Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
okkas73

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από okkas73 »

axl4 έγραψε:ο γιατρος του αγωνα τι ειπε τελικα?
Α) Μπορει να συνεχισει τα καθηκοντα του (φ.α. ή διαρροές δεν θυμαμαι)
Β) Δεν δυναται να συνεχισει (συμπληρωματική εκθεση)

ρητορικο το ερωτημα και μαλλον με την απορια θα μεινω.... :roll: :roll:
Αστο αυτό ξεχασε το. Ο γιατρός είπε οτι τραυματιστηκε (δάγκωμα στο χειλος) αλλά μπορεί να συνεχίσει.
Στη συμπληρωματικη ο δικηγόρος του γαυρου βρηκε κανονισμο fifa που λέει οτι αν τραυματιστει αξιωματουχος αγωνα απο αντικείμενο μπορει ο διαιτητής να διακόψει τον αγώνα ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ. Το τελευταίο κομμάτι το παρελειψε βέβαια στη συμπληρωματικη αλλά δεν έχει σημασία γιατί ο κανονισμος αφηνει στην κρίση του διαιτητή την σοβαρότητα και δεν αναφέρεται στο γιατρό πουθενα. Απο τη σιγμη που ο καραγκιοζης λεει ζαλιζομαι ο διαιτητής είναι καλυμμενος.
Προφανώς ο Αρετόπουλος είχε επικοινωνία απο τα αποδυτήρια με το δικηγόρο και του ειπε πως να το γραψει στο φυλλο αγωνα ώστε να μείνει ο ΠΑΟΚ με την ψευδαίσθηση οτι το εχουμε. Ποσο αφελείς είμαστε ρε πουστη μου ηταν όλα στημενα από πριν.
Την πάτησαν με τη λίστα αξιωματουχων ομως. Πρέπει να τιμωρηθεί ο Αρετόπουλος για την αλλαγή που εκανε στο φυλλο αγωνα γιατί δεν προβλέπεται πουθενά και να επαναληφθει το παιχνιδι. Αυτό το ξερουν και οι δικηγόροι του γαυρου και ότι και να γραψαν στην συμπληρωματική δεν καλύπτεται.
Επίσης πουθενά δεν γράφει στο φυλλο αγωνα ότι διεκοψε τον αγωνα. Γραφει ότι εφυγε ο γαυρος και δεν μπορούσε να ξεκίνησει. Άρα στην ουσία η συμπληρωματική λέει αλλα από το φυλλο αγωνα και αυτοματως απορριπτεται ως προς αυτό.
Θα δικαιωθουμε σε ανώτερο βαθμό. Το θέμα είναι να μείνει συγκεντρωμενη η ομάδα και να μπορέσει να κερδισει την Κυριακή με την πλατη στον τοιχο ψυχολογικά.
Το σχέδιο ήταν τέλεια στημένο. Κυριως θελαν να μας χαλασουν το μυαλο, να μας βυθισουν στην εσωστρέφεια και μέχρι την εκδίκαση της εφεσης τουλάχιστον, να χάσουμε απο Τρίπολη (χοντρό πριμ εκει) και να μην κερδίσουμε την κουλα.
Θα έρθει η κουλιτσα ανεβασμένη ψυχολογικά και χωρίς φιλάθλους. Θέλει πολυ μεγαλα @@, αλλά αν σκυλιασουν οι παίκτες και εμφανιστούν σαν τη Νεα Σμύρνη και γραψει, εκεί που δεν το περιμενει κανενας σήμερα, τριμπαλο θα το πάρουμε έστω και έτσι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

proedros έγραψε:
Alastor έγραψε:ισως η παρακαμερα να εστιαζει στον παγκο του ΠΑΟΚ και οχι του γαυρου. Επισης για να ανεβασουν βιντεο,πρεπει να γινει και το ματς. Τωρα τι να δειξουν μονο την εισοδο?
Macho έγραψε:Το γραφω τελευταία φορά ΠΡΙΝ βγει η απόφαση. Οτιδήποτε πέρα της δικαιωσης μας θα αποτελεί ΚΛΟΠΗ πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ κερδιζοντας την Αεκ είναι πρώτος και ταυτόχρονα και τον Ολυμπιακό είναι ΠΟΛΥ πρώτος.
Οποιαδήποτε ΑΠΟΔΟΧΗ από εμάς υποθετικης αρνητικης αποφασης, χωρίς την άλλη μέρα να ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ το πρωτάθλημα, συνιστά τον υπέρτατο ραγιαδισμο και προδοσία στις ιδιες μας τις αξίες
Αληθεια ρε μαγκες,δεν κουραστηκατε να τα γραφετε αυτα? Ενα deja vu η ζωη μου δηλαδη. Και περσι ηταν σκανδαλο το -6 του ΠΑΟΚ και τα 7 κεκλεισμενων εναντι της ΑΕΚ. Και περσι ηταν σκανδαλο το οτι ο γαυρος για καμερες που δεν λειτουργουσαν και ξυλοδαρμο δεν επαθε τιποτα. Και περσι σκανδαλο το οτι χτυπησε φωτοβολιδα τον Γλυκο και δεν συνεχισαμε οτ ματς και και και....

Οι ριζες ειναι βαθιες και επισης κανενας δικαστικος δεν εχει @@ να βγαλει καταδικαστικη αποφαση εις βαρος μεγαλου εγκληματια,απαταεωνα και λοιπα. Ειδαμε στο κοριοπολις,τα μεγαλα κεφαλια την γλιτωσαν με προστιμο 6.000 ευρω. Δηλαδη ελεος. Τα ιδια θα γινουν στο noor 1,τα ιδια και σημερα
Δυστυχώς συμφωνώ με τον Alastor...Αν περιμένετε από την πουλημένη δικαιοσύνη να βγάλει σωστές αποφάσεις είστε πολύ γελασμένοι...Δεκάδες αποφάσεις κατά το παρελθόν μας δείχνουν το τι απόφαση θα βγάλουν και τώρα...Πλέον δεν γνωρίζω πως μπορεί να κατακτηθεί αυτό το πρωτάθλημα...Όλα κατά του ΠΑΟΚ...
Εγώ έστω να συμφωνήσω και με τους δυο σας, αλλά...
Τότε τι μας μένει πλέον να κάνουμε ρε παλικάρια?
Να κάτσουμε να τα κλωσσάμε, μυξοκλαίγοντας στα φόρα, "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" ή "γ@μημένο σύστημα"?
Μήπως όμως αν οι 500 της Παρασκευής, έξω απ το Υ.Μ.-Θ., ήταν 50.000 ή 100.000 ή 200.000 άλλαζε κάτι?
Μάλιστα όχι για μόνο μία φορά, αλλά για 5, για 10, για 50 φορές, ακόμα και για κάθε μέρα, για όσο χρειαστεί?
Ξέρω, κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι "και πάλι έτσι δεν θα αλλάξει τίποτα, γραφικοί θα καταντήσουμε, κ.τ.λ."!!!!
Αυτοί όμως, σίγουρα οι περισσότεροι απ όσους πουν κάτι τέτοιο, θα το πουν δίχως να χουν δοκιμάσει να το κάνουν ούτε για μια γ@μημένη φορά, να ξεκουνηθούν απ τον καναπέ τους στον δρόμο, έστω μία, έστω για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Μετά μάλιστα θα είναι αυτοί οι ίδιοι που ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα και φανταστικούς δράστες τριγύρω τους...
Αυτά είναι που με κάνουν εμένα να απογοητεύομαι περισσότερο κι όχι η βρωμιά και η πουστιά τους που ξέρω καλά!

:pano:

Αν ο λαός ήξερε την πραγματική δύναμη του, η χώρα θα χε καταντήσει έτσι, ούτε ο Π.Α.Ο.Κ. αμνός στην σφαγή!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Δυστυχώς συμφωνώ με τον Alastor...Αν περιμένετε από την πουλημένη δικαιοσύνη να βγάλει σωστές αποφάσεις είστε πολύ γελασμένοι...Δεκάδες αποφάσεις κατά το παρελθόν μας δείχνουν το τι απόφαση θα βγάλουν και τώρα...Πλέον δεν γνωρίζω πως μπορεί να κατακτηθεί αυτό το πρωτάθλημα...Όλα κατά του ΠΑΟΚ...[/quote]
Εγώ έστω να συμφωνήσω και με τους δυο σας, αλλά...
Τότε τι μας μένει πλέον να κάνουμε ρε παλικάρια?
Να κάτσουμε να τα κλωσσάμε, μυξοκλαίγοντας στα φόρα, "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" ή "γ@μημένο σύστημα"?
Μήπως όμως αν οι 500 της Παρασκευής, έξω απ το Υ.Μ.-Θ., ήταν 50.000 ή 100.000 ή 200.000 άλλαζε κάτι?
Μάλιστα όχι για μόνο μία φορά, αλλά για 5, για 10, για 50 φορές, ακόμα και για κάθε μέρα, για όσο χρειαστεί?
Ξέρω, κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι "και πάλι έτσι δεν θα αλλάξει τίποτα, γραφικοί θα καταντήσουμε, κ.τ.λ."!!!!
Αυτοί όμως, σίγουρα οι περισσότεροι απ όσους πουν κάτι τέτοιο, θα το πουν δίχως να χουν δοκιμάσει να το κάνουν ούτε για μια γ@μημένη φορά, να ξεκουνηθούν απ τον καναπέ τους στον δρόμο, έστω μία, έστω για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Μετά μάλιστα θα είναι αυτοί οι ίδιοι που ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα και φανταστικούς δράστες τριγύρω τους...
Αυτά είναι που με κάνουν εμένα να απογοητεύομαι περισσότερο κι όχι η βρωμιά και η πουστιά τους που ξέρω καλά!

Αν ο λαός ήξερε την πραγματική δύναμη του, η χώρα θα χε καταντήσει έτσι, ούτε ο Π.Α.Ο.Κ. αμνός στην σφαγή!!!!

:nairepaok:[/quote]

Σεβαστή η άποψη σου αλλά για να κινητοποήσεις τόσο κόσμο θα πρέπει να έχεις ένα στόχο.Με λίγα λόγια να ξέρεις τι ζητάς.Να ζητήσουμε τι? να φύγουμε απ το πρωτάθλημα? δεν χρειάζεται ειδική άδεια,απλά αποχωρείς.
Να πιέσουμε ποιόν? δικαστές? ξέρεις πόσο παράλογο ακούγεται αυτό στην σε οποιονδήποτε εκτός Θεσσαλονίκης?
Προσωπικά κατέβηκα στη συγκέντρωση μιας και δουλεύω δίπλα.Ξέρεις τι είδα? Μια ομάδα ανθρώπων που δεν ήξεραν τι ήθελαν ακριβώς,απλά φώναζαν για τη γ........η αθήνα.
Γράφω και παραπάνω οτι τα συστήματα τα πολεμάς με 2 τρόπους: είτε εκ των έσω (προσωπικά το θεωρώ σωστό), είτε με επανάσταση,που συνήθως γίνεται και για λάθος λόγους
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Πότε βγαίνει η απόφαση ρε παιδιά...;
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Κώστα βγήκε τιποτα; περιμενεις ευνοικη αποφαση; μπορούμε μετα να το παμε κας; καποιες αποριες πολλων νμζ που μπορεις να μαε τις λυσεις
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Αν ξερει καποιος,ο πρωτος κ ο δευτερος παιζουν 2ο κ 3ο γυρο προκριματικα για το τσου λου η όχι ειναι αλλιως.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μην ασχολείστε με την "απόφαση". Ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο. Ο στόχος είναι, με το μυαλό όσο πιο καθαρό τέλος πάντων γίνεται, την Κυριακή να φάει την τσαπου που τόσο πολύ επιζητεί η χανούμισσα. Αυτή οφείλει να είναι η μοναδική σκέψη που θα απασχολεί όλους. Η "απόφαση" θα έρθει σαν κερασάκι στην τούρτα, ιδίως μετά τα χθεσινά. Πρέπει όλοι να επικεντρώσουμε στο μοναδικό στόχο, το αγωνιστικό ξεβράκωμα της πιο ύπουλης γλιτσοομάδας.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Υπάρχει περίπτωση να μη βγει σήμερα κ να παίξουμε με κόσμο την Κυριακή ;;;;;
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 8/8 ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Δευ 05 Μαρ 2018, 16:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μα τι γράφετε;
Τι γράφετε;
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

klainmein έγραψε:Τι να το κάνω να τους κερδίσω 5-0;
Αν η απόφαση είναι καταδικαστική, τι νόημα θα έχει;
Θα βρουν αυτοί να πουν...Κουρασμένη η ΑΕΚ, λείπουν πόσοι βασικοί, ήταν ο Ερμής ανάδρομος, εμείς θα το σηκώσουμε χαρείτε με μία νίκη... Αν μάλιστα το 1 από τα 5 είναι offside, πάει, θα είναι όλο το ματς στημένο...

:(

Από την άλλη βέβαια, αν χάσουμε το πρωτάθλημα λόγω των κλεμμένων βαθμών, εγώ θα τρέξω και θα φωνάξει ΝΑ'ΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και να π@νε να γαμηθ$@$@# με τα πέτσινά τους.
Δηλαδή να καταλάβω....αντε κ τιμωρήθηκαμε, εάν κερδίσουμε την αεκ την κυριακη, είστε τοοοοσο βέβαιοι ότι η ΑΕΚ θα ξανει 5 νικες;;;παπαρια λέω εγώ....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ιδίως αν έρθει μια νίκη - αντίδραση οργισμένη απέναντι στο σιγόντο των απογόνων, θα προσθέσω.
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Ο καλύτερος ΠΑΟΚ των τελευταίων χρόνων κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του, επειδή σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, με τον γαύρο να έχει έρθει χεσμένος και να παρακαλάει να γίνει κάτι μήπως και γλιτώσει τον διασυρμό, βρέθηκε ένας με μυαλό 3χρονου ο οποίος σήκωσε το χέρι του, σημάδεψε και πέτυχε την αδερφαρα που έχουν για προπονητή. Και πανηγύρισε κιόλας. Επί μια βδομάδα καλούσε η ΠΑΕ τον κόσμο να είναι προσεκτικός γιατί οι πουστόγαυροι μια αφορμή έψαχναν και το παραπάνω διποδο τους την έδωσε και πήρε στο λαιμό και όλους τους υπόλοιπους. Και τώρα περιμένουμε εμείς σε μια από τις πιο διεφθαρμένες χώρες της Ευρώπης να βρούμε το δίκιο μας δικαστικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

revolution1976 έγραψε:Σεβαστή η άποψη σου αλλά για να κινητοποήσεις τόσο κόσμο θα πρέπει να έχεις ένα στόχο.Με λίγα λόγια να ξέρεις τι ζητάς.Να ζητήσουμε τι? να φύγουμε απ το πρωτάθλημα? δεν χρειάζεται ειδική άδεια,απλά αποχωρείς.
Να πιέσουμε ποιόν? δικαστές? ξέρεις πόσο παράλογο ακούγεται αυτό στην σε οποιονδήποτε εκτός Θεσσαλονίκης?
Προσωπικά κατέβηκα στη συγκέντρωση μιας και δουλεύω δίπλα.Ξέρεις τι είδα? Μια ομάδα ανθρώπων που δεν ήξεραν τι ήθελαν ακριβώς,απλά φώναζαν για τη γ........η αθήνα.
Γράφω και παραπάνω οτι τα συστήματα τα πολεμάς με 2 τρόπους: είτε εκ των έσω (προσωπικά το θεωρώ σωστό), είτε με επανάσταση,που συνήθως γίνεται και για λάθος λόγους
Δεν θα διαφωνήσω στο τονισμένο που γράφεις...Ελπίζω να χεις διαβάσει όμως όσα έγραψα μετά την συγκέντρωση, στο τόπικ του Ιβάν Σαββίδη, τα οποία επανέλαβα και σήμερα, γιατί κι από δω μέσα φαίνεται η έλλειψη στόχου...
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο...
Έγινε πλέον, αν δεν το χεις καταλάβει ακόμα (δεν το νομίζω για να μην απογοητευτώ), "ο θάνατος σου η ζωή μου"...
Δεν στέκει πια λογικά αυτό που δήλωσες Πρωτοχρονιάτικα: "Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω όλη μου την δύναμη"...
Τέλειωσε τους, γιατί, αν δεν το κάνεις, αυτοί θα καταφέρουν θα σε διώξουν απ την χώρα των προγόνων σου!!!!

Επίσης βρες κατάλληλους ανθρώπους να αναδιοργανώσουν απ τα θεμέλια το οπαδικό-συνδεσμιακό κίνημα μας...
Αυτό που ζήσαμε σήμερα οι 500 νοματαίοι έξω απ το Υπουργείο της Βόρειας κόχης ενός χαβουζοβοθρολιμανίσιου προτεκτοράτου, όχι μόνο δεν είναι συγκέντρωση συνδέσμων Π.Α.Ο.Κ., αλλά είναι μέγιστη ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας!!!!

:nairepaok:
Πρόεδρε, ξαναβάζω αυτά σε πείσμα όσων παραπλανημένων σου μηνύουν να γίνεις χαλίφης στην θέση του χαλίφη...

1...Τάραξε τους στην νομιμότητα, βρίσκοντας όμως πλέον τους καλύτερους-καταλληλότερους για να το κάνουν...
2...Οργάνωσε σωστότερα την Π.Α.Ε. μας, αλλάζοντας όσους είναι ελάχιστοι για συνοδοιπόροι σου στην πρωτιά...
3...Δείξε επιτέλους θέληση να χρησιμοποιήσεις στον αγώνα όλες σου τις δυνάμεις και στα λόγια και στα έργα...
4...Οι νέοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες αλλοτριώνονται πια μέρα με την μέρα και ψυχορραγούν ηθικά, παίρνοντας λάθος δρόμο!!
5..."Τα κάστρα πέφτουν από μέσα" και ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το μεγαλύτερο κατά της πουστιάς και της βρωμιάς τους!!!!

Όσο για τα υπογραμμισμένα σου, η επανάσταση, για τον σωστό φυσικά λόγο, είναι ο μοναδικός Π.Α.Ο.Κ.τσίδικος δρόμος πια, αφού όπως βλέπω έχουν εξαντληθεί όλοι οι θεμιτοί τρόποι για να ανατρέψεις το σύστημα εκ των έσω...

Και μην ξεχνάς αδερφέ...Τουλάχιστον για κάποιες παλιές καραβάνες από μας: "Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή"...

Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

-3 30.000 ευρω και 2 αγωνες χωρις κοσμο
Ψοφος σε ολους!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”