνουν όχι το χάρτινο πρωτάθλημα αλλά το αυθεντικό. Πρώτοι στην προπαγάνδα. Η πλαστή εικόνα υπερτερεί της αλήθειας και μένουν όλοι ευχαριστημένοι. το χρήμα ανακυκλώνεται στην πρωτεύουσα, όλοι όσοι ζουν από αυτή τη δραστηριότητα, μιλάμε για ποοοολύ κόσμο, ο απλός κόσμος ζει το "όνειρό" του, η ζωή συνεχίζεται. Μετά αυτοπροσδιορίζονται ως μεγάλα μεγέθη καθότι έχουν πιο πολλά τρόπαια , από αυτά τα χάρτινα. Να μας λείπουν, έχουμε κάνει λάθη κι εμείς, σίγουρα αλλά η ιστορία επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά. Ο χαλίφης (μας πείσατε κι εμάς σχεδόν, είπαμε είστε πρωταθλητές σε αυτό) δεν είναι χαλίφης , καθώς δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του τελικά...Άλλος ένας τίτλος πάει να κριθεί με τις γνωστές μεθόδους από εποχής Καποδίστρια. Ελλάδα κακόμοιρη... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ, ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 05 Μαρ 2018, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

όσο και να λέμε συνθήματα για να είμαστε ενωμένοι και αφοσιωμένοι, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένας τεράστιος κίνδυνος.
οι παίχτες να αδειάσουν και να τα παρατήσουν.
πρέπει όλη η βδομάδα να δοθεί το βάρος εκεί.
οι συζητήσεις για εφέσεις και κουραφέξαλα, μόνο κακό κάνουν.
είναι όλα εναντίον μας, μόνο οι παίκτες μπορούν να γυρίσουν το κλίμα με εμφατική αγωνιστική ΔΙΑΛΥΣΗ της κούλας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

obanebane έγραψε: Θα τους κλασουμε τα @@, αυτοί τωρα γελάνε όπως γελαγανε και θα γελάνε πάντα.
Και μετά ελάτε εμένα να μου πείτε ότι ο παίχτες που είχαν φάει 8 γκολ σε 22 ματς έφαγαν 3 από την Τρίπολη επειδή ήταν κουρασμένοι και όχι επειδή τους είχε ανακοινωθεί ήδη η απόφαση.
Όχι ρε Μπάνε , ο Σάχοφ έφταιγε κι ο Λουτσε που δε διάβασε το ματς σωστά.
Α , κι ο Τσίμιροτ που έφυγε έχουμε κενό στο κέντρο μας.
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

eorptol1 έγραψε:

εκτος από πρωθυπουργοί και προπονητές , μερικοί νεοέλληνες είναι και νομικοί πλέον ... :lol:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

gpaok έγραψε:Παιδιά, έχοντας αντιμετωπίσει φοβερά προβλήματα υγείας με δικούς μου ανθρώπους....να παρακαλέσω κατι;;όχι τέτοιες κατάρες για τη μπάλα....πιστεψτε με δεν αξίζει. Π3ιτε ότι άλλο θέλετε.
Άκου να δεις φίλε γιατί πολλά μας τα λες.
Χτές το μεσημέρι ένας ΠΑΟΚτσης στη Χαριλάου πέθανε μέσα σε προποτζιδικο που έβλεπε τον αγώνα.
Μας έχουν γαμησει τις ψυχές και τις ζωές το καταλαβαίνεις?
Οπότε ναι σκατα σε ότι αγαπάνε ο πρώτος μέχρι τον τελευταίο αυτού του βόθρου. Το χειρότερο που μπορούν να πάθουν.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 05 Μαρ 2018, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ. ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

paoki19 έγραψε:Παιδιά να οργανωθεί μια παρουσία μας σε προπόνηση...
Δεν γίνεται να αφήσουμε τους παίκτες μόνους ΤΏΡΑ! Αυτοί μας έφτασαν ως εδώ και μας έδωσαν τόσες χαρές φέτος που ένα μαλακιστηρι από την κερκίδα θέλησε να τα γκρεμίσει όλα. Το τι θα επακολουθούσε όλοι μας το ξέραμε με το στημένο κράτος των Αθηνών.

Απλά τώρα θέλει συσπείρωση!!! ΌΛΟΙ στην προπόνηση για να γνωρίζουν οι παίκτες ότι έχουμε το κεφάλι ψηλά και θα είμαστε μαζί τους έως το τέλος.. .
ΦΟΒΕΡΗ ΣΚΕΨΗ .

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”