Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
B&W

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από B&W »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος B&W την Δευ 05 Μαρ 2018, 17:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

Ενωμενοι συνεχιζουμε χωρις διχονοιες !!!
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ .
ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ .
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ !!!
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

tasso85 έγραψε:«Η απόφαση ήταν αναμενόμενη με βάση τη στημένη διαδικασία της Παρασκευής. Είναι απαράδεκτη και αστοιχείωτη. Καταθέτουμε άμεσα έφεση και σκοπός δεν είναι μόνο η δικαίωση αλλά και η τιμωρία όσων συμμετείχαν στο θέατρο της Παρασκευής».
Σοβαρότατη ανακοίνωση ως νον-πέιπερ.Απλά στην επίσημη τοποθέτηση θέλω και το οικονομικό που τους τσούζει
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εντάξει, ηρέμησε τώρα το ... περί δικαίου αίσθημα της χώρας! Γελάνε ακόμα και τα σκολαρίκια της Σκολαρίκη! :lol: :lol: :lol:

Εν πάση περιπτώσει, ζητείται αγωνιστική αντίδραση. Όλοι οφείλουν - με να μην το παρατήσουν - με, κατανοώντας ότι η οργή κι η απογοήτευση ξεχειλίζει. Δε γίνεται όμως να μην προσπαθήσουμε να ξεφτιλίσουμε αγωνιστικά αυτή τη φαρσοκωμωδία. Κι ό,τι βγει. Εγώ αυτό έχω να πω. Η ευχή μου είναι ο προπονητής να μπορέσει να κρατήσει πρώτα από όλα τη δική του ψυχραιμία και να προσπαθήσει να διατηρήσει συγκεντρωμένη την ομάδα. Ξέρω ότι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι αλλά δεν υπάρχει επιστροφή.

Υγ Συνεχίστε κάποιοι να ψάχνετε το δράκο στο παραμύθι σας.

Αδερφέ, gpaok, έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο μέσα σε ούτε 5 μήνες από το κυριολεκτικά πουθενά! Κι όμως, είναι τέτοιο το επίπεδο πρόκλησης που μου έρχεται αυθόρμητα, χωρίς δεύτερη σκέψη, να αρχίσω να γράφω αυτά που γράφουν κι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να γράψει ο Αποστόλης την νέα αθηναϊκή βαθμολογία στο αναλογο τοπικ,οποιος δε την αποδεχθει ειναι εχθρος της χώρας.
Σιγά μην άφηναν οι Ελληναράδες να τους χαλάσει τη μανεστρα ενας ρώσος που είχε το θράσος να είναι Έλληνας.
Έρχονται και εκλογές σε λίγο καιρό Και έπρεπε να διαλέξουν.
Παμε τώρα από την αρχή,μα αφού έγιναν λάθη το καλοκαίρι και δεν κερδίσαμε τα λιμα και μπλα μπλα μπλα.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Βλέπω τις αντιδράσεις σας και πραγματικά απορώ.. Δηλαδή πιστεύατε ότι δε θα τιμωρηθούμε;

Επίσης με επιχείρημα "Τον τραυματισμό τον έκανε ο γιατρός του γαύρου στα αποδυτήρια" δικαστήριο δεν κερδίζεις.

Όλη τη βδομάδα η ΠΑΕ ανέβαζε τρολο-βίντεο για τον τραυματισμό λες και είναι το Cult24 ή το Sombrero..

Ας ελπίσουμε να υπάρξει εν μέρη δικαίοση τουλάχιστον για υο -3
Άβαταρ μέλους
paok91

Δημοσίευση από paok91 »

revolution1976 έγραψε:
paok91 έγραψε:Παλι με κυπελλακι θα βολευτουμε ε ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ...

Προσωπικά δεν μου περισσεύει τπτ.Και κύπελλο θέλω.Ψυχραιμία και ΕΝΟΤΗΤΑ!
Προφανως,απλα το πρωταθλημα ειναι αλλος τιτλος και φετος ηταν τοσο κοντα οσο ποτε αλλοτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok91 την Δευ 05 Μαρ 2018, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gpaok έγραψε:Παιδιά, έχοντας αντιμετωπίσει φοβερά προβλήματα υγείας με δικούς μου ανθρώπους....να παρακαλέσω κατι;;όχι τέτοιες κατάρες για τη μπάλα....πιστεψτε με δεν αξίζει. Π3ιτε ότι άλλο θέλετε.
Ρε φιλε ναι εννοειται..

Απλα καποιοι πουστηδες εδω και ποσα χρονια ξερεις ποσο κοσμο καρκινιασαν;;;το χεις σκεφτει ποτε;;

Ποσος κοσμος εχασε την υγεια του για κατι τετοια κωλοπαιδια;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η σημερινή απόφαση φαίνεται να ήταν ήδη γνωστή στους ιθύνοντες μας, από την Παρασκευή το απόγευμα...

Συνιστώ ψυχραιμία, έστω μέχρι την έφεση, για να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα και αναλόγως το αποτέλεσμα της μετά, έχουμε να συζητήσουμε πολλά για τον καταμερισμό των ευθυνών, σε υμέτερους, αλλά και σε ημέτερους...

:pano:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

navigator11 έγραψε:
Εν πάση περιπτώσει, ζητείται αγωνιστική αντίδραση. Όλοι οφείλουν - με να μην το παρατήσουν - με, κατανοώντας ότι η οργή κι η απογοήτευση ξεχειλίζει. Δε γίνεται όμως να μην προσπαθήσουμε να ξεφτιλίσουμε αγωνιστικά αυτή τη φαρσοκωμωδία. Κι ό,τι βγει. Εγώ αυτό έχω να πω. Η ευχή μου είναι ο προπονητής να μπορέσει να κρατήσει πρώτα από όλα τη δική του ψυχραιμία και να προσπαθήσει να διατηρήσει συγκεντρωμένη την ομάδα. Ξέρω ότι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι αλλά δεν υπάρχει επιστροφή.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

tasso85 έγραψε:«Η απόφαση ήταν αναμενόμενη με βάση τη στημένη διαδικασία της Παρασκευής. Είναι απαράδεκτη και αστοιχείωτη. Καταθέτουμε άμεσα έφεση και σκοπός δεν είναι μόνο η δικαίωση αλλά και η τιμωρία όσων συμμετείχαν στο θέατρο της Παρασκευής».

ΕΤΣΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ Ο Λ Ο Υ Σ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ.
Ε ΓΡΑΜΜΕΝΕ;;; ΑΚΟΥΣ ΡΕ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Ο ΚΥΡ ΣΑΒΒΑΣ ΕΧΕΙ ΘΑΨΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΔ ΚΑΙ ??? ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ, Ε;;;
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ 2 ΒΑΘΜΟΙ ΣΕ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ,Ε;
ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΟΛΑΡΙΚΗ, ΑΚΟΥΣ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΧΥΜΕΝΕΘ;;; ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Demir έγραψε:δηλαδη περιμενε κανεις κατι αλλο?? ευχομαι σε αυτο που πεταξε το χαρτακι να του κλεβουν συνεχεια πραγματα και στοχους που εχει(?) στην ζωη ,στην δουλεια παντου .... και γκρεμισε το ονειρο 2εκ ανθρωπων... και οποιος πει οτι εγινε καταλαθως ζει σε αλλο κοσμο. κριμα..
επισης οποιος περιμενει αυτη η αεκ με την αβαντα την ανελεητη να μην κανει το το απολυτο μετα απο εμας , με το προγραμμα που εχει μαλλον κοιμαται ορθιος.. η ιστορια εγραψε οτι το πρωταθλημα χαθηκε απο ενα χαρτακι και εναν που το πεταξε...
Η ιστορια γραφει οτι ενα κωλοσωματειο ηρθε για να τιναξει ενα ματς στον αερα.
Εσυ λες χαρτακι εγω θα ελεγα και μυγακι.

Δε θα τελειωνε το ματς θες δε θες.
Άβαταρ μέλους
revolution1976

paok91 έγραψε:
revolution1976 έγραψε:
paok91 έγραψε:Παλι με κυπελλακι θα βολευτουμε ε ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ...

Προσωπικά δεν μου περισσεύει τπτ.Και κύπελλο θέλω.Ψυχραιμία και ΕΝΟΤΗΤΑ!
Προφανως,απλα το πρωταθλημα ειναι αλλος τιτλος και φετος ηταν τοσο κοντα οσο ποτε αλλοτε...
Συμφωνώ αδερφέ αλλά να χεις κατα νού οτι η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο.Μπορεί ν ακούγεται κλισέ αλλα είναι πέρα ως πέρα αλήθεια.Και πρωταθλήματα θα πάρουμε και κύπελλα και το σύστημα θα γκρεμιστεί.Παραπάνω ανέφερα οτι είναι μακρόχρονη υπόθεση η κρίζωση συστήματος.45 χρόνια για να ψηφίσει ο κόσμος κάτι διαφορετικό....και πάλι απο δεξια πλευρά βλέπεις οτι δεν τελείωσαν
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Δυστυχώς δεν θα το μάθουμε ποτέ το αν και πώς θα τελείωνε το ματς
Αλλά πάντα οι άλλοι φταίνε
Άβαταρ μέλους
revolution1976

sourmenetes έγραψε:
Demir έγραψε:δηλαδη περιμενε κανεις κατι αλλο?? ευχομαι σε αυτο που πεταξε το χαρτακι να του κλεβουν συνεχεια πραγματα και στοχους που εχει(?) στην ζωη ,στην δουλεια παντου .... και γκρεμισε το ονειρο 2εκ ανθρωπων... και οποιος πει οτι εγινε καταλαθως ζει σε αλλο κοσμο. κριμα..
επισης οποιος περιμενει αυτη η αεκ με την αβαντα την ανελεητη να μην κανει το το απολυτο μετα απο εμας , με το προγραμμα που εχει μαλλον κοιμαται ορθιος.. η ιστορια εγραψε οτι το πρωταθλημα χαθηκε απο ενα χαρτακι και εναν που το πεταξε...
Η ιστορια γραφει οτι ενα κωλοσωματειο ηρθε για να τιναξει ενα ματς στον αερα.
Εσυ λες χαρτακι εγω θα ελεγα και μυγακι.

Δε θα τελειωνε το ματς θες δε θες.
εδώ είναι ΟΛΗ η ουσία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”